Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11421 - 11440 Napsat příspěvek

Fluke

Nevim moc na co narazis s tim "bizarni" u X3100. Ten notebook ma HDMI, ten cip bez problemu zvladne Full HD a procesor ho "utahne". O hrani tady, pokud vim, nepadlo ani slovo.

Jinak Dell je nejlepsi slozit podle konfiguratoru na miru (uz kvuli moznosti lepsi baterky), ale to vyjde vetsinou o dost draz.
525311
Nevim moc na co narazis s tim "bizarni" u X3100. Ten notebook ma HDMI, ten cip bez problemu zvladne Full HD a procesor ho "utahne". O hrani tady, pokud vim, nepadlo ani slovo. Jinak Dell je nejlepsi slozit podle konfiguratoru na miru (uz kvuli moznosti lepsi baterky), ale to vyjde vetsinou o dost draz.
Fluke
0 0
reagovat
Ten Dell je dobrej. Ja ho teda nemam(mam Dell studio 1535), ale znam dva lidi co ho maji a jsou spokojeny, zadny skvrny, zaspineni a ryhy na tom nejsou videt(za trictvrte roku).Nesmis bejt prasatko :D:))PS: bejt tebou jdu taky do Dellu:+
525292
Ten Dell je dobrej. Ja ho teda nemam(mam Dell studio 1535), ale znam dva lidi co ho maji a jsou spokojeny, zadny skvrny, zaspineni a ryhy na tom nejsou videt(za trictvrte roku).Nesmis bejt prasatko *:D**:))*PS: bejt tebou jdu taky do Dellu*:+*
0 0
reagovat

imf

Výdrž max. 2 hodiny, u verze s A3470 taky dvě, což mi přijde divný.

Quisp: já teda zkušenosti s Asus servisem nemám, ale do toho Della bych nešel ani za mák z praktických důvodů. Ten stříbrnej plast je do několika měsíců od skvrn od potu na rukou a ta klávesnice se zašpiní stejně rychle. plus je na tom vidět každá rýha.
No a ta X3100 na rozlišení 1440x900 mi přijde taky bizarní:)

čistě můj názor.
525288
Výdrž max. 2 hodiny, u verze s A3470 taky dvě, což mi přijde divný. Quisp: já teda zkušenosti s Asus servisem nemám, ale do toho Della bych nešel ani za mák z praktických důvodů. Ten stříbrnej plast je do několika měsíců od skvrn od potu na rukou a ta klávesnice se zašpiní stejně rychle. plus je na tom vidět každá rýha. No a ta X3100 na rozlišení 1440x900 mi přijde taky bizarní*:)* čistě můj názor.
imf
0 0
reagovat

imf

Nakonec jsem obednal právě ten DELL. Vim že si tam docela připlácim za značku, ale zase ten servis je pro mě jako pro počítačového neodborníka velká výhoda.
525274
Nakonec jsem obednal právě ten DELL. Vim že si tam docela připlácim za značku, ale zase ten servis je pro mě jako pro počítačového neodborníka velká výhoda.
imf
0 0
reagovat
Je ovsem otazka, kolik ma ten Asus se silnou grafikou vydrz na baterky. Dell bych bral uz jen kvuli kvalite samotneho vyrobku a bezkonkurencnimu servisu. Ale jinak jsou ty dva modely srovnatelne (Asus ma vic RAM, procesorove je to plus minus stejne).
525270
Je ovsem otazka, kolik ma ten Asus se silnou grafikou vydrz na baterky. Dell bych bral uz jen kvuli kvalite samotneho vyrobku a bezkonkurencnimu servisu. Ale jinak jsou ty dva modely srovnatelne (Asus ma vic RAM, procesorove je to plus minus stejne).
0 0
reagovat

Fluke

Díky:+
525174
Díky*:+*
Fluke
0 0
reagovat

Quisp

link pokud ti nevadí Turion.
525164
http://www.alza.cz/asus-m51ta-as028c-d99102.htm pokud ti nevadí Turion.
Quisp
0 0
reagovat
Plánuju koupi notebooku, využití převážně na práci (CAD, Photoshop apod.) + filmy .
Zatím jsem si vybral tento:Dell Inspirion 1525. Je to dobrá volba, nebo se v podobné cenové kategorii dá sehnat něco lepšího??
525138
Plánuju koupi notebooku, využití převážně na práci (CAD, Photoshop apod.) + filmy . Zatím jsem si vybral tento:[link="http://www.alza.cz/dell-inspiron-1525-d105427.htm"]Dell Inspirion 1525[/link]. Je to dobrá volba, nebo se v podobné cenové kategorii dá sehnat něco lepšího??
0 0
reagovat
Nekecej :D
525127
Nekecej *:D*
0 0
reagovat
A já si to nekoupím. :D
525124
A já si to nekoupím. *:D*
0 0
reagovat

stcko

JJ, to je :D Problem je v tom, ze toho LOTRa fakt chci a nevim, jestli vydrzim cekat... A to si rekne dalsich x-lidi a budou kupovat dvakrat ;)
525075
JJ, to je *:D* Problem je v tom, ze toho LOTRa fakt chci a nevim, jestli vydrzim cekat... A to si rekne dalsich x-lidi a budou kupovat dvakrat *;)*
stcko
0 0
reagovat

Fluke

Všichni :D

By mě zajímalo kdo by si chtěl koupit kino verzi (výjma těch sledovačů dabingu) Jo leda, že by bonusy byly taky v HD, tak kvůli bonusům, ale asi budou SD a pak to opravdu nemá cenu).

Já tu diskuzi nezačal, ale jak se jedná o LOTRA tak musím prostě reagovat.
525074
Všichni *:D* By mě zajímalo kdo by si chtěl koupit kino verzi (výjma těch sledovačů dabingu) Jo leda, že by bonusy byly taky v HD, tak kvůli bonusům, ale asi budou SD a pak to opravdu nemá cenu). Já tu diskuzi nezačal, ale jak se jedná o LOTRA tak musím prostě reagovat.
Fluke
0 0
reagovat
Mám vám taky říct, že počkám na extended?:) Oceníte tuto hodnotnou informaci, že Fluke si taky počká?:D
525073
Mám vám taky říct, že počkám na extended?:) Oceníte tuto hodnotnou informaci, že Fluke si taky počká?*:D*
0 0
reagovat

st39.6

Správné jak si namastit kapsu, ale já počkám až na extended verze.
525071
Správné jak si namastit kapsu, ale já počkám až na extended verze.
st39.6
0 0
reagovat
vsak jo ... ale to je spravny :)
525068
vsak jo ... ale to je spravny :)
0 0
reagovat
Pekne ;) Ale evidentne budou zase chtit zdimat penize (jak pise v komentarich jeden pan)... Ted vydaj jednotlive dily v normalni verzi, pred hobitem exten. a po hobitovi super cool unrated collectors kolekci :D
525067
Pekne *;)* Ale evidentne budou zase chtit zdimat penize (jak pise v komentarich jeden pan)... Ted vydaj jednotlive dily v normalni verzi, pred hobitem exten. a po hobitovi super cool unrated collectors kolekci *:D*
0 0
reagovat
FotR. Pomaloučku, polehoučku. :+
525064
[link="http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=16855"]FotR[/link]. Pomaloučku, polehoučku. *:+*
0 0
reagovat
ale blbne jim vyhledávání, ještě to pilujou:)
524998
ale blbne jim vyhledávání, ještě to pilujou:)
0 0
reagovat
JJ, uz jhsem na to take koukal ;)
524996
JJ, uz jhsem na to take koukal *;)*
0 0
reagovat
thehut přešel na novej design. Vcelku pěknej:)
524990
thehut přešel na novej design. Vcelku pěknej:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se