Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20561 - 20580 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
WhatsApp - messenger, který se dostal kam se dostal imho jen proto že svého času přišel s konceptem tel. čísel jako účtů a tudíž se exponenciálně rozšířil všude.
Instagram - Nevím na co jiného se to dá používat a proč má instagram kde kdo, za mně to žije jen protože tam je hodně vyprsených ženských kterým nevadí že je swipuje hodně upocených chlapů.
Twitter - Mé ego píše do světa, navíc nikdo nemá prostor mi vyvracet názor (160 znaků, blacklist)
...
asi jsem na sociální platformy starý, ale tohle řvaní do světa jde strašně mimo mně.

PS: napsáno na webové fórum :D

PPS: ale vážně, tady je jakás takás tendence se o něčem bavit (i když je to jen nikam nevedoucí hádka), a víceméně zbožňuju reddit, ale přijde mi, že moderní soc. sítě jsou silně založené na skoro až nemožnosti komunikace, nedejbože něčí kritiky... Ostatně... proč ty platformy nemají "dislike"?
751854
WhatsApp - messenger, který se dostal kam se dostal imho jen proto že svého času přišel s konceptem tel. čísel jako účtů a tudíž se exponenciálně rozšířil všude. Instagram - Nevím na co jiného se to dá používat a proč má instagram kde kdo, za mně to žije jen protože tam je hodně vyprsených ženských kterým nevadí že je swipuje hodně upocených chlapů. Twitter - Mé ego píše do světa, navíc nikdo nemá prostor mi vyvracet názor (160 znaků, blacklist) ... asi jsem na sociální platformy starý, ale tohle řvaní do světa jde strašně mimo mně. PS: napsáno na webové fórum *:D* PPS: ale vážně, tady je jakás takás tendence se o něčem bavit (i když je to jen nikam nevedoucí hádka), a víceméně zbožňuju reddit, ale přijde mi, že moderní soc. sítě jsou silně založené na skoro až nemožnosti komunikace, nedejbože něčí kritiky... Ostatně... proč ty platformy nemají "dislike"?
751848
5 0
reagují: Memphis, AndyKaufman, HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Platíš za to že můžeš koukat na desetisekundové reklamy? To je hodně odvážný model :D

Ale nezlobil bych se kdyby se tím inspirovalo youtube a nabídlo možnost zvětšit video v portrétním zobrazení za cenu určitého ořezání okrajů.
751850
Platíš za to že můžeš koukat na desetisekundové reklamy? To je hodně odvážný model *:D* Ale nezlobil bych se kdyby se tím inspirovalo youtube a nabídlo možnost zvětšit video v portrétním zobrazení za cenu určitého ořezání okrajů.
751847
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Lol

Ale já dodnes nepochopil přínos Instagramu nebo WhatsAppu a TikTok znám jen z doslechu. Takže co já o tom vím... :)
751848
Lol Ale já dodnes nepochopil přínos Instagramu nebo WhatsAppu a TikTok znám jen z doslechu. Takže co já o tom vím... *:)*
751842
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
No hlavně ti investoři, co v tom mají peníze a kolik, nechápu.... Buď to za chvíli spustí kampaň, že nám to poleze i ušima nebo to skončí ve velkém propadlišti dějin. Nebo obojí.

Já to buď nepochopil nebo se někdo kompletně zbláznil. 

"Quibi cílí na dvacátníky a třicátníky, kteří nemají čas (či trpělivost) a na video koukají jen na mobilu. Proto ani nenabídne webovou, desktopovou či televizní aplikaci.

Služba je placená, nabízí hned dva tarify. Ten základní za 5 dolarů obsahovuje jednu reklamu před spuštěním každého videa. U těch s délkou do 5 minut bude mít reklama nanejvýš 10 sekund, u delších pak 15 sekund. Tarif zcela bez reklam stojí 8 dolarů."

He he
751847
No hlavně ti investoři, co v tom mají peníze a kolik, nechápu.... Buď to za chvíli spustí kampaň, že nám to poleze i ušima nebo to skončí ve velkém propadlišti dějin. Nebo obojí. Já to buď nepochopil nebo se někdo kompletně zbláznil.  "Quibi cílí na dvacátníky a třicátníky, kteří nemají čas (či trpělivost) a na video koukají jen na mobilu. Proto ani nenabídne webovou, desktopovou či televizní aplikaci. Služba je placená, nabízí hned dva tarify. Ten základní za 5 dolarů obsahovuje jednu reklamu před spuštěním každého videa. U těch s délkou do 5 minut bude mít reklama nanejvýš 10 sekund, u delších pak 15 sekund. Tarif zcela bez reklam stojí 8 dolarů." He he
751844
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nebude
751846
Nebude
751842
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
jsem si našel co to je... :D takový gimmick.
  1. continue watching
  2. celý jejich gimmick skončí ve chvíli, kdy řekněme Netflix přidá ke svým věcem metadata o místech "optimálních pro pauzu" a už teď není u většiny věcí pauza "po scéně".
  3. youtube
Tolik peněz to muselo stát a při tom je to taková píčovina.
751844
jsem si našel co to je... *:D* takový gimmick. [list=1][*]continue watching[/*][*]celý jejich gimmick skončí ve chvíli, kdy řekněme Netflix přidá ke svým věcem metadata o místech "optimálních pro pauzu" a už teď není u většiny věcí pauza "po scéně". [/*][*]youtube[/*][/list]Tolik peněz to muselo stát a při tom je to taková píčovina.
751842
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nebude nějaký článek o Quibi? Já už teda o větší ptákovině dlouho neslyšel, tohle budu s radostí hejtit už od začátku. :D

Katzenberg se podle mne zbláznil.
751842
Nebude nějaký článek o Quibi? Já už teda o větší ptákovině dlouho neslyšel, tohle budu s radostí hejtit už od začátku. *:D* Katzenberg se podle mne zbláznil.
0 0
reagují: Memphis, TedGeorge, Gonzi
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
"Co třeba Doctor Strange? Dobré, ale zadané." 
751818
[i]"Co třeba Doctor Strange? Dobré, ale zadané." [/i]
751780
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Už to tu kdysi bylo :+ 

Jako nevztahoval bych to jen na MARVELovky, ale já jsem asi zaujatej, protože soundtracků mám naposlouchanejch stovky a stovky (duh) a rozhodně mi nepřijde, že by ty MARVELácký nějak vybočovaly z lajny svou nijakostí, nebo špatností.
Možná jsou to výjimky, co potvrzujou pravidlo, ale třeba první Iron Man je rozpoznatelnej. Druhej IM má Debneyho. Hulk je (paradoxně) jeden z nej jejich soundtracků. Pak Silvestri z Kapitánem (a nemyslím jenom znělku)... Druhej Kapitán je top. První Thor je taky fajn. Ant-Man je krásně hravej. Black Panthera miluju. Prostě je tam toho mraky.

A stejně tak to najdeš v jakýmkoliv post 2010 filmu. Pokud Ti hudbu nedělá nějaká legenda, tak je to bída s jedním dobrým trackem. A i ta legenda nezaručuje kvalitu. Třeba právě poslední Avengers od Silvestriho je unylá nuda. Pak třeba první opičky od Doylea maj jeden dobrej track (Caesar is Home) a takhle by se dalo jet donekonečna. 
U těch "frančízovek" si toho prostě člověk jen víc všímá...
751812
Už to tu kdysi bylo *:+*  Jako nevztahoval bych to jen na MARVELovky, ale já jsem asi zaujatej, protože soundtracků mám naposlouchanejch stovky a stovky (duh) a rozhodně mi nepřijde, že by ty MARVELácký nějak vybočovaly z lajny svou nijakostí, nebo špatností. Možná jsou to výjimky, co potvrzujou pravidlo, ale třeba první Iron Man je rozpoznatelnej. Druhej IM má Debneyho. Hulk je (paradoxně) jeden z nej jejich soundtracků. Pak Silvestri z Kapitánem (a nemyslím jenom znělku)... Druhej Kapitán je top. První Thor je taky fajn. Ant-Man je krásně hravej. Black Panthera miluju. Prostě je tam toho mraky. A stejně tak to najdeš v jakýmkoliv post 2010 filmu. Pokud Ti hudbu nedělá nějaká legenda, tak je to bída s jedním dobrým trackem. A i ta legenda nezaručuje kvalitu. Třeba právě poslední Avengers od Silvestriho je unylá nuda. Pak třeba první opičky od Doylea maj jeden dobrej track (Caesar is Home) a takhle by se dalo jet donekonečna.  U těch "frančízovek" si toho prostě člověk jen víc všímá...
751770
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
A Bruce Campbell sa už hlásí o rolu vo filme
751780
A Bruce Campbell sa už hlásí o rolu vo [url=https://mobile.twitter.com/GroovyBruce/status/1250216105030844421?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1250216105030844421&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fandimefilmu.cz%2Fclanek%2F22557-doctor-strange-2-sam-raimi-potvrdil-ze-snimek-zreziruje]filme[/url]
751721
5 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Proč Marvel a jiní skládají tak řídkou hudbu?
751770
Proč Marvel a jiní skládají tak [url=https://youtu.be/7vfqkvwW2fs]řídkou hudbu[/url]?
4 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Marně čekám na projekci v Aeru... :-
751756
Marně čekám na projekci v Aeru... *:-*
751738
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Jo, a film je jedno z mejch nejvetsich guilty pleasure. Uz od prvni projekce v devadesatkach v letnim kine :)
751738
Jo, a film je jedno z mejch nejvetsich guilty pleasure. Uz od prvni projekce v devadesatkach v letnim kine :)
751731
7 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Memphis
OST Cutthroat Island je mega!
751731
OST Cutthroat Island je mega!
751706
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Sam Raimi osobně potvrdil, že zrežíruje Dc. Strange 2. :+
751721
Sam Raimi osobně [url=https://www.comingsoon.net/movies/news/1131363-exclusive-sam-raimi-on-coincidental-spider-man-2-doctor-strange-reference]potvrdil[/url], že zrežíruje Dc. Strange 2. *:+*
9 -2
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: HAL
Co jsem kdysi koukal, tak zrovna v The Battle z Gladiátora je uvedenej Badelt... :D Ale ruku do ohně za to teda nedám.
751716
Co jsem kdysi koukal, tak zrovna v The Battle z Gladiátora je uvedenej Badelt... *:D* Ale ruku do ohně za to teda nedám.
751645
0 0
reagovat
kamosi ho poslouchali ale prvni vec ktera me od nej opravdu bavi je tady :+
751708
kamosi ho poslouchali ale prvni vec ktera me od nej opravdu bavi je [url=https://youtu.be/ZE4HEElX73U]tady[/url] *:+*
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Jinam na recenze soundtracků nechodím.

Jinak pokud někdo chce skutečně dobrej pirátskej a relativně novodobej soundtrack: John Debney — Cutthhroat Island.
751706
Jinam na recenze soundtracků nechodím. Jinak pokud někdo chce skutečně dobrej pirátskej a relativně novodobej soundtrack: John Debney — [url=https://www.youtube.com/watch?v=1Nni777i0HU]Cutthhroat Island[/url].
751703
3 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Memphis
Skoda, ze neviem poriadne po anglicky:(
751703
Skoda, ze neviem poriadne po anglicky*:(*
751692
0 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: pepo
Tady je popis vzniku + nádhernej hate. :D

"A number of problems faced Zimmer, though. First, he couldn't contractually take credit for the score because of an agreement with another studio during that period of time. There are varying accounts of exactly how much of The Curse of the Black Pearl he actually wrote, with some claiming that the quantity is as much as in any of his other collaborative scores. Zimmer himself has since taken credit for all the major themes."

"A monumentally disappointing mess of a score that, more importantly, gave birth to a spirited debate about the larger implications that the popularity of this imbecilic work had on the industry."
751692
[url=https://www.filmtracks.com/titles/pirates_caribbean.html]Tady[/url] je popis vzniku + nádhernej hate. *:D* [i]"A number of problems faced Zimmer, though. First, he couldn't contractually take credit for the score because of an agreement with another studio during that period of time. There are varying accounts of exactly how much of The Curse of the Black Pearl he actually wrote, with some claiming that the quantity is as much as in any of his other collaborative scores. Zimmer himself has since taken credit for all the major themes." [/i][i]"A monumentally disappointing mess of a score that, more importantly, gave birth to a spirited debate about the larger implications that the popularity of this imbecilic work had on the industry."[/i]
751686
7 -1
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se