Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16541 - 16560 Napsat příspěvek

The Book of Boba Fett S01E03

Po velmi dobrém dílů nás čeká návrat do průměrných kvalit. Akce nic moc - ten útok na Bobu je docela směšný, dialogy se dají přežít, ale to jakým způsobem tam všechno funguje je prostě divné. :- 6/10
815833
Po velmi dobrém dílů nás čeká návrat do průměrných kvalit. Akce nic moc - ten útok na Bobu je docela směšný, dialogy se dají přežít, ale to jakým způsobem tam všechno funguje je prostě divné. *:-* 6/10
The Book of Boba Fett S01E03
1 -2
reagovat

Dexter

Každopádně milý epilog ke kdysi zbožňovanému seriálu
815821
Každopádně milý epilog ke kdysi zbožňovanému seriálu
Dexter
1 -5
reagovat
reaguje na: Gorecki
4 časti za mnou a som nadšený viac ako zo Succession. Skvelá scenáristika a skvelí herci.
815812
4 časti za mnou a som nadšený viac ako zo Succession. Skvelá scenáristika a skvelí herci.
815800
4 -1
reagovat
Tam hraje Maria Bello? Sold. 

Sekretářku si pamatuju z Chicago Fire, v uniformě jí to seklo. 
815804
Tam hraje Maria Bello? Sold.  Sekretářku si pamatuju z Chicago Fire, v uniformě jí to seklo. 
3 -2
reagovat
reaguje na: duro
Pred par rokmi som to tu celkom hajpoval, tiez mi to velmi sadlo.
Aj nad sekretarkou som poslintal, ako sa od doby dcery Bena z Lostu vytiahla... a zakrivila..:+
815800
Pred par rokmi som to tu celkom hajpoval, tiez mi to velmi sadlo. Aj nad sekretarkou som poslintal, ako sa od doby dcery Bena z Lostu vytiahla... a zakrivila..*:+*
815798
3 -1
reagují: duro
reagovat

Goliath

Toto niekto sledujete?

Dal som si prvé dve časti a veľmi mi to sadlo, budem pokračovať. Billy je tam taký civilnejší, ale okolo neho je skvelý cast. A tá jeho sekretárka, OMG, táto bytosť sa odkiaľ zhmotnila? :+
815798
Toto niekto sledujete? Dal som si prvé dve časti a veľmi mi to sadlo, budem pokračovať. Billy je tam taký civilnejší, ale okolo neho je skvelý cast. A tá jeho sekretárka, OMG, táto bytosť sa odkiaľ zhmotnila? *:+*
Goliath
5 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: okkac
Byla to hrozná šleha. Teď konečně 1883. A pak nějak dohnat Yellowstone.
815774
Byla to hrozná šleha. Teď konečně 1883. A pak nějak dohnat Yellowstone.
815771
2 -2
reagovat

Mayor Of Kingstown

To je tak strašně boží. Jak Renner, tak ostatní cast a Sheridanův scénář. Už třetí epizoda, kterou i režíroval o tom, jaký osud nevyhnutelně čeká feťáka, který výbuchem meth lab zabil omylem svoji rodinu, emočně dostane. No a poslední dvě epizody s vězeňskou vzpourou jsou opravdu náser s vysokým kill countem.

Sheridana jsem viděl jen jeho filmové scénáře a režie.
už mám první díly Yellowstone za sebou. :+
815771
To je tak strašně boží. Jak Renner, tak ostatní cast a Sheridanův scénář. Už třetí epizoda, kterou i režíroval o tom, jaký osud nevyhnutelně čeká feťáka, který výbuchem meth lab zabil omylem svoji rodinu, emočně dostane. No a poslední dvě epizody s vězeňskou vzpourou jsou opravdu náser s vysokým kill countem. Sheridana jsem viděl jen jeho filmové scénáře a režie. už mám první díly Yellowstone za sebou. *:+*
Mayor Of Kingstown
7 -3
reagují: Godlike
reagovat

90'

Super. Paráda. Novotný jako Jonak absolutně boží!
Ale hlavní roli tam má stejné škoda favorit :D:D:D:D
815711
Super. Paráda. Novotný jako Jonak absolutně boží! Ale hlavní roli tam má stejné škoda favorit *:D**:D**:D**:D*
90'
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Presne, on proste potrebuje vystavať príbeh. Ale tu to nechal na Jona a myslím, že on sám napísal a režíroval 6. epizódu. To bude emocionálny rozjazd k akčnému finále.

Ale možno si maľujeme niečo, čo tam nie je a nebude. :D
815709
Presne, on proste potrebuje vystavať príbeh. Ale tu to nechal na Jona a myslím, že on sám napísal a režíroval 6. epizódu. To bude emocionálny rozjazd k akčnému finále. Ale možno si maľujeme niečo, čo tam nie je a nebude. *:D*
815697
2 0
reagovat

Severní vody

Drsný a nepříjemný seriál. Na seriálu obdivuji jeho vizuální stránku - ta je nádherná a ta drsná příroda a mrazivá zima je cítit z obrazovky. Seriál mi několikrát připomněl pár filmů a jednu knihu (V srdci moře, Revenant nebo knižní Terror). Má to parádní herecké obsazení, jenž to táhne v pomalejších scénách. První tři díly jsou nejlepší, čtvrtý je dost zajímavý a pátý má trochu přeplácané finále. Dal jsem si to naráz a byl to hezky strávený čas. 7,5-8/10
815698
Drsný a nepříjemný seriál. Na seriálu obdivuji jeho vizuální stránku - ta je nádherná a ta drsná příroda a mrazivá zima je cítit z obrazovky. Seriál mi několikrát připomněl pár filmů a jednu knihu (V srdci moře, Revenant nebo knižní Terror). Má to parádní herecké obsazení, jenž to táhne v pomalejších scénách. První tři díly jsou nejlepší, čtvrtý je dost zajímavý a pátý má trochu přeplácané finále. Dal jsem si to naráz a byl to hezky strávený čas. [b]7,5-8/10[/b]
Severní vody
4 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
To je celej Filoni. 
815697
To je celej Filoni. 
815690
4 0
reagovat
Všechny dobrý SW seriály se rozjíždí dost pomalu, ne?
815690
Všechny dobrý SW seriály se rozjíždí dost pomalu, ne?
3 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: dreamy
Ja sa z toho pomerne vytešujem (Danny Trejo ako tréner mladého rancora, oujé!) a verím v to, že sa to rozprávanie postupne zúročí v nejakej gradácii k pôsobivému finále. Ale súhlasím, že asi najideálnejšie je sledovať to potom celé naraz.
815688
Ja sa z toho pomerne vytešujem (Danny Trejo ako tréner mladého rancora, oujé!) a verím v to, že sa to rozprávanie postupne zúročí v nejakej gradácii k pôsobivému finále. Ale súhlasím, že asi najideálnejšie je sledovať to potom celé naraz.
815666
3 -2
reagovat

Bobeš Fettů 103

twoe.. vypadá to sice moc hezky a hudba je špičková.. sem tam nakej odkaz.. epky sou krátký ale stejně když běží artworky tak mám pocity uplný ztráty času.. přijde mi, že mají  limit při psaní dílů na 15 slov..v prním díle šup random příšera a hele seš kámoš, druhej díl random vlak co nikoho nezajímá a ted ten trapas s teen gangem na barevných babetách:D dle hodnocení je většina happy ale přijde mi to jako spíš seroš kulisa k nějaké jiné činnosti než něco, na co týden čekám a sleduju to zadupanej do gauče
815666
twoe.. vypadá to sice moc hezky a hudba je špičková.. sem tam nakej odkaz.. epky sou krátký ale stejně když běží artworky tak mám pocity uplný ztráty času.. přijde mi, že mají  limit při psaní dílů na 15 slov..v prním díle [spoiler]šup random příšera a hele seš kámoš, druhej díl random vlak co nikoho nezajímá a ted ten trapas s teen gangem na barevných babetách*:D*[/spoiler] dle hodnocení je většina happy ale přijde mi to jako spíš seroš kulisa k nějaké jiné činnosti než něco, na co týden čekám a sleduju to zadupanej do gauče
Bobeš Fettů 103
10 0
reagovat
Podle mě je to tak dávno, že si stejně nějakej rewatchc předtím dám... :D
815645
Podle mě je to tak dávno, že si stejně nějakej rewatchc předtím dám... *:D*
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja som si z tej ôsmej série ani nič nepamätal. :D
815636
Ja som si z tej ôsmej série ani nič nepamätal. *:D*
815635
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já neviděl doteď poslední řadu a pár narážek je tam hlavně na ni. Přece jen to navazuje.
Ale jinak je tam nějaké to cameo, ale všechny postavy znáš.
První čtyři řady jsou základ, pak už je to jedno...
815635
Já neviděl doteď poslední řadu a pár narážek je tam hlavně na ni. Přece jen to navazuje. Ale jinak je tam nějaké to cameo, ale všechny postavy znáš. První čtyři řady jsou základ, pak už je to jedno...
815633
3 -1
reagují: slord
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dej tomu šanci, vrací se hlavní showrunner, který dělal první čtyři řady. 
815634
Dej tomu šanci, vrací se hlavní showrunner, který dělal první čtyři řady. 
815633
4 -2
reagovat

Dexter New Blood

Jak to navazuje na poslední sezony a mám tomu dávat šanci, když už mi přišly přes čáru původní poslední řady? Fakt jsem to zbožňoval, ale někde u Edwarda Jamese Olmose jsem to zalomil. 
815633
Jak to navazuje na poslední sezony a mám tomu dávat šanci, když už mi přišly přes čáru původní poslední řady? Fakt jsem to zbožňoval, ale někde u Edwarda Jamese Olmose jsem to zalomil. 
Dexter New Blood
4 0
reagují: (=LIFTY=), hroubek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se