Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15561 - 15580 Napsat příspěvek

That Dirty Black Bag ep. 1 - 3

Najbizarnejšia vec, čo teraz vysielajú. :)

Predovšetkým - je to objektívne zlé. Strašne zlé. Otrasní herci, dokonca aj Dominic Cooper. Príbehovo je to nesúrodý guláš spaghetti over-the-top krváku, ktorý akoby napísal S. Craig Zahler, a takého bežného western seriálu o zabudnutom mestečku, zloduchovi bažiacom po pôde, zamilovanej kurve, farmárovi, čo sa hrabe v suchej pôde a popri tom stráži zabudnutú baňu so zlatou žilou... K tomu banditi, šialení zabijáci, djangovský lovec ľudí, čo so sebou vláči "dirty black bag" plný hnijúcich ľudských hláv... Aiden Gillen v úlohe sériového vraha so sklonmi ku kanibalizmu...

Ako vravím, je to divoká zlátanina. A je to zlé.
A neviem to prestať pozerať a som ohromne zvedavý, čo ešte sa v tom svete prihodí. :D
824073
Najbizarnejšia vec, čo teraz vysielajú. :) Predovšetkým - je to objektívne zlé. Strašne zlé. Otrasní herci, dokonca aj Dominic Cooper. Príbehovo je to nesúrodý guláš spaghetti over-the-top krváku, ktorý akoby napísal S. Craig Zahler, a takého bežného western seriálu o zabudnutom mestečku, zloduchovi bažiacom po pôde, zamilovanej kurve, farmárovi, čo sa hrabe v suchej pôde a popri tom stráži zabudnutú baňu so zlatou žilou... K tomu banditi, šialení zabijáci, djangovský lovec ľudí, čo so sebou vláči "dirty black bag" plný hnijúcich ľudských hláv... Aiden Gillen v úlohe sériového vraha so sklonmi ku kanibalizmu... Ako vravím, je to divoká zlátanina. A je to zlé. A neviem to prestať pozerať a som ohromne zvedavý, čo ešte sa v tom svete prihodí. *:D*
That Dirty Black Bag ep. 1 - 3
7 -1
reagovat

Moon Knight

Bavilo ma to každú sekundu a prišlo mi to fest nezvyčajné a zaujímavé. Asi najlepší prvý diel zo všetkých tých Marvel seriálov.

Na Film Threat chlapík recenzoval 4 časti a tvrdil, že sa to poriadne rozbehne. Očakávam, že v druhej časti bude to isté, čo v prvej, ale vyplnené tie diery. :)
824068
Bavilo ma to každú sekundu a prišlo mi to fest nezvyčajné a zaujímavé. Asi najlepší prvý diel zo všetkých tých Marvel seriálov. Na Film Threat chlapík recenzoval 4 časti a tvrdil, že sa to poriadne rozbehne. Očakávam, že v druhej časti bude to isté, čo v prvej, ale vyplnené tie diery. :)
Moon Knight
10 -4
reagovat

Moon Knight

Jsem taky moc spokojenej prakticky se vším :+
824057
Jsem taky moc spokojenej prakticky se vším *:+*
Moon Knight
8 -3
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

Moon Knight

Baví mě ta dualita, baví mě ten roztřepenej děj, baví mě Isaac, baví mě Hawke, baví mě suchej humor a hrozně se těším, jak se to s dalšími díly rozjede. 
824048
Baví mě ta dualita, baví mě ten roztřepenej děj, baví mě Isaac, baví mě Hawke, baví mě suchej humor a hrozně se těším, jak se to s dalšími díly rozjede. 
Moon Knight
824009
8 -4
reagovat

Obiwan

27.5 a rovnou dva díly budou venku. Super
824039
27.5 a rovnou dva díly budou venku. Super
Obiwan
5 -1
reagovat

Moon Knight

Mě se strašně líbí ta znělka, evokuje mi to třetí GoW.:+
824009
Mě se strašně líbí [url=https://youtu.be/2uJYMlMdqeI]ta znělka[/url], evokuje mi to třetí GoW.*:+*
Moon Knight
4 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: okkac
On ve výsledku není problém s atmosférou, vizuálem nebo herci. On je problém ve scénáři, který se snaží, být chaotický a rozpolcený jako náš hlavní hrdina. A funguje to tak napůl.
824007
On ve výsledku není problém s atmosférou, vizuálem nebo herci. On je problém ve scénáři, který se snaží, být chaotický a rozpolcený jako náš hlavní hrdina. A funguje to tak napůl.
824006
6 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Další díl a 4. točí Justin Benson & Aaron Moorhead, tak snad to bude mít trochu tu atmosféru jejich filmů. A jejich epizody se povedly i Archive 81
824006
Další díl a 4. točí [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Benson_(director)]Justin Benson[/url] & [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Moorhead]Aaron Moorhead[/url], tak snad to bude mít trochu tu atmosféru jejich filmů. A jejich epizody se povedly i Archive 81
824005
5 0
reagují: hroubek
reagovat

Moon Knight S01E01

Není to špatné, ale mám k tomu výhrady. Všechny předchozí seriály se točili o postavách, které jsme znaly (Falcon a Bucky, Wanda a Vision, Hawkey, Loki). Zde se seznamujeme s novou postavou, která má rozpolcenou mysl a má více osobností. A místo toho, abychom dostali z počátku origin, který by se držel při zemi, tak se Feige rozhodl jít na to z druhé strany. Toto rozhodnutí nám mám pomoci se vcítit do hlavního hrdiny, který taky nevím která bije. A ono to by to fungovalo, kdyby to bylo lépe napsané. Oscar Isaac se hodně moc snaží. Bohužel musí vytvářet humor, který baví jednou, ale ne desetkrát. Vrchol nasranosti představuje akční scéna. Opět nám něco ukáže - napoprvé je to zajímavé, na po páté jste akorát naštvaný. Znovu dodávám, že vím proč to takhle je, že vím že je to záměr atd. Přesto si myslím, že zrovna zde se mohlo sadit více na jistotu a jít směrem uchopitelnějšího originu, který dostaneme v dalších dílech. 7/10
824005
Není to špatné, ale mám k tomu výhrady. Všechny předchozí seriály se točili o postavách, které jsme znaly (Falcon a Bucky, Wanda a Vision, Hawkey, Loki). Zde se seznamujeme s novou postavou, která má rozpolcenou mysl a má více osobností. A místo toho, abychom dostali z počátku origin, který by se držel při zemi, tak se Feige rozhodl jít na to z druhé strany. Toto rozhodnutí nám mám pomoci se vcítit do hlavního hrdiny, který taky nevím která bije. A ono to by to fungovalo, kdyby to bylo lépe napsané. Oscar Isaac se hodně moc snaží. Bohužel musí vytvářet humor, který baví jednou, ale ne desetkrát. Vrchol nasranosti představuje akční scéna. Opět nám něco ukáže - napoprvé je to zajímavé, na po páté jste akorát naštvaný. Znovu dodávám, že vím proč to takhle je, že vím že je to záměr atd. Přesto si myslím, že zrovna zde se mohlo sadit více na jistotu a jít směrem uchopitelnějšího originu, který dostaneme v dalších dílech. [b]7/10[/b]
Moon Knight S01E01
9 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: belasis
House of the Dragon vypadá náramně, že dokonce začínám věřit na kvalitní seriálové zpracování zasazené do světa Západozemí. Taky je dobrý vidět v rolích herecky osvědčené obličeje. Moc si přeju, ať to všechno klapne. :+
823991
House of the Dragon vypadá náramně, že dokonce začínám věřit na kvalitní seriálové zpracování zasazené do světa Západozemí. Taky je dobrý vidět v rolích herecky osvědčené obličeje. Moc si přeju, ať to všechno klapne. *:+*
823853
2 -6
reagovat
No vida Rok Draka a Prsteny Moci necelý týden rozestup .Disney může hodit do éteru něco ze Star wars nebo Marvelu a fans klub bude v rozpacích co dřív sledovat.
823942
No vida Rok Draka a Prsteny Moci necelý týden rozestup .Disney může hodit do éteru něco ze Star wars nebo Marvelu a fans klub bude v rozpacích co dřív sledovat.
3 0
reagovat

Moon Knight

První epizoda 8/10. Slušnej start. 
823918
První epizoda 8/10. Slušnej start. 
Moon Knight
3 -3
reagovat

Peaky Blinders 06x01

Mám teď rozdivanych pět seriálu a žádný se na PB nechytá. Tohle je tak vymazlený seriál! 
Jen by mě zajímalo, kdyby herečka Polly nezemřela, jestli by i tak byla "odstraněna" v rámci konfliktu této řady.
823915
Mám teď rozdivanych pět seriálu a žádný se na PB nechytá. Tohle je tak vymazlený seriál!  Jen by mě zajímalo, [spoiler]kdyby herečka Polly nezemřela, jestli by i tak byla "odstraněna" v rámci konfliktu této řady.[/spoiler]
Peaky Blinders 06x01
3 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Budou tam draci s kozama.
823899
Budou tam draci s kozama.
823890
6 0
reagovat

Yellowstone

Končím druhou sérii. Je to boží. Beth a Rip ftw! Kostner je bůh.

Když jsem sledoval Sons od anarchy, chtěl jsem být motorkářem. Teď chci být kovbojem... 8):D:+

Montana je úžasný místo. Ty scenérie jsou překrásný.
823895
Končím druhou sérii. Je to boží. Beth a Rip ftw! Kostner je bůh. Když jsem sledoval Sons od anarchy, chtěl jsem být motorkářem. Teď chci být kovbojem... *8)**:D**:+* Montana je úžasný místo. Ty scenérie jsou překrásný.
Yellowstone
1 -2
reagovat
Budou tam draci? A kozy? Jinak mě to nezajímá :-
823890
Budou tam draci? A kozy? Jinak mě to nezajímá *:-*
823853
2 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Je tam Paddy Considine, tak mě to začalo taky zajímat.
823860
Je tam Paddy Considine, tak mě to začalo taky zajímat.
823853
4 0
reagovat
Ok je tam Ifans, tak me to zacalo zajimat.
823858
Ok je tam Ifans, tak me to zacalo zajimat.
823853
5 0
reagovat

House of Dragon

Datum premiéry 21.8 a první fotky tady. Jinak Rings of Power začíná 2.9., to nás čeká zajímavý konec léta :+
823853
Datum premiéry 21.8 a první fotky [url=https://variety.com/2022/tv/news/game-of-thrones-house-of-the-dragon-premiere-date-1235215983/]tady.[/url] Jinak Rings of Power začíná 2.9., to nás čeká zajímavý konec léta *:+*
House of Dragon
5 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
První díl mi docela připomíná Venoma. Ale všechny ostatní Marvel seriály krom Lokiho byly ještě horší, takže opatrně pokračovat budu.
823849
První díl mi docela připomíná Venoma. Ale všechny ostatní Marvel seriály krom Lokiho byly ještě horší, takže opatrně pokračovat budu.
823790
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se