Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 16501 - 16520 Napsat příspěvek

Mayor of Kingstown

Ten konec byl od vylodění v Bratrstvu neohrožených asi největší killcount střelnými zbraněmi v TV, ne? :)

A Renner je IMHO nejlepší seriálový herec v roku, zahvězdil v Hawkeye i tady. 

Seru z toho, jak je to ze začátku divácky nepřístupné, jde si to svojí cestou a pak to kvalita přepere, neskutečný. 
816094
Ten konec byl od vylodění v Bratrstvu neohrožených asi největší killcount střelnými zbraněmi v TV, ne? :) A Renner je IMHO nejlepší seriálový herec v roku, zahvězdil v Hawkeye i tady.  Seru z toho, jak je to ze začátku divácky nepřístupné, jde si to svojí cestou a pak to kvalita přepere, neskutečný. 
Mayor of Kingstown
6 -1
reagovat
reaguje na: kyller
Jsem u prvního dílu a ten kaktus jsem úplně čekal a stejně mě to dostalo do kolen:D
816090
Jsem u prvního dílu a ten kaktus jsem úplně čekal a stejně mě to dostalo do kolen*:D*
816070
4 0
reagovat

After Life S3

Ricky porušil pravidlo dve série + špeciál. Tentokrát natočil ako finále regulérnu tretiu sériu a dobre spravil. Veľmi pekné zakončenie príbehu a asi aj najlepšia séria. :+
816070
Ricky porušil pravidlo dve série + špeciál. Tentokrát natočil ako finále regulérnu tretiu sériu a dobre spravil. Veľmi pekné zakončenie príbehu a asi aj najlepšia séria. *:+*
After Life S3
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Skandál po anglicku S02E02

Druhý díl je určitě povedenější a napínavější, Clare Foy je kvalitní mrcha, ale marná sláva, Frearsově minulé sérii se to nepřibližuje ani zdaleka.
816064
Druhý díl je určitě povedenější a napínavější, Clare Foy je kvalitní mrcha, ale marná sláva, Frearsově minulé sérii se to nepřibližuje ani zdaleka.
Skandál po anglicku S02E02
1 -4
reagovat

Euphoria s02e01

Nadšení. Ale totální. Pro někoho je možná těžké dostat se přes tak přepálený začátek s notnou porcí nahoty, nikoliv však samoúčelné, dál, ale já si to pořád naprosto užívám, ve svém jádru je to přese všechno výše stále ten samý teenagerský a nesmírně citlivě pojatý seriál o lásce, respektive o hledání lásky v dnešním drsném světě, kde jde hlavně a jenom o přežití. Stále si to drží jistou hloubku a nesmírně mě baví, jak Sam Levinson dokážet pracovat se svými postavami a s celým svým seriálovým světem, kdy se hrdinům neskutečně vysmívá a zároveň je miluje jako nikoho jiného. Po startu 9/10 a již bezpečně vím, že na konci roku na to nezapomenu ve své topce :+:+
816060
Nadšení. Ale totální. Pro někoho je možná těžké dostat se přes tak přepálený začátek s notnou porcí nahoty, nikoliv však samoúčelné, dál, ale já si to pořád naprosto užívám, ve svém jádru je to přese všechno výše stále ten samý teenagerský a nesmírně citlivě pojatý seriál o lásce, respektive o hledání lásky v dnešním drsném světě, kde jde hlavně a jenom o přežití. Stále si to drží jistou hloubku a nesmírně mě baví, jak Sam Levinson dokážet pracovat se svými postavami a s celým svým seriálovým světem, kdy se hrdinům neskutečně vysmívá a zároveň je miluje jako nikoho jiného. Po startu 9/10 a již bezpečně vím, že na konci roku na to nezapomenu ve své topce *:+**:+*
Euphoria s02e01
2 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jo, viděl jsem to celý.  
816041
Jo, viděl jsem to celý.  
816019
2 0
reagovat

Skandál po anglicku S02E01

Slušný rozjezd nové třídílné minisérie, tentokrát s Clare Foy a Paulem Bettanym. Hodně mě potěšily záběry na skotskou krajinu a skvělá výprava. Akorát mi tu chybí režijní dravost Stephena Frearse, který režíroval minulý příběh.
816025
Slušný rozjezd nové třídílné minisérie, tentokrát s Clare Foy a Paulem Bettanym. Hodně mě potěšily záběry na skotskou krajinu a skvělá výprava. Akorát mi tu chybí režijní dravost Stephena Frearse, který režíroval minulý příběh.
Skandál po anglicku S02E01
1 -4
reagovat
reaguje na: Vardant
Máš to za sebou uz celý? Bojím se u čtvrtý epizody...
816019
Máš to za sebou uz celý? Bojím se u čtvrtý epizody...
816018
2 0
reagují: Vardant
reagovat

Archive 81

Místy dost nepříjemná atmosféra, obsazení dobré i nápad dobrý. Příjemné překvapení. 8/10
816018
Místy dost nepříjemná atmosféra, obsazení dobré i nápad dobrý. Příjemné překvapení. 8/10
Archive 81
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
To jsem neviděl, ale soudě podle csfd to bude asi horší. 
816015
To jsem neviděl, ale soudě podle csfd to bude asi horší. 
816013
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to dobré jako Marie Terezie?
816013
Je to dobré jako Marie Terezie?
816007
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat

Ray Donovan

Kdyby to náhodou zdejším fandům uniklo, tak Ray Donovan: The Movie už je venku
816011
Kdyby to náhodou zdejším fandům uniklo, tak Ray Donovan: The Movie už je venku
Ray Donovan
4 -1
reagovat

Sisi (2021)

Musím o víkendu intenzivně pracovat na PC, tak jsem tam polovičce a jako kulisu pro sebe pustil nejnovější minisérii o Alžbětě Bavorské. A popravdě jsem hodně mile překvapený! Nic geniálního to není, ale ostatně nebyl žádný z doposud natočených filmů. OK, ten nejslavnější z padesátek má oči mladé Romy Schneider, ale jinak nic moc. 
Tohle je na TV uplně pohodová sedmička, kterou mamince nebo babičce uděláte myslím radost. 7/10
816007
Musím o víkendu intenzivně pracovat na PC, tak jsem tam polovičce a jako kulisu pro sebe pustil nejnovější minisérii o Alžbětě Bavorské. A popravdě jsem hodně mile překvapený! Nic geniálního to není, ale ostatně nebyl žádný z doposud natočených filmů. OK, ten nejslavnější z padesátek má oči mladé Romy Schneider, ale jinak nic moc.  Tohle je na TV uplně pohodová sedmička, kterou mamince nebo babičce uděláte myslím radost. 7/10
Sisi (2021)
2 -1
reagují: Disketa1
reagovat

Expanze

Šestá série je rozhodně lepší než ta předešlá (nicméně první tři řady už to nepřekonalo) a se zakončením jsem spokojený. Tvůrci se ale rozhodně tváří, že chtějí vyprávět dál (aneb začátek každého dílu) tak jsem teda zvědavý. Každopádně od dob BSG tady nebyl tak dobrý sci-fi seriál. 
816002
Šestá série je rozhodně lepší než ta předešlá (nicméně první tři řady už to nepřekonalo) a se zakončením jsem spokojený. Tvůrci se ale rozhodně tváří, že chtějí vyprávět dál (aneb začátek každého dílu) tak jsem teda zvědavý. Každopádně od dob BSG tady nebyl tak dobrý sci-fi seriál. 
Expanze
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No proto mě to napadlo :D Na jedničce mě teď strašej reklamy :D
815991
No proto mě to napadlo *:D* Na jedničce mě teď strašej reklamy *:D*
815988
2 -1
reagovat
Jak si tu někdo dělal prdel s Panem Tau, tak oni to vloni Němci skutečně BOHUŽEL natočili, uf..... 

link
815988
Jak si tu někdo dělal prdel s Panem Tau, tak oni to vloni Němci skutečně BOHUŽEL natočili, uf.....  https://www.csfd.cz/film/910034-pan-tau/galerie/
1 -1
reagují: verbst
reagovat

Expanse

Neviděl jsem ještě 6. řadu (čekám až budu doma a mít čas), každopádně vím jak končí 6. kniha a vím jak pokračuje další trilogie. Dovolím si tvrdit, že seriál je uzavřený co se týče linky s Marcem, ale otevřený co se týče Duarda, což je jaksi protože o něm je v podstatě další trilogie. Zájemcům o tento svět velmi doporučuju knížky. Zrovna si je dávám znova v audio podobě a je to parádní věc :+
815985
Neviděl jsem ještě 6. řadu (čekám až budu doma a mít čas), každopádně vím jak končí 6. kniha a vím jak pokračuje další trilogie. Dovolím si tvrdit, že seriál je uzavřený co se týče linky s Marcem, ale otevřený co se týče Duarda, což je jaksi protože o něm je v podstatě další trilogie. Zájemcům o tento svět velmi doporučuju knížky. Zrovna si je dávám znova v audio podobě a je to parádní věc *:+*
Expanse
5 0
reagovat
Moon Knight trailer v úterý nad ránem našeho času
link

Premiéra údajně 30.března
815982
Moon Knight trailer v úterý nad ránem našeho času https://www.facebook.com/DisneyPlus/videos/3183895995227445 Premiéra údajně 30.března
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Dopičé*ééé, f*ck yes! :+

Dokud to budou psát ti samí lidi, tak nepochybuju.

"We dug coal together."
815974
Dopičé*ééé, f*ck yes! *:+* Dokud to budou psát ti samí lidi, tak nepochybuju. [i]"We dug coal together."[/i]
815878
4 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Jestli to bude z půlky tak dobré, jak Kingdeom, tak se máme na co těšit:+
815945
Jestli to bude z půlky tak dobré, jak Kingdeom, tak se máme na co těšit*:+*
815944
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se