Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5501 - 5520 Napsat příspěvek

Gorecki

Pointou není, že jde Samsung taky ohnout, ani že to samo o sobě nedokazuje, že se to může stát při běžném používání jako u iPhonu. Ani to, že ohýbání není problém, protože tím konkurence možná/přece taky trpí.

Problém je v tom jak se k tomu testu Apple postavil a snaží se ostatní média umlčet, protože ti co nemají takové zdroje jako ComputerBild si podobné věci nemůžou dovolit a tak si stejně objektivní novinařinu musí dvakrát rozmyslet.
623229
Pointou není, že jde Samsung taky ohnout, ani že to samo o sobě nedokazuje, že se to může stát při běžném používání jako u iPhonu. Ani to, že ohýbání není problém, protože tím konkurence možná/přece taky trpí. Problém je v tom jak se k tomu testu Apple postavil a snaží se ostatní média umlčet, protože ti co nemají takové zdroje jako ComputerBild si podobné věci nemůžou dovolit a tak si stejně objektivní novinařinu musí dvakrát rozmyslet.
Gorecki
0 0
reagovat
Ano, je bezne, ze sa telefony ohybaju. Co je "bezne"? Subjektivny pojem, preto som tu minule linkoval clanok, ktory to tak oznacil a uviedol konkretne priklady. Dalsie argumenty si uviedol aj ty sam v tej tabulke. Zacitoval som ti titulok clanku o Note 4. Presne meranie Note 4 nie je dostupne, len typek co tlaci palcami na videu. Sranda, doteraz jeho video vacsine ludi stacilo na "objektivne" posudenie pevnosti iPhonu v porovnani s konkurenciou:) Ale to je jedno, stale neviem o akom klamstve to stale pleties.
Ty si ma z klamstva obvinil este predtym ako si zacal habkat nieco o tom, ze ty tym palcovym neveris. Cize som podla teba klamal pri argumentacii podla pravidiel, ktore si nastavil az potom, si rozkosny:-
Takze, ak si to zhrnme: Ak sa najde co i len jeden porovnatelny telefon ktory sa ohne tak ako iPhone, v tom pripade tvrdenie "neohyba sa tak len iPhone ale aj konkurencia" moze byt klamstvo len pre niekoho, komu vyrokova logika nic nehovori. A to si ty. Okrem toho ze si este aj nevychovane hovado.
623228
Ano, je bezne, ze sa telefony ohybaju. Co je "bezne"? Subjektivny pojem, preto som tu minule linkoval clanok, ktory to tak oznacil a uviedol konkretne priklady. Dalsie argumenty si uviedol aj ty sam v tej tabulke. Zacitoval som ti titulok clanku o Note 4. Presne meranie Note 4 nie je dostupne, len typek co tlaci palcami na videu. Sranda, doteraz jeho video vacsine ludi stacilo na "objektivne" posudenie pevnosti iPhonu v porovnani s konkurenciou:) Ale to je jedno, stale neviem o akom klamstve to stale pleties. Ty si ma z klamstva obvinil este predtym ako si zacal habkat nieco o tom, ze ty tym palcovym neveris. Cize som podla teba klamal pri argumentacii podla pravidiel, ktore si nastavil az potom, si rozkosny*:-* Takze, ak si to zhrnme: Ak sa najde co i len jeden porovnatelny telefon ktory sa ohne tak ako iPhone, v tom pripade tvrdenie "neohyba sa tak len iPhone ale aj konkurencia" moze byt klamstvo len pre niekoho, komu vyrokova logika nic nehovori. A to si ty. Okrem toho ze si este aj nevychovane hovado.
0 0
reagovat

lhář Gorecki

Ty jsi neuvěřitelný. :D :+
Ty jsi to napsal jako by bylo naprosto běžné, že se telefony konkurence takhle ohýbají. Dal jsem ti důkaz, stejně je ti k ničemu, meleš si tu svou. Psal jsem, že ty palcové moc neberu na vědomí a soudný člověk by také neměl. Když vidím poměrně hromotluka, jak jeden telefon ohýbá s vypětím sil a nehne jím ani o píd a pak střízlík bez většího snažení telefon ohne. Upřímně pochybuju, že by se v tomhle ohledu Note 4 2x zhoršil oproti Note 3.
623226
Ty jsi neuvěřitelný. *:D* *:+* Ty jsi to napsal jako by bylo naprosto běžné, že se telefony konkurence takhle ohýbají. Dal jsem ti důkaz, stejně je ti k ničemu, meleš si tu svou. Psal jsem, že ty palcové moc neberu na vědomí a soudný člověk by také neměl. Když vidím poměrně hromotluka, jak jeden telefon ohýbá s vypětím sil a nehne jím ani o píd a pak střízlík bez většího snažení telefon ohne. Upřímně pochybuju, že by se v tomhle ohledu Note 4 2x zhoršil oproti Note 3.
lhář Gorecki
0 0
reagovat

Tony

Je Samsung Galaxy Note 4 konkurencia? Je. Ohyba sa podla clanku idnes rovnako lahko ako iPhone 6 Plus. Ohyba. Je HTC One konkurencia? Je. Ohyba sa este lahsie ako iPhone 6 Plus? Ohyba. Tak skus mi este raz vysvetlit, kde podla teba klamem?
623225
Je Samsung Galaxy Note 4 konkurencia? Je. Ohyba sa podla clanku idnes rovnako lahko ako iPhone 6 Plus. Ohyba. Je HTC One konkurencia? Je. Ohyba sa este lahsie ako iPhone 6 Plus? Ohyba. Tak skus mi este raz vysvetlit, kde podla teba klamem?
Tony
0 0
reagovat

naigoto

Klud, je to len ina optika a zamerne dotiahnuta do extremu a ktora je rovnako pritiahnuta za vlasy ako to co napisal Mildik.
Vid. rosada Microsoftu s Win 7 - Win 8 - Win 10. Alebo Samsung hodinky. Alebo tie srandy so zahnutym displejom a gazilionom velkosti. Jasne, je to pre zakaznika benefit, mat tu moznost si vybrat ale hovori to prd o "inovativnosti". To len aby sme si rozumeli. Ze to v com Mildik vidi inovativnost ja vidim bezradnost. Argumenty som ti uviedol. Nemusis s nimi suhlasit. Peace.
623224
Klud, je to len ina optika a zamerne dotiahnuta do extremu a ktora je rovnako pritiahnuta za vlasy ako to co napisal Mildik. Vid. rosada Microsoftu s Win 7 - Win 8 - Win 10. Alebo Samsung hodinky. Alebo tie srandy so zahnutym displejom a gazilionom velkosti. Jasne, je to pre zakaznika benefit, mat tu moznost si vybrat ale hovori to prd o "inovativnosti". To len aby sme si rozumeli. Ze to v com Mildik vidi inovativnost ja vidim bezradnost. Argumenty som ti uviedol. Nemusis s nimi suhlasit. Peace.
naigoto
0 0
reagovat
"nielen iPhone ale aj konkurencia" :o Tohle není konkurence? Jediná srovnatelná tehdy a mám pocit že i ted na trhu? Takže znovu se ptám, proč lžeš?
623223
"nielen iPhone ale aj konkurencia" *:o* Tohle není konkurence? Jediná srovnatelná tehdy a mám pocit že i ted na trhu? Takže znovu se ptám, proč lžeš?
0 0
reagovat

Tony

Ty vole, co ty si za cloveka?!:o

Kde je v tom linkovanom obrazku Note 4? Aha...
Your argument is invalid.8)

K tomu zvysku tvojho vyblitku, vid. titulok clanku ktory som linkoval a z ktoreho moj argument vychadzal: "Nový Samsung Galaxy Note 4 jde ohnout stejně snadno jako iPhone 6 Plus". Ak tu niekto klame, chod sa stazovat na idnes.

Takze kde je to moje "lžeš jak když tiskne"? To svoje arogantne neopodstatnene osocovanie si nabuduce laskavo nechaj, ber si zo mna priklad a snaz sa ma ignorovat. Mal som pocit, ze uz minule som ti to dostatocne jasne dal najavo.
623221
Ty vole, co ty si za cloveka?!*:o* Kde je v tom linkovanom obrazku Note 4? Aha... Your argument is invalid.*8)* K tomu zvysku tvojho vyblitku, vid. titulok clanku ktory som linkoval a z ktoreho moj argument vychadzal: "Nový Samsung Galaxy Note 4 jde ohnout stejně snadno jako iPhone 6 Plus". Ak tu niekto klame, chod sa stazovat na idnes. Takze kde je to moje "lžeš jak když tiskne"? To svoje arogantne neopodstatnene osocovanie si nabuduce laskavo nechaj, ber si zo mna priklad a snaz sa ma ignorovat. Mal som pocit, ze uz minule som ti to dostatocne jasne dal najavo.
Tony
0 0
reagovat
"clueless hadzanie vsetkeho co nas napadne na trh a nechat uzivatelov nech im za svoje peniaze urobia prieskum toho co je nefunkcny nezmysel a co uz nie"

Referenční epláčkovo překroucení významu "uživatel má k dispozivi velké množství zařízení, ze kterých si vybere to, co mu přesně vyhovuje" aneb Apple ti nedává na výběr, tudíž svobodnou možnost volby hodíme na seznam negativních vlastností. Gorecki, že ti to fakt nedá se tu takhle furt ztrapňovat.
623220
"clueless hadzanie vsetkeho co nas napadne na trh a nechat uzivatelov nech im za svoje peniaze urobia prieskum toho co je nefunkcny nezmysel a co uz nie" Referenční epláčkovo překroucení významu "uživatel má k dispozivi velké množství zařízení, ze kterých si vybere to, co mu přesně vyhovuje" aneb Apple ti nedává na výběr, tudíž svobodnou možnost volby hodíme na seznam negativních vlastností. Gorecki, že ti to fakt nedá se tu takhle furt ztrapňovat.
0 0
reagovat

Gorecki

link

Jiný relevantní test porovnatelný měřením jsem nenašel. Osobně nevěřím těm palcovým, to mi přijde vrchol subjektivity na stranu Applu i proti.

" pri podobnom zatlaceni na kovovy podobne velky telefon sa prehne nielen iPhone ale aj konkurencia"

Jestli je pro tebe dvojnásobný tlak podobné zatlačení, tak se omlouvám a beru zpět. :))
623217
http://imagizer.imageshack.com/img901/5317/ZZ20kw.jpg Jiný relevantní test porovnatelný měřením jsem nenašel. Osobně nevěřím těm palcovým, to mi přijde vrchol subjektivity na stranu Applu i proti. " pri podobnom zatlaceni na kovovy podobne velky telefon sa prehne nielen iPhone ale aj konkurencia" Jestli je pro tebe dvojnásobný tlak podobné zatlačení, tak se omlouvám a beru zpět. *:))*
Gorecki
0 0
reagovat
Tak ako tebe ide obvinovanie druhych z klamstva bez dokazov.
623216
Tak ako tebe ide obvinovanie druhych z klamstva bez dokazov.
0 0
reagovat
wow, pán umí argumentovat na úrovni. :+
623215
wow, pán umí argumentovat na úrovni. *:+*
0 0
reagovat

Tony

Neser si do huby
623214
Neser si do huby
Tony
0 0
reagovat

Vardant

Moj point je, ze pri podobnom zatlaceni na kovovy podobne velky telefon sa prehne nielen iPhone ale aj konkurencia. Ak ho bude v tej kapse nosit porovnatelny pocet ludi, potom sa mozeme bavit o tom kolko sa takych staznosti objavi. Clanok dokazujuci, ze sa podobne ohnutia vo vrecku objavovali aj doteraz pri roznych znackach som tu uz postoval. Takze aky je ten tvoj point?:)

Mildik
Len doplnim, ja sa zase stotoznujem s nazorom, ze to co pri Microsofte, Samsungu ci Androide niektori ludia vnimaju ako "vyvoj a prinasanie novych veci" je len clueless hadzanie vsetkeho co nas napadne na trh a nechat uzivatelov nech im za svoje peniaze urobia prieskum toho co je nefunkcny nezmysel a co uz nie:)
623213
Moj point je, ze pri podobnom zatlaceni na kovovy podobne velky telefon sa prehne nielen iPhone ale aj konkurencia. Ak ho bude v tej kapse nosit porovnatelny pocet ludi, potom sa mozeme bavit o tom kolko sa takych staznosti objavi. Clanok dokazujuci, ze sa podobne ohnutia vo vrecku objavovali aj doteraz pri roznych znackach som tu uz postoval. Takze aky je ten tvoj point?:) [b]Mildik[/b] Len doplnim, ja sa zase stotoznujem s nazorom, ze to co pri Microsofte, Samsungu ci Androide niektori ludia vnimaju ako "vyvoj a prinasanie novych veci" je len clueless hadzanie vsetkeho co nas napadne na trh a nechat uzivatelov nech im za svoje peniaze urobia prieskum toho co je nefunkcny nezmysel a co uz nie:)
Vardant
0 0
reagovat
Gorecki: Zase tu lžeš jak když tiskne, máš to zapotřebí? :-
623212
Gorecki: Zase tu lžeš jak když tiskne, máš to zapotřebí? *:-*
0 0
reagovat
"U iPhonu 6 Plus se objevily i stížnosti, že se ohýbá při běžném nošení v zadní a dokonce i přední kapse. Nový Samsung se prozatím celosvětově neprodává a tak uvidíme, zda se podobné stížnosti objeví i v jeho případě."

And you completely missed the point.

623211
"U iPhonu 6 Plus se objevily i stížnosti, že se ohýbá při běžném nošení v zadní a dokonce i přední kapse. Nový Samsung se prozatím celosvětově neprodává a tak uvidíme, zda se podobné stížnosti objeví i v jeho případě." And you completely missed the point.
0 0
reagovat

Vardant

I'll just leave this here link 8)

Mildik
Nuda, skus uz nieco nove:)
623210
I'll just leave this here [link="http://mobil.idnes.cz/samsung-galaxy-note-4-jde-take-ohnout-dv3-/mob_samsung.aspx?c=A141009_005201_mob_samsung_ada"]link[/link] *8)* [b]Mildik[/b] Nuda, skus uz nieco nove:)
Vardant
0 0
reagovat
Apple dělá nepochybně skvělé produkty a iPhone mi přijde jako parádní zařízení, proti tomu snad nikdo nemůže nic namítat...

Co je opravdovým problémem je to, že to vydává za něco, co to není. Slova jako "revoluce", "novinka", "převratná technologie" se prostě s Applem už (bohužel) nepojí... Nicméně Apple si to ještě neuvědomil a stále jede na této vlně... Smutné je, že někteří jejich zákazníci jim to žerou...

A nedávno jsem četl zajímavý názor... Důvod proč jsou Apple produkty tak spolehlivé, vychytané a nezabugované? A proč Microsoft, Andorid (a další) občas zakopnou a něco nefunguje? Protože vyvíjejí a přinášejí nové věci, zatímco Apple nic nového nepřináší... :D

Každopádně...
link
623208
Apple dělá nepochybně skvělé produkty a iPhone mi přijde jako parádní zařízení, proti tomu snad nikdo nemůže nic namítat... Co je opravdovým problémem je to, že to vydává za něco, co to není. Slova jako "revoluce", "novinka", "převratná technologie" se prostě s Applem už (bohužel) nepojí... Nicméně Apple si to ještě neuvědomil a stále jede na této vlně... Smutné je, že někteří jejich zákazníci jim to žerou... A nedávno jsem četl zajímavý názor... Důvod proč jsou Apple produkty tak spolehlivé, vychytané a nezabugované? A proč Microsoft, Andorid (a další) občas zakopnou a něco nefunguje? Protože vyvíjejí a přinášejí nové věci, zatímco Apple nic nového nepřináší... *:D* Každopádně... http://i774.photobucket.com/albums/yy23/stckunderwheels/colbertpopcorn.gif
0 0
reagovat
Apple si proste myslí, že ich produkty sú dokonalé a každý, kto sa snaží dokázať opak, bude potrestaný. To mi niečo pripomína... ;)
623203
Apple si proste myslí, že ich produkty sú dokonalé a každý, kto sa snaží dokázať opak, bude potrestaný. To mi niečo pripomína... *;)*
0 0
reagovat
Ne, zrovna jsem tu minulou diskuzi měl rozečtenou tak v pulce, ještě chvilku počkejte prosím.
623202
Ne, zrovna jsem tu minulou diskuzi měl rozečtenou tak v pulce, ještě chvilku počkejte prosím.
0 0
reagovat
:D
623201
*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se