Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15661 - 15680 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr

nechápu

Já jsem už dva díly od konce a jsem spokojen a zároveň smutný, že je to finální série 8)
822286
Já jsem už dva díly od konce a jsem spokojen a zároveň smutný, že je to finální série *8)*
nechápu
822269
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Přečti si verbala, jestli to nejsi ty:D
822283
Přečti si verbala, jestli to nejsi ty*:D*
822269
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Veď ja to mám tak isto :D

Ale robí proti tomu, len predpokladám snažia sa zistiť ako to spraviť tak, aby sa im potom väčšina z tých zdieľaných na to nevyprdla (ja osobne si tiež neviem predstaviť za aktuálnu ponuku tam platiť celé sám). Samozrejme chcú mať čo najviac peňazí za to, ale myslím že si nemôžu dovoliť aby im ľudia preto hromadne rušili účty, to by ich akcionári zle znášali.

Začali že sem tam niekomu príde, že treba zadať kód z sms alebo mailu (čo sa ale vyrieši veľmi jednoducho aj na diaľku s niekým, že áno).

A teraz tým, čo sa píše v článku čo tu postol trochu nižšie Disketa1. Zatiaľ samozrejme nič u nás a možno sa to takto spravené ani ku nám nedostane.
822281
Veď ja to mám tak isto *:D* Ale robí proti tomu, len predpokladám snažia sa zistiť ako to spraviť tak, aby sa im potom väčšina z tých zdieľaných na to nevyprdla (ja osobne si tiež neviem predstaviť za aktuálnu ponuku tam platiť celé sám). Samozrejme chcú mať čo najviac peňazí za to, ale myslím že si nemôžu dovoliť aby im ľudia preto hromadne rušili účty, to by ich akcionári zle znášali. Začali že sem tam niekomu príde, že treba zadať kód z sms alebo mailu (čo sa ale vyrieši veľmi jednoducho aj na diaľku s niekým, že áno). A teraz tým, čo sa píše v článku čo tu postol trochu nižšie Disketa1. Zatiaľ samozrejme nič u nás a možno sa to takto spravené ani ku nám nedostane.
822263
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat

Last Kingdom season 5

Jako sorry, ale po prvním dílu to balím. Nehodlám si kurvit vzpomínky na skvělý séroš. :-
822269
Jako sorry, ale po prvním dílu to balím. Nehodlám si kurvit vzpomínky na skvělý séroš. *:-*
Last Kingdom season 5
3 -7
reagují: Ravenhorn, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: MichalJ
Bojuje proti tomu tak, že vůbec nic nedělá. 90% uživatelů s více profilů to má takto.
822263
Bojuje proti tomu tak, že vůbec nic nedělá. 90% uživatelů s více profilů to má takto.
822261
3 -1
reagují: MichalJ
reagovat
reaguje na: verbst
Ano, to je to co im vadi. Oficialne sa Netflix tvari, ze mozes mat viac profilov a 4 zariadenia mozu pozerat naraz, ale vsetko len v ramci 1 domacnosti. Inak uz porusujes ich pravidla a to je to, co sa prave teraz snazia riesit.
822261
Ano, to je to co im vadi. Oficialne sa Netflix tvari, ze mozes mat viac profilov a 4 zariadenia mozu pozerat naraz, ale vsetko len v ramci 1 domacnosti. Inak uz porusujes ich pravidla a to je to, co sa prave teraz snazia riesit.
822249
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Pokiaľ si dobre pamätám, môžeš mať 5 profilov, ale len 4 môžu byť pustené naraz. Je jedno v podstate kde sa tie profily spúšťajú a ako ďaleko sú od seba ak sa pýtaš na to, len nieje dobré ak jeden profil používaš napríklad u seba doma a dajme tomu tvoj otec čo žije v inom meste by často klikal na ten tvoj profil. Aj keď neviem si predstaviť čo by ti akože za to mohli urobiť....zrušiť účet? :D
822256
Pokiaľ si dobre pamätám, môžeš mať 5 profilov, ale len 4 môžu byť pustené naraz. Je jedno v podstate kde sa tie profily spúšťajú a ako ďaleko sú od seba ak sa pýtaš na to, len nieje dobré ak jeden profil používaš napríklad u seba doma a dajme tomu tvoj otec čo žije v inom meste by často klikal na ten tvoj profil. Aj keď neviem si predstaviť čo by ti akože za to mohli urobiť....zrušiť účet? *:D*
822249
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jak to tam ale funguje? 
Když mám ten účet, kde je možnosti pěti profilů a máme to ve třech domácnostech (respektive brácha bydlí v baráku s tátou a maj stejnou wifinu, tak se to asi nepozná, ne?) - to vadí nějak? To je to proti čemu brojí?

Diska nekomentovat :D
822249
Jak to tam ale funguje?  Když mám ten účet, kde je možnosti pěti profilů a máme to ve třech domácnostech (respektive brácha bydlí v baráku s tátou a maj stejnou wifinu, tak se to asi nepozná, ne?) - to vadí nějak? To je to proti čemu brojí? Diska nekomentovat *:D*
822245
1 -1
reagují: MichalJ, SteKi
reagovat
reaguje na: okkac
Tak ja to beriem ako pridanú hodnotu, nie ako dôvod prečo je cena taká aká je. A keď tak, stačí nájsť dvoch kamarátov aspoň a máš to za 4 eura. Ja to tak aspoň robím a vôbec s tým nemám problém, pretože netflixu samému je to úplne jedno. Ak to začnú riešiť, prestaňem to robit
822247
Tak ja to beriem ako pridanú hodnotu, nie ako dôvod prečo je cena taká aká je. A keď tak, stačí nájsť dvoch kamarátov aspoň a máš to za 4 eura. Ja to tak aspoň robím a vôbec s tým nemám problém, pretože netflixu samému je to úplne jedno. Ak to začnú riešiť, prestaňem to robit
822246
2 -1
reagovat
Pisu po nekolikate, az mi netflix nabidne 1 device a 4K rozliseni, tak do toho klidne pujdu. Pokud je kvalita streamu navazana na pocet lidi, tak at se pak nedivi, ze se to sdili :-
822246
Pisu po nekolikate, az mi netflix nabidne 1 device a 4K rozliseni, tak do toho klidne pujdu. Pokud je kvalita streamu navazana na pocet lidi, tak at se pak nedivi, ze se to sdili *:-*
6 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Disketa1
A když si do kina koupíš jeden lístek, tak pak jdeš v pěti lidech, že tě to překvapuje? :D

A serióznější reakce: IMO to budou aplikovat jen u účtů, které jdou přes čáru (10 domácností apod).
822245
A když si do kina koupíš jeden lístek, tak pak jdeš v pěti lidech, že tě to překvapuje? *:D* A serióznější reakce: IMO to budou aplikovat jen u účtů, které jdou přes čáru (10 domácností apod).
822244
10 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nemám a tohle mě dost odrazuje.
822244
Nemám a tohle mě dost odrazuje.
822242
2 -12
reagují: Gonzi
reagovat
A ty už ho máš?
822242
A ty už ho máš?
8 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Mezitím Netflix: link :-
822241
Mezitím Netflix: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/netflix-poplatky-sdileni-uctu-zmena-penize-serial-film.A220318_110842_eko-zahranicni_jla *:-*
1 -3
reagovat

Disney+

Sleduju lokalizaci a postup obou služeb, a z mého pohledu na tom Disney+ jede dobře. Překladatelé pro ně pracují už dlouho a CZ lokalizaci začli nahrávat pomalu už loni na podzim. Zabookovali si velkej počet titulkářů a dabingových studií a postupně se to tam solí. K novinkám na službě už teď často přidávají i české titulky(méně často dab), tak možná nabírají vyšší rychlostní stupeň a start bude dřív než ten odhadovaný červen.
Vyhledávaní o čem psal Ted u Maxu tu funguje lépe (co se týče herců), ale i tu jsou schopní při hledání nabídnout ke správným výsledkům i zcela nesouvisející obsah.

Při překladu slavných IP se snaží držet zavedených překladatelů a i u dabingu i třeba těch MCU seriálů se snaží, když si tam dotáhnou třeba i Štěpničku na štěk generála Rosse u What If.
822239
Sleduju lokalizaci a postup obou služeb, a z mého pohledu na tom Disney+ jede dobře. Překladatelé pro ně pracují už dlouho a CZ lokalizaci začli nahrávat pomalu už loni na podzim. Zabookovali si velkej počet titulkářů a dabingových studií a postupně se to tam solí. K novinkám na službě už teď často přidávají i české titulky(méně často dab), tak možná nabírají vyšší rychlostní stupeň a start bude dřív než ten odhadovaný červen. Vyhledávaní o čem psal Ted u Maxu tu funguje lépe (co se týče herců), ale i tu jsou schopní při hledání nabídnout ke správným výsledkům i zcela nesouvisející obsah. Při překladu slavných IP se snaží držet zavedených překladatelů a i u dabingu i třeba těch MCU seriálů se snaží, když si tam dotáhnou třeba i Štěpničku na štěk generála Rosse u What If.
Disney+
822223
8 -1
reagovat
Nebude, ale nikde si to neslysel... ;)
822228
Nebude, ale nikde si to neslysel... *;)*
822223
3 0
reagovat
Šmarja, já doufám, že D+ na tom bude líp. MNOHEM líp. 
Po tolika odsunech :D
822223
Šmarja, já doufám, že D+ na tom bude líp. MNOHEM líp.  Po tolika odsunech *:D*
1 -1
reagují: Fanous21, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Bohužel s těmi titulky už dlouho u tohoto seriálu nepohli. Je to smutné. Asi nestíhačka jako prase.
822214
Bohužel s těmi titulky už dlouho u tohoto seriálu nepohli. Je to smutné. Asi nestíhačka jako prase.
822206
2 -1
reagovat
BTW kdo sleduje Fringe, tak CZ titulky mají jen první dvě řady. Pak jedině dabing nebo si počkat...
822206
BTW kdo sleduje Fringe, tak CZ titulky mají jen první dvě řady. Pak jedině dabing nebo si počkat...
1 -1
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: The Joker
To s PC poslouchám často, ale já to tam imho nikdy neviděl, přišlo mi to vyvážené a středové. Hlavně se doba změnila, už je to dlouho...
822198
To s PC poslouchám často, ale já to tam imho nikdy neviděl, přišlo mi to vyvážené a středové. Hlavně se doba změnila, už je to dlouho...
822197
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se