Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15381 - 15400 Napsat příspěvek
reaguje na: MKMZ
Ne mohl... Měl. 
826051
Ne mohl... Měl. 
826028
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nah… Přece jenom je to převod z animáku do hrané formy. A tam je určitá umělecká licence. Ale je pravda, že i tak mohl být víc podobný tomu Pau’anovi z EPIII.
826028
Nah… Přece jenom je to převod z animáku do hrané formy. A tam je určitá umělecká licence. Ale je pravda, že i tak mohl být víc podobný tomu Pau’anovi z EPIII.
826027
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: MKMZ
Ti mě s tím Inkvizitorem tak nasrali! :(
826027
Ti mě s tím Inkvizitorem tak nasrali! *:(*
825977
2 0
reagují: MKMZ
reagovat

Doom Patrol

V rámci lustrovania contentu na HBO Max som dal šancu aj tomuto seriálu a rozhodne neľutujem a môžem ho odporučiť. Btw za posledné týždne mi HBO Max zamrzol asi len jeden krát, takže asi to už nejako fixli. Každopádne treba oceniť herecké výkony v podstate všetkých postáv, veľmi milo prekvapila April Bowlby, na ktorú by ste to možno nepovedali po jej role v 2 a pol chlapa, Brendan Fraser mi síce občas  príde trochu afektovaný, ale chápem to ako zobrazenie kontrastu medzi jeho postavou a tým, že je fakticky robot bez akejkoľvek možnosti mimiky, Mat Bomer je asi najsuchší, ale aj také sú osobnosti, Diane Guerrrero si dáva x osobností svojej postavy s prehľadom a veľmi poteší aj výkon Jamesa Bonda Timothyho Daltona. Netreba tiež spomenúť aj Cyborga, ktorého by (vrátane kľudne celého Doom versa) imho po Flashovom reštarte kľudne mohli priamo využiť v DCEU a zakomponovať do JL (ostatne k tomu cieľu smeruje jeho postava v seriáli) a mali by vystarané o solidný backround postavy, dobrý výkon a správne uchopenie postavy vrátane jeho vzťahu s otcom, Fischerov Cyborg mu nesiaha ani po členky. Ako hlavné negatívum tiahnúce sa celým seriálom možno spomenúť nižší rozpočet, občas to je fakt vidieť. Každopádne ku konkrétnym sériam:

1. séria - Rozhodne najlepšia, hlavný záporák Alan Tudyk je fenomenálny, každá jeho replika ma nesmierne bavila ako aj jeho postava, bavil ma na jednej strane príbeh ako taký vrátane originov hlavných postáv, nakoľko práve tieto originy sú autentické a vybudujete si tak vzťah s postavami. Na druhú stranu chápem kritikov, ktorý ako negatívum vnímajú dejovú dynamiku. Netreba to vzdať po prvých dvoch epizódach, vytrvať sa oplatí, hoci tých flash back originov je dosť a naozaj dejové tempo stráca ťah na bránu, vzhľadom na vyššie uvedené som to dokázal prepáčiť, takže za mňa 9/10

2. séria - Dynamika deju sa zlepšila, origin flashbackov je už rozhodne menej, ale na druhú stranu hlavná zápletka mi príde nedovarená a trochu aj debilná, takže za mňa 7/10

3. séria - Origin Flash backy už v podstate nie sú, dej má správny drajv a veľmi oceňujem zobrazenie v (hádam ja poprvý krát v histórii) kinematografii myšlienkového prúdu dadaizmu, ktorý má veľký vplyv na celý dej, nakoľko túto ideu zobraziť nie je vôbec jednoduché,  ide dosť o o dosť abstraktnú myšlienku, dovolím si tvrdiť, že jednak sa to veľmi dobre podarilo a možno by si to mohli pustiť aj decká na strednej škole aby to lepšie pochopili v rámci dejín literatúry (ak nevadí Rkový rating :D ). Dejovo to kvalitatívne však občas zakolíše a 1. sériu to neprekoná, takže za mňa 8,5/10.

Teším sa na už ohlásenú 4. sériu :+
825996
V rámci lustrovania contentu na HBO Max som dal šancu aj tomuto seriálu a rozhodne neľutujem a môžem ho odporučiť. Btw za posledné týždne mi HBO Max zamrzol asi len jeden krát, takže asi to už nejako fixli. Každopádne treba oceniť herecké výkony v podstate všetkých postáv, veľmi milo prekvapila April Bowlby, na ktorú by ste to možno nepovedali po jej role v 2 a pol chlapa, Brendan Fraser mi síce občas  príde trochu afektovaný, ale chápem to ako zobrazenie kontrastu medzi jeho postavou a tým, že je fakticky robot bez akejkoľvek možnosti mimiky, Mat Bomer je asi najsuchší, ale aj také sú osobnosti, Diane Guerrrero si dáva x osobností svojej postavy s prehľadom a veľmi poteší aj výkon [s]Jamesa Bonda[/s] Timothyho Daltona. Netreba tiež spomenúť aj Cyborga, ktorého by (vrátane kľudne celého Doom versa) imho po Flashovom reštarte kľudne mohli priamo využiť v DCEU a zakomponovať do JL (ostatne k tomu cieľu smeruje jeho postava v seriáli) a mali by vystarané o solidný backround postavy, dobrý výkon a správne uchopenie postavy vrátane jeho vzťahu s otcom, Fischerov Cyborg mu nesiaha ani po členky. Ako hlavné negatívum tiahnúce sa celým seriálom možno spomenúť nižší rozpočet, občas to je fakt vidieť. Každopádne ku konkrétnym sériam: 1. séria - Rozhodne najlepšia, hlavný záporák Alan Tudyk je fenomenálny, každá jeho replika ma nesmierne bavila ako aj jeho postava, bavil ma na jednej strane príbeh ako taký vrátane originov hlavných postáv, nakoľko práve tieto originy sú autentické a vybudujete si tak vzťah s postavami. Na druhú stranu chápem kritikov, ktorý ako negatívum vnímajú dejovú dynamiku. Netreba to vzdať po prvých dvoch epizódach, vytrvať sa oplatí, hoci tých flash back originov je dosť a naozaj dejové tempo stráca ťah na bránu, vzhľadom na vyššie uvedené som to dokázal prepáčiť, takže za mňa [b]9/10[/b] 2. séria - Dynamika deju sa zlepšila, origin flashbackov je už rozhodne menej, ale na druhú stranu hlavná zápletka mi príde nedovarená a trochu aj debilná, takže za mňa [b]7/10[/b] 3. séria - Origin Flash backy už v podstate nie sú, dej má správny drajv a veľmi oceňujem zobrazenie v (hádam ja poprvý krát v histórii) kinematografii myšlienkového prúdu dadaizmu, ktorý má veľký vplyv na celý dej, nakoľko túto ideu zobraziť nie je vôbec jednoduché,  ide dosť o o dosť abstraktnú myšlienku, dovolím si tvrdiť, že jednak sa to veľmi dobre podarilo a možno by si to mohli pustiť aj decká na strednej škole aby to lepšie pochopili v rámci dejín literatúry (ak nevadí Rkový rating *:D* ). Dejovo to kvalitatívne však občas zakolíše a 1. sériu to neprekoná, takže za mňa [b]8,5/10[/b]. Teším sa na už ohlásenú 4. sériu *:+*
Doom Patrol
4 -1
reagovat

Star Wars: Obi-Wan Kenobi

825977
Něco promo fotek: [url=https://preview.redd.it/n2qq0zq0bov81.jpg?width=970&format=pjpg&auto=webp&s=89bf924203d41c31ae4bdb2244521371a095b5fd]titulní postava[/url], [url=https://preview.redd.it/tldgmet0bov81.jpg?width=970&format=pjpg&auto=webp&s=9166557b3091b1cadee88123028b90abfe999ccf]Daiyu[/url], [url=https://preview.redd.it/ny01dku0bov81.jpg?width=970&format=pjpg&auto=webp&s=ce096b94dbe1e32f939d46d6d983718c7e4ad78c]Nejvyšší inkvizitor[/url].
Star Wars: Obi-Wan Kenobi
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: hroubek
Tu postavu mám v oblibě, takže se mi to nelíbí. Všechny podobné změny považuji za špatné. Ale nechci zde opět vést diskuzi na toto téma. Argumenty proč je něco podobného blbost beztak nejsou progresivité schopní přijmout, takže to nemá cenu řešit. 8) 
825968
Tu postavu mám v oblibě, takže se mi to nelíbí. Všechny podobné změny považuji za špatné. Ale nechci zde opět vést diskuzi na toto téma. Argumenty proč je něco podobného blbost beztak nejsou progresivité schopní přijmout, takže to nemá cenu řešit. *8)* 
825949
7 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Teď jsem si to dal. Má to super atmosféru, ale to časové skákání a snad 30 postav není úplně Top. Na další díl jsem natěšený. 
825964
Teď jsem si to dal. Má to super atmosféru, ale to časové skákání a snad 30 postav není úplně Top. Na další díl jsem natěšený. 
825959
2 0
reagovat

We Own the City

Že to bude pomalé jsem čekal, ale nějak jsem se v těch skocích mezi zápletkami nedokázal celou dobu zorientovat. Ale každopádně zaujalo a skončilo tak, že za týden dám určitě další díl.
825959
Že to bude pomalé jsem čekal, ale nějak jsem se v těch skocích mezi zápletkami nedokázal celou dobu zorientovat. Ale každopádně zaujalo a skončilo tak, že za týden dám určitě další díl.
We Own the City
3 0
reagují: hroubek
reagovat
Taky mi to je fuk :) Pokud to bude dobrý film, nemám s tím žádný problém a to předlohu miluji a mám doma pár komiksů :) Čert to vem :)8)
825955
Taky mi to je fuk :) Pokud to bude dobrý film, nemám s tím žádný problém a to předlohu miluji a mám doma pár komiksů :) Čert to vem :)*8)*
4 -1
reagovat
A to tehdy fanoušci nadávali, že Keanu Reeves není blonďák
825952
A to tehdy fanoušci nadávali, že Keanu Reeves není blonďák
12 0
reagovat
To jsem rád, že mi to může být jedno 8)
825950
To jsem rád, že mi to může být jedno *8)*
13 -1
reagovat
John Constantine v nejnovější verzi bude pravděpodobně černoch. To jakou reakci to ve Vás vyvolá nechám na Vás.
825949
John Constantine v nejnovější verzi bude pravděpodobně černoch. To jakou reakci to ve Vás vyvolá nechám na Vás.
1 -11
reagují: DarkSith
reagovat
Tokyo Vice mi porad chybi a to myslim dneska uz vychazi ta nova vec s Bernthallem od tvurcu The Wire?:+
825944
Tokyo Vice mi porad chybi a to myslim dneska uz vychazi ta nova vec s Bernthallem od tvurcu The Wire?*:+*
3 0
reagovat

Barry 3x01

Výborné! Až mě se.e, že to není Netflix a budu čekat na každý díl týden. Ale po třech letech čekání na třetí řadu je to v pohodě.
825871
Výborné! Až mě se.e, že to není Netflix a budu čekat na každý díl týden. Ale po třech letech čekání na třetí řadu je to v pohodě.
Barry 3x01
5 -1
reagovat

Outer Range

Mne to teda dosť sadlo. Aj viac ako Tokyo Vice, čo je fajn, ale nevedel by som zrekapitulovať, čo sa tam vlastne doteraz odohralo. Fakt by som to chcel vidieť ako film.

Zato OR je proste Yellowstone meets Twin Peaks + Dark, baví ma Brolin, som zvedavý na ďalšie odhalenia diery, aj tá krimi línia je tam celkom dobrá. A Imogen je ňuňu.
825866
Mne to teda dosť sadlo. Aj viac ako Tokyo Vice, čo je fajn, ale nevedel by som zrekapitulovať, čo sa tam vlastne doteraz odohralo. Fakt by som to chcel vidieť ako film. Zato OR je proste Yellowstone meets Twin Peaks + Dark, baví ma Brolin, som zvedavý na ďalšie odhalenia diery, aj tá krimi línia je tam celkom dobrá. A Imogen je ňuňu.
Outer Range
3 -2
reagovat
reaguje na: KarelR
U Netflixáren mám takový pocit často, ale tohle bych jako film nechtěl, vůbec - hlavně pro to komplexní prokreslení charakterů "vedlejších" postav - mladého yakuzáka (ten má s tím novinářem dynamiku pomalu jak Pacino-DeNiro v Heat) , holky z Kabukicho, policajtů, záporák je taky velice zajímavá postava která ten prostor potřebuje,... 

V krátkém filmu by z nich zbyly jen torza. 
825820
U Netflixáren mám takový pocit často, ale tohle bych jako film nechtěl, vůbec - hlavně pro to komplexní prokreslení charakterů "vedlejších" postav - mladého yakuzáka (ten má s tím novinářem dynamiku pomalu jak Pacino-DeNiro v Heat) , holky z Kabukicho, policajtů, záporák je taky velice zajímavá postava která ten prostor potřebuje,...  V krátkém filmu by z nich zbyly jen torza. 
825816
6 -1
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Tokyo Vice je výborný, ale ani po sedmi dílech jsem se nezbavil pocitu, že to klidně mohl bejt dvouapůlhodinovej epos od Manna a bylo by to ještě lepší.

Po pilotu už teda ta režie není tak luxusní (Mann je holt Mann a je tam hrozně cejtit jeho rukopis), ale furt je strašně funny, jak to je filmařsky asi tři levely nad většinou Netflix bordelu :)
825816
Tokyo Vice je výborný, ale ani po sedmi dílech jsem se nezbavil pocitu, že to klidně mohl bejt dvouapůlhodinovej epos od Manna a bylo by to ještě lepší. Po pilotu už teda ta režie není tak luxusní (Mann je holt Mann a je tam hrozně cejtit jeho rukopis), ale furt je strašně funny, jak to je filmařsky asi tři levely nad většinou Netflix bordelu *:)*
825802
11 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kyller
Sandra a Marcus jsou nejlepší vedlejší postavy.
Sandra a vnucená adopce mě ale i přes celou tu podivnost upřímně dojala.
825803
Sandra a Marcus jsou nejlepší vedlejší postavy. Sandra a [spoiler]vnucená adopce mě ale i přes celou tu podivnost upřímně dojala.[/spoiler]
825800
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Zatim jsou dal prvni 2 dily, tak katany jeste neprobehly :)
825802
Zatim jsou dal prvni 2 dily, tak katany jeste neprobehly :)
825797
2 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mal som podobné pocity. Na rewatch to nie je, ale best bits klipy na yt nikdy neomrzia :) Sandra ftw! link

BTW: Isaac zo Superstore je John Economos z Peacemakera.
825800
Mal som podobné pocity. Na rewatch to nie je, ale best bits klipy na yt nikdy neomrzia *:)* Sandra ftw! https://www.youtube.com/watch?v=BR-aUxcw7Xc BTW: Isaac zo Superstore je John Economos z Peacemakera.
825799
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se