Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12521 - 12540 Napsat příspěvek

stcko

Díky:+
507485
Díky*:+*
stcko
0 0
reagovat
dva imo ... pres 30 eur to vetsinou proclej. ale jsou vyjimky.
507484
dva imo ... pres 30 eur to vetsinou proclej. ale jsou vyjimky.
0 0
reagovat
Technický dotaz... kolik max. BD filmů si můžu obědnat z USA, abych neplatil clo ? (nebo kolik nesmís překročit cenou)
507482
Technický dotaz... kolik max. BD filmů si můžu obědnat z USA, abych neplatil clo ? (nebo kolik nesmís překročit cenou)
0 0
reagovat

stcko

Dik, ja myslel jaky typ :D
507503
Dik, ja myslel jaky typ *:D*
stcko
0 0
reagovat
imf, mihhi: Diky, tak to mam radost, ze to pujde. Ja vul ten kabel v prodejne drzel 10 minut v ruce a pak zase vratil do regalu. :) Stereo mi musi stacit, dokud se neprestehuju do vlastniho. A to jen tak hned nebude...
507395
imf, mihhi: Diky, tak to mam radost, ze to pujde. Ja vul ten kabel v prodejne drzel 10 minut v ruce a pak zase vratil do regalu. :) Stereo mi musi stacit, dokud se neprestehuju do vlastniho. A to jen tak hned nebude...
0 0
reagovat
term > mno televizi:D
507394
term > mno televizi*:D*
0 0
reagovat
;):D
507393
*;)**:D*
0 0
reagovat
Měl by tam být minimálně modrý (line-in), zelený (repro) a růžový (mic-in).

Takže do téhle redukce co asi byla u Xboxu link zapojíš ten kabel jak psal imf link a ten do modrého konektoru na zvukovce. A do zeleného zapojíš potom repro.
507392
Měl by tam být minimálně modrý (line-in), zelený (repro) a růžový (mic-in). Takže do téhle redukce co asi byla u Xboxu http://farm1.static.flickr.com/167/437164494_d76f429815.jpg zapojíš ten kabel jak psal imf http://bandridge.cz/cz/open_file.php?type=img2&open_file=/var/www/html/bandridge.cz/uimg/products/s00/big/BAL3401-front.jpg&w=450&h=1350 a ten do modrého konektoru na zvukovce. A do zeleného zapojíš potom repro.
0 0
reagovat
Mas tam tri diry... repraky/sluchatka, mikrofon a line-in (tusim, ze je modrej). XBox pichnes do line-in, v nastaveni zvukovky ho nastavis jako zdroj zvuku a pujde ti rovnou do repraku. Ale fakt jenom ve stereu no. Nicmene potrebujes tu redukci a dve cinchovy spojky, takze zalezi na tobe, jestli se s tim chces patlat. Cena by nicmene byla sotva sto korun a mel bys pokoj. :)
507391
Mas tam tri diry... repraky/sluchatka, mikrofon a line-in (tusim, ze je modrej). XBox pichnes do line-in, v nastaveni zvukovky ho nastavis jako zdroj zvuku a pujde ti rovnou do repraku. Ale fakt jenom ve stereu no. Nicmene potrebujes tu redukci a dve cinchovy spojky, takze zalezi na tobe, jestli se s tim chces patlat. Cena by nicmene byla sotva sto korun a mel bys pokoj. :)
0 0
reagovat
A co mas za 46?
507390
A co mas za 46?
0 0
reagovat
mirrors edge je uplne stejne fajn jako v ukazkach. docela zazitek ve tme na sestactyricitce :D
507389
mirrors edge je uplne stejne fajn jako v ukazkach. docela zazitek ve tme na sestactyricitce *:D*
0 0
reagovat
Dik za rady, kluci. Ale mam vcelku obycejne 2.1 repraky Creative (a jsem s nimi spokojeny), kde je jen ten zeleny vystup (+ 2 na postranni repraky a 1 na adapter). Imfova metoda me take napadla, ale mam dojem, ze pouzitelny vystup ze zvukovky je jen jeden a tam pres rozbocku zapojene kabely z PC a repraku. Vedle je uz jen ruzovy, kde mam take kablik z pocitace a sluchatkovy vystup.
507388
Dik za rady, kluci. Ale mam vcelku obycejne 2.1 repraky Creative (a jsem s nimi spokojeny), kde je jen ten zeleny vystup (+ 2 na postranni repraky a 1 na adapter). Imfova metoda me take napadla, ale mam dojem, ze pouzitelny vystup ze zvukovky je jen jeden a tam pres rozbocku zapojene kabely z PC a repraku. Vedle je uz jen ruzovy, kde mam take kablik z pocitace a sluchatkovy vystup.
0 0
reagovat

tombac

Nebo by ty repra museli mít více vstupů jak podotknul xMort;)
507387
Nebo by ty repra museli mít více vstupů jak podotknul xMort*;)*
tombac
0 0
reagovat

tombac

No, tak to by chtělo adaptér, dekodér nebo receiver, něco co pojme více zdrojů zvuku, a pak to přenese do reproduktorů. Nevím jak to fyzicky provést bez těhle zařízení vyjma vyměňování kabelů.
507386
No, tak to by chtělo adaptér, dekodér nebo receiver, něco co pojme více zdrojů zvuku, a pak to přenese do reproduktorů. Nevím jak to fyzicky provést bez těhle zařízení vyjma vyměňování kabelů.
tombac
0 0
reagovat

Fluke

Já používám jedny repráky, ale naštěstí mají reproduktory více vstupů, takže to mám připojené přímo do repro a jen na nich přepínám vstupy.
Z xboxu vytáhneš přes cinche jen stereo (červený a bílý/černý) a do PC, jak říká Imf, přes line-in jack 3,5mm redukci. Druhou možností, kterou získáš 5.1, je optika. Výstup by měl být na tom kabelu v koncovce, která se zapojuje do xboxu. Ale buďto musíš mít v reprákách optický vstup nebo ve zvukovce (S/PDIF). A navíc musí mít zvukovka umět přeposílat dál AC3, aby to hrálo vícekanálově a ne jen stereo a to podle mých průzkumů umí až ty dražší.
507385
Já používám jedny repráky, ale naštěstí mají reproduktory více vstupů, takže to mám připojené přímo do repro a jen na nich přepínám vstupy. Z xboxu vytáhneš přes cinche jen stereo (červený a bílý/černý) a do PC, jak říká Imf, přes line-in jack 3,5mm redukci. Druhou možností, kterou získáš 5.1, je optika. Výstup by měl být na tom kabelu v koncovce, která se zapojuje do xboxu. Ale buďto musíš mít v reprákách optický vstup nebo ve zvukovce (S/PDIF). A navíc musí mít zvukovka umět přeposílat dál AC3, aby to hrálo vícekanálově a ne jen stereo a to podle mých průzkumů umí až ty dražší.
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Presne tak.
507382
Presne tak.
Fluke
0 0
reagovat

tombac

Uff, jestli to chápu, ty chceš, aby XBOX a PC používali jedny repráky?
507381
Uff, jestli to chápu, ty chceš, aby XBOX a PC používali jedny repráky?
tombac
0 0
reagovat
asi bych zkusil line-in na zvukovce, s tim, ze potrebujes redukci 2xcinch->1xjack. Ale ucho do ohne bych za to nedal. :)
507380
asi bych zkusil line-in na zvukovce, s tim, ze potrebujes redukci 2xcinch->1xjack. Ale ucho do ohne bych za to nedal. :)
0 0
reagovat
Tak jsem se po delsi uvaze pridal k mistni xboxove mensine. :) A hned zpocatku si lamu hlavu se zvukovym propojenim. Pripojil jsem XBOX360 k monitoru pres HDMI a zvuk muzu zapojit de facto jen pres jakysi konzolovy prodluzovak s bilym a cervenym konektorem. Ted nevim, pomoci jakeho kabelu to pripojit k PC, aby sel zvuk z PC i konzole do 2.1 repro sestavy (k pocitaci ji mam pripojenou pomoci kabliku se zelenymi konektory) a do sluchatkoveho vystupu na PC bedne (jinde ho nemam), a nemusel jsem nikde nic prepojovat (kazde vytahnuti stolu a hrabani se v kabelech za nim je v mem mrnavem pokojiku neprijemne). Dnes jsem bezmocne koukal v Electroworldu na vsechny ty kabely a poradili mi tam maximalne jak propojit repraky a konzoli. Gears of War vypadaji bezvadne, ale zvuk jen z jednoho repraku (sluchatka) je ponekud divny... Snad nekdo poradi a ja technicky antitalent to zitra konecne rozseknu.
507379
Tak jsem se po delsi uvaze pridal k mistni xboxove mensine. :) A hned zpocatku si lamu hlavu se zvukovym propojenim. Pripojil jsem XBOX360 k monitoru pres HDMI a zvuk muzu zapojit de facto jen pres jakysi konzolovy prodluzovak s bilym a cervenym konektorem. Ted nevim, pomoci jakeho kabelu to pripojit k PC, aby sel zvuk z PC i konzole do 2.1 repro sestavy (k pocitaci ji mam pripojenou pomoci kabliku se zelenymi konektory) a do sluchatkoveho vystupu na PC bedne (jinde ho nemam), a nemusel jsem nikde nic prepojovat (kazde vytahnuti stolu a hrabani se v kabelech za nim je v mem mrnavem pokojiku neprijemne). Dnes jsem bezmocne koukal v Electroworldu na vsechny ty kabely a poradili mi tam maximalne jak propojit repraky a konzoli. Gears of War vypadaji bezvadne, ale zvuk jen z jednoho repraku (sluchatka) je ponekud divny... Snad nekdo poradi a ja technicky antitalent to zitra konecne rozseknu.
0 0
reagovat
Take dekuji za info, ja tam koukal po obede a nic tam jeste nebylo...
507371
Take dekuji za info, ja tam koukal po obede a nic tam jeste nebylo...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se