Když už se řeší notebooky....
Mám dotykovou XPS 13, jednu z těch prvních dotykovejch 3200x1800 generaci - nekdy z roku 2016-2017. No pomalinku odchazi touchpad, zacina dost topit i pri beznejch ukonech atd, takze premejslim o necem podobnem jako nahrade. A zatim se mi dost libi Yoga C940... link
Vím, že na 14ti palcovem notasu je rozlišení 3840x2160 overkill, ale ten priplatek 5k je podle opodstatnej kvalitou panelu, kterej je oproti 1920x1080 o dost lepsi.
Zvykl sem si na dellu na dotykac, takze bych to chtel mit i u myho pristiho notebooku. Libi se mi rychly terabajtovy SSD, Iris grafika diky ktery bych mohl jednou za cas oprasit i nejaky starsi gamesy, 16 gb ramky asi taky bude overkill, ale neva...
Narust displeje ze soucasnejch 13.3 na 14 pri fakticky stejny vaze a rozmerech je super. Napada vas v ty cenovy hladine 40-45k nejakej lepsi, pripadne mate zkusenosti?
Video nestriham, novy hry nehraju, no chci aby to byl lehkej tichej dobre vypadajici mazel, na kterym se bude slusne psat, bude mit vybornej dotykovej displej (hlavne na filmy) a bude mit dostatecnou rezervu ve vykonu, aby dennodenne slouzil jako blesk aspon ty 3 roky, za coz si rad priplatim...
|
reagují:
studo
|
reagovat
|