Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 2581 - 2600 Napsat příspěvek
reaguje na: Vincent
CX 65
791149
CX 65
791140
3 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kterej model to je?
791140
Kterej model to je?
791109
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
:D
791133
*:D*
791129
2 0
reagovat
PS: to je ta černá, co v kině nemají :D
791129
PS: to je ta černá, co v kině nemají *:D*
791109
2 0
reagovat
Star trek :+ vitaj v LG rodine :D
791118
Star trek *:+* vitaj v LG rodine *:D*
791109
7 0
reagovat
Máme stejný telefon8)
791114
Máme stejný telefon*8)*
791109
5 0
reagovat
Tak schválně jestli uhodnete, kterej film tu telku křtí... :D link

Každopádně moc děkuju za tip, zatím velký nadšení. Ta černá!
791109
Tak schválně jestli uhodnete, kterej film tu telku křtí... :D https://ibb.co/xSvRKY8 Každopádně moc děkuju za tip, zatím velký nadšení. Ta černá!
15 0
reagují: Vincent, Gonzi, SteKi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Niceboy hive 2

link

Mam je už rok a teď jsou za 1200? Já je kupoval za 1600... 

Si je asi koupím znovu. Skvěle sedí, hrají parádně, připojení vpohode, ovládání na dotyk super. Výdrž ultimátní
790997
https://www.alza.cz/niceboy-hive-pods-2-d5685929.htm Mam je už rok a teď jsou za 1200? Já je kupoval za 1600...  Si je asi koupím znovu. Skvěle sedí, hrají parádně, připojení vpohode, ovládání na dotyk super. Výdrž ultimátní
Niceboy hive 2
790674
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: TrDLo
80 TB v SSD bude předpokládám norma tak za 10 let :D
790934
80 TB v SSD bude předpokládám norma tak za 10 let :D
790931
1 0
reagovat
Tak pak dej vědět, jak jsi se popral s těmi 80 TB v SSD :)

A to jsem si myslel, že teď dělám na docela velkém diskovém poli (6 x 3.5 TB SSD, 14 TB čisté kapacity) :D:))
790931
Tak pak dej vědět, jak jsi se popral s těmi 80 TB v SSD :) A to jsem si myslel, že teď dělám na docela velkém diskovém poli (6 x 3.5 TB SSD, 14 TB čisté kapacity) *:D**:))*
790743
1 0
reagovat
LG OLED + Apple TV 4K a jsem spokojenej :D
790893
LG OLED + Apple TV 4K a jsem spokojenej *:D*
790743
2 0
reagovat
Me vlastne vubec nebude vadit, ze to pro pristup k filmum budu muset zapinat a vypinat - nemusi to bezet furt, jak by NAS asi bezelo...

Vlastne se k tomu tichemu (pasivnimu?) PC pod tim monitorem s velkou uloznou kapacitou cim dal vic priklanim...
790743
Me vlastne vubec nebude vadit, ze to pro pristup k filmum budu muset zapinat a vypinat - nemusi to bezet furt, jak by NAS asi bezelo... Vlastne se k tomu tichemu (pasivnimu?) PC pod tim monitorem s velkou uloznou kapacitou cim dal vic priklanim...
2 -1
reagují: TrDLo, Vincent
reagovat
reaguje na: KARLOS
To mě nenapadlo, že to všechno klekne a bez toho mirrorovani to bude v trapu.
Ok, 80 TB... :D

Ne, teď vážně, já si spíš začínám myslet, že k tomu monitoru dokoupím nějaké extrémně tiché pc a budu to uložiště nějakým způsobem řešit na stole - s tím, že na TV to přivedu kabelem...

Jestli to ale bude ještě pořád "jakože" NAS...
790741
To mě nenapadlo, že to všechno klekne a bez toho mirrorovani to bude v trapu. Ok, 80 TB... *:D* Ne, teď vážně, já si spíš začínám myslet, že k tomu monitoru dokoupím nějaké extrémně tiché pc a budu to uložiště nějakým způsobem řešit na stole - s tím, že na TV to přivedu kabelem... Jestli to ale bude ještě pořád "jakože" NAS...
790739
1 0
reagovat
Já ti odpovím, jak to nakonec skončí – koupíš něco mezi exterňákem a NASem, co bude relativně malé, tiché a kapacitně dostačující a budeš to po tom multiobývacím prostoru přenášet z bodu A, do bodu B a nakonec do bodu C…

Tohle není žádné shazování, ale buď koupíš „nějaký“ NAS a budeš s tím řešením v globálu ne/spokojený, nebo se na to vysereš. Protože jediné, co bysis z toho, co ti pánové dole radí, měl odnést, je, že je to další technická serepetička, která vyžaduje zájem se o ní starat a bavit se s ní.
Vyveď mě z omylu, ale od doby, kdy jsi chtěl doma projektor a nakonec koupil sweet sweet user friendly TV, se toho asi moc nezměnilo, co?

Btw – kupovat v dnešní době 40TB je hloupost i na to skladování. Připravovat se do budoucna s takovou kapacitou je jednak cenově neefektivní a hlavně i celkem riskantní. Klekne disk, který jel roky naprázdno a máš po srandě. Minimálně v té rovině, že začneš řešit záchranu. Nebo je to 80TB, aby sis ty své cenně nasyslené ripy ještě mirroroval? ;)

Z mého pohledu je je ideální kapacitu navyšovat postupně a postupně obměňovat i aktulně využívané úložiště. I tohle k NASu patří, ne že ne a pánové ti to určitě potvrdí...
790739
Já ti odpovím, jak to nakonec skončí – koupíš něco mezi exterňákem a NASem, co bude relativně malé, tiché a kapacitně dostačující a budeš to po tom multiobývacím prostoru přenášet z bodu A, do bodu B a nakonec do bodu C… Tohle není žádné shazování, ale buď koupíš „nějaký“ NAS a budeš s tím řešením v globálu ne/spokojený, nebo se na to vysereš. Protože jediné, co bysis z toho, co ti pánové dole radí, měl odnést, je, že je to další technická serepetička, která vyžaduje zájem se o ní starat a bavit se s ní. Vyveď mě z omylu, ale od doby, kdy jsi chtěl doma projektor a nakonec koupil sweet sweet user friendly TV, se toho asi moc nezměnilo, co? Btw – kupovat v dnešní době 40TB je hloupost i na to skladování. Připravovat se do budoucna s takovou kapacitou je jednak cenově neefektivní a hlavně i celkem riskantní. Klekne disk, který jel roky naprázdno a máš po srandě. Minimálně v té rovině, že začneš řešit záchranu. Nebo je to 80TB, aby sis ty své cenně nasyslené ripy ještě mirroroval? ;) Z mého pohledu je je ideální kapacitu navyšovat postupně a postupně obměňovat i aktulně využívané úložiště. I tohle k NASu patří, ne že ne a pánové ti to určitě potvrdí...
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Otázku jsem si položil a odpověď je pořád stejná.
790711
Otázku jsem si položil a odpověď je pořád stejná.
790709
1 0
reagovat
No tak si polož otázku, jestli není lepší to Kodi, které můžeš mít všude a jeden dva tiché disky, které si preneses.
790709
No tak si polož otázku, jestli není lepší to Kodi, které můžeš mít všude a jeden dva tiché disky, které si preneses.
790708
1 0
reagovat
Jak tak koukám na ty moje možnost s 40 TB, tak to je dobře 40k...
790708
Jak tak koukám na ty moje možnost s 40 TB, tak to je dobře 40k...
790707
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Rozumím mám to podobně. Mám v Datartu v košíku NAS řešení za cca 14 tisíc. :D Pak jsem si to začal trochu rozmýšlet .
790707
Rozumím mám to podobně. Mám v Datartu v košíku NAS řešení za cca 14 tisíc. *:D* Pak jsem si to začal trochu rozmýšlet .
790598
1 0
reagovat
Prosím, poradíte nějaké bezdrátové levnější sluchátka (tzn žádné Beats) - nejlépe uzavřená?
Klidně nahazujte, co máte vy a já si z toho vyberu:D 
790674
Prosím, poradíte nějaké bezdrátové levnější sluchátka (tzn žádné Beats) - nejlépe uzavřená? Klidně nahazujte, co máte vy a já si z toho vyberu*:D* 
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Já vím jak to myslíš, ale já to přes net nechcu. Mám to nasysléné, dílem ripnuté z vlastních nosičů, dílem vy víte co, chci to mít úplně vše v té největší kvalitě prostě offline...
790598
Já vím jak to myslíš, ale já to přes net nechcu. Mám to nasysléné, dílem ripnuté z vlastních nosičů, dílem vy víte co, chci to mít úplně vše v té největší kvalitě prostě offline...
790597
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se