Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12581 - 12600 Napsat příspěvek
A nebo 18" notebook od Sony 8) s FullHD a BD mechanikou... konečně pořádný notebook na trhu :) link
507540
A nebo 18" notebook od Sony *8)* s FullHD a BD mechanikou... konečně pořádný notebook na trhu *:)* [link="http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60198"]link[/link]
0 0
reagovat

rcorp

Kéž by:D
507535
Kéž by*:D*
rcorp
0 0
reagovat
Připojí,(viz Fluke) ženu to z noťasu do plazmy a hdmi v noťasu teda nemám ;)
507533
Připojí,(viz Fluke) ženu to z noťasu do plazmy a hdmi v noťasu teda nemám *;)*
0 0
reagovat

Natascha

Říkám časem...za chvíli se budou 22" monitory a 32" LCD TV dávat zadarmo k cereáliím. :D
507531
Říkám časem...za chvíli se budou 22" monitory a 32" LCD TV dávat zadarmo k cereáliím. *:D*
Natascha
0 0
reagovat

rcorp

Nepřipojí:-D (viz příspěvek níže:-)
507525
Nepřipojí:-D (viz příspěvek níže:-)
rcorp
0 0
reagovat

lubo

D-sub nebo DVI postačí8)
507524
D-sub nebo DVI postačí*8)*
lubo
0 0
reagovat
st39.6: Lepší notebook než naše stará Tesla. A na privatě černobílá krabice trpasličí velikosti:-) Je fakt, že já si film bez problému vychutnám i na notebooku, možná i proto, že prostě nejsem zvyklá na vyšší úroveň sledování filmů (kromě kina:-).

ľubo: No jako nevypadá nejhůř, peníze bych móžná splašila, ale já bohužel nemám při ruce nikoho, kdo by mi tam ten OS hodil, a sama to radši pokoušet nebudu. Jsou to prostě komplikace navíc, bez kterých se ráda obejdu:-)
507523
st39.6: Lepší notebook než naše stará Tesla. A na privatě černobílá krabice trpasličí velikosti:-) Je fakt, že já si film bez problému vychutnám i na notebooku, možná i proto, že prostě nejsem zvyklá na vyšší úroveň sledování filmů (kromě kina:-). ľubo: No jako nevypadá nejhůř, peníze bych móžná splašila, ale já bohužel nemám při ruce nikoho, kdo by mi tam ten OS hodil, a sama to radši pokoušet nebudu. Jsou to prostě komplikace navíc, bez kterých se ráda obejdu:-)
0 0
reagovat

rcorp

To by ale tie notebooky museli mať HDMI, nie? Podľa všetkého ho má len ten od MSI.
507520
To by ale tie notebooky museli mať HDMI, nie? Podľa všetkého ho má len ten od MSI.
rcorp
0 0
reagovat
Tak když bude chtít větší obraz, tak k tomu časem připojí externí monitor/televizi. :)
507516
Tak když bude chtít větší obraz, tak k tomu časem připojí externí monitor/televizi. :)
0 0
reagovat

Natascha

No ak by si náhodou chcela predsa len väčší displej, môžeš skúsiť tento od MSI so 17 palcovým monitorom. Problém je trocha vyššia cena, žiaden operačný systém (musela by si si nahodiť vlastný) a nižšia výdrž (iba 3 hodiny).
507512
No ak by si náhodou chcela predsa len väčší displej, môžeš skúsiť [link="http://www.alza.cz/msi-ex710x-050cz-a64-d100559.htm"]tento[/link] od MSI so 17 palcovým monitorom. Problém je trocha vyššia cena, žiaden operačný systém (musela by si si nahodiť vlastný) a nižšia výdrž (iba 3 hodiny).
Natascha
0 0
reagovat
imo teda je. na ntbku vetsinou jen nejaky ukecany serialy, jinac to stoji za prdase. nerikam, ze na nem obcas na neco nemrknu, ale jako primarni zarizeni na civeni na filmy ... nene : )
507511
imo teda je. na ntbku vetsinou jen nejaky ukecany serialy, jinac to stoji za prdase. nerikam, ze na nem obcas na neco nemrknu, ale jako primarni zarizeni na civeni na filmy ... nene : )
0 0
reagovat

2 Natascha

Pánové to zbytečně moc hrotěj, 15,4 není nouzovka, aby si člověk užil filmec/seriál...
507508
Pánové to zbytečně moc hrotěj, 15,4 není nouzovka, aby si člověk užil filmec/seriál...
2 Natascha
0 0
reagovat

Natascha

No pro mě víceméně taky, ani můj desktopový monitor není zrovna velký... ještě že se bez uberkvalitního audiovizuálu většinou obejdu.
507507
No pro mě víceméně taky, ani můj desktopový monitor není zrovna velký... ještě že se bez uberkvalitního audiovizuálu většinou obejdu.
Natascha
0 0
reagovat
Pro někoho nouzovka, pro někoho denní chleba:-
507815
Pro někoho nouzovka, pro někoho denní chleba*:-*
0 0
reagovat
Film na notebooku je stejně vždycky nouzovka když člověk chce kvalitu - s jejich velikostí se zázraky dělat nedají ať už do toho narveš kolik chceš peněz.
507810
Film na notebooku je stejně vždycky nouzovka když člověk chce kvalitu - s jejich velikostí se zázraky dělat nedají ať už do toho narveš kolik chceš peněz.
0 0
reagovat

Natascha

Aha, tak to potom jo ;)
507809
Aha, tak to potom jo *;)*
Natascha
0 0
reagovat
To mi kasička nedovolí, už toto je na hraně mých finančních možností. Holt mi jeden z nich musí stačit.
507808
To mi kasička nedovolí, už toto je na hraně mých finančních možností. Holt mi jeden z nich musí stačit.
0 0
reagovat

Natascha

No v rámci filmů bych možná trochu přiinvestoval.. Ty displeje nejsou nic moc :)
507806
No v rámci filmů bych možná trochu přiinvestoval.. Ty displeje nejsou nic moc *:)*
Natascha
0 0
reagovat
Na filmy a internet samozřejmě, ale nikdy nevíš, co mě napadne s ním podnikat;)
507805
Na filmy a internet samozřejmě, ale nikdy nevíš, co mě napadne s ním podnikat*;)*
0 0
reagovat

Natascha

A na co bude ten notebook primárně určen ? :)
507804
A na co bude ten notebook primárně určen ? *:)*
Natascha
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se