Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 461 - 480 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
GTA V trailer byl mnohem filmovější. Tady je to tiktok style. Nadšený z toho nejsem, ale vzhledem k tomu, že samotná hra bude moderním stylem života mnohem více ovlivněná než předešlé díly (zřejmě kvůli příběhu a pojetí VC aka současné Miami, které je přesně takové) to do sebe krásně zapadá. To je asi jako nadávat, že trailer na RDR2 byl oldschool kovbojský a na Cyberpunk příliš cyberpunk. 
888982
GTA V trailer byl mnohem filmovější. Tady je to tiktok style. Nadšený z toho nejsem, ale vzhledem k tomu, že samotná hra bude moderním stylem života mnohem více ovlivněná než předešlé díly (zřejmě kvůli příběhu a pojetí VC aka současné Miami, které je přesně takové) to do sebe krásně zapadá. To je asi jako nadávat, že trailer na RDR2 byl oldschool kovbojský a na Cyberpunk příliš cyberpunk. 
888979
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jseš jen mad, že to nevychází současně i na PC. (:D)
888981
Jseš jen mad, že to nevychází současně i na PC. (*:D*)
888979
5 0
reagují: Gonzi
reagovat

GTAVI

Já tedy nijak ohromený nejsem. Graficky mě to spíše zklamalo (nechci se k tomu pouštět do nějakých velkých diskuzí, tak jen řeknu že RDR2 na mě jako celek působí mnohem líp a přikládám jeho první trailer pro srovnání: link ... a to je předchozí generace konzolí). A grafika stranou, tak vlastně ukázali, že mají velké město plné věcí. Nic "ze hry".
I trailer z GTA V mi přijde citelně lepší: link
#FlameShieldUp
EDIT: co je blízko je vesměs pěkné, ale pozadí je často o ničem. To jen aby si to někdo neinterpretoval jakože nemám oči. :D
888979
Já tedy nijak ohromený nejsem. Graficky mě to spíše zklamalo (nechci se k tomu pouštět do nějakých velkých diskuzí, tak jen řeknu že RDR2 na mě jako celek působí mnohem líp a přikládám jeho první trailer pro srovnání: https://www.youtube.com/watch?v=gmA6MrX81z4 ... a to je předchozí generace konzolí). A grafika stranou, tak vlastně ukázali, že mají velké město plné věcí. Nic "ze hry". I trailer z GTA V mi přijde citelně lepší: https://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs #FlameShieldUp EDIT: co je blízko je vesměs pěkné, ale pozadí je často o ničem. To jen aby si to někdo neinterpretoval jakože nemám oči. *:D*
GTAVI
3 -5
reagují: Cinefil, do_Od
reagovat
Mé pocity jsou přesně takové, jaké jsem čekal. Ten 10letý hype se holt v něčem podepíše na očekávání. Zklamaný jako takto ale rozhodně nijak nejsem.

Potvrdily se především věci, o kterých se mluvilo roky, zvláště pak od minulého leaku. Vice City vypadá jako reálné Miami (ne jako v GTA VC) a snad i ta velikost se mu přibližuje. Tipnul bych si na aspoň 1,5-2x větší město než LS + velká mapa s bažinama, ostrovana a malýma městečkama. Škoda, že se (zcela určitě) nepotvrdilo zasazení do více velkých měst. Ale přiznej me si, to by GTA 6 vyšlo v roce 2030.

Co se týče herní society, vypadá to na parodii všeho zlého především s moderní Gen Z kulturou. Zatímco nyní mi to připadne, že se chce R* této kultuře, která bude tvořit masivní skupinu hráčů, zavděčit, doufám v pravý opak, který si s ní bude nekorektně vytírat zadek. Tak jak to dělali s mafiány, gangstery, imigranty, boháči a vidláky dřív.

Ústřední dvojice charismatem zatím nijak zvlášť nezaujala, ale v prvním traileru na GTA 4 a 5 to bylo stejně. R* vždy nejprve představuje zasazení a až pak postavy a příběh. To že zavítáme více do Hispánské kultury vítám jako osvěžující a logickou změnu. Po grafické stránce je to RDR2 jak vyšité, tedy grafika někde 2018-2020, ale to nijak nevadí a dává to taky smysl. R* pak vše ostatní, věřím, dožene "true immersion", detaily, rozmanitostí, rozlehlostí, minigames a novinkami jako počasí, o kterých se konkurenci jen zdá. R* to vlastně udělat musí. Ten hype očekává nejlepší hru na světě. Vše ostatní bude zklamání. 

PS: ten únik traileru hodiny před ofiko R* nezávidím. V lecčems si to sice zaslouží, ale tohle už je hnusný hyenismus ne-fanoušků. Sice jen takto internet nespadnul, ale příště chci, aby veškeré detaily o hře vycházely z úst R*.
888978
Mé pocity jsou přesně takové, jaké jsem čekal. Ten 10letý hype se holt v něčem podepíše na očekávání. Zklamaný jako takto ale rozhodně nijak nejsem. Potvrdily se především věci, o kterých se mluvilo roky, zvláště pak od minulého leaku. Vice City vypadá jako reálné Miami (ne jako v GTA VC) a snad i ta velikost se mu přibližuje. Tipnul bych si na aspoň 1,5-2x větší město než LS + velká mapa s bažinama, ostrovana a malýma městečkama. Škoda, že se (zcela určitě) nepotvrdilo zasazení do více velkých měst. Ale přiznej me si, to by GTA 6 vyšlo v roce 2030. Co se týče herní society, vypadá to na parodii všeho zlého především s moderní Gen Z kulturou. Zatímco nyní mi to připadne, že se chce R* této kultuře, která bude tvořit masivní skupinu hráčů, zavděčit, doufám v pravý opak, který si s ní bude nekorektně vytírat zadek. Tak jak to dělali s mafiány, gangstery, imigranty, boháči a vidláky dřív. Ústřední dvojice charismatem zatím nijak zvlášť nezaujala, ale v prvním traileru na GTA 4 a 5 to bylo stejně. R* vždy nejprve představuje zasazení a až pak postavy a příběh. To že zavítáme více do Hispánské kultury vítám jako osvěžující a logickou změnu. Po grafické stránce je to RDR2 jak vyšité, tedy grafika někde 2018-2020, ale to nijak nevadí a dává to taky smysl. R* pak vše ostatní, věřím, dožene "true immersion", detaily, rozmanitostí, rozlehlostí, minigames a novinkami jako počasí, o kterých se konkurenci jen zdá. R* to vlastně udělat musí. Ten hype očekává nejlepší hru na světě. Vše ostatní bude zklamání.  PS: ten únik traileru hodiny před ofiko R* nezávidím. V lecčems si to sice zaslouží, ale tohle už je hnusný hyenismus ne-fanoušků. Sice jen takto internet nespadnul, ale příště chci, aby veškeré detaily o hře vycházely z úst R*.
4 0
reagovat
Je na čase nainstalovat si free verzi 5ky od epicu a pomalu se začít připravovat. :)

Za mě dobrý... I když se mi to tu bude zase 10 let válet, než bude stroj, na kterým to pustím na rozumný detaily :) škoda že v tý době už mi bude 50
888970
Je na čase nainstalovat si free verzi 5ky od epicu a pomalu se začít připravovat. :) Za mě dobrý... I když se mi to tu bude zase 10 let válet, než bude stroj, na kterým to pustím na rozumný detaily :) škoda že v tý době už mi bude 50
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak to potom sorry. Asi som čítal iné leaky ako ty. :) Inak súhlasím s tým releasom na PC za 5 rokov. :D Pre tých čo nepostrehli, tak 2025 bolo oficiálne potvrdené len pre konzoly. Imho pár rokov na to vydajú vylepšenú PC verziu a tú potom vydajú na ďalšiu generáciu konzol.
888964
Tak to potom sorry. Asi som čítal iné leaky ako ty. *:)* Inak súhlasím s tým releasom na PC za 5 rokov. *:D* Pre tých čo nepostrehli, tak 2025 bolo oficiálne potvrdené len pre konzoly. Imho pár rokov na to vydajú vylepšenú PC verziu a tú potom vydajú na ďalšiu generáciu konzol.
888963
1 0
reagovat
Je to GTA, v dobrém, i ve zlém. ?)
R* jsou od odchodu Dana Housera přizdis*áči, pochybuju, že to bude mít takové ostny, jako přechdozí počiny studia. Za hranu to ale přešlapovat místy bude, na to mají tu pozici stále dost prominentní a značku k tomu formovanou.
Jinak jo, dobrý. Redko kvůli tomu hrát nepřestanu a konzoli si nekoupím. Až to za pět let vyjde na PC, pravděpodobně si to zahraju. :+
btw leaky se potvrdily do puntíku, kyllere. Ty mluvily o současném Vice City a o duu chlap a ženská.
Překvapili, že je to oficiálně GTA VI, sem si myslel, že budou chtít přijít s něčím kreativnějším. ?)
Vydání asi rozumně posunuli na 2025. Myslím, že mířili na příští Vánoce, ale posunuli to na další léto, imo.
888963
Je to GTA, v dobrém, i ve zlém. *?)* R* jsou od odchodu Dana Housera přizdis*áči, pochybuju, že to bude mít takové ostny, jako přechdozí počiny studia. Za hranu to ale přešlapovat místy bude, na to mají tu pozici stále dost prominentní a značku k tomu formovanou. Jinak jo, dobrý. Redko kvůli tomu hrát nepřestanu a konzoli si nekoupím. Až to za pět let vyjde na PC, pravděpodobně si to zahraju. *:+* btw leaky se potvrdily do puntíku, kyllere. Ty mluvily o současném Vice City a o duu chlap a ženská. Překvapili, že je to oficiálně GTA VI, sem si myslel, že budou chtít přijít s něčím kreativnějším. *?)* Vydání asi rozumně posunuli na 2025. Myslím, že mířili na příští Vánoce, ale posunuli to na další léto, imo.
6 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Spíš bych se připravil na vánoce 2026. Otázka pak bude, jestli nepočkat do 2028 na next-gen remaster. :)
888962
Spíš bych se připravil na vánoce 2026. Otázka pak bude, jestli nepočkat do 2028 na next-gen remaster. *:)*
888960
2 0
reagovat
Možná jsem zamrznul v čase, ale jo, baštim jim to, ať už je rok 2002 nebo 2023 :+ A už od třetího dílu se vždycky nemůžu dočkat na první projížďku a očumování města, takže ... třeba to bude hned z kraje 2025 :D
888960
Možná jsem zamrznul v čase, ale jo, baštim jim to, ať už je rok 2002 nebo 2023 *:+* A už od třetího dílu se vždycky nemůžu dočkat na první projížďku a očumování města, takže ... třeba to bude hned z kraje 2025 *:D*
3 0
reagují: Haggar
reagovat
Neviem, či som na to už moc starý, ale za mňa zatiaľ "meh". Najviac asi sklamalo zasadenie do súčasnosti, čiže leaky sa z väčšej časti nepotvrdili.
888958
Neviem, či som na to už moc starý, ale za mňa zatiaľ "meh". Najviac asi sklamalo zasadenie do súčasnosti, čiže leaky sa z väčšej časti nepotvrdili.
5 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Taky jsem si zavzpomínal na Vice City, jenže taky si moc dobře uvědomuju co mě tam bavilo nejvíc. Ta parodie na tu italskou mafii. Toto je bohužel podle záběrů samej white trash, nebo black trash ... nic moc to se mnou nedělá ?)
888956
Taky jsem si zavzpomínal na Vice City, jenže taky si moc dobře uvědomuju co mě tam bavilo nejvíc. Ta parodie na tu italskou mafii. Toto je bohužel podle záběrů samej white trash, nebo black trash ... nic moc to se mnou nedělá *?)*
888947
6 -1
reagovat
To bude takovýto za hranu jako v The Boys :) 
888955
To bude takovýto za hranu jako v The Boys :) 
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Bývávalo, v posledních letech v re-releasech svých her už se i oni cenzurovali a tak jde pochybovat že v té nové půjdou nějak za hranu. 
888951
Bývávalo, v posledních letech v re-releasech svých her už se i oni cenzurovali a tak jde pochybovat že v té nové půjdou nějak za hranu. 
888948
7 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Stopro jde. R* se s tím obecně neserou, co se týče humoru a satiry. Kopnou si do čehokoliv a kohokoliv. A jelikož to podle traileru vypadá, že sociální média budou mít hodně velký prostor, už teď se nemůžu dočkat, s čím vším se vytasí. 8)
888948
Stopro jde. R* se s tím obecně neserou, co se týče humoru a satiry. Kopnou si do čehokoliv a kohokoliv. A jelikož to podle traileru vypadá, že sociální média budou mít hodně velký prostor, už teď se nemůžu dočkat, s čím vším se vytasí. *8)*
888947
5 0
reagují: HAL
reagovat
Vice City je nejlepší GTA, takže velká radost že se k němu stylem chtějí vrátit. Jen jestli to v dnešní politicky korektní době ještě jde.
888947
Vice City je nejlepší GTA, takže velká radost že se k němu stylem chtějí vrátit. Jen jestli to v dnešní politicky korektní době ještě jde.
3 -5
reagují: esmo, departed
reagovat
Kolikrát jsi ten trailer viděl?
Já: jo

Vrátil jsem se vzpomínkami do 2011, kdy vyšel trailer na pětku a já byl natěšenej jak 18ti letej harant. Teď je rozdíl v tom, že jsem 30ti letej harant a tenhle trailer má lepší hudební podkres.

2025? Ono to uteče. Ono to uteče. Ono to uteče. Ono to uteče ...
888946
Kolikrát jsi ten trailer viděl? Já: jo Vrátil jsem se vzpomínkami do 2011, kdy vyšel trailer na pětku a já byl natěšenej jak 18ti letej harant. Teď je rozdíl v tom, že jsem 30ti letej harant a tenhle trailer má lepší hudební podkres. 2025? [spoiler]Ono to uteče. Ono to uteče. Ono to uteče. Ono to uteče ...[/spoiler]
8 0
reagovat
reaguje na: connor
Ve Vice City jsem strávil většinu mladého času a vlastně mě ovlivnilo natolik, že jsem začal tihnout k osmdesátým létům. Takže tento trailer zašimral na správných místech 8)
888945
Ve Vice City jsem strávil většinu mladého času a vlastně mě ovlivnilo natolik, že jsem začal tihnout k osmdesátým létům. Takže tento trailer zašimral na správných místech *8)*
888943
11 0
reagovat
888943
[url=https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0]Grand Theft Auto VI Trailer 1[/url]
8 0
reagují: Adventurer, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo, to beru. Hezky jsi to vysvetlil :)
Kazdej jsme holt jinej, v tom to je krasny!
888937
Jo, to beru. Hezky jsi to vysvetlil *:)* Kazdej jsme holt jinej, v tom to je krasny!
887742
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
888889
[url=https://youtu.be/QdBZY2fkU-0?si=Dc7eGUrnTQBIEejZ]Už 353 tisíc lajků![/url]
888596
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se