Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7941 - 7960 Napsat příspěvek
to se me ptas, nebo mi to oznamujes?
559013
to se me ptas, nebo mi to oznamujes?
0 0
reagovat
Protože platit přes Paypal je bezpečnější?
559012
Protože platit přes Paypal je bezpečnější?
0 0
reagovat
ja furt nechapu, jakej je rozdil v placeni paypalem a obycejnou kreditkou. vzdyt existence toho prvniho je dana existenci toho druhyho, tak proc rovnou neplatit tim druhym? a bez poplatku ... (jen se ptam, nikomu nic nenutim samozrejme)
559011
ja furt nechapu, jakej je rozdil v placeni paypalem a obycejnou kreditkou. vzdyt existence toho prvniho je dana existenci toho druhyho, tak proc rovnou neplatit tim druhym? a bez poplatku ... (jen se ptam, nikomu nic nenutim samozrejme)
0 0
reagovat
www.101cd.com
www.game.co.uk
558971
www.101cd.com www.game.co.uk
0 0
reagovat
zavvi.com
dvd.co.uk
558948
zavvi.com dvd.co.uk
0 0
reagovat
odkud kupujete bluraye nebo hry ze zahraničí? Na TheHut mi prostě nejde platit paypalem (i když to maj v nabídce), takže bych rád znal jiný obchod s podobnými cenami, který doručuje do čr a který bere paypal.
558946
odkud kupujete bluraye nebo hry ze zahraničí? Na TheHut mi prostě nejde platit paypalem (i když to maj v nabídce), takže bych rád znal jiný obchod s podobnými cenami, který doručuje do čr a který bere paypal.
0 0
reagovat

sidda

Jo,jo. Je to tak. Teď jsem si to pustil na empétrojce. Jsem si řikal, že mi to je nějak povědomí. Díky.
558881
Jo,jo. Je to tak. Teď jsem si to pustil na empétrojce. Jsem si řikal, že mi to je nějak povědomí. Díky.
sidda
0 0
reagovat
TSFH - Calamity... mám ten dojem, teď to nemám jak zkontrolovat. Každopádně je to z Legend/u.
558880
TSFH - Calamity... mám ten dojem, teď to nemám jak zkontrolovat. Každopádně je to z Legend/u.
0 0
reagovat
Co to je za hudbu k tý ukázce na Killzone 3? Mám zato, že už jsem to někde slyšel,ale nemůžu si vzpomenout.
558878
Co to je za hudbu k tý ukázce na Killzone 3? Mám zato, že už jsem to někde slyšel,ale nemůžu si vzpomenout.
0 0
reagovat
Tak cekam co oznami se Star Wars, nemuzu se dockat! to Spooner: JJ, je to neskutecnej masakr, uz aby byl konec unora!
558841
Tak cekam co oznami se Star Wars, nemuzu se dockat! to Spooner: JJ, je to neskutecnej masakr, uz aby byl konec unora!
0 0
reagovat
link neskutečnej nářez:+ Konec února se najednou zdá být sakra daleko.
558836
[link="http://blog.us.playstation.com/2011/01/06/killzone-3-story-trailer-malcolm-mcdowell-and-ray-winstone-lead-the-helghast/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=killzone_3_0106011"]link[/link] neskutečnej nářez*:+* Konec února se najednou zdá být sakra daleko.
0 0
reagovat
Napište mi prosím do vzkazníku, pokud byste někdo objednával z GAME.co.uk v nejbližší době.
558815
Napište mi prosím do vzkazníku, pokud byste někdo objednával z GAME.co.uk v nejbližší době.
0 0
reagovat
jestli to bude dalsi exkluzivni bundle, tak se poseru :D
558813
jestli to bude dalsi exkluzivni bundle, tak se poseru *:D*
0 0
reagovat
Fox a Panasonic dnes oznámí novinky k releasu Star Wars na BD link
558810
Fox a Panasonic dnes oznámí novinky k releasu Star Wars na BD http://www.dvdtown.com/news/fox-and-panasonic-promise-star-wars-blu-ray-announcement-tomorrow/8264
0 0
reagovat

další dotaz

nějak mi na hutu nefunguje paypal (a takový ten zahraniční přístup ke kreditkám mě dojímá) - používal tam někdo v poslední době paypal úspěšně?
558799
nějak mi na hutu nefunguje paypal (a takový ten zahraniční přístup ke kreditkám mě dojímá) - používal tam někdo v poslední době paypal úspěšně?
další dotaz
0 0
reagovat
Možná zajímavé pro majitele a fanoušky HTPC link
558797
Možná zajímavé pro majitele a fanoušky HTPC http://www.zive.cz/bleskovky/ces-2011-a-sandy-bridge-hd-film-prevede-za-16-sekund/sc-4-a-155239/default.aspx
0 0
reagovat

KARLOS

Ok, díky za potvrzení, jdu nakupovat :D
558795
Ok, díky za potvrzení, jdu nakupovat *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Gonzi: Ano, dvojnásobky oproti zahraničí jsou u nás běžné ;)...
558794
Gonzi: Ano, dvojnásobky oproti zahraničí jsou u nás běžné ;)...
0 0
reagovat
link
uniká mi něco? nebo je to fakt ta sada co u nás stojí 2500,- (ne, nedám 1500,- za český dabing :D)
558793
http://www.thehut.com/blu-ray/alien-anthology-box-set/10227029.html uniká mi něco? nebo je to fakt ta sada co u nás stojí 2500,- (ne, nedám 1500,- za český dabing *:D*)
0 0
reagovat
Fluke: no jo furt:D:D

Ok, přehrávače od Karlose mi připadají ideální - blue-ray, dvd, mkv z hdd přes usb, zmiňují i tu podporu cz titulků. To je hádám vše, co chci. O ostatní multimediální záležitosti, ani nahrávání z tv zájem vůbec nemám (na tv ani nekoukám).
Díky za rady, dnes jsem v našem maloměstském obchůdku nalezl sběratelský BD s Avatarem, už ho mám doma a začínám být nervní:))
558761
Fluke: no jo furt*:D**:D* Ok, přehrávače od Karlose mi připadají ideální - blue-ray, dvd, mkv z hdd přes usb, zmiňují i tu podporu cz titulků. To je hádám vše, co chci. O ostatní multimediální záležitosti, ani nahrávání z tv zájem vůbec nemám (na tv ani nekoukám). Díky za rady, dnes jsem v našem maloměstském obchůdku nalezl sběratelský BD s Avatarem, už ho mám doma a začínám být nervní*:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se