Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5521 - 5540 Napsat příspěvek
I'll just leave this here link 8)
623200
I'll just leave this here http://mobil.idnes.cz/apple-iphone-6-plus-bendgate-computerbild-fph-/iphone.aspx?c=A141001_144717_iphone_vok *8)*
0 0
reagovat
Rozhodně nejsem zastáncem Apple (když už, tak Windows Phone), ale v tom testu u víc než poloviny aplikací následovala nějaká interakce s jejich menu, takže o nějakém velkém zneužívání zmiňovného gimmicku se nedá mluvit. Mně osobně to přijde velice zajímavé, protože rychlost s svižnost telefonu mě zajímá právě u tohoto typu použití - startování aplikací, přepínání mezi nimi, atd. Nějaké FPS ve hře mě vážně netrápí, když už zcela výjimečně na telefonu nějakou gamesu pustím, tak je to něco ve stylu 2048.

Nemyslím si, že v softwaru zaměřeném na uživatele je otevřenost přínosem, zkušenost mě přesvědčuje spíš o opaku.
622911
Rozhodně nejsem zastáncem Apple (když už, tak Windows Phone), ale v tom testu u víc než poloviny aplikací následovala nějaká interakce s jejich menu, takže o nějakém velkém zneužívání zmiňovného gimmicku se nedá mluvit. Mně osobně to přijde velice zajímavé, protože rychlost s svižnost telefonu mě zajímá právě u tohoto typu použití - startování aplikací, přepínání mezi nimi, atd. Nějaké FPS ve hře mě vážně netrápí, když už zcela výjimečně na telefonu nějakou gamesu pustím, tak je to něco ve stylu 2048. Nemyslím si, že v softwaru zaměřeném na uživatele je otevřenost přínosem, zkušenost mě přesvědčuje spíš o opaku.
0 0
reagovat

Axis

Ano, "zneuziva" gimmick freeznutej obrazovky ktora este nie je responzivna. V konecnom dosledku by to bol aj tak rozdiel par sekund. Samsung vsak vedome a cielene odrbava, zavadza a klame pri oficialnych testoch, nie co si nejaky trulino natoci na video. Ale ja to kludne zopakujem aj treti krat:) - pointa toho videa bola inde: aj keby bol iphone LEN rovnako rychly ako Samsung, stale to vyvracia argumenty o "2 roky zastaralom HW", o com som sa vtedy s Gonzim bavil.
622910
Ano, "zneuziva" gimmick freeznutej obrazovky ktora este nie je responzivna. V konecnom dosledku by to bol aj tak rozdiel par sekund. Samsung vsak vedome a cielene odrbava, zavadza a klame pri oficialnych testoch, nie co si nejaky trulino natoci na video. Ale ja to kludne zopakujem aj treti krat:) - pointa toho videa bola inde: aj keby bol iphone LEN rovnako rychly ako Samsung, stale to vyvracia argumenty o "2 roky zastaralom HW", o com som sa vtedy s Gonzim bavil.
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

Jen doplním k tomu fvtipnému videu s přepínáním aplikací:
Ten test přepínání aplikací byl na posraní vtipný hlavně proto, že zneužívá gimmick v zařízeních apple a právě "možná" proto ten chlapík všechny aplikace odklikával tlačítkem Home. Proto je ten test je naprosto neprůkazný, stejně jako vychytávka v kodu jistého Samsung zařízení aby si při benchmarku přeplo výkon CPU na jiné takty (v reálu se procesor přehříval proto používal menší, ale právě pro bench na pár chvil to šlo). A to je přece šumák, kdo chce Apple koupí si ho i kdyby se ohýbal, kdo chce Samsung koupí sí ho i kdyby dilatace vzrostla o 1mm pokaždý když na něj bude svítit slunce, tak co...
Už bych to prostě uzavřel, plyne z toho jediné a to že jsme tak trochu grafomani.
622909
Jen doplním k tomu fvtipnému videu s přepínáním aplikací: Ten test přepínání aplikací byl na posraní vtipný hlavně proto, že zneužívá gimmick v zařízeních apple a právě "možná" proto ten chlapík všechny aplikace odklikával tlačítkem Home. Proto je ten test je naprosto neprůkazný, stejně jako vychytávka v kodu jistého Samsung zařízení aby si při benchmarku přeplo výkon CPU na jiné takty (v reálu se procesor přehříval proto používal menší, ale právě pro bench na pár chvil to šlo). A to je přece šumák, kdo chce Apple koupí si ho i kdyby se ohýbal, kdo chce Samsung koupí sí ho i kdyby dilatace vzrostla o 1mm pokaždý když na něj bude svítit slunce, tak co... Už bych to prostě uzavřel, plyne z toho jediné a to že jsme tak trochu grafomani.
Gorecki
0 0
reagovat

Gonzi

Zabudol som k tomu HW a SW, ked uz si hovoril, ze ta viac zaujima ako to funguje pri hrach a pod. tak nech sa paci. A Note 4 dostava tazko na prdel.
622904
Zabudol som k tomu HW a SW, ked uz si hovoril, ze ta viac zaujima ako to funguje pri hrach a pod. tak [link="http://appleinsider.com/articles/14/10/04/samsung-galaxy-note-4-delivers-poor-graphics-performance-vs-apple-iphone-6-plus"]nech sa paci[/link]. A Note 4 dostava tazko na prdel.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

To co ocakavas od telefonu je ok. Myslim ze ta ohybajuci sa iPhone trapit nemusi, lebo si ho nikdy nekupis. End of story.
Ak je nejaky bug v OS no stane sa, nikto nie je neomylny. Ale myslim ze servis Applu v tomto je bezkonkurencny a zaplatu na akykolvek vazny SW problem mas do par dni okamzite k dispozicii. Pri konkurencii si mozes akurat tak drzat palce.

Suhlasim, ten test bol na posratie vtipny ale z ineho hladiska. Si nepochopil pointu. Bolo to k diskusii o HW zaostavani a cisto o RAMke, ze ked mas skvalitny SW, tak aj 1GB RAM je viac ako 3GB. O nicom inom ten test nebol. Naco by som ti sem postoval Tonyho oblubene benchmarky, to je nuda a kazdy si ich vie najst aj sam. Tak to dopadne, ked sa HW porovnava len podla tabulkovych komponentov.
iOS vs. Android.

Apple sa hra na nieco viac tak ako kazdy vyrobca. Hovori sa tomu marketing. Len Apple je v tom ovela lepsi a ludia mu to viac zeru, pretoze je tam priama umera k ich realnej spokojnosti. Ale to je beh na dlhu trat a musis si to roky budovat. Toto taky Samsung nechape a asi nikdy nepochopi.
Ti co si robia prdel z Applu a z jeho uzivatelov najma v prvom rade serie, ze niekto je s tym hnusnym uzavretym Applom spokojny a oni to nevedia inak spracovat ako ze oni su ti hlupaci a oni ti geniovia a nechapu ako mozu byt vsetci taki slepi, ked oni "vidia".:) A akonahle sa niekto s nimi pusti do serioznej debaty kde sa snazi aj argumentovat, vacsinou to aj tak skonci tym, ze bude za ovcu, lebo "si nevie priznat chybu". To je asi aj dovod, preco 90% prispevkov pod clankami o Apple je nenavistnych ci vysmesnych. Normalna terapia:)

Zase sa vraciame k tomu "trendsetterstvu". Ja uz neviem ako inak ti vysvetlit v com je rozdiel. Venoval som tomu mrte textu. Skratka niekedy nejde o to byt "prvy" ale "najlepsi". Alebo prist v pravu chvilu. Hodinky ktore spominas su v pripade Samsungu presne ten idealny odstrasujuci priklad. Google glass? Ty brdo, nieco podobne som tusim videl v True Lies:), pomaly kazdy vyrobca ma nejaky svoj patent na nieco podobne, aj Apple ale netrepu sa do toho. Sustreduju sa na svoje veci. A vobec, ved to je OK, ze s inovaciami prichadzaju aj ini a Apple sa netvari ze len je ten jediny a vo vsetkom.

Jaky Strawman argument si tu hodil:)) Suhlasim, kazdy vyrobca je v niecom silny, kazdy ma svoj selling point a oslovuje specificku cielovku. Tak ako aj Apple ma ten svoj selling point. Nemam vsak pocit, ze by som niekde tvrdil, ze Apple by mal byt najlepsi PRE KAZDEHO.

Windows vs. Linux bol priklad zo situacie z 90tych rokov.

Ja uz neviem, lets agree to disagree a uzavrime to, co povies?
622903
To co ocakavas od telefonu je ok. Myslim ze ta ohybajuci sa iPhone trapit nemusi, lebo si ho nikdy nekupis. End of story. Ak je nejaky bug v OS no stane sa, nikto nie je neomylny. Ale myslim ze servis Applu v tomto je bezkonkurencny a zaplatu na akykolvek vazny SW problem mas do par dni okamzite k dispozicii. Pri konkurencii si mozes akurat tak drzat palce. Suhlasim, ten test bol na posratie vtipny ale z ineho hladiska. Si nepochopil pointu. Bolo to k diskusii o HW zaostavani a cisto o RAMke, ze ked mas skvalitny SW, tak aj 1GB RAM je viac ako 3GB. O nicom inom ten test nebol. Naco by som ti sem postoval Tonyho oblubene benchmarky, to je nuda a kazdy si ich vie najst aj sam. Tak to dopadne, ked sa HW porovnava len podla tabulkovych komponentov. [link="http://browser.primatelabs.com/ios-benchmarks"]iOS[/link] vs. [link="http://browser.primatelabs.com/android-benchmarks"]Android[/link]. Apple sa hra na nieco viac tak ako kazdy vyrobca. Hovori sa tomu marketing. Len Apple je v tom ovela lepsi a ludia mu to viac zeru, pretoze je tam priama umera k ich realnej spokojnosti. Ale to je beh na dlhu trat a musis si to roky budovat. Toto taky Samsung nechape a asi nikdy nepochopi. Ti co si robia prdel z Applu a z jeho uzivatelov najma v prvom rade serie, ze niekto je s tym hnusnym uzavretym Applom spokojny a oni to nevedia inak spracovat ako ze oni su ti hlupaci a oni ti geniovia a nechapu ako mozu byt vsetci taki slepi, ked oni "vidia".:) A akonahle sa niekto s nimi pusti do serioznej debaty kde sa snazi aj argumentovat, vacsinou to aj tak skonci tym, ze bude za ovcu, lebo "si nevie priznat chybu". To je asi aj dovod, preco 90% prispevkov pod clankami o Apple je nenavistnych ci vysmesnych. Normalna terapia:) Zase sa vraciame k tomu "trendsetterstvu". Ja uz neviem ako inak ti vysvetlit v com je rozdiel. Venoval som tomu mrte textu. Skratka niekedy nejde o to byt "prvy" ale "najlepsi". Alebo prist v pravu chvilu. Hodinky ktore spominas su v pripade Samsungu presne ten idealny odstrasujuci priklad. Google glass? Ty brdo, nieco podobne som tusim videl v True Lies:), pomaly kazdy vyrobca ma nejaky svoj patent na nieco podobne, aj Apple ale netrepu sa do toho. Sustreduju sa na svoje veci. A vobec, ved to je OK, ze s inovaciami prichadzaju aj ini a Apple sa netvari ze len je ten jediny a vo vsetkom. Jaky Strawman argument si tu hodil:)) Suhlasim, kazdy vyrobca je v niecom silny, kazdy ma svoj selling point a oslovuje specificku cielovku. Tak ako aj Apple ma ten svoj selling point. Nemam vsak pocit, ze by som niekde tvrdil, ze Apple by mal byt najlepsi PRE KAZDEHO. Windows vs. Linux bol priklad zo situacie z 90tych rokov. Ja uz neviem, lets agree to disagree a uzavrime to, co povies?
Gonzi
0 0
reagovat
Ja by som to zhrnul tak, ze vsetci od iphonu cakaju zazraky, ale nakoniec to je stale len najlepsi mobil s najlepsim OS na trhu. Co automaticky neznamena dokonaly.
622902
Ja by som to zhrnul tak, ze vsetci od iphonu cakaju zazraky, ale nakoniec to je stale len najlepsi mobil s najlepsim OS na trhu. Co automaticky neznamena dokonaly.
0 0
reagovat
Když si koupím nový drahý telefon, tak neočekávám, že tam narvu papír mezi display a okraj... Stejně tak očekávám že si svůj telefon narvu do kapsy, sednu si a buď to bude ok, nebo mě začne tlačit a vyřeším to jinak... ne že se mi ohne/střelí. Stejně tak očekávám, že když si koupím mobil s x GB volného místa, tak mi ty GB nebudou mizet, protože tam je bug v OS (windows pár měsíců nazpět).

Čímž se dostávám ke Goreckiho gigapostu: já chápu proč si někdo koupí Apple. Vidím jeho určité výhody a rozhodně mě nepřekvapuje, že se se starším HW a optimalizovaným SW vyrovnává novějšímu HW s méně optimalizovaným SW (ne že by mi nepřišel ten test přepínání aplikací na posraní vtipný, protože mě víc zajímá počet fps ve hře, než rychlost přepínání 10ti her, každopádně jsem viděl i webové benchmarky, které byly celkem působivé). Rád si do něj kopu protože si hraje na něco víc, ale kdyby byl něco víc, tak se neohne "jako ostatní" - jenže on to je jen další phone, což je celá pointa. Když má nějaký problém "jen" obyčejný telefon, tak je to něco jiného, než když má ten problém ten "úžasný" apple... Celé to vyplývá z jejich politiky, protože jim lidi rádi dají vyžrat jejich pýchu (která předchází pád?)

iPhone navíc už dááááávno není "trendsetter". Nové věci se objevují spíš jinde (i kdyby je pak Apple dotáhnul). V době kdy vydali dotykový telefon se o tom ostatním mohlo jen zdát... Co takhle vydávají dnes? V duchu "tohoto" applu by byli první s gigantickými displayi, nebo s hodinkami, nebo s google glass, nebo s ... (naprosto čímkoli - jde o princip, ne o body) Ano, jsou důvody proč by někdo z mnoha telefonů na trhu chtěl Apple (o tom jsem se nikdy nehádal), ale něco prémiového/úžasného to už není. Dnes si člověk přijde do obchodu a vezme si do ruky 10 různých telefonů, které si různě konkurují a mezi nimi bude i iPhone.

Bottom line: Nemám potřebu si dělat srandu z Applu, kdyby jejich telefon nevydávali za zjevení Krista. Jejich primární selling point je vymazlené zařízení v solidním ekosystému. Ale to je vše... nemají jakkoli "lepší" kvalitu výroby, design, vlastnosti než některé xperie, nemají lepší OS než Nexus zařízení, nemají různé specifické selling pointy jako třeba stylus u Note řady, vodotěsnost u pár telefonů apod.
Přebírám ale Goreckiho přístup k "úspěšnosti firmy" protože mluvit o neúspěchu se nedá.

PS: uzavřenost a otevřenost - windows vs linux... seriously? Windows je tak populární z jediného důvodu: drtivá většina her využívá proprietární DirectX, které jsou o dost dál, než OpenGl... jsem zvědavý kde to bude řekněme za dva roky, vzhledem k tomu že všichni main guys už linux podporují + existuje Steam OS.
622896
Když si koupím nový drahý telefon, tak neočekávám, že tam narvu papír mezi display a okraj... Stejně tak očekávám že si svůj telefon narvu do kapsy, sednu si a buď to bude ok, nebo mě začne tlačit a vyřeším to jinak... ne že se mi ohne/střelí. Stejně tak očekávám, že když si koupím mobil s x GB volného místa, tak mi ty GB nebudou mizet, protože tam je bug v OS (windows pár měsíců nazpět). Čímž se dostávám ke Goreckiho gigapostu: já chápu proč si někdo koupí Apple. Vidím jeho určité výhody a rozhodně mě nepřekvapuje, že se se starším HW a optimalizovaným SW vyrovnává novějšímu HW s méně optimalizovaným SW [spoiler](ne že by mi nepřišel ten test přepínání aplikací na posraní vtipný, protože mě víc zajímá počet fps ve hře, než rychlost přepínání 10ti her, každopádně jsem viděl i webové benchmarky, které byly celkem působivé)[/spoiler]. Rád si do něj kopu protože si hraje na něco víc, ale kdyby byl něco víc, tak se neohne "jako ostatní" - jenže on to je jen další phone, což je celá pointa. Když má nějaký problém "jen" obyčejný telefon, tak je to něco jiného, než když má ten problém ten "úžasný" apple... Celé to vyplývá z jejich politiky, protože jim lidi rádi dají vyžrat jejich pýchu (která předchází pád?) iPhone navíc už dááááávno není "trendsetter". Nové věci se objevují spíš jinde (i kdyby je pak Apple dotáhnul). V době kdy vydali dotykový telefon se o tom ostatním mohlo jen zdát... Co takhle vydávají dnes? V duchu "tohoto" applu by byli první s gigantickými displayi, nebo s hodinkami, nebo s google glass, nebo s ... (naprosto čímkoli - jde o princip, ne o body) Ano, jsou důvody proč by někdo z mnoha telefonů na trhu chtěl Apple (o tom jsem se nikdy nehádal), ale něco prémiového/úžasného to už není. Dnes si člověk přijde do obchodu a vezme si do ruky 10 různých telefonů, které si různě konkurují a mezi nimi bude i iPhone. Bottom line: Nemám potřebu si dělat srandu z Applu, kdyby jejich telefon nevydávali za zjevení Krista. Jejich primární selling point je vymazlené zařízení v solidním ekosystému. Ale to je vše... nemají jakkoli "lepší" kvalitu výroby, design, vlastnosti než některé xperie, nemají lepší OS než Nexus zařízení, nemají různé specifické selling pointy jako třeba stylus u Note řady, vodotěsnost u pár telefonů apod. Přebírám ale Goreckiho přístup k "úspěšnosti firmy" protože mluvit o neúspěchu se nedá. PS: uzavřenost a otevřenost - windows vs linux... seriously? Windows je tak populární z jediného důvodu: drtivá většina her využívá proprietární DirectX, které jsou o dost dál, než OpenGl... jsem zvědavý kde to bude řekněme za dva roky, vzhledem k tomu že všichni main guys už linux podporují + existuje Steam OS.
0 0
reagovat

Gorecki

Bál jsem se, že začneš (s tím poučováním). Ono to nemá vážně cenu rozpytlávat. Většina zdejších kritizuje hlavně ten zevnějšek, parametry a pak když se objeví nějaká aféra, tak jsou ve svém živlu.
Každý by měl příjmout fakt, že problémy jsou téměř u každého smartphone. Lumie měly problémy s těsností - začínalo to většinou proximity senzorem plným prachu, Samsung měl problémy s praskajícím plastem atd.
Pak záleží i na samotných reklamacích, protože tam s námi můžou vypéct. Já osobně mám iPhone přímo od Apple a je po dvou letech jako nový. Kolega si jej pořídil u T-Mobile a na rámečku se mu odloupla barva. Co jsem si zjišťoval, tak je to vcelku rozšířený problém, který se v zahraničí jednoduše uzná pro reklamaci.
Šel do T-Mobile a prostě mu řekli, že to na reklamaci nedají, protože ten jejich autorizovaný servis (slavný Britex) to neuznává. Psal e-mail do českého servisu, který by měl opravovat iPhony zakoupené např. u resellerů apod. a tam to uznávají, ale mají zakázáno brát telefony, které byly zakoupeny u operátorů (T-Mobile a O2 patří pod Britex).
Kolega sice dnes nosí pouzdro, aby tyto neduhy zakryl, ale ono samotné renomé jednotlivých výrobců (vážně to myslím obecně a ne pouze pro Apple) umí pokazit samotné servisy.
622883
Bál jsem se, že začneš (s tím poučováním). Ono to nemá vážně cenu rozpytlávat. Většina zdejších kritizuje hlavně ten zevnějšek, parametry a pak když se objeví nějaká aféra, tak jsou ve svém živlu. Každý by měl příjmout fakt, že problémy jsou téměř u každého smartphone. Lumie měly problémy s těsností - začínalo to většinou proximity senzorem plným prachu, Samsung měl problémy s praskajícím plastem atd. Pak záleží i na samotných reklamacích, protože tam s námi můžou vypéct. Já osobně mám iPhone přímo od Apple a je po dvou letech jako nový. Kolega si jej pořídil u T-Mobile a na rámečku se mu odloupla barva. Co jsem si zjišťoval, tak je to vcelku rozšířený problém, který se v zahraničí jednoduše uzná pro reklamaci. Šel do T-Mobile a prostě mu řekli, že to na reklamaci nedají, protože ten jejich autorizovaný servis (slavný Britex) to neuznává. Psal e-mail do českého servisu, který by měl opravovat iPhony zakoupené např. u resellerů apod. a tam to uznávají, ale mají zakázáno brát telefony, které byly zakoupeny u operátorů (T-Mobile a O2 patří pod Britex). Kolega sice dnes nosí pouzdro, aby tyto neduhy zakryl, ale ono samotné renomé jednotlivých výrobců (vážně to myslím obecně a ne pouze pro Apple) umí pokazit samotné servisy.
Gorecki
0 0
reagovat
Ved ja chapem, ze pri Appli to vsetkych sokuje a pri Samsungu nikoho neprekvapuje8)
622881
Ved ja chapem, ze pri Appli to vsetkych sokuje a pri Samsungu nikoho neprekvapuje*8)*
0 0
reagovat
Takže tu fakt srovnáváme to, že se do telefonu dá zastrčit papírek s tím, jak Apple u svého top modelu šetří na hliníku a používá ho x krát tenčí oproti konrukenci? Opravdu? No ty bláho...
622880
Takže tu fakt srovnáváme to, že se do telefonu dá zastrčit papírek s tím, jak Apple u svého top modelu šetří na hliníku a používá ho x krát tenčí oproti konrukenci? Opravdu? No ty bláho...
0 0
reagovat

Clavius

Jasne, pisal som to vseobecne na argumenty ktore tu padali, od teba som sa len odpichol pri tom hliniku, ze sa casto prirovnava k priboru v skolskej jedalni:) A ohladom pouzitia Applu som ta nikde nepoucoval:)
622879
Jasne, pisal som to vseobecne na argumenty ktore tu padali, od teba som sa len odpichol pri tom hliniku, ze sa casto prirovnava k priboru v skolskej jedalni:) A ohladom pouzitia Applu som ta nikde nepoucoval:)
Clavius
0 0
reagovat

Gorecki

Místo toho, aby jsi pochopil, že jsem spíše ironicky navázal na Tonyho post, tak jsi to ve výsledku přebral úplně špatně.
Provozoval jsem doma systémy založené na Unixu od počátku svých středoškolských let, na OS X běžím od doby, kdy jsem si za něj v prváku na VUT FIT zasedl, což je pomalu 8 let, takže mě nemusíš poučovat, že s Apple lze fungovat a být spokojený.

Myslel jsem, že můj komentář je dostatečně objektivní k faktu, že plast je svými fyzikálními vlastnostmi vhodnější materiál. A hliník včetně všech svých možných modifikací s sebou nese spoustu nevýhod, což je právě odolnost konstrukce (kov ohneš a už se ti nenarovná, plast prostě pruží). To, že dělají testy je fajn, ale prostě tu konstrukci drží ty výztuhy a samotné součástky (tištěné spoje, baterie) a díky ním se ten hliník má o co opřít. Jakmile se tato mez překročí, tak je to v hají. S tímto se prostě musí u tohoto zařízení počítat a u iPhone 6 Plus se nalezlo slabé místo u tlačítek pro ovládání hlasitosti, kde se to prostě ohne nejsnadněji.
622878
Místo toho, aby jsi pochopil, že jsem spíše ironicky navázal na Tonyho post, tak jsi to ve výsledku přebral úplně špatně. Provozoval jsem doma systémy založené na Unixu od počátku svých středoškolských let, na OS X běžím od doby, kdy jsem si za něj v prváku na VUT FIT zasedl, což je pomalu 8 let, takže mě nemusíš poučovat, že s Apple lze fungovat a být spokojený. Myslel jsem, že můj komentář je dostatečně objektivní k faktu, že plast je svými fyzikálními vlastnostmi vhodnější materiál. A hliník včetně všech svých možných modifikací s sebou nese spoustu nevýhod, což je právě odolnost konstrukce (kov ohneš a už se ti nenarovná, plast prostě pruží). To, že dělají testy je fajn, ale prostě tu konstrukci drží ty výztuhy a samotné součástky (tištěné spoje, baterie) a díky ním se ten hliník má o co opřít. Jakmile se tato mez překročí, tak je to v hají. S tímto se prostě musí u tohoto zařízení počítat a u iPhone 6 Plus se nalezlo slabé místo u tlačítek pro ovládání hlasitosti, kde se to prostě ohne nejsnadněji.
Gorecki
0 0
reagovat

Clavius

Setrenie materialom? Ide o patentovanu nakladne vyvijanu specialnu hlinikovu zliatinu ktora je pevnejsia nez obycajny hlinik. Navyse je na kritickych miestach vystuzeny silnejsim kovom.

Ale toto cele je v prvom rade uporna snaha najst na iphone nejaku chybu, pretoze jedna cast ludi to vyslovene CHCE najst, lebo ved uspech sa neodpusta, ina skupina Apple vyslovene nenavidi a dalsia na tom zaraba. Je to vyzivny clickbait pre kazde medium, aj kvoli takymto diskusiam.

To akoze doteraz sa ziadne telefony nikdy nikomu neohli? Z tych milionov majitelov Pluska, kolkym z nich sa telefon ohol beznym pouzivanim a kolko z nich sa ohlo preto, lebo to ludia OHYBALI a testovali? Na webe najdes viac vtipnych obrazkov na tuto temu ako tych ohnutych v kapse.

Tento clanok vysiel takmer den po rozputani tejto kauzy. Vsimni si napr. Samsung. Typek ho mal vo vrecku pocas soferovania a praskol mu displej. Urcite nebol prvy ani posledny. Videl si nejaku kauzu? Alebo ze by niekto obvinoval Samsung ze ho urobil malo pevnym? Nie. Kazdy normalny clovek to berie tak, ze ten clovek bol skratka idiot. Ale akonahle je to Apple, uz je to fail.

Celu tuto kauzu spustil clovek, ktory Plusko mal 18 hodin v prednom vrecku nohavic. Vacsinu casu z toho sedel. V aute, za stolom a podobne. Neviem ake mal nohavice, ako bol tlsty, aky sustavny tlak pritom na ten telefon vyvijal. Vsetko faktory ktore su podstatne a ktore nepozname. Vysledkom toho celeho bol tento milimetrovy ohyb. No co uz. Moze byt rad, ze mu nepraskol displej, ako by sa mu to mozno stalo so Samsungom.

Keby som uz mal ist do extremu, milimetrovo ohnuty iphobe nijak neznizuje jeho pouzitelnost, mozno by si si to ani nevsimol. Ale milimetrova diera medzi displejom a telom na NOVOM telefone je cela liahen potencialnych buducich problemov. A je to slendrianstvo a drzost za to pytat take peniaze a este sa vyhovarat na vlastnost. Mozno budu pribalovat nejaky minitmel na vyplnenie.

Naozaj nemam problem skritizovat Apple tam kde si to zasluzi, ale tato ohybacia hysteria je uz fakt trapna. Co na to hladujuce deti v Afrike, ha?
622875
Setrenie materialom? Ide o patentovanu nakladne vyvijanu specialnu hlinikovu zliatinu ktora je pevnejsia nez obycajny hlinik. Navyse je na kritickych miestach vystuzeny silnejsim kovom. Ale toto cele je v prvom rade uporna snaha najst na iphone nejaku chybu, pretoze jedna cast ludi to vyslovene CHCE najst, lebo ved uspech sa neodpusta, ina skupina Apple vyslovene nenavidi a dalsia na tom zaraba. Je to vyzivny clickbait pre kazde medium, aj kvoli takymto diskusiam. To akoze doteraz sa ziadne telefony nikdy nikomu neohli? Z tych milionov majitelov Pluska, kolkym z nich sa telefon ohol beznym pouzivanim a kolko z nich sa ohlo preto, lebo to ludia OHYBALI a testovali? Na webe najdes viac vtipnych obrazkov na tuto temu ako tych ohnutych v kapse. [link="http://www.cultofmac.com/297404/get-bent-shocking-history-bent-smartphones/"]Tento clanok [/link]vysiel takmer den po rozputani tejto kauzy. Vsimni si napr. Samsung. Typek ho mal vo vrecku pocas soferovania a praskol mu displej. Urcite nebol prvy ani posledny. Videl si nejaku kauzu? Alebo ze by niekto obvinoval Samsung ze ho urobil malo pevnym? Nie. Kazdy normalny clovek to berie tak, ze ten clovek bol skratka idiot. Ale akonahle je to Apple, uz je to fail. Celu tuto kauzu spustil clovek, ktory Plusko mal 18 hodin v prednom vrecku nohavic. Vacsinu casu z toho sedel. V aute, za stolom a podobne. Neviem ake mal nohavice, ako bol tlsty, aky sustavny tlak pritom na ten telefon vyvijal. Vsetko faktory ktore su podstatne a ktore nepozname. Vysledkom toho celeho bol [link="http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=494808&d=1411302507"]tento[/link] milimetrovy ohyb. No co uz. Moze byt rad, ze mu nepraskol displej, ako by sa mu to mozno stalo so Samsungom. Keby som uz mal ist do extremu, milimetrovo ohnuty iphobe nijak neznizuje jeho pouzitelnost, mozno by si si to ani nevsimol. Ale milimetrova diera medzi displejom a telom na NOVOM telefone je cela liahen potencialnych buducich problemov. A je to slendrianstvo a drzost za to pytat take peniaze a este sa vyhovarat na vlastnost. Mozno budu pribalovat nejaky minitmel na vyplnenie. Naozaj nemam problem skritizovat Apple tam kde si to zasluzi, ale tato ohybacia hysteria je uz fakt trapna. Co na to hladujuce deti v Afrike, ha?
Clavius
0 0
reagovat

Gorecki

Nezapomeň, že to je šetření materiálem (které se zatím nikde neprokázalo) a ne o tom, že lidé se neumí ke hliníkovému zařízení náležitě chovat. Fyzika je fyzika a měkkost hliníku je prostě u většího zařízení, které má namířeno do kapsy, značný risk a Apple na to dojel. Nevidím další 5,5" phablet (s hliníkovým tělem), který by měl značné prodeje, aby se to prokázalo globalně, uvidí se u nového HTC One M8 Max, které bude mít taktéž 5,5". Navíc ten samý člověk, co ten tzv. Bendgate rozjel, testoval menší model (iPhone 6) vs HTC One atd. (zmiňuji pouze hliníkovou konkurenci, protože zbytek byl plast, který pochopitelně dopadnul lépe) a prostě to chování při ohybu je obdobné, viz: link.
622871
Nezapomeň, že to je šetření materiálem (které se zatím nikde neprokázalo) a ne o tom, že lidé se neumí ke hliníkovému zařízení náležitě chovat. Fyzika je fyzika a měkkost hliníku je prostě u většího zařízení, které má namířeno do kapsy, značný risk a Apple na to dojel. Nevidím další 5,5" phablet (s hliníkovým tělem), který by měl značné prodeje, aby se to prokázalo globalně, uvidí se u nového HTC One M8 Max, které bude mít taktéž 5,5". Navíc ten samý člověk, co ten tzv. Bendgate rozjel, testoval menší model (iPhone 6) vs HTC One atd. (zmiňuji pouze hliníkovou konkurenci, protože zbytek byl plast, který pochopitelně dopadnul lépe) a prostě to chování při ohybu je obdobné, viz: [link="http://youtu.be/IROcoJeVfSI?list=UUsTcErHg8oDvUnTzoqsYeNw"]link[/link].
Gorecki
0 0
reagovat

Mildik

A to co si napisal sa ti vazne nezda retardovane? Akoze vsetky telefony sa pri nesetrnom zaobchadzani ohnu, niektore skor ako iPhone a niektore neskor. A co ma teraz Apple uznavat aby bol Mildik happy, hoci si ho ajtak nikdy nekupi? HTC One, ktore malo tu drzost si z iPhonu robit prdel lacnym PR to uzna? Okrem toho, Apple tie poskodene vymiena kus za kus, hoci by som osobne taku reklamaciu poslal do prdele. Ale tak 'Murrrica!

Ohyb vs. Medzera. K ohybu mozes ale nemusis prist, zalezi od toho ako sa k nemu spravas. Medzera je vyrobny fail rovno po vybaleni z krabice. Este k tomu vydavany za feature:)) Moze ti tam vniknut voda, prach, necistoty, vrzga to, hybe sa to a rozsiruje sa to. Flagship za premiovu cenu. To uz aj hrackarske telefony s cukrikmi vedia lepsie zlicovat. V ktorom vesmire je toto mensi konstrukcny fail ako nasilne ohybanie?

Ved OK chlapci, ja vam ten vas hate neberiem, ale neprehanajte to s tym fanatizmom a trosku objektivity by nezaskodilo8)
622870
A to co si napisal sa ti vazne nezda retardovane? Akoze vsetky telefony sa pri nesetrnom zaobchadzani ohnu, niektore skor ako iPhone a niektore neskor. A co ma teraz Apple uznavat aby bol Mildik happy, hoci si ho ajtak nikdy nekupi? HTC One, ktore malo tu drzost si z iPhonu robit prdel lacnym PR to uzna? Okrem toho, Apple tie poskodene vymiena kus za kus, hoci by som osobne taku reklamaciu poslal do prdele. Ale tak 'Murrrica! Ohyb vs. Medzera. K ohybu mozes ale nemusis prist, zalezi od toho ako sa k nemu spravas. Medzera je vyrobny fail rovno po vybaleni z krabice. Este k tomu vydavany za feature:)) Moze ti tam vniknut voda, prach, necistoty, vrzga to, hybe sa to a rozsiruje sa to. Flagship za premiovu cenu. To uz aj hrackarske telefony s cukrikmi vedia lepsie zlicovat. V ktorom vesmire je toto mensi konstrukcny fail ako nasilne ohybanie? Ved OK chlapci, ja vam ten vas hate neberiem, ale neprehanajte to s tym fanatizmom a trosku objektivity by nezaskodilo*8)*
Mildik
0 0
reagovat
Nebo ohýbání iPhonů byla promyšlená reklamní kampaň :D
622869
Nebo ohýbání iPhonů byla promyšlená reklamní [link="http://www.theverge.com/2014/10/1/6880089/this-bent-iphone-6-poster-is-perfect"]kampaň[/link] :D
0 0
reagovat
Sorry, ale mě tohle přijde argumentování na úrovni "Mamííí, mamííí, ale ono i Jarda dostal za 5..."

Ohejbá se ten telefon? Ohejbá. Fail jako prase.

Narveš do Note 4 vizitku? Narveš. Fail jako prase.

Je úplně jedno co to je za značku, pokud ale nedokážou (v tomto konkrétním případě) jablíčkáři uznat, že to Apple podělal a ty telefony jsou nekvalitní, co se týče stavby těla, a jediný jejich argument je "jiné telefony se ohýbají taky", tak fakt už nemám slov....

Pokud nevysvětlí, jestli to byl nějaký tvůrčí záměr, tak nevidím proč to pořád omlouvat a snažit se porovnávat s ostatníma...
622868
Sorry, ale mě tohle přijde argumentování na úrovni "Mamííí, mamííí, ale ono i Jarda dostal za 5..." Ohejbá se ten telefon? Ohejbá. Fail jako prase. Narveš do Note 4 vizitku? Narveš. Fail jako prase. Je úplně jedno co to je za značku, pokud ale nedokážou (v tomto konkrétním případě) jablíčkáři uznat, že to Apple podělal a ty telefony jsou nekvalitní, co se týče stavby těla, a jediný jejich argument je "jiné telefony se ohýbají taky", tak fakt už nemám slov.... Pokud nevysvětlí, jestli to byl nějaký tvůrčí záměr, tak nevidím proč to pořád omlouvat a snažit se porovnávat s ostatníma...
0 0
reagovat
:D
622867
*:D*
0 0
reagovat
622866
[link="http://www.consumerreports.org/cro/news/2014/09/consumer-reports-tests-iphone-6-bendgate/index.htm"]Consumer Reports test results find iPhone 6 and 6 Plus not as bendy as believed[/link] [link="http://www.slashgear.com/note-4-screen-gap-issue-is-worse-than-bendgate-29348268/"]Note 4 screen gap issue is worse than #bendgate[/link] Mmmkay?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se