Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5161 - 5180 Napsat příspěvek
TrDLo: Pak bych se jen chtěl zeptat, bez jakéhokoli ironického, či povýšeneckého zabarvení hlasu ;), proč to kdo prodává? Předpokládám, že výměna za silnější HW je určitým mottem, ale to nebude platit ani u poloviny případů, co jsem tak z vaší diskuze pochopil - protože pokud HW disponuje stejným výkonem i technologiemi, pak je mi záhadou, proč ho měnit :))...
628222
TrDLo: Pak bych se jen chtěl zeptat, bez jakéhokoli ironického, či povýšeneckého zabarvení hlasu *;)*, proč to kdo prodává? Předpokládám, že výměna za silnější HW je určitým mottem, ale to nebude platit ani u poloviny případů, co jsem tak z vaší diskuze pochopil - protože pokud HW disponuje stejným výkonem i technologiemi, pak je mi záhadou, proč ho měnit *:))*...
0 0
reagovat

Axis

Do čeho bys ty (a nebo kdokoliv z nás) šel nebo nešel zde přece není vůbec důležité. My se bavíme o prodeji, nikoliv koupi. A realita je taková, že ten hardware se prostě kupuje a za slušnou cenu - proč to ty lidi dělají nemusíme zkoumat.

Já naopak pozoruju, že dnes, kdy se vývoj komponent výrazně zpomalil, toto funguje daleko lépe, než dřív. I procesory z generace Core 2 Duo a DDR2 paměti se pořád celkem dobře prodávají, protože takových PC je spousta a nenáročným uživatelům dodnes v pohodě stačí. A třeba nVidie na Kepleru sice už mají kolem dvou let, ale výkonostně i po stránce funkcí jsou pořád aktuální, takže jejich cena se drží dost vysoko.
628219
Do čeho bys ty (a nebo kdokoliv z nás) šel nebo nešel zde přece není vůbec důležité. My se bavíme o prodeji, nikoliv koupi. A realita je taková, že ten hardware se prostě kupuje a za slušnou cenu - proč to ty lidi dělají nemusíme zkoumat. Já naopak pozoruju, že dnes, kdy se vývoj komponent výrazně zpomalil, toto funguje daleko lépe, než dřív. I procesory z generace Core 2 Duo a DDR2 paměti se pořád celkem dobře prodávají, protože takových PC je spousta a nenáročným uživatelům dodnes v pohodě stačí. A třeba nVidie na Kepleru sice už mají kolem dvou let, ale výkonostně i po stránce funkcí jsou pořád aktuální, takže jejich cena se drží dost vysoko.
Axis
0 0
reagovat

Vardant

Asi to může být pro někoho zajímavá investice, já žiju v mainstreamu a tam jsem zatím na nic finančně zajímavého nenarazil. Rok dva jetý procesory bych si do svého Armoru nedal.
Ale nezatracuju to, třeba si to taky zkusím až bude nutné upgradnout grafiku. Blbej Star Citizen s Cars...
628216
Asi to může být pro někoho zajímavá investice, já žiju v mainstreamu a tam jsem zatím na nic finančně zajímavého nenarazil. Rok dva jetý procesory bych si do svého Armoru nedal. Ale nezatracuju to, třeba si to taky zkusím až bude nutné upgradnout grafiku. Blbej Star Citizen s Cars...
Vardant
0 0
reagovat
Když se prodávají grafiky s 3-letou zárukou a na Aukro je pak někdo hodí po roce? To je hodně dobrá investice.
U procesorů je záruka úplně putna, tam se mi ještě nestalo, že by odešel. A to ani v dobách, kdy jsme do nich víc jak rok pražili víc V než je zdrávo a fungují v podstatě doteď.

Oboje pak v dnešní době drží krok s nároky na hraní i několik let.
628213
Když se prodávají grafiky s 3-letou zárukou a na Aukro je pak někdo hodí po roce? To je hodně dobrá investice. U procesorů je záruka úplně putna, tam se mi ještě nestalo, že by odešel. A to ani v dobách, kdy jsme do nich víc jak rok pražili víc V než je zdrávo a fungují v podstatě doteď. Oboje pak v dnešní době drží krok s nároky na hraní i několik let.
0 0
reagovat

Vardant

Při denšních cenách je to spotřebak, dřív to bylo zajímavější, ale spíš se takové "zajímavé" komponenty prodávali mezi lidma třeba na koleji nebo v zájmových skupinách např. grafiky s otevřenými dalšími jádry. Dnes bych do jetého procesoru ani grafiky asi nešel, max ve chvíli kdybych stavěl šrot právě pro někoho komu je to jedno a jde po ceně. Viz. Tonyho postup za kterej má :+
628206
Při denšních cenách je to spotřebak, dřív to bylo zajímavější, ale spíš se takové "zajímavé" komponenty prodávali mezi lidma třeba na koleji nebo v zájmových skupinách např. grafiky s otevřenými dalšími jádry. Dnes bych do jetého procesoru ani grafiky asi nešel, max ve chvíli kdybych stavěl šrot právě pro někoho komu je to jedno a jde po ceně. Viz. Tonyho postup za kterej má *:+*
Vardant
0 0
reagovat
Dost záleží na komponentách, některý se vyplatí prodávat, jiný zase ne. Procesory, grafika a paměti jsou na tom většinou nejlíp. U určitých procesorů je možné to prodat někdy i za skoro stejnou cenu.
628204
Dost záleží na komponentách, některý se vyplatí prodávat, jiný zase ne. Procesory, grafika a paměti jsou na tom většinou nejlíp. U určitých procesorů je možné to prodat někdy i za skoro stejnou cenu.
0 0
reagovat
Když opomenu nějaké to předávání v rodině nebo jiný podobný způsob recyklace, tak aukro funguje docela spolehlivě. Prodával jsem vždy po komponentách, cenu lze snadno odhadnout podle ostatních aukcí a svých představ, není tam prostor pro žádné smlouvání nebo dohadování a když se neprodá, tak to člověk zkrátka zkusí znovu za jinou cenu, nebo celou situaci přehodnotí.

Některé komponenty stárnou víc, jiné míň. Například procesory a grafické karty ve vyšších edicích si cenu dost drží, takže třeba právě grafiku jsem tímhle způsobem "otočil" už asi čtvrtou v řadě.
628203
Když opomenu nějaké to předávání v rodině nebo jiný podobný způsob recyklace, tak aukro funguje docela spolehlivě. Prodával jsem vždy po komponentách, cenu lze snadno odhadnout podle ostatních aukcí a svých představ, není tam prostor pro žádné smlouvání nebo dohadování a když se neprodá, tak to člověk zkrátka zkusí znovu za jinou cenu, nebo celou situaci přehodnotí. Některé komponenty stárnou víc, jiné míň. Například procesory a grafické karty ve vyšších edicích si cenu dost drží, takže třeba právě grafiku jsem tímhle způsobem "otočil" už asi čtvrtou v řadě.
0 0
reagovat
Takhle jsme jich doma nebo v práci vyřazovali už poměrně dost. Funkčních i nefunkčních. Drtivá většina věcí putuje k mým sourozencům. Taky jsem asi dvakrát třikrát repasoval starý PC a dal ho jednou do školní družiny jedné školy, třeba teď před vánocema, jsem svůj starý počítač repasoval do jedné rodiny, která na tom nebyla moc dobře finančně.
Na inzerát jsem počítač prodával jednou. Nejvyšší nabídka z těch co se ozvali nebyla ani čtvrtina, to mne tak naštvalo, že jsem si ho taky radši nechal. S mobilama to mám tak, že si v šuplíku nechávám vždycky 2 starší. Jeden s kompletní zálohou aktuálního systému a kontaktů. A druhý, kdyby kliknul mobil někomu z okolí. To stejný s počítačem, vždycky jeden, který čas od času spustím a zaktualizuji ho včetně dat, aby mne v případě kliknutí primárního tolik nezbrzdilo.
Ale to je asi tak, že nemám tak hluboko do kapsy, abych si šel pro pár tisíc za počítač, co mne stál přes 20.
628202
Takhle jsme jich doma nebo v práci vyřazovali už poměrně dost. Funkčních i nefunkčních. Drtivá většina věcí putuje k mým sourozencům. Taky jsem asi dvakrát třikrát repasoval starý PC a dal ho jednou do školní družiny jedné školy, třeba teď před vánocema, jsem svůj starý počítač repasoval do jedné rodiny, která na tom nebyla moc dobře finančně. Na inzerát jsem počítač prodával jednou. Nejvyšší nabídka z těch co se ozvali nebyla ani čtvrtina, to mne tak naštvalo, že jsem si ho taky radši nechal. S mobilama to mám tak, že si v šuplíku nechávám vždycky 2 starší. Jeden s kompletní zálohou aktuálního systému a kontaktů. A druhý, kdyby kliknul mobil někomu z okolí. To stejný s počítačem, vždycky jeden, který čas od času spustím a zaktualizuji ho včetně dat, aby mne v případě kliknutí primárního tolik nezbrzdilo. Ale to je asi tak, že nemám tak hluboko do kapsy, abych si šel pro pár tisíc za počítač, co mne stál přes 20.
0 0
reagovat
Předávám dál v rodině, dokud z toho není šrot a ten pak jde na sběrný dvůr. Pokud není komponenta stará cca 0,5-1 rok tak se nemá smysl namáhat s jejím prodejem. Když spočítáš čas, který strávíš sepisováním inzerátů, odesíláním, nebo předáním do rukou tak se to prostě nevyplatí. Jinak co jsem prodával např. herní volant, vyhranej telefon atd. tak jsem vše řešil skrz Aukro. Třeba na Bazoši je to samej podvodník, co si nevyzvedává zásilku, nebo se tě snaží tlačit do nevýhodných směn a to se mi nevyplatí jejich maily ani číst.
628201
Předávám dál v rodině, dokud z toho není šrot a ten pak jde na sběrný dvůr. Pokud není komponenta stará cca 0,5-1 rok tak se nemá smysl namáhat s jejím prodejem. Když spočítáš čas, který strávíš sepisováním inzerátů, odesíláním, nebo předáním do rukou tak se to prostě nevyplatí. Jinak co jsem prodával např. herní volant, vyhranej telefon atd. tak jsem vše řešil skrz Aukro. Třeba na Bazoši je to samej podvodník, co si nevyzvedává zásilku, nebo se tě snaží tlačit do nevýhodných směn a to se mi nevyplatí jejich maily ani číst.
0 0
reagovat

Prodej PC

Takovy obecny dotaz, ale co delate se starsim PC, kdyz se rozhodujete k upgradu?

Pokud to neni vylozene jeste srot, tak prodavate to nekde (ted otazka, dle ceho to nejak "rozumne nacenit"?) po inzercich \ znamych \ aukru apod. jako komplet, popr. po komponentach, nebo to proste nechate rodine na surfovani po webu?
628200
Takovy obecny dotaz, ale co delate se starsim PC, kdyz se rozhodujete k upgradu? Pokud to neni vylozene jeste srot, tak prodavate to nekde (ted otazka, dle ceho to nejak "rozumne nacenit"?) po inzercich \ znamych \ aukru apod. jako komplet, popr. po komponentach, nebo to proste nechate rodine na surfovani po webu?
Prodej PC
0 0
reagovat

sluchátka

sluchátka
Zdravím vás lidi. Občas sem někdo nahodí link na rozumnej nákup sluchátek z CZ eshopu.
Dneska jsem narazil na tyhle . Stojí nákup za tu pětistovku?
628114
sluchátka Zdravím vás lidi. Občas sem někdo nahodí link na rozumnej nákup sluchátek z CZ eshopu. Dneska jsem narazil na [link="http://www.smarty.cz/jays-t-jays-two-black/1166/Produkt"]tyhle[/link] . Stojí nákup za tu pětistovku?
sluchátka
0 0
reagovat

TG

Dvě vstupenky do kina v háji :D
627620
Dvě vstupenky do kina v háji *:D*
TG
0 0
reagovat

Gonzi

Fuckityfuck... :-:D
627611
Fuckityfuck... *:-**:D*
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

*sigh* - link ... ty sluchátka stojí 600kč... (ano, pořád je to přes 50%, ale taky to pořád je Sencor)
627610
*sigh* - http://www.heureka.cz/?h[fraze]=HP700E ... ty sluchátka stojí 600kč... (ano, pořád je to přes 50%, ale taky to pořád je Sencor)
TedGeorge
0 0
reagovat
Na Mall.cz zase blázní :D Ano, sluchátka, sleva 83 procent... link Neodolal sem a už se převážejí na osobní vyzvednutí. Ta zvědavost je hrozná věc :D Když to nebude uspokojující, věnuju je někomu doma. Pro rodinu jenom to nejlepší ?):D

BTW, těch 50+ procentních slev na sluchátka je tam fakt docela dost...
627604
Na Mall.cz zase blázní :D Ano, sluchátka, sleva 83 procent... http://www.mall.cz/prenosna-sluchatka-pres-hlavu/sencor-imperial-hp700e Neodolal sem a už se převážejí na osobní vyzvednutí. Ta zvědavost je hrozná věc :D Když to nebude uspokojující, věnuju je někomu doma. Pro rodinu jenom to nejlepší *?)**:D* BTW, těch 50+ procentních slev na sluchátka je tam fakt docela dost...
0 0
reagovat

LDK

Ty filmy ktery hledam - naposledy treba Pobrezi moskytu kompletovalo Petera Weira - casto nejsou v lepsich kvalitach k nalezeni
627219
[spoiler]Ty filmy ktery hledam - naposledy treba Pobrezi moskytu kompletovalo Petera Weira - casto nejsou v lepsich kvalitach k nalezeni[/spoiler]
LDK
0 0
reagovat
Jak píše TrDLo, XBMC a podobné softy jsou to co chceš. Já mám obyčejné XBMC, kde mám zdroj dat jednu složku, kam sypu všechny stažené filmy a nechávám je pojmenované podle scénových pravidel (What.We.Do.in.the.Shadows.2014.LIMITED.720p.BluRay.X264-AMIABLE například) protože se mě s tím nechce rýpat. XBMC drtivou většinu automaticky našel, jenom u pár našel blbosti. Funguje to takto na seriály, filmy i hudbu.

700MB - 2GB na 720p/1080p? že se nestydíš!!
627217
Jak píše TrDLo, XBMC a podobné softy jsou to co chceš. Já mám obyčejné XBMC, kde mám zdroj dat jednu složku, kam sypu všechny stažené filmy a nechávám je pojmenované podle scénových pravidel (What.We.Do.in.the.Shadows.2014.LIMITED.720p.BluRay.X264-AMIABLE například) protože se mě s tím nechce rýpat. XBMC drtivou většinu automaticky našel, jenom u pár našel blbosti. Funguje to takto na seriály, filmy i hudbu. [spoiler]700MB - 2GB na 720p/1080p? že se nestydíš!![/spoiler]
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak teď nevím, jestli mě tím vyzýváš k nějakému dalšímu vysvětlení, nebo to měla být tečka za stávající konverzací :D

Takže pro jistotu: link

Ale není to striktní - např. já místo mezer dávám tečky a rok mám bez závorek za pomlčkou, jak jsem popisoval níže, a chodí to bez problému.
627212
Tak teď nevím, jestli mě tím vyzýváš k nějakému dalšímu vysvětlení, nebo to měla být tečka za stávající konverzací :D Takže pro jistotu: http://kodi.wiki/view/Naming_video_files/Movies Ale není to striktní - např. já místo mezer dávám tečky a rok mám bez závorek za pomlčkou, jak jsem popisoval níže, a chodí to bez problému.
TedGeorge
0 0
reagovat

TrDLo

627211
http://i.imgur.com/uu9pmDP.gif
TrDLo
0 0
reagovat

TedGeorge

V ideálním případě ano :) Tím myslím zejména správné pojmenování složek filmů, aby je knihovna dokázala správně detekovat a dohledat si k nim informace z netu.
627210
V ideálním případě ano :) Tím myslím zejména správné pojmenování složek filmů, aby je knihovna dokázala správně detekovat a dohledat si k nim informace z netu.
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se