Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15601 - 15620 Napsat příspěvek
Rozhovor s ředitelkou HBO MAX

Ta odpověď na to, proč nepřišli už na podzim:D
823004
[url=https://forbes.cz/v-breznu-vezmeme-cesko-utokem-konkurence-nas-nezajima-rika-evropska-sefka-hbo-max/]Rozhovor s ředitelkou HBO MAX [/url] Ta odpověď na to, proč nepřišli už na podzim*:D*
10 -1
reagovat

HALO

Prvních x minut Mad Max. Nevím co to mělo být. Pak jsou zbraně účinné podle toho, kdo je drží (ten rotačák to zabil). Zápletka mě nebaví. Většina herců jak z ochotnického divadla. Vlastně mě na tom kromě sem tam nějaké té propriety, bavilo jen to rozstřílení teenagerů plazmou.
Když vezmu, že to byl ten pilot, který by mě měl donutit se dívat na celý seriál a teď týden nespat... tak ne no :D

TheJoker
Chápu jak to myslíš, na druhou stranu seriál může recyklovat hodně věcí, což dost pomáhá natáhnout stopáž. Ostatně, LOTR byl "levný", protože byl natočený jako 12h materiálu, který se akorát sestříhal na 3 filmy. :D
822995
Prvních x minut Mad Max. Nevím co to mělo být. Pak jsou zbraně účinné podle toho, kdo je drží (ten rotačák to zabil). Zápletka mě nebaví. Většina herců jak z ochotnického divadla. Vlastně mě na tom kromě sem tam nějaké té propriety, bavilo jen to rozstřílení teenagerů plazmou. Když vezmu, že to byl ten pilot, který by mě měl donutit se dívat na celý seriál a teď týden nespat... tak ne no *:D* TheJoker Chápu jak to myslíš, na druhou stranu seriál může recyklovat hodně věcí, což dost pomáhá natáhnout stopáž. Ostatně, LOTR byl "levný", protože byl natočený jako 12h materiálu, který se akorát sestříhal na 3 filmy. *:D*
HALO
3 -2
reagují: The Joker
reagovat

Halo

mě teda chytlo opravdu hodně. První díl lepší jak filmová Duna (modří prominou) :D8):+

hry jsem nehrál nikdy. Ale tak fakt mě to bavilo. Masterchief aka Robocop mě baví hodně 8)
822983
 mě teda chytlo opravdu hodně. První díl lepší jak filmová Duna (modří prominou) *:D**8)**:+* hry jsem nehrál nikdy. Ale tak fakt mě to bavilo. Masterchief aka Robocop mě baví hodně *8)*
Halo
3 -16
reagovat
reaguje na: do_Od
Jj, realne prece neni mozny aby minuta sci-fi blockbusteru stala v prumeru nejakou castku a serial by to dokazal za 1/8 nakladu nebo tak. Proto si treba neumim predstavit ty Green Lanterny... LED pozadi urcite dokaze mnohe ale zaroven to znamena ze akcni sceny obsahuji omezeny pocet postav na omezenem prostoru nebo jsou izolovani, takze to proste furt nebude jak velkofilm za 200-250. A mozna i duvod proc ani po 5 letech Netflix nehnul s adaptaci Old Man's War, coz je Avatar+Halo.
822965
Jj, realne prece neni mozny aby minuta sci-fi blockbusteru stala v prumeru nejakou castku a serial by to dokazal za 1/8 nakladu nebo tak. Proto si treba neumim predstavit ty Green Lanterny... LED pozadi urcite dokaze mnohe ale zaroven to znamena ze akcni sceny obsahuji omezeny pocet postav na omezenem prostoru nebo jsou izolovani, takze to proste furt nebude jak velkofilm za 200-250. A mozna i duvod proc ani po 5 letech Netflix nehnul s adaptaci Old Man's War, coz je Avatar+Halo.
822959
6 0
reagovat

Halo

Ta funkčnost a nefunkčnost zbraní na nepřátele podle toho kdo je drží mi ke zhodnocení stačila.

Tohle bude hodně špatné.
822963
Ta funkčnost a nefunkčnost zbraní na nepřátele podle toho kdo je drží mi ke zhodnocení stačila. Tohle bude hodně špatné.
Halo
6 -2
reagovat

Halo

Za mě ta akce směšná, obsazení nudný, zápletka se rozjíždí moc pomalu a výprava připomíná Expanzi v první sérii - což není lichotka. Po trailerech jsem se celkem těšil, druhou epizodu už ale dost možná ani nedám.

Prostě jakmile je to sci-fi/fantasy s větším důrazem na efekty/akci, tak jsou ty seriály mizérie nebo zklamání jeden vedle druhýho. A ano, stojím si za tím, že Zaklínač z nich doteď vypadá/dopadl nejlíp.
822959
Za mě ta akce směšná, obsazení nudný, zápletka se rozjíždí moc pomalu a výprava připomíná Expanzi v první sérii - což není lichotka. Po trailerech jsem se celkem těšil, druhou epizodu už ale dost možná ani nedám. Prostě jakmile je to sci-fi/fantasy s větším důrazem na efekty/akci, tak jsou ty seriály mizérie nebo zklamání jeden vedle druhýho. A ano, stojím si za tím, že Zaklínač z nich doteď vypadá/dopadl nejlíp.
Halo
11 -2
reagují: The Joker
reagovat

Halo

Hry jsem nehrál, knihy nečetl. Akční scéna na prvních 15-20 minut byla super. Nástup Master Chiefa byl fajn. Potom to šlo směrem ke generické  scifi show, kde se místo bitek řeší vše ostatní. Díval jsem se po 12hodinách práce, a neusnul jsem. :D Chtělo by to opravdu víc pěnez, a jestli se místo fightů dočkáme rozebírání pocitů hlavního hrdiny, tak u toho asi dál nebudu.
822956
Hry jsem nehrál, knihy nečetl. Akční scéna na prvních 15-20 minut byla super. Nástup Master Chiefa byl fajn. Potom to šlo směrem ke generické  scifi show, kde se místo bitek řeší vše ostatní. Díval jsem se po 12hodinách práce, a neusnul jsem. *:D* Chtělo by to opravdu víc pěnez, a jestli se místo fightů dočkáme rozebírání pocitů hlavního hrdiny, tak u toho asi dál nebudu.
Halo
3 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad

Peaky Blinders, šestá řada

Spoilerovat nebudu, ale za sebe přiznám z šesté řady pramalé nadšení, alespoň po čtyřech dílech. Sám pořádně nevím, proč to na mě najednou nefunguje, ale přistihl jsem se mj. i při úvahách na téma rozdíl mezi stylovostí a pozérstvím. Hlavně však je strašně moc prostoru věnováno linii, o které nevěřím, že může být nějak zvlášť divácky atraktivní a třeba pro mě konkrétně byla (z osobních důvodů) až nepříjemná. Jako budiž, emoce a motivace hlavní postavy, fajn, ale že bych si to kdovíjak užíval, to bych spíš kecal - každopádně pak zbývá pohříchu málo času na věci, kvůli kterým jsem si PB oblíbil. Takže dohromady hlásím spíš únavu materiálu,  která ovšem může klidně být na straně diváka 8)
822951
Spoilerovat nebudu, ale za sebe přiznám z šesté řady pramalé nadšení, alespoň po čtyřech dílech. Sám pořádně nevím, proč to na mě najednou nefunguje, ale přistihl jsem se mj. i při úvahách na téma rozdíl mezi stylovostí a pozérstvím. Hlavně však je strašně moc prostoru věnováno linii, o které nevěřím, že může být nějak zvlášť divácky atraktivní a třeba pro mě konkrétně byla (z osobních důvodů) až nepříjemná. Jako budiž, emoce a motivace hlavní postavy, fajn, ale že bych si to kdovíjak užíval, to bych spíš kecal - každopádně pak zbývá pohříchu málo času na věci, kvůli kterým jsem si PB oblíbil. Takže dohromady hlásím spíš únavu materiálu,  která ovšem může klidně být na straně diváka *8)*
Peaky Blinders, šestá řada
822919
3 -1
reagovat

Halo

Od tohodle az k naprosto genericke tv show byla dlouha cesta, ale Paramount / Amblin si to meli odpustit. Nejsem gamer, hral jsem jen trojku (hodne, hodne dobry) a cetl Zkazu cile (dobry), ale delat Halo serii kde se Master Chef vyskytuje jen v pulce scen a akcni je pouze jedna z nich... Uff. Zjevne to melo sotva tretinovy rozpocet nez by bylo potreba a zaroven tam chybeli tvurci s vizi a stylem, protoze po tech letech cekani se vlastne jedna o fiasko. Nulova vyprava, nulova epicnost a mizerny CGI (postavy skacou jak v 15 let starym filmu) zasazuji Halo finalni ranu. Kdyz i netflixacke Jupiter's Legacy vyslo na $25m za epizodu a tohle na 10 pri neustalych zmenach, pretaceni, pulrocni pauze kvuli covidu... To je proste blbe a smutny jak hluboko se studio s paramounti historii propadlo. :(
822932
Od [url=https://www.moviezone.cz/clanek/447-who-the-f*ck-is-neill-blomkamp]tohodle[/url] az k naprosto genericke tv show byla dlouha cesta, ale Paramount / Amblin si to meli odpustit. Nejsem gamer, hral jsem jen trojku (hodne, hodne dobry) a cetl Zkazu cile (dobry), ale delat Halo serii kde se Master Chef vyskytuje jen v pulce scen a akcni je pouze jedna z nich... Uff. Zjevne to melo sotva tretinovy rozpocet nez by bylo potreba a zaroven tam chybeli tvurci s vizi a stylem, protoze po tech letech cekani se vlastne jedna o fiasko. Nulova vyprava, nulova epicnost a mizerny CGI (postavy skacou jak v 15 let starym filmu) zasazuji Halo finalni ranu. Kdyz i netflixacke Jupiter's Legacy vyslo na $25m za epizodu a tohle na 10 pri neustalych zmenach, pretaceni, pulrocni pauze kvuli covidu... To je proste blbe a smutny jak hluboko se studio s paramounti historii propadlo. :(
Halo
4 -2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad

PB hra

link

to si radši zahraju první mafii než tuhle divnou plošinovku 8)
822924
https://www.youtube.com/watch?v=jdeC05YRqbs&ab_channel=PlayStationEurope to si radši zahraju první mafii než tuhle divnou plošinovku *8)*
PB hra
822919
1 -1
reagovat

Peaky Blinders

Tu hru jste někdo zkoušel? Má smysl ji kupovat?

Jinak kdo bude spoilerovat z poslední řady, dostane okamžitě ban. Chci si to dát až v kuse :D
822919
Tu hru jste někdo zkoušel? Má smysl ji kupovat? Jinak kdo bude spoilerovat z poslední řady, dostane okamžitě ban. Chci si to dát až v kuse *:D*
Peaky Blinders
10 0
reagují: SeldomSeen, RainMakeR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Este by mal byt film, ktory to ukonci. 
822915
Este by mal byt film, ktory to ukonci. 
822914
3 -1
reagovat
reaguje na: Godlike

Alfie Solomons

Hardy je tam naprosto božskej. Už v Taboo byl parádní a tady na malým prostoru udělá ze scény (dílu) maximální TOPku.

6. série je teda poslední ? 

kur*a to fakt budu muset opravdu najet na ten Yellowstone brzo .. 
822914
Hardy je tam naprosto božskej. Už v Taboo byl parádní a tady na malým prostoru udělá ze scény (dílu) maximální TOPku. 6. série je teda poslední ?  kur*a to fakt budu muset opravdu najet na ten Yellowstone brzo .. 
Alfie Solomons
822900
2 -1
reagují: RidleyCrowe
reagovat

Pachinko

Boha, ta kamera!:+ Korea netoči seriály a filmy, ale umělecké díla.
A velké plus za přístup Apple TV. Nejenže jsou k seriálu české titulky, ale dali si i tu práci barevné oddělit korejštinu a japonštinu.
822911
Boha, ta kamera!*:+* Korea netoči seriály a filmy, ale umělecké díla. A velké plus za přístup Apple TV. Nejenže jsou k seriálu české titulky, ale dali si i tu práci barevné oddělit korejštinu a japonštinu.
Pachinko
3 0
reagovat
Sceny s Hardym su scenaristicky a herecky skvost. :+:+
822907
Sceny s Hardym su [url=https://www.youtube.com/watch?v=IXL4nNrvaqA]scenaristicky[/url] a [url=https://www.youtube.com/watch?v=3DJr-NY5GTU]herecky[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=rt8aGh5Juxc]skvost[/url]. *:+**:+*
2 -1
reagovat

Atlanta

První dva díly třetí řady by měly být venku8)
822904
První dva díly třetí řady by měly být venku*8)*
Atlanta
6 0
reagovat
Jo, Alfie Solomons je vážně naprosto fantastická postava. Je to fakt dobrý. Nejmíň mě asi bavili Rusové a pátá série už nepůsobila tak surově, kvůli přirozenému vývoji, jen mi to trochu chybělo. Těším se na závěrečnou strašně moc.
822900
Jo, Alfie Solomons je vážně naprosto fantastická postava. Je to fakt dobrý. Nejmíň mě asi bavili Rusové a pátá série už nepůsobila tak surově, kvůli přirozenému vývoji, jen mi to trochu chybělo. Těším se na závěrečnou strašně moc.
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Hardy tam má životní roli. Škoda, že je tam tak málo, ale možná díky tomu má jeho postava bezchybné dialogy.
Ke čtvrté řadě:
Vypořádání se s Brodym jsem si pouštěl snad 10x. Dokonalá scéna.
822896
Hardy tam má životní roli. Škoda, že je tam tak málo, ale možná díky tomu má jeho postava bezchybné dialogy. Ke čtvrté řadě: [spoiler]Vypořádání se s Brodym[/spoiler] jsem si pouštěl snad 10x. Dokonalá scéna.
822883
6 -1
reagovat
čím ďalej tým lepšie. 5. séria je už fakt akože true gangster opus, na ktorý nedám dopustiť. neviem sa dočkať na 6. sériu, ako si to dám za dva dni.
822895
čím ďalej tým lepšie. 5. séria je už fakt akože true gangster opus, na ktorý nedám dopustiť. neviem sa dočkať na 6. sériu, ako si to dám za dva dni.
822883
2 -1
reagovat
reaguje na: Vardant
Kurna, zrovna tam jsem tu 2. seriku fakt chtel. Pritom to bylo celkem uspesne, fakt nechapu :-
822888
Kurna, zrovna tam jsem tu 2. seriku fakt chtel. Pritom to bylo celkem uspesne, fakt nechapu *:-*
822868
2 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se