Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11141 - 11160 Napsat příspěvek
Docela smůla. Já objednal z gameplay.com a ted slyším, že už je vyprodáno. JInak hra je nářez.
527569
Docela smůla. Já objednal z gameplay.com a ted slyším, že už je vyprodáno. JInak hra je nářez.
0 0
reagovat

Novy SHOP

Nějaký výsledek ta RE5 anabaze měla - narazil jsem na nový shop - ceny při výběru super (čtěte o jakou verzi jde US , EU , Asia - vzdy anglicka hra, ale obal nekdy mix a tak - vždy ale super popsano), postovne hezke, platby snad bezpecne = PAYPAL - HK OFFERHOUSE
Maji treba Bioshock za 28USD, Novej Wheelman s Vin Dieselem za 37USD, Stranglehold US za 15USD, FallOut 3 za 40USD a super kolekci SEGA ULTIMATE COLLECTION za 30USD (40x stare MEga drive hry v 720p - je to US verze tak se jmenuje GENESIS) - VSECHNO NOVE, ZALITE - vse mluvim PS3 verze.
527563
Nějaký výsledek ta RE5 anabaze měla - narazil jsem na nový shop - ceny při výběru super (čtěte o jakou verzi jde US , EU , Asia - vzdy anglicka hra, ale obal nekdy mix a tak - vždy ale super popsano), postovne hezke, platby snad bezpecne = PAYPAL - [link="http://www.hkofferhouse.com/"]HK OFFERHOUSE[/link] Maji treba Bioshock za 28USD, Novej Wheelman s Vin Dieselem za 37USD, Stranglehold US za 15USD, FallOut 3 za 40USD a super kolekci SEGA ULTIMATE COLLECTION za 30USD (40x stare MEga drive hry v 720p - je to US verze tak se jmenuje GENESIS) - VSECHNO NOVE, ZALITE - vse mluvim PS3 verze.
Novy SHOP
0 0
reagovat

K8tk8 ESEJ> Jak jsem honil a NEdohonil Resident Evil 5...

Tak jsem sledoval deni na webu a vse okolo teto castecne kontroverzni, ale presto bestselerove novinky az jsem zacal mit pocit, ze ji proste musim mit... Rikal jsem si pockej, pockej, v pohode, hlavne nesmis koupit nekde v pitomem obchode JRC styl [snad se nam s prichodem GAME zlepsi kluci...] za 1599,- Hlavne to ne...
Tak jsem vyrazil na net - obvykle kolecko - game.co.uk, gameplay.com - Ale ouha SOLD OUT na obou, uz je jen COllectors edice a ta je draha 44liber a navic jsem jiz na EBAY drive to Making Of DVD sehnal takze chci jen normalni verzi a oni nemaj. Nehlede na to, ze dokonce stala 29.99 na gameplay, ale pak ji zdrazili na 32.99 a pak ji lidi Zkoupili celou... Hmm takze neni - Hopla na ebay - hledam hledam US ebay - nejak vsechno drahy, UK ebay - teda vsechno 40liber a vys... Tak jedem HongKong shopy a podezrele Canada shopy (Jsou HongKong jen registrovane v Kanade ;)) Ale i tam je to drahy - vsechno pres 55 dolaru - coz je sice mene nez u nas, ale ja chci VIC, vlastne Mene.
Zacinam proste chtit to zahrat co nejdriv, napada me to JRC - Neee, to nesmis ne, tak jsem vyrazil do JRC - prisel jsem tam a koukam 1599,- na wbu maji 1399 tak to zkusim, ptam se prodavace jestli je nejak mozne ziskat web cenu napr. objednavkou a platbou pres web, ale vyzvednutim na miste - ON NE NE a nevi vubec co naznacuju - tak neva on za to nemuze. Koukal jsem tedy na obal a zvazoval - 1599,- ale ted me uderilo do OCI - Ono to ma ten obal jak je tam ve 4 jazycich na zadni strane naplacane vse k popisku v CZ HUN SK a POL - to ne - nic proti sousedum, ale madarske popisky tam nechci, za svych 1599,-
Tak jsem odesel a dorazil zase domu - koukam zase na ebay, ale tam furt nic, navic jsem si pustil trailer s tim katem a Chrisem a vubec... JA TO CHCI JESTE DNESKA!!!
Je uz 20.21 a ja sedam do auta smer obchod v globusu, dojedu tam, ale majo do 20.30 .. Prichazim 20.29 zavrou mi pred nosem, ale celkem fair - to jeste nevim co me ceka dal... Tak sedam zase do auta a jedu smer Electro world - jedu dlouho nejaka zacpa... Dojedu 20.56 a dobiham 20.58 pred dvere a nepusteji mne tam uz - RIKAM JIM ZE JDE O BUDOUCNOST LIDSTVA a Biohazard a oni mlci a jeste mi rikaj, ze je 9 - ja rvu, ze je 20.59 a proste zakaznik chce tak at mne pusti (jsem nepricetny, ale slusny)... Dalsi debakl... Jdu do nonstop Tesca - tak vubec zadna PS3 hra neni jen PS2 Wii X360 PC. Napada posledni sance... MAKRO
Makro je hnus, co se tyka navalu a mas lidi behem dne - vecer pohoda, celkem i zabava, kartu makro mam tak jedu - Prejezd do makra 15minut. Jsem tu makam ke dverim, jo MAJI DO 22.00 Jdu na jistotu stojany s PS3 maji... PS3 maji... No ale RE5 nevidim nikde... Jdu za prodavacem co je tam sam v celym makru elektro a ptam se, ze mne zajima RESIDENT EVIL 5 - On rika, ze je to super novinka!!! Tusim sanci a jdu do toho drsne hned se ptam na cenu, ozelim i 4 jazykovy obal pripadne, ja to chci... On kouka a OK 1100 bez DPH to se da... Rika, ze ho maji. Jem ho hledat... Hledame total vsude, v regalech, nahore na nich, ve skladu - celou dobu jdu s nich a hrabu se tam v krabicich. Povzbuzuje mne, ze prodavac mou misi vzal vazne a jede tvrde do toho.... Furt nemame a blizi se 21.45... Musi jit odevzdat trzbu je konec. KONEC
CHRIS REDFIELD nikde, selhal jsem... Nema cenu zit...
:+
527562
Tak jsem sledoval deni na webu a vse okolo teto castecne kontroverzni, ale presto bestselerove novinky az jsem zacal mit pocit, ze ji proste musim mit... Rikal jsem si pockej, pockej, v pohode, hlavne nesmis koupit nekde v pitomem obchode JRC styl [snad se nam s prichodem GAME zlepsi kluci...] za 1599,- Hlavne to ne... Tak jsem vyrazil na net - obvykle kolecko - game.co.uk, gameplay.com - Ale ouha SOLD OUT na obou, uz je jen COllectors edice a ta je draha 44liber a navic jsem jiz na EBAY drive to Making Of DVD sehnal takze chci jen normalni verzi a oni nemaj. Nehlede na to, ze dokonce stala 29.99 na gameplay, ale pak ji zdrazili na 32.99 a pak ji lidi Zkoupili celou... Hmm takze neni - Hopla na ebay - hledam hledam US ebay - nejak vsechno drahy, UK ebay - teda vsechno 40liber a vys... Tak jedem HongKong shopy a podezrele Canada shopy (Jsou HongKong jen registrovane v Kanade *;)*) Ale i tam je to drahy - vsechno pres 55 dolaru - coz je sice mene nez u nas, ale ja chci VIC, vlastne Mene. Zacinam proste chtit to zahrat co nejdriv, napada me to JRC - Neee, to nesmis ne, tak jsem vyrazil do JRC - prisel jsem tam a koukam 1599,- na wbu maji 1399 tak to zkusim, ptam se prodavace jestli je nejak mozne ziskat web cenu napr. objednavkou a platbou pres web, ale vyzvednutim na miste - ON NE NE a nevi vubec co naznacuju - tak neva on za to nemuze. Koukal jsem tedy na obal a zvazoval - 1599,- ale ted me uderilo do OCI - Ono to ma ten obal jak je tam ve 4 jazycich na zadni strane naplacane vse k popisku v CZ HUN SK a POL - to ne - nic proti sousedum, ale madarske popisky tam nechci, za svych 1599,- Tak jsem odesel a dorazil zase domu - koukam zase na ebay, ale tam furt nic, navic jsem si pustil trailer s tim katem a Chrisem a vubec... JA TO CHCI JESTE DNESKA!!! Je uz 20.21 a ja sedam do auta smer obchod v globusu, dojedu tam, ale majo do 20.30 .. Prichazim 20.29 zavrou mi pred nosem, ale celkem fair - to jeste nevim co me ceka dal... Tak sedam zase do auta a jedu smer Electro world - jedu dlouho nejaka zacpa... Dojedu 20.56 a dobiham 20.58 pred dvere a nepusteji mne tam uz - RIKAM JIM ZE JDE O BUDOUCNOST LIDSTVA a Biohazard a oni mlci a jeste mi rikaj, ze je 9 - ja rvu, ze je 20.59 a proste zakaznik chce tak at mne pusti (jsem nepricetny, ale slusny)... Dalsi debakl... Jdu do nonstop Tesca - tak vubec zadna PS3 hra neni jen PS2 Wii X360 PC. Napada posledni sance... MAKRO Makro je hnus, co se tyka navalu a mas lidi behem dne - vecer pohoda, celkem i zabava, kartu makro mam tak jedu - Prejezd do makra 15minut. Jsem tu makam ke dverim, jo MAJI DO 22.00 Jdu na jistotu stojany s PS3 maji... PS3 maji... No ale RE5 nevidim nikde... Jdu za prodavacem co je tam sam v celym makru elektro a ptam se, ze mne zajima RESIDENT EVIL 5 - On rika, ze je to super novinka!!! Tusim sanci a jdu do toho drsne hned se ptam na cenu, ozelim i 4 jazykovy obal pripadne, ja to chci... On kouka a OK 1100 bez DPH to se da... Rika, ze ho maji. Jem ho hledat... Hledame total vsude, v regalech, nahore na nich, ve skladu - celou dobu jdu s nich a hrabu se tam v krabicich. Povzbuzuje mne, ze prodavac mou misi vzal vazne a jede tvrde do toho.... Furt nemame a blizi se 21.45... Musi jit odevzdat trzbu je konec. KONEC CHRIS REDFIELD nikde, selhal jsem... Nema cenu zit... *:+*
K8tk8 ESEJ> Jak jsem honil a NEdohonil Resident Evil 5...
0 0
reagovat

Gonzi

Mam takove tuseni, ze ten Snake tam proste bude, ne treba hlavni postava, ale ani ne jen okrajove... Jelikoz bez nej by mu mohlo dat dost lidi kosem!
527556
Mam takove tuseni, ze ten Snake tam proste bude, ne treba hlavni postava, ale ani ne jen okrajove... Jelikoz bez nej by mu mohlo dat dost lidi kosem!
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Třeba tam nasadí dalšího klona a bude to nový Snake (takže Hayter by mohl taky zůstat), nemůžeš vědět :)
527542
Třeba tam nasadí dalšího klona a bude to nový Snake (takže Hayter by mohl taky zůstat), nemůžeš vědět :)
Gonzi
0 0
reagovat

terminator007

akorát mi tam asi hoodně bude chybět snake, přecejen, zarostlý chlapík s cigárem, snad nejlepší hlas napříč hrama, sarkastické poznámky atd... vs... raiden :( Snake mi dělal hoodně kvality té hry... skoro jako kdyby byla smrtonosná past bez Johna McClanea
527532
akorát mi tam asi hoodně bude chybět snake, přecejen, zarostlý chlapík s cigárem, snad nejlepší hlas napříč hrama, sarkastické poznámky atd... vs... raiden :( Snake mi dělal hoodně kvality té hry... skoro jako kdyby byla smrtonosná past bez Johna McClanea
terminator007
0 0
reagovat
Ze by Kojima kutil novej MGS?! link ;)
527527
Ze by Kojima kutil novej MGS?! http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32144&r=top *;)*
0 0
reagovat
originální teaser 4/5, ale toto vypadá dobře, R.U.S.E. + trailerfran. přízvuk je kouzelný :)
527476
originální teaser 4/5, ale toto vypadá dobře, [link="http://www.gametrailers.com/player/47231.html"]R.U.S.E.[/link] + [link="http://www.gametrailers.com/player/47119.html"]trailer[/link]fran. přízvuk je kouzelný :)
0 0
reagovat
Hodně sociální teaser na MW2:-, podíl u mě na tom má Tiscali začínajcí slovy "trailer má celé 2 minuty", a pak to div nevyzdvihnou do nebe, nakonec člověk čumí 2 minuty na sociální zelenočernej chuj.
527473
Hodně sociální teaser na MW2*:-*, podíl u mě na tom má Tiscali začínajcí slovy "trailer má celé 2 minuty", a pak to div nevyzdvihnou do nebe, nakonec člověk čumí 2 minuty na sociální zelenočernej chuj.
0 0
reagovat

terminator007

8) JJ :)
527469
*8)* JJ :)
terminator007
0 0
reagovat
527468
[link="http://www.gametrailers.com/player/47178.html"]MW2[/link]
0 0
reagovat
Tomu rikam TEASER link :D
527466
Tomu rikam TEASER http://www.gametrailers.com/player/47178.html?type=wmv *:D*
0 0
reagovat
Tak když už se tu kecá o 3D, tak tady v pár bodech moje včerejší návštěva Monsters vs. Aliens v Palace Cinemas:

- 3D efekt lepší než jsem čekal, fakt paráda, po pár minutách už to 3D ani nevnímáte, považujete to za přirozené, výrazně na sebe upozorní u scén, které jsou tu schválně pro ten efekt (kterých je bohužel celkem málo)
- Brýle v poho, za tu pajsku navíc nám je ale mohli nechat
- Bylo mi doporučeno si sednou do nižší řady (blíže k plátnu) a ačkoliv zásadně v kině sedám nahoru, tak v tomto případě mi to vůbec nevadilo, možná to je aj lepší, ale nevím, zatím nemůžu porovnat
- U 3D se ale jenom potvrdilo moje přesvědčení, že 24 snímků za vteřinu je fakt málo, tady souhlasím s Jamesem Avatarem, že minimálně dvojnásobej by dost zlepšil divákův zážitek
- Digitální projekce je na pohled mnohem příjemnější než ta klasická
- Samotný film velmi pěkný, jeden z nejlepších animáků u mě - jednoduchý, stručný, věcný
- Dreamworks dotahuje Pixar co se týče technické stránky animáků (už je hodně blízko), v ohledu vizuální krásy a zábavnosti je už dávno před ním
- Dabing slušný (OMG mě fakt dostalo), ale už se těším až to zkouknu s původním zněním a hlasy Hugha a hlavně BOBova Setha
- BOB je fantastickej, chtělo by to s ním nějakej kraťas
- Celkově prostě paráda, fakt už dost absťákuju Avatara, páč tento film ve 3D - to mě totálně zruší (:
527455
Tak když už se tu kecá o 3D, tak tady v pár bodech moje včerejší návštěva Monsters vs. Aliens v Palace Cinemas: - 3D efekt lepší než jsem čekal, fakt paráda, po pár minutách už to 3D ani nevnímáte, považujete to za přirozené, výrazně na sebe upozorní u scén, které jsou tu schválně pro ten efekt (kterých je bohužel celkem málo) - Brýle v poho, za tu pajsku navíc nám je ale mohli nechat - Bylo mi doporučeno si sednou do nižší řady (blíže k plátnu) a ačkoliv zásadně v kině sedám nahoru, tak v tomto případě mi to vůbec nevadilo, možná to je aj lepší, ale nevím, zatím nemůžu porovnat - U 3D se ale jenom potvrdilo moje přesvědčení, že 24 snímků za vteřinu je fakt málo, tady souhlasím s Jamesem Avatarem, že minimálně dvojnásobej by dost zlepšil divákův zážitek - Digitální projekce je na pohled mnohem příjemnější než ta klasická - Samotný film velmi pěkný, jeden z nejlepších animáků u mě - jednoduchý, stručný, věcný - Dreamworks dotahuje Pixar co se týče technické stránky animáků (už je hodně blízko), v ohledu vizuální krásy a zábavnosti je už dávno před ním - Dabing slušný (OMG mě fakt dostalo), ale už se těším až to zkouknu s původním zněním a hlasy Hugha a hlavně BOBova Setha - BOB je fantastickej, chtělo by to s ním nějakej kraťas - Celkově prostě paráda, fakt už dost absťákuju Avatara, páč tento film ve 3D - to mě totálně zruší (:
0 0
reagovat

Silence

Jako výsledek je to ale super... v Plzi a v Pardubicích maj 3D dvakrát a v Ostravě ani jednou... :D :- :( zaco
527454
Jako výsledek je to ale super... v Plzi a v Pardubicích maj 3D dvakrát a v Ostravě ani jednou... *:D* *:-* *:(* zaco
Silence
0 0
reagovat
No treba to tentokrate bude jine ;)
527434
No treba to tentokrate bude jine *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Standartni sragora podle filmu, co jinyho bys mohl cekal.
527433
Standartni sragora podle filmu, co jinyho bys mohl cekal.
terminator007
0 0
reagovat
To jsem teda zvedav: link
527431
To jsem teda zvedav: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32059&r=top
0 0
reagovat
Právě v Ově by ještě jedno konkurenční kino bodlo. Přece jen 330 000 obyv. na jeden multiplex je celkem dost.
527427
Právě v Ově by ještě jedno konkurenční kino bodlo. Přece jen 330 000 obyv. na jeden multiplex je celkem dost.
0 0
reagovat
Gonzi: V Ostravě je velikánská návštěvnost a bude i bez toho, protože tam není konkurence... naopak v Plzni a Pardubicích musí, protože CinemaCity s tím přišla dřív a Hradec je jejich nejstarší multiplex, tak ho asi chtěli zmodernizovat... ;)
527428
Gonzi: V Ostravě je velikánská návštěvnost a bude i bez toho, protože tam není konkurence... naopak v Plzni a Pardubicích musí, protože CinemaCity s tím přišla dřív a Hradec je jejich nejstarší multiplex, tak ho asi chtěli zmodernizovat... ;)
0 0
reagovat

Ostrava?

Proč cinestar zavádí 3D v Plzi, Pardubicích a Hradci Králové, ale ne v Ostravě nebo Olomouci? Nechápu :( přitom to je 3 a 5 největší město u nás... to je v Ově tak malá návštěvnost? :(
527425
Proč cinestar zavádí 3D v Plzi, Pardubicích a Hradci Králové, ale ne v Ostravě nebo Olomouci? Nechápu :( přitom to je 3 a 5 největší město u nás... to je v Ově tak malá návštěvnost? :(
Ostrava?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se