Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10761 - 10780 Napsat příspěvek
No mě se dostal do ruky novej telefon taky, SE W715 (customizovaná W705), obří displej, gyroskop, GPS, Wifi, tomu telefonu chybí jen Autofocus:), ale i nadále kombinuju užívání s SE T650, protože to je elegán.
Takže se zeptám jestli nevíte zda-li je možnost mít dvě Sim karty se stejným tel. číslem?
531379
No mě se dostal do ruky novej telefon taky, SE W715 (customizovaná W705), obří displej, gyroskop, GPS, Wifi, tomu telefonu chybí jen Autofocus:), ale i nadále kombinuju užívání s SE T650, protože to je elegán. Takže se zeptám jestli nevíte zda-li je možnost mít dvě Sim karty se stejným tel. číslem?
0 0
reagovat
Luban: jde s tim volat a psat zpravy a pak s tim jde delat jeste spousta dalsich veci, kvuli kterym nebyly puvodne mobily vynalezeny. prijemnou veci je WiFi, bohuzel si ten muj pristroj (pry se s tim potyka vice uzivatelu) nedokaze stahnout IP adresu z DHCP serveru, takze se to musi nakonfigurovat rucne. a co se tyka aplikaci, tak Opera Mini a Kamikaze Robots.

za pripadnou neodbornost prispevku se omlouvat nebudu, prave jsem videl poslednich pet minut Spy Kids, takze pri psani trosku zvracim.
531378
Luban: jde s tim volat a psat zpravy a pak s tim jde delat jeste spousta dalsich veci, kvuli kterym nebyly puvodne mobily vynalezeny. prijemnou veci je WiFi, bohuzel si ten muj pristroj (pry se s tim potyka vice uzivatelu) nedokaze stahnout IP adresu z DHCP serveru, takze se to musi nakonfigurovat rucne. a co se tyka aplikaci, tak Opera Mini a Kamikaze Robots. za pripadnou neodbornost prispevku se omlouvat nebudu, prave jsem videl poslednich pet minut Spy Kids, takze pri psani trosku zvracim.
0 0
reagovat
Zdravím,
dostal se mi do ruky telefon Nokia E51 a tak se chci zeptat jestli s ním má někdo z přítomných užvatelů zkušenosti, případně nějaké tipy na soft a podobně. Díky
531368
Zdravím, dostal se mi do ruky telefon Nokia E51 a tak se chci zeptat jestli s ním má někdo z přítomných užvatelů zkušenosti, případně nějaké tipy na soft a podobně. Díky
0 0
reagovat

ghostrider

Podle mě je movie-like jediná budoucnost her, poněvadž na herní invenci se příliš nehraje a dokud nebudou jejich scénáře kvalitní, tak je to stále jen takový vybití. Perličky jsou podle mě právě Call of Duty 4, Mass effect nebo Dreamfall.

Jo a nechal jsem umřít Keidana, protože sem hrál za chlapa a balil Ashley:D, teďka hraju za ženskou, tak uvidíme;)
531355
Podle mě je movie-like jediná budoucnost her, poněvadž na herní invenci se příliš nehraje a dokud nebudou jejich scénáře kvalitní, tak je to stále jen takový vybití. Perličky jsou podle mě právě Call of Duty 4, Mass effect nebo Dreamfall. Jo a nechal jsem umřít Keidana, protože sem hrál za chlapa a balil Ashley*:D*, teďka hraju za ženskou, tak uvidíme*;)*
ghostrider
0 0
reagovat

Fluke

Jednička byl jeden z nejvic "movie like" hernich zazitku... :+ BTW Koho jsi nechal umrit Keidana Alenko nebo tu ženskou Williams? ;)
531352
Jednička byl jeden z nejvic "movie like" hernich zazitku... *:+* BTW Koho jsi nechal umrit Keidana Alenko nebo tu ženskou Williams? *;)*
Fluke
0 0
reagovat
link sakra to bude nářez, těším víc a víc:+
531346
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32836&r=top sakra to bude nářez, těším víc a víc*:+*
0 0
reagovat
Ahoj, kámoš hledá nějaký notebook 12-15 palců na filmy a občas na hry do 15.000. Díky za pomoc.
531339
Ahoj, kámoš hledá nějaký notebook 12-15 palců na filmy a občas na hry do 15.000. Díky za pomoc.
0 0
reagovat
Fluke: spíš jako Flashdisk. Každopádně díky za typ;)
531338
Fluke: spíš jako Flashdisk. Každopádně díky za typ*;)*
0 0
reagovat
Nejlepší bývá Aver nebo Leadtek, ale přesnej model neporadím, a taky záleží jestli chceš externí krabičku nebo rovnou na zastrčení do USB jako Flashdisk anebo do Express card slotu, co máš v notebooku;)
531337
Nejlepší bývá Aver nebo Leadtek, ale přesnej model neporadím, a taky záleží jestli chceš externí krabičku nebo rovnou na zastrčení do USB jako Flashdisk anebo do Express card slotu, co máš v notebooku;)
0 0
reagovat
Hoja, prosím vás, měl bych na vás prosbičku. Shaním nějaký externí USB TV tuner k notebooku a chci se zeptat zda mi nějaký může doporučit, popř. nějaké typy apod.;)
531336
Hoja, prosím vás, měl bych na vás prosbičku. Shaním nějaký externí USB TV tuner k notebooku a chci se zeptat zda mi nějaký může doporučit, popř. nějaké typy apod.*;)*
0 0
reagovat
jj, slabý..ale možná ten Den nezávislosti.
531333
jj, slabý..ale možná ten Den nezávislosti.
0 0
reagovat
Dneska v rámci May Madness dnů na Hutu DVD & Blu-ray den, ale nabídka na nic.. ale třeba si tam někdo něco najde...
531325
Dneska v rámci [link="http://www.thehut.com/hut/thehut/offers/may-madness.list"]May Madness[/link] dnů na Hutu DVD & Blu-ray den, ale nabídka na nic.. ale třeba si tam někdo něco najde...
0 0
reagovat
Tak nakonec asi zvítězí tenhle: link
531221
Tak nakonec asi zvítězí tenhle: http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/904012/lg/lg-w2261v-pf/
0 0
reagovat
Já pro ty 16:9 monitory moc nejsem, pro mě je to kradení plochy:)
531214
Já pro ty 16:9 monitory moc nejsem, pro mě je to kradení plochy:)
0 0
reagovat

imf

Ó, no jo, díky!! :+
531202
Ó, no jo, díky!! *:+*
imf
0 0
reagovat
Za stejny penize 23" Full HD od LG. Ale tvoje volba no. :)
531200
Za stejny penize 23" Full HD od LG. Ale tvoje volba no. :)
0 0
reagovat
Pouziti normalni - prace do skoly (Word, Excel, AutoCAD), internet, hry a filmy. FullHD mi prijde trochu zbytecny na uhlopricku 22". Osobne se mi libi tento model: link
531199
Pouziti normalni - prace do skoly (Word, Excel, AutoCAD), internet, hry a filmy. FullHD mi prijde trochu zbytecny na uhlopricku 22". Osobne se mi libi tento model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62383
0 0
reagovat
Zalezi, co chce kamarad vyrabet, ale 23" Full HD modely jsou velmi dobry kompromis na jakoukoliv cinnost. I kdyz mozna budou stat spis k sesti tisicum. A taky zminim Samsung a LG (zkusenost s druhym, dobre ohlasy na prvni), ktere maji prave v tehle kategorii vynikajici modely.
531197
Zalezi, co chce kamarad vyrabet, ale 23" Full HD modely jsou velmi dobry kompromis na jakoukoliv cinnost. I kdyz mozna budou stat spis k sesti tisicum. A taky zminim Samsung a LG (zkusenost s druhym, dobre ohlasy na prvni), ktere maji prave v tehle kategorii vynikajici modely.
0 0
reagovat

Fluke

Diky, zkusim neco vybrat.
531194
Diky, zkusim neco vybrat.
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

Osobní zkušenost mám dobrou s LG:))

Myslím, že chybu neuděláš s žádným monitorem, když si pohlídáš výstupy (DVI, popřípadě HDMI), jestli chceš pivot (otočení displeje na výšku), jestli chceš 22" v 16:10 s rozlišením 1680x1050 nebo 16:9 Full HD (na tuhle velikost mi přijde právě první verze lepší), pak ohled na reference značky (podle mě Samsung a LG), a solidní kontrast (10 000:1 dynamický a 1000:1 reálný a výše)

No, a u úzkého výběru si projít diskuzi u výrobku na CZC.cz:)
531190
Osobní zkušenost mám dobrou s LG*:))* Myslím, že chybu neuděláš s žádným monitorem, když si pohlídáš výstupy (DVI, popřípadě HDMI), jestli chceš pivot (otočení displeje na výšku), jestli chceš 22" v 16:10 s rozlišením 1680x1050 nebo 16:9 Full HD (na tuhle velikost mi přijde právě první verze lepší), pak ohled na reference značky (podle mě Samsung a LG), a solidní kontrast (10 000:1 dynamický a 1000:1 reálný a výše) No, a u úzkého výběru si projít diskuzi u výrobku na CZC.cz:)
Karbous
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se