Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6421 - 6440 Napsat příspěvek

popik

Proc by ho clovek downgradoval? (ja na desktopu 8ky mam a s par drobnejma upravama slapou jako hodinky) A cim to, ze se snizuje jas? Jinak Díky.
601678
Proc by ho clovek downgradoval? (ja na desktopu 8ky mam a s par drobnejma upravama slapou jako hodinky) A cim to, ze se snizuje jas? Jinak Díky.
popik
0 0
reagovat
Ano, malo by to tak byt, ale uprimne v tych zarukach sa velmi nevyznam.

Inak ja by som ti doporucil tento - link, ma jedinu chybu. Pri downgrade na Win7 sa znizi max. jas na 30%. Jo a este ten touchpad je trochu na facku.
601677
Ano, malo by to tak byt, ale uprimne v tych zarukach sa velmi nevyznam. Inak ja by som ti doporucil tento - [link="http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-s400-seda_3/121918/produkt"]link[/link], ma jedinu chybu. Pri downgrade na Win7 sa znizi max. jas na 30%. Jo a este ten touchpad je trochu na facku.
0 0
reagovat

popik

Pouzivat to budu na sjizdeni netu, chat, blogging, film, hudba, skype apt.
To s tou zárukou je dobrá poznámka, to jako, ze jen Dell ma mezinarodne platnou reklamacku?
601676
Pouzivat to budu na sjizdeni netu, chat, blogging, film, hudba, skype apt. To s tou zárukou je dobrá poznámka, to jako, ze jen Dell ma mezinarodne platnou reklamacku?
popik
0 0
reagovat
Cize Dell, cize nad jeho rozpocet...
601675
Cize Dell, cize nad jeho rozpocet...
0 0
reagovat

popik

Nevím jak budeš na cestách, ale poohlédnul bych se po noťasu, jehož záruka se dá uplatňovat mezinárodně.
601674
Nevím jak budeš na cestách, ale poohlédnul bych se po noťasu, jehož záruka se dá uplatňovat mezinárodně.
popik
0 0
reagovat
A na co to budes vyuzivat?
601673
A na co to budes vyuzivat?
0 0
reagovat

popik

to Loki: okolo 10 000,- (15 000,- bych dával jen velice nerad), budu s tím asi dost v pohybu, výdrž na baterku asi stačí průměrná, velikost těžko říct...
601672
to Loki: okolo 10 000,- (15 000,- bych dával jen velice nerad), budu s tím asi dost v pohybu, výdrž na baterku asi stačí průměrná, velikost těžko říct...
popik
0 0
reagovat
Jeeeej jaka lama, co neznesie, ked si z neho niekto robi srandu...jeeesus...

Radsej napis aspon zakladne veci. Na co to budes vyuzivat, kolko do toho chces cca vrazit, ci chces vydrz a ake velke by to malo byt. Bez toho ti nikto neporadi.;)
601670
Jeeeej jaka lama, co neznesie, ked si z neho niekto robi srandu...jeeesus... Radsej napis aspon zakladne veci. Na co to budes vyuzivat, kolko do toho chces cca vrazit, ci chces vydrz a ake velke by to malo byt. Bez toho ti nikto neporadi.*;)*
0 0
reagovat

popik

jdi do pi*e Loki, jo? ?)
601668
jdi do pi*e Loki, jo? *?)*
popik
0 0
reagovat
Solidní dotaz.
601667
Solidní dotaz.
0 0
reagovat

popik

Nějakej solidní noťas na cesty (nemyslím do autobusu, ale do zahraničí) za solidní cenu/se solidním výkonem? Pár tipů bych uvítal...
601666
Nějakej solidní noťas na cesty (nemyslím do autobusu, ale do zahraničí) za solidní cenu/se solidním výkonem? Pár tipů bych uvítal...
popik
0 0
reagovat

TrDLo

Právě že TV tuner to nemá. U televizí jsem četl, že může docházet k přesahu, ale tohle je klasickej monitor (24 palců)...

No hlavně, že je vyřešeno, i když by mě nenapdlo, že se jenom pomocí změny kabelů změní nabídka samotného nastavení monitoru takovým drastickým způsobem (spíš mě teda překvapuje, proč nemá i VGA kabel funkci FIT SCREEN, když to stejně poprvé stejně nesedělo a musel sem to dělat pomocí AUTO ADJUST, což je schovaný zase jinde ;))...
601653
Právě že TV tuner to nemá. U televizí jsem četl, že může docházet k přesahu, ale tohle je klasickej monitor (24 palců)... No hlavně, že je vyřešeno, i když by mě nenapdlo, že se jenom pomocí změny kabelů změní nabídka samotného nastavení monitoru takovým drastickým způsobem (spíš mě teda překvapuje, proč nemá i VGA kabel funkci FIT SCREEN, když to stejně poprvé stejně nesedělo a musel sem to dělat pomocí AUTO ADJUST, což je schovaný zase jinde *;)*)...
TrDLo
0 0
reagovat
Klasický digitální monitor by podobné nesmysly v nastavení neměl vůbec potřebovat. Přesahování obrazu o cca 10% je klasický problém s overscanem - nejedná se náhodou o jeden z těch Samsungů s TV tunerem?

Ne že by na tom záleželo, když jsi to vyřešil, to jen tak pro zajímavost :)
601652
Klasický digitální monitor by podobné nesmysly v nastavení neměl vůbec potřebovat. Přesahování obrazu o cca 10% je klasický problém s overscanem - nejedná se náhodou o jeden z těch Samsungů s TV tunerem? Ne že by na tom záleželo, když jsi to vyřešil, to jen tak pro zajímavost :)
0 0
reagovat
Každý monitor má iné nastavenia. Ale pobavil si. :))
601643
Každý monitor má iné nastavenia. Ale pobavil si. *:))*
0 0
reagovat
A zítra budu profukovat NB, tak sem zvědavej co se pose*e i toho :D
601642
A zítra budu profukovat NB, tak sem zvědavej co se pose*e i toho *:D*
0 0
reagovat
Tak ok... Pár lidí se asi pobaví, ale co už...

Potom, co jsem totálně prekopal všechna možná nastavení a prodebatoval to s pár lidma, jsem se opět ponořil do základního nastavení samotného monitoru a kupodivu jsem našel položku SIZE a tam lo něco ve stylu FIT SCREEN... jedno kliknutí a vše sedělo jako prdel na hrnec...

Na svojí obranu je nutno ale uvést, že jsem byl solidně zmaten. Problém je v tom, že když jsem se připojil přes starý VGA kabel, tak jsem měl v nabídce SIZE jen možnosti 4:3 a 16:9... To můj problém neřešilo... A jelikož jsem ten problém (google, atd) řešil přes VGA kabel (abych v klidu mohl hledat řešení atd), tak prostě tohle přede mnou bylo skryto. Objevil jsem to pak náhodou, no... Prostě po připojení HDMI se v té nabídce objevilo i FIT SCREEN...

Zajímavé... Když si vezmu, co všechno jsem překopal a zkoušel nastavovat...
601641
Tak ok... Pár lidí se asi pobaví, ale co už... Potom, co jsem totálně prekopal všechna možná nastavení a prodebatoval to s pár lidma, jsem se opět ponořil do základního nastavení samotného monitoru a kupodivu jsem našel položku SIZE a tam lo něco ve stylu FIT SCREEN... jedno kliknutí a vše sedělo jako prdel na hrnec... Na svojí obranu je nutno ale uvést, že jsem byl solidně zmaten. Problém je v tom, že když jsem se připojil přes starý VGA kabel, tak jsem měl v nabídce SIZE jen možnosti 4:3 a 16:9... To můj problém neřešilo... A jelikož jsem ten problém (google, atd) řešil přes VGA kabel (abych v klidu mohl hledat řešení atd), tak prostě tohle přede mnou bylo skryto. Objevil jsem to pak náhodou, no... Prostě po připojení HDMI se v té nabídce objevilo i FIT SCREEN... Zajímavé... Když si vezmu, co všechno jsem překopal a zkoušel nastavovat...
0 0
reagovat
Napis, napis. Samozrejme jsem akorat zvedavy....vubec to neni o tom, ze mam stejny problem...:-D
601640
Napis, napis. Samozrejme jsem akorat zvedavy....vubec to neni o tom, ze mam stejny problem...:-D
0 0
reagovat
Tak vyřešeno...

Bylo to v takový kravině, že to sem snad ani nemůžu napsat :D Děkuji.
601622
Tak vyřešeno... Bylo to v takový kravině, že to sem snad ani nemůžu napsat *:D* Děkuji.
0 0
reagovat

andrewz

1) Nevím proč, ale po připojení HDMI tahle možnost nejde
2) To jsem našel i v nápovědě, ale s poznámkou, že ne u všechn omonitorů to jde - můj samozřejmě nešel
3) Tady tomuhle přesně nerozumím
4) Font normální...
601621
1) Nevím proč, ale po připojení HDMI tahle možnost nejde 2) To jsem našel i v nápovědě, ale s poznámkou, že ne u všechn omonitorů to jde - můj samozřejmě nešel 3) Tady tomuhle přesně nerozumím 4) Font normální...
andrewz
0 0
reagovat

Mildík

1) V menu monitoru najít obdobu "Auto Adjust" a funkci aktivovat
2) Otevřít ovladače grafiky a hledat obdobu nabídky "Přizpůsobení velikosti a pozice plochy" (Ovládací panel NVIDIA) a změnit hodnoty
3) Zkontrolovat, jestli v systému není nastaveno vyšší než standardní DPI
4) Zkontrolovat, jestli v systému není nastavena větší velikost fontu
601620
1) V menu monitoru najít obdobu "Auto Adjust" a funkci aktivovat 2) Otevřít ovladače grafiky a hledat obdobu nabídky "Přizpůsobení velikosti a pozice plochy" (Ovládací panel NVIDIA) a změnit hodnoty 3) Zkontrolovat, jestli v systému není nastaveno vyšší než standardní DPI 4) Zkontrolovat, jestli v systému není nastavena větší velikost fontu
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se