Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7501 - 7520 Napsat příspěvek
Loki: Ideální pro sledování filmů nebo zavěšení na zeď. Nepříliš vhodná pro hráče a grafiku.

terminator007: Nahrávat určitě umí od loňska každý Samsung od šestkové řady nahoru a letošní Panasonicy od mainstreamu nahoru. Nevýhodou je že úložiště musí být speciálně naformátované a záznam nelze přenášet na jiné zařízení.

Local dimming je právě lokální regulace jasu. Dosahuje se tím většího kontrastu, ale může se projevovat nežádoucím efektem "svatozáře". Podle toho, kolika diodami je televize podsvícená, tolik má oblastí, kde se dá nezávisle regulovat množství světla. Full LED Slim je technologie LG, která při použití plného LED podsvícení umožňuje zachování tloušťky šasi běžných Edge LED televizí. U konkurence Full LED vždy znamená i nárůst tloušťky šasi.
568562
[b]Loki:[/b] Ideální pro sledování filmů nebo zavěšení na zeď. Nepříliš vhodná pro hráče a grafiku. [b]terminator007:[/b] Nahrávat určitě umí od loňska každý Samsung od šestkové řady nahoru a letošní Panasonicy od mainstreamu nahoru. Nevýhodou je že úložiště musí být speciálně naformátované a záznam nelze přenášet na jiné zařízení. Local dimming je právě lokální regulace jasu. Dosahuje se tím většího kontrastu, ale může se projevovat nežádoucím efektem "svatozáře". Podle toho, kolika diodami je televize podsvícená, tolik má oblastí, kde se dá nezávisle regulovat množství světla. Full LED Slim je technologie LG, která při použití plného LED podsvícení umožňuje zachování tloušťky šasi běžných Edge LED televizí. U konkurence Full LED vždy znamená i nárůst tloušťky šasi.
0 0
reagovat
A jeste jeden dotaz, co si mam predstavit pod: Full LED Slim LCD (hloubka jen 3,4cm) s lokální regulací jasu. Jde mi o tu lokalni regulaci, aby to nebyl zas nejakej spatnej vymysl :)) Diky
568519
A jeste jeden dotaz, co si mam predstavit pod: Full LED Slim LCD (hloubka jen 3,4cm) s lokální regulací jasu. Jde mi o tu lokalni regulaci, aby to nebyl zas nejakej spatnej vymysl *:))* Diky
0 0
reagovat

Ked uz sme u toho

Aky mate nazor na tuto? text_odkazu

Nekupovali sme ju, podarilo sa nam ju ziskat v jednej sutazi, takze kludne kritizujte.:) Chcel by som vediet objektivne aka je. Dikes.
568511
Aky mate nazor na tuto? [link="http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue40d6000/specifikace/"]text_odkazu[/link] Nekupovali sme ju, podarilo sa nam ju ziskat v jednej sutazi, takze kludne kritizujte.*:)* Chcel by som vediet objektivne aka je. Dikes.
Ked uz sme u toho
0 0
reagovat
Tato sice neumi nahravat, ale rikam si, ze je to stejne na prd...
568508
Tato sice neumi nahravat, ale rikam si, ze je to stejne na prd...
0 0
reagovat

andrewz

Diky za info, jen se jeste zeptam, ted jak to moc nesleduji, co znamena locla dimming? A zkusenosti s nahravanim na HDD nebo flashku mas? Dik
568507
Diky za info, jen se jeste zeptam, ted jak to moc nesleduji, co znamena locla dimming? A zkusenosti s nahravanim na HDD nebo flashku mas? Dik
andrewz
0 0
reagovat

terminator007

Full LED nabízel Sharp u řady 700 a 705 (bez local dimmingu) a Philips u loňských low-endových (bez local dimmingu) a high-endových (s local dimmingem) modelů. Z letošní nabídky o žádném modelu, který by splňoval tato kritéria, nevím. Za daných preferencí je můj tip následující:

link

Pro mě osobně LG tuhle televizi zabila naprosto děsným "bezrámovým" provedením, které vytváří dojem, že samotnou obrazovku překrývá laciné plexisklo. Subjektivně jsem pozoroval ovlivnění barev a pozorovacích úhlů. Objektivně s sebou takové provedení nese vyšší výskyt odlesků. Před koupí jednoznačně doporučuji TV vidět na vlastní oči.

Jen tak na okraj uvedu i "snový" model bez finančního stropu: link (40" verze: link :)
568505
Full LED nabízel Sharp u řady 700 a 705 (bez local dimmingu) a Philips u loňských low-endových (bez local dimmingu) a high-endových (s local dimmingem) modelů. Z letošní nabídky o žádném modelu, který by splňoval tato kritéria, nevím. Za daných preferencí je můj tip následující: http://www.srovnanicen.cz/q/42LE8500/?order=2 Pro mě osobně LG tuhle televizi zabila naprosto děsným "bezrámovým" provedením, které vytváří dojem, že samotnou obrazovku překrývá laciné plexisklo. Subjektivně jsem pozoroval ovlivnění barev a pozorovacích úhlů. Objektivně s sebou takové provedení nese vyšší výskyt odlesků. Před koupí jednoznačně doporučuji TV vidět na vlastní oči. Jen tak na okraj uvedu i "snový" model bez finančního stropu: http://www.srovnanicen.cz/q/46PFL9705H/?&min=40000&order=2 (40" verze: http://www.srovnanicen.cz/q/40PFL9705H/?&min=30000&order=2). *:)*
terminator007
0 0
reagovat
Samozrejme vase tipy ;)
568495
Samozrejme vase tipy *;)*
0 0
reagovat
Dotaz: Shanim pro znameho nejakou LEDku, uhlopricku 42-46, koukal jsem na Samsung a Philips, jelikoz vim, ze se rikalo, ze maji tuto technologii jednu z nejlepsich, o cene jsme se bavili nejdrive kolem 20-ti, ale koukam, ze je to same podsviceni EDGE, coz znamene jen po stranach, kdybych chtel podsviceni po cele plose, dostanu se asi hodne nahoru, ze? Nebo 3D LEDky uz to maji? Jelikoz ty sem videl za slusne penize. Diky za info a vase typy
568489
Dotaz: Shanim pro znameho nejakou LEDku, uhlopricku 42-46, koukal jsem na Samsung a Philips, jelikoz vim, ze se rikalo, ze maji tuto technologii jednu z nejlepsich, o cene jsme se bavili nejdrive kolem 20-ti, ale koukam, ze je to same podsviceni EDGE, coz znamene jen po stranach, kdybych chtel podsviceni po cele plose, dostanu se asi hodne nahoru, ze? Nebo 3D LEDky uz to maji? Jelikoz ty sem videl za slusne penize. Diky za info a vase typy
0 0
reagovat

Karbous

Vynikajici, ty chci :D Ta reklama na youtube je fakt super :))
568483
Vynikajici, ty chci *:D* Ta reklama na youtube je fakt super *:))*
Karbous
0 0
reagovat
HD brýle! :-D link
568481
HD brýle! :-D http://technet.idnes.cz/americane-znaji-z-televize-hd-slunecni-bryle-slibuji-vysoke-rozliseni-1zy-/tec_technika.aspx?c=A110608_171342_tec_technika_pka
0 0
reagovat

Assassin's Creed Revelations -- The Road to E3 Part 1

Docela funny :) link
568161
Docela funny :) http://www.youtube.com/watch?v=TvBBAsEbX6M
Assassin's Creed Revelations -- The Road to E3 Part 1
0 0
reagovat
KARBOUS: Chvíli sem to musel vyhrabávat, ale nakonec našel... V plánu to bylo, ale myslím, že nakonec z toho vypadla jen restaurovaná Markéta Lazarová, která si odbude premiéru ve Varech...

JInak původní plány i se seznamem filmů, které měly prodělat restaurování najdeš tady - link
568155
KARBOUS: Chvíli sem to musel vyhrabávat, ale nakonec našel... V plánu to bylo, ale myslím, že nakonec z toho vypadla jen restaurovaná Markéta Lazarová, která si odbude premiéru ve Varech... JInak původní plány i se seznamem filmů, které měly prodělat restaurování najdeš tady - http://www.ceskam.cz/cz/technicke-novinky/digitalizace-ceskych-filmovych-del---navrh-koncepce
0 0
reagovat

remastrování českých filmů

V neděli jsem v televizi viděl po hnoha letech Limonádového Joa a zarazil mě nebývale čistý a kvalitní obraz - troufám si říct, že film prodělal minimálně remaster, ne-li nějaké čištění. Docela by mě zajímalo, kterým dalším starším česko-slovenským filmům byl poskytnut takovýto luxus a jestli je nějaká reálná naděje, že se tyto filmy dostanou na Blu-ray. Nemáte někdo nějaké info nebo zdroj??
568146
V neděli jsem v televizi viděl po hnoha letech Limonádového Joa a zarazil mě nebývale čistý a kvalitní obraz - troufám si říct, že film prodělal minimálně remaster, ne-li nějaké čištění. Docela by mě zajímalo, kterým dalším starším česko-slovenským filmům byl poskytnut takovýto luxus a jestli je nějaká reálná naděje, že se tyto filmy dostanou na Blu-ray. Nemáte někdo nějaké info nebo zdroj??
remastrování českých filmů
0 0
reagovat

Gonzi

Všude se to musí vypnout zvlášť ;-)
568117
Všude se to musí vypnout zvlášť ;-)
Gonzi
0 0
reagovat
Gonzi: No, ona ta nastavení myslím nejsou sjednocená, takže se to musí nastavit zvlášť pro anténu, zvlášť pro hdmi, zvlášť pro media play...
568079
Gonzi: No, ona ta nastavení myslím nejsou sjednocená, takže se to musí nastavit zvlášť pro anténu, zvlášť pro hdmi, zvlášť pro media play...
0 0
reagovat

Bagr007

u něčeho jsem to vypl a nepoznal jsem rozdíl, tak jsem myslel že je to ještě něco dalšího.... teď jsem si to vypnul u přehrávání filmu a je to ono... nechápu, ale dík :)
568077
u něčeho jsem to vypl a nepoznal jsem rozdíl, tak jsem myslel že je to ještě něco dalšího.... teď jsem si to vypnul u přehrávání filmu a je to ono... nechápu, ale dík *:)*
Bagr007
0 0
reagovat
Gonzi: Normálně v nastaveních vypneš funkci Motion Plus.
568076
Gonzi: Normálně v nastaveních vypneš funkci Motion Plus.
0 0
reagovat

technická

dá se něco udělat s tím superplynulým obrazem na nových tv (konkrétně LCD Samsung)? Já jsem na to zvyklý s telenovel apod. a proto mi to u film silně, ale fakt silně vadí i když je to "lepší".
568075
dá se něco udělat s tím superplynulým obrazem na nových tv (konkrétně LCD Samsung)? Já jsem na to zvyklý s telenovel apod. a proto mi to u film silně, ale fakt silně vadí i když je to "lepší".
technická
0 0
reagovat
Hlavní je, že na GOG už je remastered verze dvojky Broken swordu:)
568072
Hlavní je, že na GOG už je remastered verze dvojky Broken swordu:)
0 0
reagovat
Na GOG jsou nové příspěvky od EA! Dungeon Keeper, Ultima Underworld, Wing Commander, dále bude následovat Crusader: No Remorse, Magic Carpet a další! :+
568036
Na GOG jsou nové příspěvky od EA! Dungeon Keeper, Ultima Underworld, Wing Commander, dále bude následovat Crusader: No Remorse, Magic Carpet a další! *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se