Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15641 - 15660 Napsat příspěvek

The Sinner (2017)

Mám za sebou první sérii a vřele doporučuji. V poslední době jsem tu neviděl nic doporučeného, co by bylo podobné. 
Nebál bych se říct, že to šlape na paty i Mare z Easttownu i Mindhunterovi. Kromě skvěle napsané ústřední dvojice (detektiv a vražedkyně, pokud vlastně je vražedkyně), to má opravdu propracovaný příběh s mnoha twisty. Myslím, že uvidíte po prvním dílu, jestli budete pokračovat. 
Nejlepší role Jessica Bielové.
822469
Mám za sebou první sérii a vřele doporučuji. V poslední době jsem tu neviděl nic doporučeného, co by bylo podobné.  Nebál bych se říct, že to šlape na paty i Mare z Easttownu i Mindhunterovi. Kromě skvěle napsané ústřední dvojice (detektiv a vražedkyně, pokud vlastně je vražedkyně), to má opravdu propracovaný příběh s mnoha twisty. Myslím, že uvidíte po prvním dílu, jestli budete pokračovat.  Nejlepší role Jessica Bielové.
The Sinner (2017)
3 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
822465
https://www.youtube.com/watch?v=By72eQtjglM
822449
4 -2
reagovat

1883

Viděl jsem čtyři díly a je to super, jen se nemůžu dokopat si pustit další díly (není moc nálada). Takže počítám, že asi za měsíc si to pustím od znovu a zkusím to celé sjet.
822460
Viděl jsem čtyři díly a je to super, jen se nemůžu dokopat si pustit další díly (není moc nálada). Takže počítám, že asi za měsíc si to pustím od znovu a zkusím to celé sjet.
1883
2 -1
reagovat

Malý Sheldon S01

Dlouho jsem to ignoroval, jelikož jsem si myslel, že jde o spin-off, kde se bude známá značka dojit. Jenže jsem se spletl. Seriál toho nabízí kupodivu mnohem více. Navíc je filmařsky mnohem hravější, než Teorie, má zajímavé postavy a jako seriál k jídlu funguje parádně. 7-7,5/10
822459
Dlouho jsem to ignoroval, jelikož jsem si myslel, že jde o spin-off, kde se bude známá značka dojit. Jenže jsem se spletl. Seriál toho nabízí kupodivu mnohem více. Navíc je filmařsky mnohem hravější, než Teorie, má zajímavé postavy a jako seriál k jídlu funguje parádně. [b]7-7,5/10[/b]
Malý Sheldon S01
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
S přibývajícím počtem sérií stoupá celková kvalita, a i když mne trojka hodně bavila, druhá řada, o rozbitých lidech v rozbitém světě, zůstává nepřekonána. Absolutní top a divácky děsivější zážitek než řada první, jež v mnoha ohledech připomíná nabiflovaného teenagera okouzleného Schopenhauerem z četby po nocích. 8)
822449
S přibývajícím počtem sérií stoupá celková kvalita, a i když mne trojka hodně bavila, druhá řada, o rozbitých lidech v rozbitém světě, zůstává nepřekonána. Absolutní top a divácky děsivější zážitek než řada první, jež v mnoha ohledech připomíná nabiflovaného teenagera okouzleného Schopenhauerem z četby po nocích. *8)*
822355
1 -6
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: zahron
Jsi dobry clovek a mas vkus :D:+
822433
Jsi dobry clovek a mas vkus *:D**:+*
822432
6 -2
reagovat

1883

viděl jsem to celé ... a to je asi tak vše co k tomu mohu říct. 

Né vážně --- absolutně nemám slov, nejde to popsat, jako kdyby semnou někdo zacloumal jak s hadrovou panenkou, třískl 3 facky na xicht a pak posadil zpátky do židle. Tenhle pocit jsem měl naposledy u Requiem za Sen.
20 z 10 btw.
822432
viděl jsem to celé ... a to je asi tak vše co k tomu mohu říct.  Né vážně --- absolutně nemám slov, nejde to popsat, jako kdyby semnou někdo zacloumal jak s hadrovou panenkou, třískl 3 facky na xicht a pak posadil zpátky do židle. Tenhle pocit jsem měl naposledy u Requiem za Sen. 20 z 10 btw.
1883
6 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Kostěj
Nejsi sám, mě to taky teprve čeká (asi po Kanclu). A prý má být další nová série. :+
822391
Nejsi sám, mě to taky teprve čeká (asi po Kanclu). A prý má být další nová série. *:+*
822355
2 -1
reagovat
Počkám si teda, jestli se hlavní věci uspokojivě vysvětlí
822378
Počkám si teda, jestli se hlavní věci uspokojivě vysvětlí
2 -1
reagovat
reaguje na: okkac
V S02 se toho děje více, než v první, je tam více postav a děje se další worldbuilding, kde ale nedostáváme moc na úkazy odpovědi, takže v další sérii se budou muset tvůrci dost snažit, ať se jim to moc nesesype. Asi bych to možná přirovnal k Lost (ty jsem ale viděl jen krátce a nedokoukal)
822377
V S02 se toho děje více, než v první, je tam více postav a děje se další worldbuilding, kde ale nedostáváme moc na úkazy odpovědi, takže v další sérii se budou muset tvůrci dost snažit, ať se jim to moc nesesype. Asi bych to možná přirovnal k Lost (ty jsem ale viděl jen krátce a nedokoukal)
822368
2 -2
reagovat
ok that explains nothing .... :o:(:-
822373
ok that explains nothing .... *:o**:(**:-*
822368
2 -1
reagovat
A dává to smysl? Když vyšla první sérka, dal jsem první dva tři díly a přišlo mi to pomalé
822371
A dává to smysl? Když vyšla první sérka, dal jsem první dva tři díly a přišlo mi to pomalé
822368
2 -1
reagovat

Raised By Wolves S02

Tvl, trošku si myslím, že se tvůrci předhání , kdo přijde s dalším divným úkazem a mytologií. Na konci minulé řady byl létající had, tady je teď létající Travis Fimmel. :D 8 epizoda byla poslední, není jich 10 jak u S01.
822368
Tvl, trošku si myslím, že se tvůrci předhání , kdo přijde s dalším divným úkazem a mytologií. Na konci minulé řady byl létající had, tady je teď létající Travis Fimmel. *:D* 8 epizoda byla poslední, není jich 10 jak u S01.
Raised By Wolves S02
2 -3
reagují: okkac, zahron, Snipsley
reagovat

True Detective (S01)

No ty vole kde já jsem tuto zaspal??? [9,247/10]

Jo aha, vyhýbám se detektivkám. Tak to jo.
822355
No ty vole kde já jsem tuto zaspal??? [b][9,247/10][/b] [spoiler]Jo aha, vyhýbám se detektivkám. Tak to jo.[/spoiler]
True Detective (S01)
10 -2
reagují: CAPS_LOCK, Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
počkám na Durovu recenzi a pak se na to dám. :D8)
822336
počkám na Durovu recenzi a pak se na to dám. *:D**8)*
822333
4 -1
reagovat
Zkoušel už někdo nový western s Ragnarem, Malíčkem a Preacherem?
822333
Zkoušel už někdo [url=https://www.csfd.cz/film/1152226-that-dirty-black-bag/prehled/]nový western[/url] s Ragnarem, Malíčkem a Preacherem?
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: zahron
Nejsou, ale druhej je taky bozi a na konci serie budes urcite hodne nadsenej :)

Je to vyjimecnej pocin
822331
Nejsou, ale druhej je taky bozi a na konci serie budes urcite hodne nadsenej :) Je to vyjimecnej pocin
822330
2 -1
reagovat

1883

ty píííčo, jsou tak dobré všechny díly jako ten první ? :o:o
822330
ty píííčo, jsou tak dobré všechny díly jako ten první ? *:o**:o*
1883
3 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

Star Trek Discovery

Wow! Po tretej sérke som s tým už chcel definitívne seknúť a na začiatku 4. série som aj ľutoval, že som tak nespravil, ale... Neviem, či teda spravili počas mid-season pauzy nejaké zmeny za kamerami, ale z tej druhej polovice som mal pocit, že sledujem úplne iný seriál... niekedy aj s vymenenými hercami. Posledné dve časti regulérne nadšenie aké som zažil len pri tých nových filmoch. Prečo to takto nemohlo vyzerať od začiatku?
822327
Wow! Po tretej sérke som s tým už chcel definitívne seknúť a na začiatku 4. série som aj ľutoval, že som tak nespravil, ale... Neviem, či teda spravili počas mid-season pauzy nejaké zmeny za kamerami, ale z tej druhej polovice som mal pocit, že sledujem úplne iný seriál... niekedy aj s vymenenými hercami. Posledné dve časti regulérne nadšenie aké som zažil len pri tých nových filmoch. Prečo to takto nemohlo vyzerať od začiatku?
Star Trek Discovery
2 -1
reagovat
reaguje na: MichalJ
Pokud si dobře pamatuju (psal jsem o tom asi před půl rokem) tak N chtěl bojovat převážne se sdílením mimo rodiny a blízké přátele bez ohledu na domácnost. Tedy takové to, že sdílíš tarif a afričanem a australanem :D

Takže se maximálně odváží k ověřovacím sms nebo něco podobného a tím to skončí. Jinak by přišli o dost lidí. Však kolik z nich si předplácí třeba Spotify ve více lidech, ale sami by se na to mohli...:D
822292
Pokud si dobře pamatuju (psal jsem o tom asi před půl rokem) tak N chtěl bojovat převážne se sdílením mimo rodiny a blízké přátele bez ohledu na domácnost. Tedy takové to, že sdílíš tarif a afričanem a australanem *:D* Takže se maximálně odváží k ověřovacím sms nebo něco podobného a tím to skončí. Jinak by přišli o dost lidí. Však kolik z nich si předplácí třeba Spotify ve více lidech, ale sami by se na to mohli...*:D*
822281
3 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se