Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11461 - 11480 Napsat příspěvek

Fluke

A na platbu mi stačí klasicky karta ala Amazon, že jo ? :)
523109
A na platbu mi stačí klasicky karta ala Amazon, že jo ? *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Perry

Proč bys nemohl, když jsou tam ceny v korunách?:) Samozřejmě mluvím o evropské.

mihhi: a snad budou Formule 1 v HD a mě picne:+
523107
Proč bys nemohl, když jsou tam ceny v korunách?:) Samozřejmě mluvím o evropské. mihhi: a snad budou Formule 1 v HD a mě picne*:+*
Perry
0 0
reagovat
Můžu u nás nakupovat na PSN ? Nějak se mi zalíbili Lemmings :D
523103
Můžu u nás nakupovat na PSN ? Nějak se mi zalíbili Lemmings *:D*
0 0
reagovat
To je skvela zprava, jen jeste aby byl co nejdrive vsude mozne a budu naprosto spokojen ;)
523101
To je skvela zprava, jen jeste aby byl co nejdrive vsude mozne a budu naprosto spokojen *;)*
0 0
reagovat
Nova sport HD startuje asi 21.2., snad se brzy dostane i na kabel/sat?) link
523099
Nova sport HD startuje asi 21.2., snad se brzy dostane i na kabel/sat*?)* http://www.digizone.cz/clanky/pristi-sobotu-odstartuje-nova-sport-hd/
0 0
reagovat
Ja se pokusim nic uz nenajit, radsi nikam nejdu, tak nemej strach :D
523081
Ja se pokusim nic uz nenajit, radsi nikam nejdu, tak nemej strach *:D*
0 0
reagovat
Peklem projdou jen ty nejdrsnější ;) Navíc mi z t007 kupujem tu potvoru na FPS :) Teda místo toho chleba teď už... Já už si taky zakazuju netování na game NAPROSTO - hele termiči vopovaž se něco najít :D:D
523072
Peklem projdou jen ty nejdrsnější *;)* Navíc mi z t007 kupujem tu potvoru na FPS *:)* Teda místo toho chleba teď už... Já už si taky zakazuju netování na game NAPROSTO - hele termiči vopovaž se něco najít *:D**:D*
0 0
reagovat
U CoD4 nevím, tam to docela jde, ale HL2 na konzoli? To je pěkný peklo:)
523071
U CoD4 nevím, tam to docela jde, ale HL2 na konzoli? To je pěkný peklo:)
0 0
reagovat
JJ, Orange Box uz je take doma :D A uz nesmim dal koukat, jinak mi nezbude ani na chleba :D
523066
JJ, Orange Box uz je take doma *:D* A uz nesmim dal koukat, jinak mi nezbude ani na chleba *:D*
0 0
reagovat
8)8) Chachá a jsem zase chudší - Objednáno :D K tomu ještě Devil May Cry 4 za £14.98 + FIFA 08 - Pre‑owned za 4.99 a Half-Life 2: The Orange Box £14.99 = z toho plyne ne chudší, ale úplnej žebrák :o :+:+
523058
*8)**8)* Chachá a jsem zase chudší - Objednáno *:D* K tomu ještě Devil May Cry 4 za £14.98 + FIFA 08 - Pre‑owned za 4.99 a Half-Life 2: The Orange Box £14.99 = z toho plyne ne chudší, ale úplnej žebrák *:o* *:+**:+*
0 0
reagovat
Na game super nabidka na psko Call of Duty 4 link Objednano :D
523059
Na game super nabidka na psko Call of Duty 4 http://www.game.co.uk/PS3/Action/FirstPersonShooter/~r335554/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare-Game-of-the-Year-Edition/?s=call%20of%20duty Objednano *:D*
0 0
reagovat
Diky draku :D
523016
Diky draku *:D*
0 0
reagovat
jedině myš a klávesnice na 3d FPS :D
523008
jedině myš a klávesnice na 3d FPS *:D*
0 0
reagovat
Jen počkejte, přijde na vás Drak a vysvětlí vám to! :D:D
522993
Jen počkejte, přijde na vás Drak a vysvětlí vám to! *:D**:D*
0 0
reagovat
not again, Fluku.:D
522988
not again, Fluku.*:D*
0 0
reagovat
Všechny multiformátový, páč se na PC jednoduše ovládají, je to chyták:)
522966
Všechny multiformátový, páč se na PC jednoduše ovládají, je to chyták:)
0 0
reagovat

Fluke

A které jsou ty nabušenější akce? Crisis byla poslední pc only věc.
522965
A které jsou ty nabušenější akce? Crisis byla poslední pc only věc.
Fluke
0 0
reagovat
Diky, me postaci PS3 a kdyz budou prachy nazbyt, vecicku budu mit doma a budu naprosto spokojenej ;)
522960
Diky, me postaci PS3 a kdyz budou prachy nazbyt, vecicku budu mit doma a budu naprosto spokojenej *;)*
0 0
reagovat
Hmm, Killzone a Resistance mi přijdou jako jediný "čtyři hry" kde by se tahle supr věc dala využít, jinak mám na to jedinou větu, pořiďte si PC a hrajte nabušenější 3D akce ve všech ohledech8)
522947
Hmm, Killzone a Resistance mi přijdou jako jediný "čtyři hry" kde by se tahle supr věc dala využít, jinak mám na to jedinou větu, pořiďte si PC a hrajte nabušenější 3D akce ve všech ohledech*8)*
0 0
reagovat
to ghostrider: :D To mi neco pripomina, ten tvuj popis co delas s PS3 :D to stcko: jj, az dorazi prachy, asi zainvestuji a pak te pozvu nebo ti to pujcim, stejne jako Uncharted :D
522941
to ghostrider: *:D* To mi neco pripomina, ten tvuj popis co delas s PS3 *:D* to stcko: jj, az dorazi prachy, asi zainvestuji a pak te pozvu nebo ti to pujcim, stejne jako Uncharted *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se