Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10801 - 10820 Napsat příspěvek
sohaj > az budu doma, kouknu na nazev. ted mi odedsel notebook, takze ho s sebou nenosim, ale predtim sem ho pouzival neustale. ma to vsechny nase radio/tv normy, nahravani samozrejme podporuje - treba i rovnou v divxu, vyborny prostredy ... nemuzu vynachvalit. ale s zadnym jinym sem predtim zkusenosti nemel, no, to je pravda. nicmene tohle je vyborna zalezitost. navic ma klasickej vstup na antenu, takze do nej muzes pichnout treba tu domaci atd atd. proste eno nuno :)
531394
sohaj > az budu doma, kouknu na nazev. ted mi odedsel notebook, takze ho s sebou nenosim, ale predtim sem ho pouzival neustale. ma to vsechny nase radio/tv normy, nahravani samozrejme podporuje - treba i rovnou v divxu, vyborny prostredy ... nemuzu vynachvalit. ale s zadnym jinym sem predtim zkusenosti nemel, no, to je pravda. nicmene tohle je vyborna zalezitost. navic ma klasickej vstup na antenu, takze do nej muzes pichnout treba tu domaci atd atd. proste eno nuno :)
0 0
reagovat
Tak SIMky už sou doma:), kupodivu bylo vše zadarmo:)
531393
Tak SIMky už sou doma:), kupodivu bylo vše zadarmo:)
0 0
reagovat
st39.6: díky za typ. Mrknu na něj;)
531392
st39.6: díky za typ. Mrknu na něj*;)*
0 0
reagovat
sohaj > ja mam tuner od pinnacle (velkej jako flashka) a sem s nim nadmiru spokojenej. citlivost vetsi nez u klasickyho stb, chyta i HDTV a prijemne se ovlada. navic ma prima mini ovladac :D
stal cca dvojku
531391
sohaj > ja mam tuner od pinnacle (velkej jako flashka) a sem s nim nadmiru spokojenej. citlivost vetsi nez u klasickyho stb, chyta i HDTV a prijemne se ovlada. navic ma prima mini ovladac :D stal cca dvojku
0 0
reagovat
Abych nemusel měnit simku z telefonu do telefonu. Ano sem magor, co chce používat dva a nechce se mi je pokaždý rozebírat:)
531386
Abych nemusel měnit simku z telefonu do telefonu. Ano sem magor, co chce používat dva a nechce se mi je pokaždý rozebírat:)
0 0
reagovat

Fluke

Hm, to je zajímavé. Ale pak nějak nechápu ten důvod, proč mít dvě SIMky se stejným číslem i operátorem.
531385
Hm, to je zajímavé. Ale pak nějak nechápu ten důvod, proč mít dvě SIMky se stejným číslem i operátorem.
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

Už sem to konečně našel:) Jde to, samozřejmě v jedné síti, tak jsem to myslel. A samozřejmě operátor kvůli funkčnosti doporučuje mít vždy jedno zařízení vypnuté, jinak není jistá.
Zjistím si kolik to stojí a podle toho do toho půjdu, nechce se mi měnit simky mezi telefonama:)
531384
Už sem to konečně našel:) Jde to, samozřejmě v jedné síti, tak jsem to myslel. A samozřejmě operátor kvůli funkčnosti doporučuje mít vždy jedno zařízení vypnuté, jinak není jistá. Zjistím si kolik to stojí a podle toho do toho půjdu, nechce se mi měnit simky mezi telefonama:)
Karbous
0 0
reagovat

Fluke

Dvě SIMky se stejným číslem asi těžko. To by pak bylo možné se dovolat na dva telefony zároveň a to myslím ani není technicky možné. Když přecházíš s číslem na jinýho operátora, tak tu starou SIMku ti automaticky zruší.
531381
Dvě SIMky se stejným číslem asi těžko. To by pak bylo možné se dovolat na dva telefony zároveň a to myslím ani není technicky možné. Když přecházíš s číslem na jinýho operátora, tak tu starou SIMku ti automaticky zruší.
Fluke
0 0
reagovat
No mě se dostal do ruky novej telefon taky, SE W715 (customizovaná W705), obří displej, gyroskop, GPS, Wifi, tomu telefonu chybí jen Autofocus:), ale i nadále kombinuju užívání s SE T650, protože to je elegán.
Takže se zeptám jestli nevíte zda-li je možnost mít dvě Sim karty se stejným tel. číslem?
531379
No mě se dostal do ruky novej telefon taky, SE W715 (customizovaná W705), obří displej, gyroskop, GPS, Wifi, tomu telefonu chybí jen Autofocus:), ale i nadále kombinuju užívání s SE T650, protože to je elegán. Takže se zeptám jestli nevíte zda-li je možnost mít dvě Sim karty se stejným tel. číslem?
0 0
reagovat
Luban: jde s tim volat a psat zpravy a pak s tim jde delat jeste spousta dalsich veci, kvuli kterym nebyly puvodne mobily vynalezeny. prijemnou veci je WiFi, bohuzel si ten muj pristroj (pry se s tim potyka vice uzivatelu) nedokaze stahnout IP adresu z DHCP serveru, takze se to musi nakonfigurovat rucne. a co se tyka aplikaci, tak Opera Mini a Kamikaze Robots.

za pripadnou neodbornost prispevku se omlouvat nebudu, prave jsem videl poslednich pet minut Spy Kids, takze pri psani trosku zvracim.
531378
Luban: jde s tim volat a psat zpravy a pak s tim jde delat jeste spousta dalsich veci, kvuli kterym nebyly puvodne mobily vynalezeny. prijemnou veci je WiFi, bohuzel si ten muj pristroj (pry se s tim potyka vice uzivatelu) nedokaze stahnout IP adresu z DHCP serveru, takze se to musi nakonfigurovat rucne. a co se tyka aplikaci, tak Opera Mini a Kamikaze Robots. za pripadnou neodbornost prispevku se omlouvat nebudu, prave jsem videl poslednich pet minut Spy Kids, takze pri psani trosku zvracim.
0 0
reagovat
Zdravím,
dostal se mi do ruky telefon Nokia E51 a tak se chci zeptat jestli s ním má někdo z přítomných užvatelů zkušenosti, případně nějaké tipy na soft a podobně. Díky
531368
Zdravím, dostal se mi do ruky telefon Nokia E51 a tak se chci zeptat jestli s ním má někdo z přítomných užvatelů zkušenosti, případně nějaké tipy na soft a podobně. Díky
0 0
reagovat

ghostrider

Podle mě je movie-like jediná budoucnost her, poněvadž na herní invenci se příliš nehraje a dokud nebudou jejich scénáře kvalitní, tak je to stále jen takový vybití. Perličky jsou podle mě právě Call of Duty 4, Mass effect nebo Dreamfall.

Jo a nechal jsem umřít Keidana, protože sem hrál za chlapa a balil Ashley:D, teďka hraju za ženskou, tak uvidíme;)
531355
Podle mě je movie-like jediná budoucnost her, poněvadž na herní invenci se příliš nehraje a dokud nebudou jejich scénáře kvalitní, tak je to stále jen takový vybití. Perličky jsou podle mě právě Call of Duty 4, Mass effect nebo Dreamfall. Jo a nechal jsem umřít Keidana, protože sem hrál za chlapa a balil Ashley*:D*, teďka hraju za ženskou, tak uvidíme*;)*
ghostrider
0 0
reagovat

Fluke

Jednička byl jeden z nejvic "movie like" hernich zazitku... :+ BTW Koho jsi nechal umrit Keidana Alenko nebo tu ženskou Williams? ;)
531352
Jednička byl jeden z nejvic "movie like" hernich zazitku... *:+* BTW Koho jsi nechal umrit Keidana Alenko nebo tu ženskou Williams? *;)*
Fluke
0 0
reagovat
link sakra to bude nářez, těším víc a víc:+
531346
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32836&r=top sakra to bude nářez, těším víc a víc*:+*
0 0
reagovat
Ahoj, kámoš hledá nějaký notebook 12-15 palců na filmy a občas na hry do 15.000. Díky za pomoc.
531339
Ahoj, kámoš hledá nějaký notebook 12-15 palců na filmy a občas na hry do 15.000. Díky za pomoc.
0 0
reagovat
Fluke: spíš jako Flashdisk. Každopádně díky za typ;)
531338
Fluke: spíš jako Flashdisk. Každopádně díky za typ*;)*
0 0
reagovat
Nejlepší bývá Aver nebo Leadtek, ale přesnej model neporadím, a taky záleží jestli chceš externí krabičku nebo rovnou na zastrčení do USB jako Flashdisk anebo do Express card slotu, co máš v notebooku;)
531337
Nejlepší bývá Aver nebo Leadtek, ale přesnej model neporadím, a taky záleží jestli chceš externí krabičku nebo rovnou na zastrčení do USB jako Flashdisk anebo do Express card slotu, co máš v notebooku;)
0 0
reagovat
Hoja, prosím vás, měl bych na vás prosbičku. Shaním nějaký externí USB TV tuner k notebooku a chci se zeptat zda mi nějaký může doporučit, popř. nějaké typy apod.;)
531336
Hoja, prosím vás, měl bych na vás prosbičku. Shaním nějaký externí USB TV tuner k notebooku a chci se zeptat zda mi nějaký může doporučit, popř. nějaké typy apod.*;)*
0 0
reagovat
jj, slabý..ale možná ten Den nezávislosti.
531333
jj, slabý..ale možná ten Den nezávislosti.
0 0
reagovat
Dneska v rámci May Madness dnů na Hutu DVD & Blu-ray den, ale nabídka na nic.. ale třeba si tam někdo něco najde...
531325
Dneska v rámci [link="http://www.thehut.com/hut/thehut/offers/may-madness.list"]May Madness[/link] dnů na Hutu DVD & Blu-ray den, ale nabídka na nic.. ale třeba si tam někdo něco najde...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se