Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4621 - 4640 Napsat příspěvek

Sam.Vimes

Lumia 550
641622
Lumia 550
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

iPhone 5S. No kidding, narozdiel od Teda :))
641621
iPhone 5S. No kidding, narozdiel od Teda *:))*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Huawei P8 Lite?
641620
Huawei P8 Lite?
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Rozhodne jdi do Nokie s Windows Phone a nenech si to vymluvit. Budes mlaskat blahem :)

641619
Rozhodne jdi do Nokie s Windows Phone a nenech si to vymluvit. Budes mlaskat blahem :)
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Poradíte mi s mobilem? Doteď jsem měl tlačítkový (Nokia XpressMusic 5310) a ve smartphonech se nevyznám, takže bych byl rád i za nějaké obecné rady na jaké parametry se dívat atd. Cenu zatím nevím, ale spíš nižší než vyšší, telefon by neměl být moc velký a nevyžaduju od toho nic extra - volání, sms, použitelný foťák.
641618
Poradíte mi s mobilem? Doteď jsem měl tlačítkový (Nokia XpressMusic 5310) a ve smartphonech se nevyznám, takže bych byl rád i za nějaké obecné rady na jaké parametry se dívat atd. Cenu zatím nevím, ale spíš nižší než vyšší, telefon by neměl být moc velký a nevyžaduju od toho nic extra - volání, sms, použitelný foťák.
0 0
reagovat

Vincent

Navíc předpokládám, že jsi mimo ČR, protože v českém regionu některé tebou uvedené aplikace ani nejsou. GoWatchIt vypadalo nadějně, ale není tam optimalizace na Plusko.
641597
Navíc předpokládám, že jsi mimo ČR, protože v českém regionu některé tebou uvedené aplikace ani nejsou. GoWatchIt vypadalo nadějně, ale není tam optimalizace na Plusko.
Vincent
0 0
reagovat
Clavius
IMDb, Fandango, WatchESPN, NBC Sports Live Extra, CNN, Crackle, iVysilani ČT, Watch TNT, FX Now, Starz Play, Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, AMC, Hulu, Tennis Channel Everywhere, Fox Sports Go, Comedy Central, CBS, NFL Mobile, E! Now, TiVo.. Asi ses neptal na streamovaci aplikace, ale ted kdyz to po sobe ctu, tak jsem az zhrozenej kolik filmovejch, televiznich, a obecne streamovacich aplikaci provozuju :D
641595
[b]Clavius[/b] IMDb, Fandango, WatchESPN, NBC Sports Live Extra, CNN, Crackle, iVysilani ČT, Watch TNT, FX Now, Starz Play, Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, AMC, Hulu, Tennis Channel Everywhere, Fox Sports Go, Comedy Central, CBS, NFL Mobile, E! Now, TiVo.. Asi ses neptal na streamovaci aplikace, ale ted kdyz to po sobe ctu, tak jsem az zhrozenej kolik filmovejch, televiznich, a obecne streamovacich aplikaci provozuju *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Tohle zase není potřeba. Jen se citím po emigraci z Moravy do Prahy mnohem více v pohodě, protože už mě tu nikdo nebuzeruje 8)

Jinak trošku mimo téma, ale
jaké filmové aplikace na svých chytrých zařízeních používáte? Asi se shodneme, že většina z nás má v telefonu preventivně aplikace IMDb nebo ČSFD. Já na seriály používám navíc TeeVee, ale nedaří se mi sehnat nějakou solidní (hlavně aktuální) aplikaci pro sledování kino premiér, kde by seděly české datumy + možnost exportu do kalendáře.
Zkoušel jsem TodoMovies, ale jakmile jsem začal naklikávat filmy jako The Revenant, kde premiéra je prý 25. prosince (ano US premiéra, kterou já nechci), tak to šlo okamžitě pryč. Od vývojářů TeeVee je MooVee, kde to taky nesedí a ta aplikace není natolik vydařená jako ta pro seriály.
Takže pokud máte něco použitelného, tak se klidně svěřte.
641593
Tohle zase není potřeba. Jen se citím po emigraci z Moravy do Prahy mnohem více v pohodě, protože už mě tu nikdo nebuzeruje *8)* [b]Jinak trošku mimo téma, ale[/b] jaké filmové aplikace na svých chytrých zařízeních používáte? Asi se shodneme, že většina z nás má v telefonu preventivně aplikace IMDb nebo ČSFD. Já na seriály používám navíc TeeVee, ale nedaří se mi sehnat nějakou solidní (hlavně aktuální) aplikaci pro sledování kino premiér, kde by seděly české datumy + možnost exportu do kalendáře. Zkoušel jsem TodoMovies, ale jakmile jsem začal naklikávat filmy jako The Revenant, kde premiéra je prý 25. prosince (ano US premiéra, kterou já nechci), tak to šlo okamžitě pryč. Od vývojářů TeeVee je MooVee, kde to taky nesedí a ta aplikace není natolik vydařená jako ta pro seriály. Takže pokud máte něco použitelného, tak se klidně svěřte.
Vincent
0 0
reagovat
Clavius je hrozne moudrej v posledni dobe. Dostava ode me bludistaka ve tvaru jablicka :)
641577
Clavius je hrozne moudrej v posledni dobe. Dostava ode me bludistaka ve tvaru jablicka :)
0 0
reagovat
Čím starší budeš, tak ti ta customizace bude čím dál více u zadku. Někdo na to příjde ve dvaceti, někdo ve třiceti a někdo třeba vůbec nikdy ;) Good luck s hledáním.
641567
Čím starší budeš, tak ti ta customizace bude čím dál více u zadku. Někdo na to příjde ve dvaceti, někdo ve třiceti a někdo třeba vůbec nikdy *;)* Good luck s hledáním.
0 0
reagovat
Vďaka za reakcie, ale Apple produkty ne. Nejdem tu rozbiehať debatu Android vs iOS, proste mi iOS nesedí. Niečo ako ľubovoľná customizácia, to je na nezaplatenie. :) ..po technickej stránke to nemusí byť marné, len ten systém je well... bodka. ;)
641566
Vďaka za reakcie, ale Apple produkty ne. Nejdem tu rozbiehať debatu Android vs iOS, proste mi iOS nesedí. Niečo ako ľubovoľná customizácia, to je na nezaplatenie. :) ..po technickej stránke to nemusí byť marné, len ten systém je well... bodka. *;)*
0 0
reagovat

Sarger

Pripojuji se k iPadu. Jako hotspot vyborny, sama to takto pouzivam. Zrusila jsem doma pevnou linku a jedu na tomto.
641563
Pripojuji se k iPadu. Jako hotspot vyborny, sama to takto pouzivam. Zrusila jsem doma pevnou linku a jedu na tomto.
Sarger
0 0
reagovat
Sarger
Tak pokud nechces, aby to fungovalo bez problemu z krabice, a abys mel vsechny informace z Apple uctu behem par minut, aniz bys musel neco zdlouhave nastavovat, tak na ten "kram" nemej cas :)
641536
[b]Sarger[/b] Tak pokud nechces, aby to fungovalo bez problemu z krabice, a abys mel vsechny informace z Apple uctu behem par minut, aniz bys musel neco zdlouhave nastavovat, tak na ten "kram" nemej cas :)
0 0
reagovat

Sarger

Tak takové odmítnutí si iPad nezasloužil. Je to sice náhladná alternativa, ale určitě by posloužila na výbornou.

Nemohu sice hodnotit Yogu, ale pokud mám zhodnotit svou zkušenost s Lenovo, tak už nikdy víc. Do Thinkpadu jsem vrazil skoro 50 000,- a po třech letech je z toho krám, který prostě mechanicky odchází.

Takže pokud se nijak za ty roky nezlepšili, tak minimálně této značce bych se vyhnul obloukem.
641539
Tak takové odmítnutí si iPad nezasloužil. Je to sice náhladná alternativa, ale určitě by posloužila na výbornou. Nemohu sice hodnotit Yogu, ale pokud mám zhodnotit svou zkušenost s Lenovo, tak už nikdy víc. Do Thinkpadu jsem vrazil skoro 50 000,- a po třech letech je z toho krám, který prostě mechanicky odchází. Takže pokud se nijak za ty roky nezlepšili, tak minimálně této značce bych se vyhnul obloukem.
Sarger
0 0
reagovat

Vincent

Nope. Na krámy nemám čas. ?) :D
641534
Nope. Na krámy nemám čas. *?)* *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Sarger
iPad
641511
[b]Sarger[/b] iPad
0 0
reagovat
Však v pohodě, píšu jen svým typickým způsobem z jiného úhlu.
641415
Však v pohodě, píšu jen svým typickým způsobem z jiného úhlu.
0 0
reagovat

Hasta

Mluvím o reálném pokrytí daty. Prostě tam, kde doteď svítilo většinou Edge a když už naskočilo UMTS/HSPA, tak to stejně pořádně nejelo, tak je teď mobilní připojení už naprosto bezproblémová věc. Na té použitelnosti se projevuje i výrazně nižší latence LTE technologie.

Mám denní "operační rádius" zhruba 30 km kvůli dojíždění do práce a docela často vyrážím i různě po republice, co popisuju je moje zkušenost na základě přechodu z 3G na LTE před necelým rokem.
641412
Mluvím o reálném pokrytí daty. Prostě tam, kde doteď svítilo většinou Edge a když už naskočilo UMTS/HSPA, tak to stejně pořádně nejelo, tak je teď mobilní připojení už naprosto bezproblémová věc. Na té použitelnosti se projevuje i výrazně nižší latence LTE technologie. Mám denní "operační rádius" zhruba 30 km kvůli dojíždění do práce a docela často vyrážím i různě po republice, co popisuju je moje zkušenost na základě přechodu z 3G na LTE před necelým rokem.
Hasta
0 0
reagovat

Sarger

Co nechápeš na "sorry za OT", ten příspěvek se na tebe vůbec nevztahoval, to že ve všem automaticky vidíš útok a flame je tvůj problém.

TrDLo: no jo, pokrytí, doteď ti lidi neměli signál žejo (beru to z pohledu běžného člověka a ne někoho, kdo je denně mimo civilizaci, kde ti to je s tou tragickou výdrží stejně k hovnu) :)
641414
Co nechápeš na "sorry za OT", ten příspěvek se na tebe vůbec nevztahoval, to že ve všem automaticky vidíš útok a flame je tvůj problém. TrDLo: no jo, pokrytí, doteď ti lidi neměli signál žejo (beru to z pohledu běžného člověka a ne někoho, kdo je denně mimo civilizaci, kde ti to je s tou tragickou výdrží stejně k hovnu) :)
Sarger
0 0
reagovat

LTE

Přínos LTE v podstatě nesouvisí s teoretickou maximální rychlostí, jde hlavně o rozsah a konzistenci pokrytí. Možná třeba v Praze to není vidět, pokud je tam 3G všude, ale stačí vyjet za hranice města a LTE se ukáže. Je prostě faj moct mobil vytáhnout opravdu kdekoliv a dočkat se načtení webovky/aplikace během sekund.
641410
Přínos LTE v podstatě nesouvisí s teoretickou maximální rychlostí, jde hlavně o rozsah a konzistenci pokrytí. Možná třeba v Praze to není vidět, pokud je tam 3G všude, ale stačí vyjet za hranice města a LTE se ukáže. Je prostě faj moct mobil vytáhnout opravdu kdekoliv a dočkat se načtení webovky/aplikace během sekund.
LTE
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se