Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15621 - 15640 Napsat příspěvek

Peaky Blinders

Mám za sebou 4 série. Sudé řady zatím top, Brody luxusní, Hardy dokonalá svině, ty jeho lines ve 4. sérii byly work of a genius, tak mě jen zajímá, jestli je to nejlepší už za mnou, nebo to během těch dalších dvou sérii jde ještě vejš.

Momentálně je to za mě part Mad Men, part Godfather a part Sons of Anarchy, což je teda božskej mix.
822883
Mám za sebou 4 série. Sudé řady zatím top, Brody luxusní, Hardy dokonalá svině, ty jeho lines ve 4. sérii byly work of a genius, tak mě jen zajímá, jestli je to nejlepší už za mnou, nebo to během těch dalších dvou sérii jde ještě vejš. Momentálně je to za mě part Mad Men, part Godfather a part Sons of Anarchy, což je teda božskej mix.
Peaky Blinders
9 -1
reagují: (=LIFTY=), Muel
reagovat

Archive 81

Netflix to zaříznul....:-
link
822868
Netflix to zaříznul....*:-* https://deadline.com/2022/03/archive-81-canceled-netflix-one-season-mamoudou-athie-and-dina-shihabi-1234986278/
Archive 81
6 0
reagují: okkac
reagovat

Peaky Blinders s06e04

Slovami klasika "To je úplne iná liga. To je úplne iný šport." Väčšinu súčasnej seriálovej produkcie to zakopáva do zeme.  :+:+:+
822835
Slovami klasika "To je úplne iná liga. To je úplne iný šport." Väčšinu súčasnej seriálovej produkcie to zakopáva do zeme.  *:+**:+**:+*
Peaky Blinders s06e04
4 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No asi do 6. dílu to bylo ok, ale už rozjeli natahovačku a já na tohle už po desáté fakt nemám náladu.
Nakonec to buď zruší nebo z toho vyleze blábol. Přitom začátek byl fakt slibný.
822812
No asi do 6. dílu to bylo ok, ale už rozjeli natahovačku a já na tohle už po desáté fakt nemám náladu. Nakonec to buď zruší nebo z toho vyleze blábol. Přitom začátek byl fakt slibný.
822803
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
nejdůležitější informace zatím nepadla....
kolik /pokud/ je tam poloobnažených lgbt koloušků?
822807
nejdůležitější informace zatím nepadla.... kolik /pokud/ je tam poloobnažených lgbt koloušků?
822783
9 -3
reagovat

From

Jako... Já tam ty chyby vidím. Je to béčkové až na půdu (Kingovina jak vyšitá), ne každá postava je úplně sympatická, někteří dost přehrávaji a Michael ze Ztracených je šerif asi jako RainMaker dolňák, ALE!
Paradoxně mě to chytlo nejvíc z mysteriózních seriálu poslední doby a na každý díl se těším pomalu stejně, jak na Peaky Blinders. 
Baví mě ta znepokojivost podobná Vesnici a fakt mě zajímá, jak se to celé vysvětlí.
Navíc intro je luxusní.
Teď jen doufám, že to nebudou tahat přes 10 řad.
822803
Jako... Já tam ty chyby vidím. Je to béčkové až na půdu (Kingovina jak vyšitá), ne každá postava je úplně sympatická, někteří dost přehrávaji a Michael ze Ztracených je šerif asi jako RainMaker dolňák, ALE! Paradoxně mě to chytlo nejvíc z mysteriózních seriálu poslední doby a na každý díl se těším pomalu stejně, jak na Peaky Blinders.  Baví mě ta znepokojivost podobná Vesnici a fakt mě zajímá, jak se to celé vysvětlí. Navíc intro je luxusní. Teď jen doufám, že to nebudou tahat přes 10 řad.
From
4 -2
reagují: Vardant
reagovat
Pokud jste fandové britských kriminálek a Stephena Merchanta, tak je to pro vás povinnost.
822783
Pokud jste fandové britských kriminálek a Stephena Merchanta, tak je to pro vás povinnost.
3 -6
reagují: xxendxx
reagovat
:D
822782
*:D*
822781
7 0
reagovat
Naštěstí to má jen 3 díly.
822781
Naštěstí to má jen 3 díly.
16 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Four Lives

Druhý díl Four Lives je opět skvělý. Přestože jde o příběh podle skutečných událostí, ani teď si nic nezjišťuju, abych si omylem nenadělil nějaké spoilery. Má to atmosféru, má to výborně napsané postavy, má to emoce a má to zkrátka všechno, co bych od dobré BBC minisérie očekával. :+
822776
Druhý díl Four Lives je opět skvělý. Přestože jde o příběh podle skutečných událostí, ani teď si nic nezjišťuju, abych si omylem nenadělil nějaké spoilery. Má to atmosféru, má to výborně napsané postavy, má to emoce a má to zkrátka všechno, co bych od dobré BBC minisérie očekával. *:+*
Four Lives
1 -7
reagovat
JEŽIŠMARJA! LIFESAVER :D
Manželka jde na operaci a fakt bych potřeboval kluky večer nějak zabavit :D

Díky, kámo :D
822698
JEŽIŠMARJA! LIFESAVER *:D* Manželka jde na operaci a fakt bych potřeboval kluky večer nějak zabavit *:D* Díky, kámo *:D*
822694
4 -1
reagovat
Verbst a jiní rodičové můžou slavit. Tlapkova patrola ve filmu je na HBO MAX:D
822694
Verbst a jiní rodičové můžou slavit. Tlapkova patrola ve filmu je na HBO MAX*:D*
6 -2
reagují: verbst
reagovat

Four Lives

Tahle nová britská minisérie pojednává o vraždách mladých kluků v londýnském Barkingu. A mimochodem trochu se to dotýká Slovenska, protože příběh se odehrává v roce 2015 a vystupuje tam slovenský kluk (hraje ho Jakub Švec), který výslovně vzpomíná ono sedm let známé a ostudné slovenské "referendum o rodině". První díl je skvělý a těším se na další dvě části.
822682
Tahle nová britská minisérie pojednává o vraždách mladých kluků v londýnském Barkingu. A mimochodem trochu se to dotýká Slovenska, protože příběh se odehrává v roce 2015 a vystupuje tam slovenský kluk (hraje ho Jakub Švec), který výslovně vzpomíná ono sedm let známé a ostudné slovenské "referendum o rodině". První díl je skvělý a těším se na další dvě části.
Four Lives
2 -9
reagovat

The Last Kingdom

Dokoukáno včera a konec epický. :+ Potěšil návrat některých postav, na které jsem zapomněl. Ani bych nemusel vidět závěrečný film, který natočí letos, ale kouknu se na něj, to zas jo. :)
Asi jediný mínus už se to řešil, násobné twisty u některých postav, ale to jde prostě za předlohou. 
822610
Dokoukáno včera a konec epický. *:+* Potěšil návrat některých postav, na které jsem zapomněl. Ani bych nemusel vidět závěrečný film, který natočí letos, ale kouknu se na něj, to zas jo. *:)* Asi jediný mínus už se to řešil, násobné twisty u některých postav, ale to jde prostě za předlohou. 
The Last Kingdom
4 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Na víkend jsme pryč, ale už se těší až budu v pondělí večer na basketu a ve středu večer na kvízu, aby se na druhou sérii mohla podívat :D
822567
Na víkend jsme pryč, ale už se těší až budu v pondělí večer na basketu a ve středu večer na kvízu, aby se na druhou sérii mohla podívat *:D*
822529
2 -1
reagovat
Moje měla Vánoce už teď se spin-offem Big Mouth 
822545
Moje měla Vánoce už teď se spin-offem Big Mouth 
822529
2 -1
reagovat
My zatím dokoukavame poslední sérii Cizinky a inicioval jsem to já 
822533
My zatím dokoukavame poslední sérii Cizinky a inicioval jsem to já 
822529
4 -1
reagovat

Bridgertonovi

Pánové, doufám, že svým drahým polovičkám na víkend nic neplánujete. V pátek bude druhá série!! 
822529
Pánové, doufám, že svým drahým polovičkám na víkend nic neplánujete. V pátek bude druhá série!! 
Bridgertonovi
2 -1
reagovat

Obi-Wan Kenobi

Malí Luke Skywalker a Leia Organa, resp. jejich představitelé v seriálu.
822510
Malí [url=https://www.imdb.com/name/nm12213000/]Luke Skywalker[/url] a [url=https://www.imdb.com/name/nm8643487/]Leia Organa[/url], resp. jejich představitelé v seriálu.
Obi-Wan Kenobi
7 0
reagovat

Peaky Blinders

Neskutečná nálož emocí. Navíc ten visuální styl!!!
Pro mě opravdu top seriál. 
1883 je emočně slaběji vývar o proti PB 
822474
Neskutečná nálož emocí. Navíc ten visuální styl!!! Pro mě opravdu top seriál.  1883 je emočně slaběji vývar o proti PB 
Peaky Blinders
1 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se