Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4681 - 4700 Napsat příspěvek
Nebo na Gonziho, ale ten to tu řešil i s tím jakým způsobem to udělal doma, takže o tom i fakt něco ví.
640053
Nebo na Gonziho, ale ten to tu řešil i s tím jakým způsobem to udělal doma, takže o tom i fakt něco ví.
0 0
reagovat
Ale na Hastu len ak to naozaj myslis vazne.;)
640052
Ale na Hastu len ak to naozaj myslis vazne.*;)*
0 0
reagovat
Evidentne peniaze neriesis, takze ak to s tym domacim kinom myslis vazne, obrat sa rovno na specializovanu firmu, alebo na Hastu do vzkazniku ?)
640051
Evidentne peniaze neriesis, takze ak to s tym domacim kinom myslis vazne, obrat sa rovno na specializovanu firmu, alebo na Hastu do vzkazniku *?)*
0 0
reagovat

Link

Opravuji link - link
640049
Opravuji link - http://bit.ly/1GJUdlp
Link
0 0
reagovat

Místnost pro domácí kino

Zdravím všechny filmové nadšence, rád bych požádal o vaše názor, případně rady. V našem novém domě zamýšlím vyčlenit jednu místnost cca 4 x 4m pro účely domácího kina podobného ražení jako na obrázcích v linku (link

Čím více však do problematiky zabředávám, tím více zjišťuji, že to není úplně sranda. Řeším především technické vybavení, tzn. vhodný výběr projektoru (na plátno o úhlopříčce 2,4m) tak, aby z toho člověka nebolely oči při daných rozměrech místnosti, vhodně nadimenzovanou zvukovou sestavu, vyřešit je samozřejmě potřeba i zvukovou izolaci na stěny, případně vzduchotechniku v místnosti, aby se člověk po hodině sledování filmu nečabral ve vlastním potu z tepla z projektoru.

Máte s tímto někdo nějakou zkušenost? Předem všem děkuji za vaše reakce.
Ondra
640048
Zdravím všechny filmové nadšence, rád bych požádal o vaše názor, případně rady. V našem novém domě zamýšlím vyčlenit jednu místnost cca 4 x 4m pro účely domácího kina podobného ražení jako na obrázcích v linku (https://www.google.cz/search?q=home+theater&espv=2&biw=1280&bih=909&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwuTZy9jGyAIVQmsUCh1PiwaD). Čím více však do problematiky zabředávám, tím více zjišťuji, že to není úplně sranda. Řeším především technické vybavení, tzn. vhodný výběr projektoru (na plátno o úhlopříčce 2,4m) tak, aby z toho člověka nebolely oči při daných rozměrech místnosti, vhodně nadimenzovanou zvukovou sestavu, vyřešit je samozřejmě potřeba i zvukovou izolaci na stěny, případně vzduchotechniku v místnosti, aby se člověk po hodině sledování filmu nečabral ve vlastním potu z tepla z projektoru. Máte s tímto někdo nějakou zkušenost? Předem všem děkuji za vaše reakce. Ondra
Místnost pro domácí kino
0 0
reagovat

Ravehorn

Tak zvolit si výrobce už je to poslední, ten ti toho moc neovlivní a věci jsou tam jasně dané.
Že AMD stáhlo spotřebu? Můžeš dát konkrétní příklad? to by mě fakt zajímalo teda :)
Tady ale u PhysX jde o to, že nV ti to zvládne akcelerovat gpu, Havok neHavok, ten máš vždycky stejný, ale PhysX, potažmo teď Gameworks ne. To je prostě jen další výhoda pro nV a začíná se to objevovat čím dál víc, zjednodušeně řečeno nV to podporuje, AMD ne. Tady není co řešit. Výsledek je pak takový, že si chceš zapnout třeba Hairworks v nějaké hře a s nV ti to spadne o 15fps, s AMD o 30. A AMD svoji odpověď na tohle nemá.

Že se díváš na průměrné fps je tvoje minus, základ je vždycky minimální. Nejhorší co může být je, když hraješ v pohodě třeba 50fps a zničeho nic se ti hra zaškubne nebo při náročné scéně spadne někam na 25, 30 třeba... Buď to prostě jde plynule nebo ne a ubírám nastavení, na nějaké propady já teda nejsem zvědavý, chci nic nerušený zážitek z hraní :+

K té spotřebě, ono to není jen o samotném odběru, ale s tím souvisí hluk a taky s tím souvisí vydávané teplo, které ti prostě ve skříni dělá vyšší teplotu, kterou pak zase musíš chladit = víc tím zatěžuješ okolní komponenty.
640032
Tak zvolit si výrobce už je to poslední, ten ti toho moc neovlivní a věci jsou tam jasně dané. Že AMD stáhlo spotřebu? Můžeš dát konkrétní příklad? to by mě fakt zajímalo teda :) Tady ale u PhysX jde o to, že nV ti to zvládne akcelerovat gpu, Havok neHavok, ten máš vždycky stejný, ale PhysX, potažmo teď Gameworks ne. To je prostě jen další výhoda pro nV a začíná se to objevovat čím dál víc, zjednodušeně řečeno nV to podporuje, AMD ne. Tady není co řešit. Výsledek je pak takový, že si chceš zapnout třeba Hairworks v nějaké hře a s nV ti to spadne o 15fps, s AMD o 30. A AMD svoji odpověď na tohle nemá. Že se díváš na průměrné fps je tvoje minus, základ je vždycky minimální. Nejhorší co může být je, když hraješ v pohodě třeba 50fps a zničeho nic se ti hra zaškubne nebo při náročné scéně spadne někam na 25, 30 třeba... Buď to prostě jde plynule nebo ne a ubírám nastavení, na nějaké propady já teda nejsem zvědavý, chci nic nerušený zážitek z hraní *:+* K té spotřebě, ono to není jen o samotném odběru, ale s tím souvisí hluk a taky s tím souvisí vydávané teplo, které ti prostě ve skříni dělá vyšší teplotu, kterou pak zase musíš chladit = víc tím zatěžuješ okolní komponenty.
Ravehorn
0 0
reagovat

Gonzi

No já to myslím v tom, že karty nevyrábí nVidia nebo AMD, ale oni dodávají jen ty chipy, všechno ostatní dělají výrobci grafik jako Asus apod. Proto u některých značek si můžeš jít koupit kompletní nabídku obou, vyjma exkluzivních výrobců, kteří vyrábí jen pro jednoho výrobce čipů.

Hasta

Aktuálně spotřebou jsou lepší nVidie to je to nezapírám, i když nové verze grafik od AMD stáhly ten rozdíl už na rozumnou hladinu. Hlavně čekám až se pořádně vyřeší nová následující generace obou výrobců a uvidíme jak na tom budou pak.
Mánie sync mě zatím vůbec nepostihla, takže třeba já tohle neřeším. Pokuď jde o PhysX tak třeba já mám radši vizuálně když se požívá ve hrách Havok. Zatím podle videí se mě věčina her, kde ukazovali použítí PhysX nelíbilo. Ale o to nejde, to je přidaná hodnota, která pro mě třeba nedůležitá. Mě prostě vždy nejvíc zajímá poměr cena/výkon/hlučnost. Pak ještě tak ta spotřeba. Třeba min. fps na to při recenzích nehledím, to víš já rád průměrnou fps. Jinak byl doba kdy nVidia byla mnohem lepší volbou než Ati/AMD, pak se to zase obrátilo, kdy výhodnější byla většina AMD (řady 5,6,7 a některé 2xx, ale pak nVidia vydala aktuální řadu a odpověd AMD není právě tak povedená jak mělo být, hlavně v té spotřebě).
639970
No já to myslím v tom, že karty nevyrábí nVidia nebo AMD, ale oni dodávají jen ty chipy, všechno ostatní dělají výrobci grafik jako Asus apod. Proto u některých značek si můžeš jít koupit kompletní nabídku obou, vyjma exkluzivních výrobců, kteří vyrábí jen pro jednoho výrobce čipů. Hasta Aktuálně spotřebou jsou lepší nVidie to je to nezapírám, i když nové verze grafik od AMD stáhly ten rozdíl už na rozumnou hladinu. Hlavně čekám až se pořádně vyřeší nová následující generace obou výrobců a uvidíme jak na tom budou pak. Mánie sync mě zatím vůbec nepostihla, takže třeba já tohle neřeším. Pokuď jde o PhysX tak třeba já mám radši vizuálně když se požívá ve hrách Havok. Zatím podle videí se mě věčina her, kde ukazovali použítí PhysX nelíbilo. Ale o to nejde, to je přidaná hodnota, která pro mě třeba nedůležitá. Mě prostě vždy nejvíc zajímá poměr cena/výkon/hlučnost. Pak ještě tak ta spotřeba. Třeba min. fps na to při recenzích nehledím, to víš já rád průměrnou fps. Jinak byl doba kdy nVidia byla mnohem lepší volbou než Ati/AMD, pak se to zase obrátilo, kdy výhodnější byla většina AMD (řady 5,6,7 a některé 2xx, ale pak nVidia vydala aktuální řadu a odpověd AMD není právě tak povedená jak mělo být, hlavně v té spotřebě).
Gonzi
0 0
reagovat

Ravenhorn

Já vím ;)
Jinak co sem pořád taháš ty výrobce? Ty to říkáš jakoby pomalu Asus dělal jen karty pro nvidioty a MSI jen pro ATI, přičemž já si teď můžu jít a koupit od MSI kompletní nabídku jak v zelené, tak v červené...
639967
Já vím *;)* Jinak co sem pořád taháš ty výrobce? Ty to říkáš jakoby pomalu Asus dělal jen karty pro nvidioty a MSI jen pro ATI, přičemž já si teď můžu jít a koupit od MSI kompletní nabídku jak v zelené, tak v červené...
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Podle mě moc protlačuješ cenu. Nelze všechno přepočítávat na grafy a procenta, není to jen o poměru cena/výkon - to je strašně umělý parametr. nVidia prostě aktuálně vyrábí lepší hardware a dodává k němu lepší software. Sice si za to nechává náležitě zaplatit, ale to na těch faktech nic nemění.

A to říkám jako příznivce AMD - předchozí 3 grafiky byly od nich, nikdy jsem neměl žádný zásadní problém a držím jim palce, ať se jim pořád daří jít za svým a vytrvale s nVidií bojovat. Ale zpohodlněl jsem a zkrátka si koupil Keplera, protože to byla prostě racionální volba.
639964
Podle mě moc protlačuješ cenu. Nelze všechno přepočítávat na grafy a procenta, není to jen o poměru cena/výkon - to je strašně umělý parametr. nVidia prostě aktuálně vyrábí lepší hardware a dodává k němu lepší software. Sice si za to nechává náležitě zaplatit, ale to na těch faktech nic nemění. A to říkám jako příznivce AMD - předchozí 3 grafiky byly od nich, nikdy jsem neměl žádný zásadní problém a držím jim palce, ať se jim pořád daří jít za svým a vytrvale s nVidií bojovat. Ale zpohodlněl jsem a zkrátka si koupil Keplera, protože to byla prostě racionální volba.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Tak se zas budu opakovat, Gameworks .. představ si, že PhysX je v tom. V Z3 máš z GW Hairworks. A Gameworks na AMD nikdy nepůjde tak dobře. Prostě jsou to pripietní technologie nVidie. Stejně jako třeba Gsync, které je kvalitnější (pracuje ve vyšším rozsahu). Možná pamatuješ na kecy, jak Freesync bude zdarma a pitomci u nV platí 5 litrů za Gsync modul v monitoru. Aha ... tak se podívej, kolik ted stojí Fsync monitory... :)
To s vyšším rozlišením není až tak pravda. AMD není lepší absolutně v ničem a cenově už jsou na tom skoro stejně jako nV. Bohužel mají samé nevýhody, nV je prostě lepší a proto doporučuju nV. Kdyby dělalo lepší čipy AMD, budu doporučovat AMD.

Já opravdu nevidím důvod momentálně, proč koupit AMD, nemá to smysl a globální prodeje to povrzují. (jasně, ne vždycky to lepší se prodává víc, ale tohle nebude náhoda, všichni hráči tak blbí zase nejsou a pokud by AMD bylo stejně dobré a přitom levnější, tak by ho všichni kupovali, což se jaksi neděje).

Podívej se na "nové" (přeznačené 3 roky staré čipy) Radeony, taková 390X to je psychoexemplář, o 150W (neskutečné) vyšší spotřeba v zátěži a 980 je navíc o chlup rychlejší ještě. Možná pamatuješ na DDworldu dobu, kdy pitomec Stach u nV psal strašné zápory, že žere o šílených 30W víc a dělal tam z toho divadlo a to ještě v době, kdy karty měly málem dvojnásobné TDP) ... :D Teď žere AMD víc, mnohem víc a najednou je všechno OK :D:)
639961
Tak se zas budu opakovat, Gameworks .. představ si, že PhysX je v tom. V Z3 máš z GW Hairworks. A Gameworks na AMD nikdy nepůjde tak dobře. Prostě jsou to pripietní technologie nVidie. Stejně jako třeba Gsync, které je kvalitnější (pracuje ve vyšším rozsahu). Možná pamatuješ na kecy, jak Freesync bude zdarma a pitomci u nV platí 5 litrů za Gsync modul v monitoru. Aha ... tak se podívej, kolik ted stojí Fsync monitory... :) To s vyšším rozlišením není až tak pravda. AMD není lepší absolutně v ničem a cenově už jsou na tom skoro stejně jako nV. Bohužel mají samé nevýhody, nV je prostě lepší a proto doporučuju nV. Kdyby dělalo lepší čipy AMD, budu doporučovat AMD. Já opravdu nevidím důvod momentálně, proč koupit AMD, nemá to smysl a globální prodeje to povrzují. (jasně, ne vždycky to lepší se prodává víc, ale tohle nebude náhoda, všichni hráči tak blbí zase nejsou a pokud by AMD bylo stejně dobré a přitom levnější, tak by ho všichni kupovali, což se jaksi neděje). Podívej se na "nové" (přeznačené 3 roky staré čipy) Radeony, taková 390X to je psychoexemplář, o 150W (neskutečné) vyšší spotřeba v zátěži a 980 je navíc o chlup rychlejší ještě. Možná pamatuješ na DDworldu dobu, kdy pitomec Stach u nV psal strašné zápory, že žere o šílených 30W víc a dělal tam z toho divadlo a to ještě v době, kdy karty měly málem dvojnásobné TDP) ... *:D* Teď žere AMD víc, mnohem víc a najednou je všechno OK *:D**:)*
0 0
reagovat
Tak nevím, já jsem tu hlavně nehanil nVidii, psal jsem že tento rok oba výrobci nabízí ¨podobné věci. nVidia je ted lepší ve spotřebě, AMD zase za stejné peníze nabízí ve vysokém rozlišení o kousíček větší výkon (mluvím o střední třídě). Jinak více jak na AMD nebo nVidia záleží přímo na výrobci grafik (MSI, Asus atd.) jak se s tím popasuje, jak kvalitní kartu udělá, jak kvalitní chlazení přidělá atd.

Když ty by jsi mluvil o přidané hodnotě PhysX, klidně bych pak mohl mluvit o tom, že AMD má lépe zvládnuto připojení více monitorů (třeba oblíbený počet 3). Ale to jsou různé bonusy jak u koho, které většina uživatelů nevyužije.

list PhysX her, zas tak tolik jich není hlavně jsou tam už starší kousky, například poslední je tam Witcher 3 a je u něj napsáno CPU.
link
639960
Tak nevím, já jsem tu hlavně nehanil nVidii, psal jsem že tento rok oba výrobci nabízí ¨podobné věci. nVidia je ted lepší ve spotřebě, AMD zase za stejné peníze nabízí ve vysokém rozlišení o kousíček větší výkon (mluvím o střední třídě). Jinak více jak na AMD nebo nVidia záleží přímo na výrobci grafik (MSI, Asus atd.) jak se s tím popasuje, jak kvalitní kartu udělá, jak kvalitní chlazení přidělá atd. Když ty by jsi mluvil o přidané hodnotě PhysX, klidně bych pak mohl mluvit o tom, že AMD má lépe zvládnuto připojení více monitorů (třeba oblíbený počet 3). Ale to jsou různé bonusy jak u koho, které většina uživatelů nevyužije. list PhysX her, zas tak tolik jich není hlavně jsou tam už starší kousky, například poslední je tam Witcher 3 a je u něj napsáno CPU. [link="https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_hardware-accelerated_PhysX_support"]link[/link]
0 0
reagovat

Gonzi

ATI mě nevadí že krache, protože už dávno neexistuje :D
639959
ATI mě nevadí že krache, protože už dávno neexistuje *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
nVidia je pro obrovské procento lidí lepší volbou. Bohužel. S takovou ati krachne a budeme si moct užívat bezkonkurenční prostředí. :-
639955
nVidia je pro obrovské procento lidí lepší volbou. Bohužel. S takovou ati krachne a budeme si moct užívat bezkonkurenční prostředí. *:-*
0 0
reagovat
nVidia má konkurence schopnou řadu? Zase opačně, poslední roky dotahuje AMD a nikdy nedotáhlo, proto musí být levnější, aby vůbec něco prodali. A s Vulkanem se opakuješ, to jsou vlhké sny a teorie stejně jako u Mantlu, který skončil dřív, než začal (ještě prosím tu pohádku o tom, že je to ok, že se s tím počítalo, že se z toho "stane" Vulkan :D).

PRoč furt plácáš, že PhysX je na nic? Vždyť ho využívá hromada her, co je potom TreeFX s jednou hrou?
Četl jsi vůbec co jsem psal nebo to máš problém pochopit? :)

nV teď začlenila všechno pod Gameworks (kde máš x modulů), kam myslíš, že se poděl PhysX?

Doporučuju se mrknout na tohle: link Narozdíl od AMD a jejich keců/slibů akcionářům jsou tohle reálně funknčí věci, které ve hrách najdeš. Za chvíli vychází třeba BlackOps 3 .. hádej co bude podporovat, nebo třeba Asasín nový .. co asi tak bude podporovat? Vulkan? Ne, Gameworks.

Prostě tohle neobkecáš, fakta jsou fakta a pindat tu můžeme oba co chceme.
639942
nVidia má konkurence schopnou řadu? Zase opačně, poslední roky dotahuje AMD a nikdy nedotáhlo, proto musí být levnější, aby vůbec něco prodali. A s Vulkanem se opakuješ, to jsou vlhké sny a teorie stejně jako u Mantlu, který skončil dřív, než začal (ještě prosím tu pohádku o tom, že je to ok, že se s tím počítalo, že se z toho "stane" Vulkan :D). PRoč furt plácáš, že PhysX je na nic? Vždyť ho využívá hromada her, co je potom TreeFX s jednou hrou? Četl jsi vůbec co jsem psal nebo to máš problém pochopit? :) nV teď začlenila všechno pod Gameworks (kde máš x modulů), kam myslíš, že se poděl PhysX? Doporučuju se mrknout na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=i135o2djHdY Narozdíl od AMD a jejich keců/slibů akcionářům jsou tohle reálně funknčí věci, které ve hrách najdeš. Za chvíli vychází třeba BlackOps 3 .. hádej co bude podporovat, nebo třeba Asasín nový .. co asi tak bude podporovat? Vulkan? Ne, Gameworks. Prostě tohle neobkecáš, fakta jsou fakta a pindat tu můžeme oba co chceme.
0 0
reagovat

Hasta

No to že tu ted nebudu jsem napsal kvůli tobě, aby jsi se nedivil, že ti už neodpovídám (někdo by jsi myslel, že jsem utekl).

PhysX je na nic u GPU, které využívá jen nVidia a podpora ve hrách skoro vůbec není, to je realita, CPU využítí je pak jiná otázka, tam to nezáleží na na GPU. Uvidíme co předvede Vulkan, doufám, že bude mít co největší podporu jako má třeba aktuálně od Valve (Steam), který si od toho slibuje hodně. To že AMD v cpu na tom není zrovna ideálně je pravda, taky mám ve svém PC Intel cpu. Ale psal jsem, že nVidia má aktuálně konkurenceschopnou řadu, takže u většiny verzí člověk neudělá chybu ani s jednou značkou.
639937
No to že tu ted nebudu jsem napsal kvůli tobě, aby jsi se nedivil, že ti už neodpovídám (někdo by jsi myslel, že jsem utekl). PhysX je na nic u GPU, které využívá jen nVidia a podpora ve hrách skoro vůbec není, to je realita, CPU využítí je pak jiná otázka, tam to nezáleží na na GPU. Uvidíme co předvede Vulkan, doufám, že bude mít co největší podporu jako má třeba aktuálně od Valve (Steam), který si od toho slibuje hodně. To že AMD v cpu na tom není zrovna ideálně je pravda, taky mám ve svém PC Intel cpu. Ale psal jsem, že nVidia má aktuálně konkurenceschopnou řadu, takže u většiny verzí člověk neudělá chybu ani s jednou značkou.
Hasta
0 0
reagovat
Ty jsi přišel z DDworldu ne? Přesně těmato kecama jsou naočkovany Stachovy ovce. Hledíš na chlazení, spotřebu a kupuješ AMD, ty co napíšeš to je fakt sranda.

PhysX je na nic? Proto Cpu využívá víc, než 300 her nebo kolik a co tyhle gpu akcelerace link ... ale jo máš pravdu, TreeFX v jedné hře - Tomb Raider, tohle všechno strčí do kapsy. A Gameworks se rozjíždí taky moc pěkně link , jasně, námitky se najdou, je to někdy náročné a ne prokaždého, ale důležité je, že na těch věcech vůbec někdo maká, investuje na to prostředky a čas a někam se to pomalu posouvá.

Mantle je dead, aha, celý minulý rok "jsme četli" na jednom plzeňském garážwebu jak 2015 a další roky budou patřit Mantle a karty bez něj budou nepoužitelné. Teď jsme se převtělili do Vulkanu, jakouže hru pod tím Vulkanem hrajeme? Opět jen hromada keců a nedořešených věcí, realita zase mimo. AMD má prostě plnou hubu keců a za poslední dobu nikdy nebyli schopni nic dotáhnout.

Už jsi slyšel o Freesync? A už jsi slyšel, že to funguje jen cca 30-90fps na 144Hz monitorech? :D

Kristepane, tohle je pořád dokola tyhle debaty a už je to vážně unavující. Miluju tyhle jedince, člověk tu dává argumenty, fakta a pak se objeví někdo tady takový kdo přijde s příspěvkem typu "hrozně se ti směju" a pak radši stáhne ocas a uteče, hlavně, že jsme se dozvěděli, že jede do Prahy....
639936
Ty jsi přišel z DDworldu ne? Přesně těmato kecama jsou naočkovany Stachovy ovce. Hledíš na chlazení, spotřebu a kupuješ AMD, ty co napíšeš to je fakt sranda. PhysX je na nic? Proto Cpu využívá víc, než 300 her nebo kolik a co tyhle gpu akcelerace http://www.youtube.com/playlist?list=PLC199AD1E4A37C8B7 ... ale jo máš pravdu, TreeFX v jedné hře - Tomb Raider, tohle všechno strčí do kapsy. A Gameworks se rozjíždí taky moc pěkně http://www.youtube.com/watch?v=ZrY35EBQAro , jasně, námitky se najdou, je to někdy náročné a ne prokaždého, ale důležité je, že na těch věcech vůbec někdo maká, investuje na to prostředky a čas a někam se to pomalu posouvá. Mantle je dead, aha, celý minulý rok "jsme četli" na jednom plzeňském garážwebu jak 2015 a další roky budou patřit Mantle a karty bez něj budou nepoužitelné. Teď jsme se převtělili do Vulkanu, jakouže hru pod tím Vulkanem hrajeme? Opět jen hromada keců a nedořešených věcí, realita zase mimo. AMD má prostě plnou hubu keců a za poslední dobu nikdy nebyli schopni nic dotáhnout. Už jsi slyšel o Freesync? A už jsi slyšel, že to funguje jen cca 30-90fps na 144Hz monitorech? *:D* Kristepane, tohle je pořád dokola tyhle debaty a už je to vážně unavující. Miluju tyhle jedince, člověk tu dává argumenty, fakta a pak se objeví někdo tady takový kdo přijde s příspěvkem typu "hrozně se ti směju" a pak radši stáhne ocas a uteče, hlavně, že jsme se dozvěděli, že jede do Prahy....
0 0
reagovat
Za posledních 7 let jsem měl doma já a bratr asi 8-9 AMD grafika a 1 nVidii a jak říkám ani jedna neodešla a neměl pořádný jsem problém ani s jednou z nich naposled jsem měl problém s GTA4 jinak už nic. Teď jedu do Prahy, tak si to užívejte :-)
639935
Za posledních 7 let jsem měl doma já a bratr asi 8-9 AMD grafika a 1 nVidii a jak říkám ani jedna neodešla a neměl pořádný jsem problém ani s jednou z nich naposled jsem měl problém s GTA4 jinak už nic. Teď jedu do Prahy, tak si to užívejte :-)
0 0
reagovat
Min. fps jasně že říká, ale popravdě hledím hlavně na průměrnou fps a hlavně poměr cena vs výkon to je u mě nejdůležitější, pak chlazení a pak spotřeba. Já neměl nikdy nějaký výrazný problém s ovladači. Naposled to bylo jen u GTA 4 v té době kdy to vyšlo.

Mantel není mrtvé aktuálně je Vulkan, který z něj vychází a který si myslím, že má budoucnost vedle DirectX.

Některé only nVidia věci jsou dobré jako only AMD, ale PhysX bych sem nedával, který je pro hry nanic a taky jeho podpora by se dala spočítat na prstech rukou.
639934
Min. fps jasně že říká, ale popravdě hledím hlavně na průměrnou fps a hlavně poměr cena vs výkon to je u mě nejdůležitější, pak chlazení a pak spotřeba. Já neměl nikdy nějaký výrazný problém s ovladači. Naposled to bylo jen u GTA 4 v té době kdy to vyšlo. Mantel není mrtvé aktuálně je Vulkan, který z něj vychází a který si myslím, že má budoucnost vedle DirectX. Některé only nVidia věci jsou dobré jako only AMD, ale PhysX bych sem nedával, který je pro hry nanic a taky jeho podpora by se dala spočítat na prstech rukou.
0 0
reagovat

Axis

Ano byl, dohledej si benchmarky link a to není jediná hra, za poslední dobu jich bylo asi 5, kde AMD měla problémy.

ad ovladače, to jsi zaspal dobu, nedávno kvůli Furynám vydali nové, ale skoro rok předtím tam svítilo hodně nepěkné datum o verze ovladačů na jejich stránkách :)

639933
Ano byl, dohledej si benchmarky http://pclab.pl/art63572-13.html a to není jediná hra, za poslední dobu jich bylo asi 5, kde AMD měla problémy. ad ovladače, to jsi zaspal dobu, nedávno kvůli Furynám vydali nové, ale skoro rok předtím tam svítilo hodně nepěkné datum o verze ovladačů na jejich stránkách :)
Axis
0 0
reagovat
To je uplně jedno kdo to vytáhl, jde o to co a jak ten borec píše.

AMD jsou tak skvělé momentálně, že nV má historický podíl trhu (80 procent?) a její zaměstnanci sbíhají k nV. Kolik lidí opustilo potápějící se loď za poslední dobu? Ironie, že jsem zrovna teď rozklikl článek o tom, že Phil Rogers, který tam byl už od dob ATI právě přešel z AMD do nV ...

Klíčový bude Zen, respektive příští rok, to rozhodne o osudu AMD.
639932
To je uplně jedno kdo to vytáhl, jde o to co a jak ten borec píše. AMD jsou tak skvělé momentálně, že nV má historický podíl trhu (80 procent?) a její zaměstnanci sbíhají k nV. Kolik lidí opustilo potápějící se loď za poslední dobu? Ironie, že jsem zrovna teď rozklikl článek o tom, že Phil Rogers, který tam byl už od dob ATI právě přešel z AMD do nV ... Klíčový bude Zen, respektive příští rok, to rozhodne o osudu AMD.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se