Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7921 - 7940 Napsat příspěvek

Cain1978

Už je to docela dlouho co jsem tam byl, nevím přesně v kterém z těch baráků pod ní to je... ale co si vzpomínám tak je snadné to najít.
559097
Už je to docela dlouho co jsem tam byl, nevím přesně v kterém z těch baráků pod ní to je... ale co si vzpomínám tak je snadné to najít.
Cain1978
0 0
reagovat

HAL

Ok díky za tip, nemam to k věži daleko, stavím se.
559083
Ok díky za tip, nemam to k věži daleko, stavím se.
HAL
0 0
reagovat

Gonzi

A mimoto, takhle jsem v net obchodě platitl maximálně před deseti lety:) Všude se platí stejným stylem jako když přijdu do obchodu a zaplatím kartou.
Paypal mám taky, ale mimo ebay a kdyžtak neověřený obchod nevidím důvod proč cpát mezi platbu další službu;)
559082
A mimoto, takhle jsem v net obchodě platitl maximálně před deseti lety:) Všude se platí stejným stylem jako když přijdu do obchodu a zaplatím kartou. Paypal mám taky, ale mimo ebay a kdyžtak neověřený obchod nevidím důvod proč cpát mezi platbu další službu;)
Gonzi
0 0
reagovat

Perry-

Limity na kreditce má skoro každý, ale ty jsou většinou dost velké, takže přijít můžeš o dost i tak.
Paypal na druhou stranu nemusíš mít svázaný s kreditkou a můžeš si tam jen převádět peníze podle potřeby.
559075
Limity na kreditce má skoro každý, ale ty jsou většinou dost velké, takže přijít můžeš o dost i tak. Paypal na druhou stranu nemusíš mít svázaný s kreditkou a můžeš si tam jen převádět peníze podle potřeby.
Perry-
0 0
reagovat

Gonzi

To si ale řádný seriózní obchod nedovolí (a jinde nenakupuji), protože jakmile by začal strhávat mimo objednávky, tak skončil.
559074
To si ale řádný seriózní obchod nedovolí (a jinde nenakupuji), protože jakmile by začal strhávat mimo objednávky, tak skončil.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Máš o fungování platebních karet dětské představy. Tímhle stylem by ti kartu zneužili leda v restauraci, pokud bys ji někomu svěřil do ruky a nechal ho odejít kamsi ke kase. V internetových obchodech se data šifrují a není možné se k nim dostat. Nemluvě o tom, že se zpravidla využívají systémy třetích stran, které celé řešení dodávají a jsou oblíbené právě kvůli vysoké bezpečnosti.
559072
Máš o fungování platebních karet dětské představy. Tímhle stylem by ti kartu zneužili leda v restauraci, pokud bys ji někomu svěřil do ruky a nechal ho odejít kamsi ke kase. V internetových obchodech se data šifrují a není možné se k nim dostat. Nemluvě o tom, že se zpravidla využívají systémy třetích stran, které celé řešení dodávají a jsou oblíbené právě kvůli vysoké bezpečnosti.
Gonzi
0 0
reagovat

TrDLo

mě ale navadí ta jednodušší forma placení (i když by mi nevadilo jakési bezpečnější ověření) mě vadí, že u nás ty údaje dáváš u potvrzení platby na bankovním serveru, potvrdíš konkrétní platbu konkrétnímu prodejci a konec. Ale v zahraničí to takto neprobíhá... oni po tobě chcou údaje tvé karty, aby si v podstatě mohli sami zaplatit. Což ale mohou udělat i kdykoli jindy, nebo ty údaje ztratit atd... to není jako ztratit peněženku, to je jako dát někomu peněženku k dispozici a doufat, že si z ní vybere jen jednou za tu danou věc... a v principu tohle musíš udělat u každého, sebemenšího obchůdku.
559071
mě ale navadí ta jednodušší forma placení (i když by mi nevadilo jakési bezpečnější ověření) mě vadí, že u nás ty údaje dáváš u potvrzení platby na bankovním serveru, potvrdíš konkrétní platbu konkrétnímu prodejci a konec. Ale v zahraničí to takto neprobíhá... oni po tobě chcou údaje tvé karty, aby si v podstatě mohli sami zaplatit. Což ale mohou udělat i kdykoli jindy, nebo ty údaje ztratit atd... to není jako ztratit peněženku, to je jako dát někomu peněženku k dispozici a doufat, že si z ní vybere jen jednou za tu danou věc... a v principu tohle musíš udělat u každého, sebemenšího obchůdku.
TrDLo
0 0
reagovat

Gonzi

Možná proto je služba pro placení na internetu defaultně vypnutá (alespoň u ČS) a musíš si explicitně zažádat o její aktivaci a povinně zadat denní limit. Každýmu je jasný, že bezpečnost tu není taková, jako u internetovýho bankovnictví.

Ale pro většinu uživatelů tuhle nevýhodu vyváží komfortnost používání. Prostě uvidím dvd za lákavou cenu, nebo si vzpomenu že potřebuju game card do wowka, třikrát kliknu, zadám jedno třímístný číslo, který si pamatuju, a je objednáno. Žádný otravný superbezpečný přihlašování nebo ověřování přes mobil.

Je to stejný jako nosit hotovost v peněžence. Vždycky je tu riziko, že peněženku ztratíš, nebo ti ji někdo ukradne. Proto v ní nenosíš veškerý svoje úspory (viz limit na kartě). Ale i přesto hotovost pořád používáme, protože je to pro placení zkrátka rychlejší a pohodlnější.
559067
Možná proto je služba pro placení na internetu defaultně vypnutá (alespoň u ČS) a musíš si explicitně zažádat o její aktivaci a povinně zadat denní limit. Každýmu je jasný, že bezpečnost tu není taková, jako u internetovýho bankovnictví. Ale pro většinu uživatelů tuhle nevýhodu vyváží komfortnost používání. Prostě uvidím dvd za lákavou cenu, nebo si vzpomenu že potřebuju game card do wowka, třikrát kliknu, zadám jedno třímístný číslo, který si pamatuju, a je objednáno. Žádný otravný superbezpečný přihlašování nebo ověřování přes mobil. Je to stejný jako nosit hotovost v peněžence. Vždycky je tu riziko, že peněženku ztratíš, nebo ti ji někdo ukradne. Proto v ní nenosíš veškerý svoje úspory (viz limit na kartě). Ale i přesto hotovost pořád používáme, protože je to pro placení zkrátka rychlejší a pohodlnější.
Gonzi
0 0
reagovat

Cain1978

V Praze jsem párkrát byl v malém poslechovém studiu přímo pod žižkovskou věží. Není to velký obchod, ale celkem sympatický majitel svému řemeslu rozumí a dá se s ním o bednách kecat hodiny, takže dokáže poradit myslím každému.
559065
V Praze jsem párkrát byl v malém poslechovém studiu přímo pod žižkovskou věží. Není to velký obchod, ale celkem sympatický majitel svému řemeslu rozumí a dá se s ním o bednách kecat hodiny, takže dokáže poradit myslím každému.
Cain1978
0 0
reagovat
Tak jsem si včera pořídil nakonec za novej foťák Sony a55. Tak doufám, že udělám spoustu fotek z Nového Zélandu a i videí a že jich už mám dost předtím. :D
559060
Tak jsem si včera pořídil nakonec za novej foťák Sony a55. Tak doufám, že udělám spoustu fotek z Nového Zélandu a i videí a že jich už mám dost předtím. *:D*
0 0
reagovat

Vardant

Já mam teda na kreditce limit, takže pokud přesáhne transakce hodnotu nebo během krátké doby přetáhnu, tak mi přijde upozornění a dozvím se to... tudíž pay-pal nic neřeší a o prachy přijdu stejně tak jako tak
559057
Já mam teda na kreditce limit, takže pokud přesáhne transakce hodnotu nebo během krátké doby přetáhnu, tak mi přijde upozornění a dozvím se to... tudíž pay-pal nic neřeší a o prachy přijdu stejně tak jako tak
Vardant
0 0
reagovat

st39.6

protože já nemám potřebu věřit nějakému obchodu, že jeho systém je neprolomitelný, že si info o mojí kartě žádný nasraný, nebo zadlužený zaměstnanec nepřečte v jejich systému a nepoužije to pak jinak. Fakt nevím co je na tom paranoidní. Mě prostě nepřijde normální někomu dát můj účet a doufat, že si z něj vybere jen to co může a že ten přístup zároveň od něj neunikne k někomu jinému... já jim ten systém nedělal, já jim nedělal bezpečnostní audit a ve výsledku já nemám žádnou záruku, že se nic nestane.

Fakt nevím, proč to nemůže fungovat jako u placení u nás, kdy se platba ověří na bankovním serveru a prostě mi nepřijde normální takhle platit.

Pak nastupuje paypal, který mi umožní to info o kartě neudávat na každém obchůdku - a najednou to funguje, najednou jsem přesměrován na paypal abych potvrdil transakci.

Mimochodem celý systém je brutálně retardovaný - když chci provést platbu přes internet banking, tak se musím přihlásit pomocí dvou dlouhých čísel, pak naklikat platbu a tu pak potvrdit pomocí sms, ale když platím po netu tak opíšu údaje z karty a stačí to - mě by ke štěstí a spokojenosti stačila nutnost nějakého kódu, který by mi přišel na mobil.
559056
protože já nemám potřebu věřit nějakému obchodu, že jeho systém je neprolomitelný, že si info o mojí kartě žádný nasraný, nebo zadlužený zaměstnanec nepřečte v jejich systému a nepoužije to pak jinak. Fakt nevím co je na tom paranoidní. Mě prostě nepřijde normální někomu dát můj účet a doufat, že si z něj vybere jen to co může a že ten přístup zároveň od něj neunikne k někomu jinému... já jim ten systém nedělal, já jim nedělal bezpečnostní audit a ve výsledku já nemám žádnou záruku, že se nic nestane. Fakt nevím, proč to nemůže fungovat jako u placení u nás, kdy se platba ověří na bankovním serveru a prostě mi nepřijde normální takhle platit. Pak nastupuje paypal, který mi umožní to info o kartě neudávat na každém obchůdku - a najednou to funguje, najednou jsem přesměrován na paypal abych potvrdil transakci. Mimochodem celý systém je brutálně retardovaný - když chci provést platbu přes internet banking, tak se musím přihlásit pomocí dvou dlouhých čísel, pak naklikat platbu a tu pak potvrdit pomocí sms, ale když platím po netu tak opíšu údaje z karty a stačí to - mě by ke štěstí a spokojenosti stačila nutnost nějakého kódu, který by mi přišel na mobil.
st39.6
0 0
reagovat

Cain

link (zpoplatněné poslechové studio)
link (Beroun)
559050
http://www.studioline.cz/ (zpoplatněné poslechové studio) http://www.hifipartner.cz/ (Beroun)
Cain
0 0
reagovat

dobré ráno

Právě jsem poslal do věčných lovišť sloupové reprobedny infinity alpha 30, nevíte o zaručeně kvalitním kameném obchodě s hifi, lokalita praha? je to smutný ale jediné co mne napadlo je datart... jj vím...
559047
Právě jsem poslal do věčných lovišť sloupové reprobedny infinity alpha 30, nevíte o zaručeně kvalitním kameném obchodě s hifi, lokalita praha? je to smutný ale jediné co mne napadlo je datart... jj vím...
dobré ráno
0 0
reagovat
prave proto to takhle hrotim ;) to mas fuk. hlavne ze se ty blucka kupujou :D
559026
prave proto to takhle hrotim ;) to mas fuk. hlavne ze se ty blucka kupujou *:D*
0 0
reagovat
Napadnutelnost může být podobná, ale dopady jsou odlišné. Pokud se mi někdo dostane na Paypal, tak mu to bude ve většině případů prd platné, protože tam nebudu mít nic. I když ono na kartě :D

A já myslel, že se bavíme v obecné rovině a ne proč to nepoužívat u ověřeného obchodu. Tam je to samozřejmě skoro jedno.
559025
Napadnutelnost může být podobná, ale dopady jsou odlišné. Pokud se mi někdo dostane na Paypal, tak mu to bude ve většině případů prd platné, protože tam nebudu mít nic. I když ono na kartě *:D* A já myslel, že se bavíme v obecné rovině a ne proč to nepoužívat u ověřeného obchodu. Tam je to samozřejmě skoro jedno.
0 0
reagovat
ja vim, jak paypal funguje, pouzivam ho na obchody s lidma. ale vyhybat se osvedcenejm obchodum jenom proto, ze paypal neberou (resp. nefunguje jim), je naprosto zbytecny. ze ti nekdo pres tyhle obchody ukradne penize je asi tak stejne pravdepodobny, jako ze s tebou behem jednoho tejdne dvakrat spadne letadlo. hrotit bezpecnost pres paypal neni common sense, je to proste paranoia. od toho ta sluzba nevznikla. nemluve o tom, ze je samozrejme uplne stejne napadnutelna
559023
ja vim, jak paypal funguje, pouzivam ho na obchody s lidma. ale vyhybat se osvedcenejm obchodum jenom proto, ze paypal neberou (resp. nefunguje jim), je naprosto zbytecny. ze ti nekdo pres tyhle obchody ukradne penize je asi tak stejne pravdepodobny, jako ze s tebou behem jednoho tejdne dvakrat spadne letadlo. hrotit bezpecnost pres paypal neni common sense, je to proste paranoia. od toho ta sluzba nevznikla. nemluve o tom, ze je samozrejme uplne stejne napadnutelna
0 0
reagovat
To není paranoia, ale common sense. Nebudu přece na stránkách, kde nakupuju poprvé vyplňovat všechny svoje údaje včetně čísla kreditky, když nemusím.

Další věc je, že kurz Paypalu je někdy výhodnější. Jeho pole využitelnosti je daleko větší, převody mezi lidmi např.

Taky si můžu na Paypalu nechat jen určitou částku, takže kdyby se k tomu někdo přece jen dostal, tak nepřijdu o tolik.

Stačí?
559018
To není paranoia, ale common sense. Nebudu přece na stránkách, kde nakupuju poprvé vyplňovat všechny svoje údaje včetně čísla kreditky, když nemusím. Další věc je, že kurz Paypalu je někdy výhodnější. Jeho pole využitelnosti je daleko větší, převody mezi lidmi např. Taky si můžu na Paypalu nechat jen určitou částku, takže kdyby se k tomu někdo přece jen dostal, tak nepřijdu o tolik. Stačí?
0 0
reagovat
v tom pripade je to dobre smesna paranoia
559015
v tom pripade je to dobre smesna paranoia
0 0
reagovat
Není to jasný? :)
559014
Není to jasný? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se