Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 141 - 160 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Pro jednou nelze než souhlasit s verbstem;): představa, že si jen tak někde sedíš stranou se sluchátky, je mírně řečeno úsměvná (samozřejmě pokud tedy nejsi daleko větší asociál, než se tady prezentuješ)...8)

Každopádně ovšem (předběžná a opatrná) gratulace! :+
889224
Pro jednou nelze než souhlasit s verbstem*;)*: představa, že si jen tak někde sedíš stranou se sluchátky, je mírně řečeno úsměvná (samozřejmě pokud tedy nejsi daleko větší asociál, než se tady prezentuješ)...*8)* Každopádně ovšem (předběžná a opatrná) gratulace! *:+*
889220
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Gratulace!
I sluchátka budou vyhozený peníze. 
Nebude čas. Na nic. 
Aspoň pár let teďka. 
889223
Gratulace! I sluchátka budou vyhozený peníze.  Nebude čas. Na nic.  Aspoň pár let teďka. 
889220
4 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Chcete mi říct, že budu mít jako nastávající tatínek na dlouhou dobu útrum s domácím sound systémem a musím si koupit ty kvalitní sluchátka od Sony? 
889220
Chcete mi říct, že budu mít jako nastávající tatínek na dlouhou dobu útrum s domácím sound systémem a musím si koupit ty kvalitní sluchátka od Sony? 
2 0
reagují: Clavius, SeldomSeen, verbst
reagovat
reaguje na: Vardant
Viděl jsem je i v centru San Francisca. :D Hrozně moc jich. Když jsem se ptal jednoho borce kolik to uveze, tak mi řekl že tam v životě nic neměl. 
888892
Viděl jsem je i v centru San Francisca. *:D* Hrozně moc jich. Když jsem se ptal jednoho borce kolik to uveze, tak mi řekl že tam v životě nic neměl. 
888886
3 0
reagovat
Nejvtipnější je, že většina těchhle pickupů v USA se mimo silnici za svůj život ani nepodívá, ale je to nejprodávanější typ auta :D
888886
Nejvtipnější je, že většina těchhle pickupů v USA se mimo silnici za svůj život ani nepodívá, ale je to nejprodávanější typ auta *:D*
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Nissan a tahal jsem vtom i dřevo pro tátu a zrovna pro tohle řešení mi i tak přišel lepší vozík s bedněním, aby se dal naložit. Na korpuse toho vešlo málo a měl jsem strach, že to poškodím. S vozíkem jsem projel terénem prakticky podobně. 
Ono to vypadá fakt cool. Ale je to na já nevím nějaké řemeslníky, co občas projedou terénem, takže jako servisní vozidlo pro ČEZ apod. asi jo. 
Normálně bych napsal, že je to jenom auto pro lidi co mají statek, táta ho má i tak je podle mne lepší heavy duty něco jako Nissan Patrol s "čubou". 

Ale u seriálů Sheridana to vypadá dobře, to ne že ne!
888855
Nissan a tahal jsem vtom i dřevo pro tátu a zrovna pro tohle řešení mi i tak přišel lepší vozík s bedněním, aby se dal naložit. Na korpuse toho vešlo málo a měl jsem strach, že to poškodím. S vozíkem jsem projel terénem prakticky podobně.  Ono to vypadá fakt cool. Ale je to na já nevím nějaké řemeslníky, co občas projedou terénem, takže jako servisní vozidlo pro ČEZ apod. asi jo.  Normálně bych napsal, že je to jenom auto pro lidi co mají statek, táta ho má i tak je podle mne lepší heavy duty něco jako Nissan Patrol s "čubou".  Ale u seriálů Sheridana to vypadá dobře, to ne že ne!
888848
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Všechny věci které jsi vypointoval mě samotného praštily do očí. Nerozumím tomu, nechápu to, přijde mi to kontraproduktivní a úsměvné :D
888849
Všechny věci které jsi vypointoval mě samotného praštily do očí. Nerozumím tomu, nechápu to, přijde mi to kontraproduktivní a úsměvné *:D*
888847
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jakým pickupem jsi jezdil? Nám tady po okolí jezdí kluci, výškový dřevorubci s F-150, cool auta. A ač by mě to lákalo vlastnit, tak v tom logiku moc pro sebe nevidím, Transportér odvede daleko lepší práci za míň.
Cybetruck mi přijde jako meme sám o sobě :D
888848
Jakým pickupem jsi jezdil? Nám tady po okolí jezdí kluci, výškový dřevorubci s F-150, cool auta. A ač by mě to lákalo vlastnit, tak v tom logiku moc pro sebe nevidím, Transportér odvede daleko lepší práci za míň. Cybetruck mi přijde jako meme sám o sobě *:D*
888845
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Je to zajímavé, vizuálně se mi to nelíbí (přijde mi to jako návrat do dob, kdy jsme neuměli pořádně tvarovat plechy) ale uznávám WOW faktor (byť nevím, jak moc je super zrovna u pickupu).

Principiélně mi vadí, že to auto je tank. Přijde mi, že je potenciálně velmi nebezpečné svému okolí (chodce zabije nárazem, protože se nikde "nepromáčkne" a u větší havárie hrozí vymrštění kusu plechu někam, imho).

Líbí se mi sedadla a přední sklo (ten palubní prostor mám i u Priusu a je to super - právě třeba na tu pizzu), obecně celý interiér vypadá fajn, ale absolutně neocením ty speciality:
  • stěrač, co neumyje celé okno
  • zpětné zrcátko uprostřed
  • divný volant
  • divné ratio pro řízení
  • řazení někde nahoře
Tyhle věci mi přišly jako speciality pro speciality, než aby byly "to nejlepší možné řešení nějakého problému".

Takže celkově mě to auto spíš míjí. Kdybych chtěl truck, asi bych si koupil něco klasičtějšího.
888847
Je to zajímavé, vizuálně se mi to nelíbí (přijde mi to jako návrat do dob, kdy jsme neuměli pořádně tvarovat plechy) ale uznávám WOW faktor (byť nevím, jak moc je super zrovna u pickupu). Principiélně mi vadí, že to auto je tank. Přijde mi, že je potenciálně velmi nebezpečné svému okolí (chodce zabije nárazem, protože se nikde "nepromáčkne" a u větší havárie hrozí vymrštění kusu plechu někam, imho). Líbí se mi sedadla a přední sklo (ten palubní prostor mám i u Priusu a je to super - právě třeba na tu pizzu), obecně celý interiér vypadá fajn, ale absolutně neocením ty speciality: [list][*]stěrač, co neumyje celé okno[/*][*]zpětné zrcátko uprostřed[/*][*]divný volant[/*][*]divné ratio pro řízení[/*][*]řazení někde nahoře[/*][/list]Tyhle věci mi přišly jako speciality pro speciality, než aby byly "to nejlepší možné řešení nějakého problému". Takže celkově mě to auto spíš míjí. Kdybych chtěl truck, asi bych si koupil něco klasičtějšího.
888821
2 0
reagují: esmo
reagovat
Říkám to jako člověk, který pickup dlouho řídil a to auto se mu líbí. Ale ten koncept trucku-pickupu je do našich podmínek tak neuvěřitelně nepraktický... A i se statkem je lepší mít pořádné vozejky. V USA to používají hlavně řemeslníci a Mexičani a vzhledem k tomu, jak to mají oběšené bordel to vypadá ve srovnání s našimi dodávkami nesmírně bizarně. 

Mrtvý prostor, u takhle drahého auta dvakrát rofl. 
888845
Říkám to jako člověk, který pickup dlouho řídil a to auto se mu líbí. Ale ten koncept trucku-pickupu je do našich podmínek tak neuvěřitelně nepraktický... A i se statkem je lepší mít pořádné vozejky. V USA to používají hlavně řemeslníci a Mexičani a vzhledem k tomu, jak to mají oběšené bordel to vypadá ve srovnání s našimi dodávkami nesmírně bizarně.  Mrtvý prostor, u takhle drahého auta dvakrát rofl. 
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Zasměju se a mávnu rukou ?)
888827
Zasměju se a mávnu rukou *?)*
888821
3 0
reagovat

Cybertruck

No a my tu nemáme žádného Teslistu? Taková velká událost jako testy notorious Cybertrucku a tady nepadla ani zmíňka :o
Smějete se tomu, obdivujete to, nebo nad tím jen mávnete rukou?
Driving Tesla Cybertruck: Everything You Need to Know!
888821
No a my tu nemáme žádného Teslistu? Taková velká událost jako testy notorious Cybertrucku a tady nepadla ani zmíňka *:o* Smějete se tomu, obdivujete to, nebo nad tím jen mávnete rukou? [url=https://www.youtube.com/watch?v=XxOh12Uhg08]Driving Tesla Cybertruck: Everything You Need to Know![/url]
Cybertruck
1 -2
reagují: Gonzi, verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ne, na to není čas a nálada.
Mám rekonstrukci podlahy z důvodu špatných odpadů (starej barák)
Byt bude potřeba vyčistit, uklidit... 

Holicí strojky mám v TOPU 8):D:+
888415
Ne, na to není čas a nálada. Mám rekonstrukci podlahy z důvodu špatných odpadů (starej barák) Byt bude potřeba vyčistit, uklidit...  Holicí strojky mám v TOPU *8)**:D**:+*
888402
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Za chvíli přijde dotaz na nejlepší holící strojek :D
888413
Za chvíli přijde dotaz na nejlepší holící strojek *:D*
888402
2 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Podle tvých posledních dvou dotazů to vypadá, jak kdyby sis po dlouhé době k sobě pozval ženskou návštěvu :D
888402
Podle tvých posledních dvou dotazů to vypadá, jak kdyby sis po dlouhé době k sobě pozval ženskou návštěvu *:D*
888390
5 0
reagují: Adventurer, esmo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Asi nějak takhle :D8):+
link
888396
Asi nějak takhle *:D**8)**:+* https://youtu.be/nTv3XKiEfxs?si=9mncOTmyd3ibypbs
888394
1 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Už jsem se trochu lekl, že dáváš link na tvůj malý skromný byt
888394
Už jsem se trochu lekl, že dáváš link na tvůj malý skromný byt
888390
2 0
reagují: Adventurer
reagovat

Čistička vzduchu

Je dobrý koupit nějakou do cca 2000 - 2500 ?
Např tento model má dobrý parametry....
Mám malý skromný být takže by měla stačit... 

link
888390
Je dobrý koupit nějakou do cca 2000 - 2500 ? Např tento model má dobrý parametry.... Mám malý skromný být takže by měla stačit...  https://m.alza.cz/proficare-lr-3076-d7976752.htm
Čistička vzduchu
0 0
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: esmo
u toho za těch 32k bych rozhodně čekal, že se alespoň rozjede po obýváku a pak brzdí rekuperací 8) a tím za svou životnost ušetří 50kč na elektřině :D
888355
u toho za těch 32k bych rozhodně čekal, že se alespoň rozjede po obýváku a pak brzdí rekuperací *8)* a tím za svou životnost ušetří 50kč na elektřině *:D*
888352
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
> "je to především prostředek pro snížení energetické náročnosti při vytápění"
já ti právě napsal, že pro nás je to především něco jiného a snížení energetické náročnosti je jen bonus. Měl bych to i kdyby ta samotná rekuperace nerekuperovala ;). Pro mě je zásadní, že se probouzím ve vyvětrané ložnici, aniž bych dýchal vzduch/poslouchal dění za oknem.

Anyways, šlo mi o to, že ty robovysavače mi od určité ceny rychle ztrácí na cenové výhodnosti. Přidaná hodnota od prvního funkčního lidarového kusu nahoru už je pro mě dost zanedbatelná, zato cenový rozdíl ne. I ten nejlevnější denně odebere třeba 60 jednotek prachu a ten super prémiový odebere 80 jednotek prachu. Ani jeden nepovysává poličky, ani jeden mi nezmění interval normálního úklidu. Takže mě tak nějak fascinuje, že se Roborock 8 turbo pascal za 32k vůbec prodává, byť bych tu cenu asi v Pražském bytě vnímal jinak :D.
888354
[i]> "je to především prostředek pro snížení energetické náročnosti při vytápění"[/i] já ti právě napsal, že pro nás je to [b]především něco jiného[/b] a snížení energetické náročnosti je jen bonus. Měl bych to i kdyby ta samotná rekuperace nerekuperovala *;)*. Pro mě je zásadní, že se probouzím ve vyvětrané ložnici, aniž bych dýchal vzduch/poslouchal dění za oknem. Anyways, šlo mi o to, že ty robovysavače mi od určité ceny rychle ztrácí na cenové výhodnosti. Přidaná hodnota od prvního funkčního lidarového kusu nahoru už je pro mě dost zanedbatelná, zato cenový rozdíl ne. I ten nejlevnější denně odebere třeba 60 jednotek prachu a ten super prémiový odebere 80 jednotek prachu. Ani jeden nepovysává poličky, ani jeden mi nezmění interval normálního úklidu. Takže mě tak nějak fascinuje, že se Roborock 8 turbo pascal za 32k vůbec prodává, byť bych tu cenu asi v Pražském bytě vnímal jinak *:D*.
888351
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se