Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9341 - 9360 Napsat příspěvek

Fluke

:D
472335
*:D*
Fluke
0 0
reagovat

Karlos

:D tak ti to vynahradím aspoň návodem, jak řídit poníka link
472337
*:D* tak ti to vynahradím aspoň návodem, jak řídit poníka http://www.lowbird.com/data/images/2009/12/how-to-ride-a-pony.jpg
Karlos
0 0
reagovat
Fluke: :D, byl si rychlejší ;)...
472338
Fluke: :D, byl si rychlejší ;)...
0 0
reagovat
Jestli to máš napojeno přez analog, tak hádám nějaká zrada v signálové ceste, jejspíš kondenzátor, který ztratil kapacitu/vypálil se... Hrát ti to bude provizorně, ale rozhodně líp ne...
Kokud je to digitální výstup, pak se jedná asi o problém s čipem, či špatným nastavením...
První možnost je komplikovanější - buď máš player v záruce a pak musíš reklamovat, nebo není a pak player hodir do šrotu a koupit nový... Oprava by totiž proveditelná byla, ale vyjde tě jelvněji nový player a to i značkový )...
pokud je to dogitální signál, tak zkusit player resetovat do původního nějakého nastavení, popř. řešit update firmwaru ;)...
472339
Jestli to máš napojeno přez analog, tak hádám nějaká zrada v signálové ceste, jejspíš kondenzátor, který ztratil kapacitu/vypálil se... Hrát ti to bude provizorně, ale rozhodně líp ne... Kokud je to digitální výstup, pak se jedná asi o problém s čipem, či špatným nastavením... První možnost je komplikovanější - buď máš player v záruce a pak musíš reklamovat, nebo není a pak player hodir do šrotu a koupit nový... Oprava by totiž proveditelná byla, ale vyjde tě jelvněji nový player a to i značkový )... pokud je to dogitální signál, tak zkusit player resetovat do původního nějakého nastavení, popř. řešit update firmwaru ;)...
0 0
reagovat

the dark knight

Řešení je asi koupit novej DVD přehrávač:) okey, mohlo by to teoreticky být něco s nastavením, ale pochybuju, dvd přehrávač je dneska spotřební zboží, takže se ho nevyplatí ani opravovat.
472342
Řešení je asi koupit novej DVD přehrávač:) okey, mohlo by to teoreticky být něco s nastavením, ale pochybuju, dvd přehrávač je dneska spotřební zboží, takže se ho nevyplatí ani opravovat.
the dark knight
0 0
reagovat

Prosím o radu

Zdravím, vím že se tu momentálně řeší Blu-ray a technika nové generace, ale já potřebuju radu týkající se DVD. Můj dvd přehrávač začal znenadání stávkovat. Zvuk hraje strašné potichu. Už jsem vyzkoušel skoro všechno, kabelama to není, televizí taky ne. Už opravdu nevím. Nestalo se někdy někomu něco podobného, případně řešení tohoto problému? Předem děkuji.
472349
Zdravím, vím že se tu momentálně řeší Blu-ray a technika nové generace, ale já potřebuju radu týkající se DVD. Můj dvd přehrávač začal znenadání stávkovat. Zvuk hraje strašné potichu. Už jsem vyzkoušel skoro všechno, kabelama to není, televizí taky ne. Už opravdu nevím. Nestalo se někdy někomu něco podobného, případně řešení tohoto problému? Předem děkuji.
Prosím o radu
0 0
reagovat

Gonzi

Vida, to mě docela překvapuje a ani cena není nijak závratná (i když je to jen 1024 x 768). Fakt by mě zajímalo, kolik takový FullHD projektor s podoporou Blu-ray 3D bude stát, alespoň orientačně.
472350
Vida, to mě docela překvapuje a ani cena není nijak závratná (i když je to jen 1024 x 768). Fakt by mě zajímalo, kolik takový FullHD projektor s podoporou Blu-ray 3D bude stát, alespoň orientačně.
Gonzi
0 0
reagovat

Karbous

to byla nějaká tabulka projektorů určených jakože na 3D... teď jsem pro změnu našel třeba tohle protože pokud vím, tak nvidii stačí 120hz zobrazovací zařízení a předpokládám, že k playku to bude podobné
472353
to byla nějaká tabulka projektorů určených jakože na 3D... teď jsem pro změnu našel třeba [link="http://www.hardware.sk/clanok-1941/tri-nove-3d-projektory-od-viewsonic"]tohle[/link] protože pokud vím, tak nvidii stačí 120hz zobrazovací zařízení a předpokládám, že k playku to bude podobné
Karbous
0 0
reagovat

Gonzi

Jenže dosavadní projektory o něčem jako je 3D ani neslyšeli, takže se obávám, že si budeš muset pár (desítek) tisíc připlatit. ;)
472356
Jenže dosavadní projektory o něčem jako je 3D ani neslyšeli, takže se obávám, že si budeš muset pár (desítek) tisíc připlatit. *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

3D

koukám, že projektory, které umí 120hz jsou docela sehnatelné, což znamená, že si asi počkám na avatar 3D bluray, koupím PS3, projektor a nějaký ten mezičlánek pro synchronizaci brýlí a odhaduju, že to bude solidně pod 30 tisíc 8)
472355
koukám, že projektory, které umí 120hz jsou docela sehnatelné, což znamená, že si asi počkám na avatar 3D bluray, koupím PS3, projektor a nějaký ten mezičlánek pro synchronizaci brýlí a odhaduju, že to bude solidně pod 30 tisíc *8)*
3D
0 0
reagovat
já mám AKG 44 a jsou luxusní.. a mám je mnohem radši než různé geniusy apod a i radši než třeba kossy. Každopádně ty Scullcandy vypadají jako typické kompové sluchátka s typicky horším zvukem, než přímo audio výrobci, ale osobní skušenost nemám.
472389
já mám AKG 44 a jsou luxusní.. a mám je mnohem radši než různé geniusy apod a i radši než třeba kossy. Každopádně ty Scullcandy vypadají jako typické kompové sluchátka s typicky horším zvukem, než přímo audio výrobci, ale osobní skušenost nemám.
0 0
reagovat
Chalani ma niekto skusenosti so sluchatkami Skullcandy? Bracha by ich chcel na vianoce, ale bojim sa, ze budu prebasovane...
472390
Chalani ma niekto skusenosti so sluchatkami Skullcandy? Bracha by ich chcel na vianoce, ale bojim sa, ze budu prebasovane...
0 0
reagovat

popik

to Luc44 - to vypada zajimave thanks :+
472484
to Luc44 - to vypada zajimave thanks *:+*
popik
0 0
reagovat

popicek

472489
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61868
popicek
0 0
reagovat
Kurna ja ho bral za 2x vice, ale hold jsem ho chtel na Vanoce 8)
472491
Kurna ja ho bral za 2x vice, ale hold jsem ho chtel na Vanoce *8)*
0 0
reagovat

popik

no tak to je super ja myslel, ze k tomu musi bejt special pristroj blucko prehravac nebo aspon nabuseny pc-ko, ale jestli si jde uzit HD i takhle jednoduse, tak to uz se tesim az si tam na Vancoe vrznu Transformery 1 :-D
472496
no tak to je super ja myslel, ze k tomu musi bejt special pristroj blucko prehravac nebo aspon nabuseny pc-ko, ale jestli si jde uzit HD i takhle jednoduse, tak to uz se tesim az si tam na Vancoe vrznu Transformery 1 :-D
popik
0 0
reagovat
Proč by se nedalo? LG nebo Samsung podporují přehrávání .mkv a jiných formátů, normálně připojíš HDD, či flašku a přehráváš.
472497
Proč by se nedalo? LG nebo Samsung podporují přehrávání .mkv a jiných formátů, normálně připojíš HDD, či flašku a přehráváš.
0 0
reagovat

popik

Vim, ze je to stupidni otazka, ale z normalni flashky se zadne HD video prehravat neda je nutne napojit cele PCcko s grafarnou a procesorem zvladajici HD rozliseni je to tak?
472498
Vim, ze je to stupidni otazka, ale z normalni flashky se zadne HD video prehravat neda je nutne napojit cele PCcko s grafarnou a procesorem zvladajici HD rozliseni je to tak?
popik
0 0
reagovat

popik

Lidi ma nekdo zkusenosti z touhle TV a jake?
link
472499
Lidi ma nekdo zkusenosti z touhle TV a jake? http://www.alza.cz/lg-50ps7000-plazma-full-hd-d126432.htm
popik
0 0
reagovat

ondratel

Předevčírem mi to poslali, za tu cenu to nešlo nevzít ;)
472502
Předevčírem mi to poslali, za tu cenu to nešlo nevzít *;)*
ondratel
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se