Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9361 - 9380 Napsat příspěvek
"oběd náno?" :D
472503
"oběd náno?" *:D*
0 0
reagovat
uber deal
link

obednano 8)
472508
uber deal http://www.amazon.com/Dark-Knight-Limited-Digital-Blu-ray/dp/B001J53X9U/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=dvd&qid=1261156104&sr=8-3 obednano *8)*
0 0
reagovat
*slint*
472526
*slint*
0 0
reagovat
Pro fanousky serie God of War potvrzena kolekce i v Evrope: link
472528
Pro fanousky serie God of War potvrzena kolekce i v Evrope: http://news.vgchartz.com/news.php?id=6254
0 0
reagovat

Karbous

3D home cinema becoming reality. :+
teď jenom jak dlouho čekat, než to bude doma dostupné technologicky i s obsahem za snesitelnou cenu ?)
472543
3D home cinema becoming reality. *:+* teď jenom jak dlouho čekat, než to bude doma dostupné technologicky i s obsahem za snesitelnou cenu *?)*
Karbous
0 0
reagovat
Tak finální specifikace Blu-ray 3D je na světě: link Velmi potěšující je, že bude PS3 kompatibilní. Začínám šetřit na 3D promítačku. :)
472559
Tak finální specifikace Blu-ray 3D je na světě: http://www.blu-ray.com/news/?id=3924 Velmi potěšující je, že bude PS3 kompatibilní. Začínám šetřit na 3D promítačku. *:)*
0 0
reagovat
hmmm zajimavé
;)
472572
hmmm zajimavé *;)*
0 0
reagovat
link Hezký článek o tom, jak by vypadala fyzika reálných vesmírných bitev :)
472581
http://gizmodo.com/5426453/ Hezký článek o tom, jak by vypadala fyzika reálných vesmírných bitev :)
0 0
reagovat

stčko

Přesně tohle se mi jednou stalo. Eset Smart Security ti to zaručeně odstraní ;) (mě mezitim bohužel UPC vyplo port ?) )
472597
Přesně tohle se mi jednou stalo. Eset Smart Security ti to zaručeně odstraní *;)* (mě mezitim bohužel UPC vyplo port *?)* )
stčko
0 0
reagovat

st39.6

Asi bych si stáhnul aspoň trial verzi Nortona nebo Eset smart security a projel bych to a Norton, McAfee a další by měli mít na vlastních stránkách i sken počítače přes webovou stránku bez instalace.
472603
Asi bych si stáhnul aspoň trial verzi Nortona nebo Eset smart security a projel bych to a Norton, McAfee a další by měli mít na vlastních stránkách i sken počítače přes webovou stránku bez instalace.
st39.6
0 0
reagovat
uz mi to leze na mozek a potrebuju poradit. z myho pocitace se odesilaji desitky, mozna stovky nebo snad i tisice mailu ... samy. zaclo to rano, takze sem jeste neobeslal celou planetu, ale stejne... Thunderbird je vypnutej, jedna se samozrejme o nejakej vir/trojan. Odjakziva pouzivam Avast!, Spybot a Ad-Aware, nicmene ani jeden nic nenasel. Akorat Avast jednou za par desitek mailu zjisti nejakou podobnost a zepta se, zdalipak by se mail mel odeslat. Jenze nenabidne nejaky jiny reseni, nebo neprozradi, co se vlastne deje. Takze sem mirne receno v prdeli. Provider mi samozrejme za neco takovyho muze vypnout net, nebo emailovej port...coz vazne nechci.
Nevi nekdo, co proti tomu udelat, jakej dalsi program pouzit, nebo tak neco? ... pls pls pls, vazne me to sere, prakticky se nemuzu pripojit
472604
uz mi to leze na mozek a potrebuju poradit. z myho pocitace se odesilaji desitky, mozna stovky nebo snad i tisice mailu ... samy. zaclo to rano, takze sem jeste neobeslal celou planetu, ale stejne... Thunderbird je vypnutej, jedna se samozrejme o nejakej vir/trojan. Odjakziva pouzivam Avast!, Spybot a Ad-Aware, nicmene ani jeden nic nenasel. Akorat Avast jednou za par desitek mailu zjisti nejakou podobnost a zepta se, zdalipak by se mail mel odeslat. Jenze nenabidne nejaky jiny reseni, nebo neprozradi, co se vlastne deje. Takze sem mirne receno v prdeli. Provider mi samozrejme za neco takovyho muze vypnout net, nebo emailovej port...coz vazne nechci. Nevi nekdo, co proti tomu udelat, jakej dalsi program pouzit, nebo tak neco? ... pls pls pls, vazne me to sere, prakticky se nemuzu pripojit
0 0
reagovat
X360 slyset skutecne je, ale nastesti se hry daji nahrat na HD a pote je pri hrani konzole vyrazne tissi. Ale co si pamatuju, tlusta PS2 byla kravalu kral.

Gonzi: Tak to uprimnou soustrast. Cerveny prstenec je strasak vsech xboxaru.
472694
X360 slyset skutecne je, ale nastesti se hry daji nahrat na HD a pote je pri hrani konzole vyrazne tissi. Ale co si pamatuju, tlusta PS2 byla kravalu kral. Gonzi: Tak to uprimnou soustrast. Cerveny prstenec je strasak vsech xboxaru.
0 0
reagovat

k přehřátí

zrovna před týdnem se mi začal asi po 10ti minutách vypínat xbox a ring běhá červeně dokola... mělo by to být přehřátí :- (a to to mám ve volném prostoru, pouštím to sem tam a je to elite edice) a na reklamaci momentálně nemám čas :(
472698
zrovna před týdnem se mi začal asi po 10ti minutách vypínat xbox a ring běhá červeně dokola... mělo by to být přehřátí *:-* (a to to mám ve volném prostoru, pouštím to sem tam a je to elite edice) a na reklamaci momentálně nemám čas *:(*
k přehřátí
0 0
reagovat
taky všem děkuju za vysvětlení...:+
472696
taky všem děkuju za vysvětlení...*:+*
0 0
reagovat
Diky za vysvetleni panove ;)
472695
Diky za vysvetleni panove *;)*
0 0
reagovat

imf

37W mi nepřijde jako bůhví co:)

Karbous: taky jde i o používání, jestli je v provozu 24/7 několika členy rodiny, anebo si ji zapneš na pár hodin každý druhý den, to má heatsink s chladičem menší práci. Ty přestávky hraní jsou ve prospěch nejen hráče, ale i hardwaru:D
472699
37W mi nepřijde jako bůhví co:) Karbous: taky jde i o používání, jestli je v provozu 24/7 několika členy rodiny, anebo si ji zapneš na pár hodin každý druhý den, to má heatsink s chladičem menší práci. Ty přestávky hraní jsou ve prospěch nejen hráče, ale i hardwaru*:D*
imf
0 0
reagovat

imf

Jenže chyba bude určitě často na straně uživatele, když někdo zavře konzoli do skříně nebo položí někam, kde se uklízí jednou za uherskej rok, tak se pak není čemu divit.
472700
Jenže chyba bude určitě často na straně uživatele, když někdo zavře konzoli do skříně nebo položí někam, kde se uklízí jednou za uherskej rok, tak se pak není čemu divit.
imf
0 0
reagovat
Ale abych uplne nekafral, s poddimenzovanymi chladici a rychlym odchodem konzoli po dvou, trech letech mas pravdu. Dodatecne vetracky to v podstate nijak neresi, takze si na to clovek musi dat pozor. I kdyz moje fat PS2 se porad tesi dobrymu zdravi (asi hlavne proto, ze neni zapnuta :)))
472701
Ale abych uplne nekafral, s poddimenzovanymi chladici a rychlym odchodem konzoli po dvou, trech letech mas pravdu. Dodatecne vetracky to v podstate nijak neresi, takze si na to clovek musi dat pozor. I kdyz moje fat PS2 se porad tesi dobrymu zdravi (asi hlavne proto, ze neni zapnuta :)))
0 0
reagovat

Fluke

Pet minut na Googlu a overenych a respektovanych zdrojich. Nekdy bys to mel zkusit. 8)

X360 187W

PS3.1 200W

PS3.3 133W

PS3 Slim 95W

472702
Pet minut na Googlu a overenych a respektovanych zdrojich. Nekdy bys to mel zkusit. *8)* X360 187W PS3.1 200W PS3.3 133W PS3 Slim 95W
Fluke
0 0
reagovat

st39.6

Ajo, máš pravdu z 65nm na 45nm, ale máš tam ještě grafiku;), ale podstatnej rozdíl ve spotřebe zase tolik není, je menší, ale nic, co by člověka vytrhlo. Spousta serverů v podstatě poskytuje zavádějící info, protože porovnává ve spotřebě první revizi classic PS3 se Slimkou:-

A doby funící classic PS3 odešli už s druhou/třetí revizí :), což už budou skoro dva roky.
472706
Ajo, máš pravdu z 65nm na 45nm, ale máš tam ještě grafiku;), ale podstatnej rozdíl ve spotřebe zase tolik není, je menší, ale nic, co by člověka vytrhlo. Spousta serverů v podstatě poskytuje zavádějící info, protože porovnává ve spotřebě první revizi classic PS3 se Slimkou*:-* A doby funící classic PS3 odešli už s druhou/třetí revizí :), což už budou skoro dva roky.
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se