Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15101 - 15120 Napsat příspěvek
Netflix oznámil, že seriál Heartstopper aka Srdcerváči dostane druhou a možná i třetí řadu. Je to dobře, protože jednak je nutné zadaptovat zbývající knižní díly a jednak by mi ti roztomilí komiksoví hrdinové chyběli. Seriál je totálně boží a zadaptovala si ho sama autorka Alice Oseman. :+
828346
Netflix oznámil, že seriál Heartstopper aka Srdcerváči dostane druhou a možná i třetí řadu. Je to dobře, protože jednak je nutné zadaptovat zbývající knižní díly a jednak by mi ti roztomilí komiksoví hrdinové chyběli. Seriál je totálně boží a zadaptovala si ho sama autorka Alice Oseman. *:+*
1 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Takže poslední tři epizody mají mít místo seriálové filmovou stopáž? Snad nás čeká pořádný epický masakr. 8)
828345
Takže poslední tři epizody mají mít místo seriálové filmovou stopáž? Snad nás čeká pořádný epický masakr. *8)*
828340
1 0
reagovat
Ok, takze jestli tomu rozumim spravne, devata epizoda je delsi nez cela treti serie Love, Death and Robots? WTF?
828342
Ok, takze jestli tomu rozumim spravne, devata epizoda je delsi nez cela treti serie Love, Death and Robots? WTF?
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:o
828341
*:o*
828340
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Škoda, že poslední dva díly budou až 1. července, ale délka to vynahrazuje.

Sedmý díl 98 minut
Osmý díl 85 minut
Devátý díl 150(!) minut
828340
Škoda, že poslední dva díly budou až 1. července, ale délka to vynahrazuje. Sedmý díl 98 minut Osmý díl 85 minut Devátý díl 150(!) minut
828339
8 0
reagovat
Prvnich 8 minut ctvrte serie Stranger Things link
828339
Prvnich 8 minut ctvrte serie Stranger Things https://www.youtube.com/watch?v=5QiG9w0SUzk
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Wrong hole... teda spatny forum... ale to bys byl hodne stedrej; aspon v Miami jsem zadnou nevidel jak je rok dlouhej :o
828338
Wrong hole... teda spatny forum... ale to bys byl hodne stedrej; aspon v Miami jsem zadnou nevidel jak je rok dlouhej *:o*
828293
1 0
reagovat

Star Wars: Obi-Wan Kenobi

• V reklamě na VW dostáváme pořádný pohled na nového kapesního droida Leii LOLA, který již tradičně má v seriálu roli MacGuffinu.
  • Rupert Friend v rozhovoru pro Entertainment Weekly teasuje nechvalně známou mečokoptéru... :o I did not see that coming.
  • A ještě tu máme i první klip... Ewan i Joel si to fakt dávají - na to se dá dívat, i kdyby jen vedli polemiku o Síle.
828320
[list][*][spoiler][/spoiler]V [url=https://twitter.com/VW/status/1527529556072095744]reklamě na[/url] VW dostáváme pořádný pohled na [spoiler]nového kapesního droida Leii LOLA[/spoiler], který již tradičně má v seriálu roli MacGuffinu.[/*][*]Rupert Friend v [url=https://ew.com/tv/obi-wan-kenobi-grand-inquisitor-rupert-friend-interview/]rozhovoru pro Entertainment Weekly[/url] teasuje [spoiler]nechvalně známou [url=https://www.youtube.com/watch?v=jmcEUEIlXHo]mečokoptéru[/url]...[/spoiler] *:o* I did not see that coming.[/*][*]A ještě tu máme i [url=https://www.youtube.com/watch?v=DOyF6OWHd6I]první klip[/url]... Ewan i Joel si to fakt dávají - na to se dá dívat, i kdyby jen vedli polemiku o Síle.[/*][/list]
Star Wars: Obi-Wan Kenobi
3 -13
reagovat

Vychováni Vlky s02

Po hajpu před první řadou se na druhou řadu už odsud asi skoro nikdo nedíval. 
Já jsem prostě zaháčkovaný už od fantastického intra. Ano, je to subjektivní, ale tento projekt je pro mne něco neuvěřitelného! Ragnar tu zase hraje Ragnara :D
Užíval jsem si každou minutu. Ať mi nikdo neříká, že tohle není nějaký Ridleyho nerealizovaný Alien. Má to být ve stejném universu. Poetika doslova božská. 9/10
828312
Po hajpu před první řadou se na druhou řadu už odsud asi skoro nikdo nedíval.  Já jsem prostě zaháčkovaný už od fantastického intra. Ano, je to subjektivní, ale tento projekt je pro mne něco neuvěřitelného! Ragnar tu zase hraje Ragnara *:D* Užíval jsem si každou minutu. Ať mi nikdo neříká, že tohle není nějaký Ridleyho nerealizovaný Alien. Má to být ve stejném universu. Poetika doslova božská. 9/10
Vychováni Vlky s02
5 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Vincent
Zrzky?
828293
Zrzky?
828292
13 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: The Joker
Ktera skupina tvori 6% populace USA?
828292
Ktera skupina tvori 6% populace USA?
828264
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Disney+ připravuje nového Daredevila... A píšou to samozřejmě nějací dva nýmandi (showrunneři Cover Affairs). :D
828288
Disney+ připravuje nového Daredevila... A píšou to samozřejmě nějací dva nýmandi (showrunneři Cover Affairs). *:D*
1 0
reagovat
Já teda žiju v tom, že "minorit" je obecně hodně a že je tyhle věci lákají (donutí jít do kina, pořídit si Netflix atd.).
Spíš je to takové to korporátní myšlení: Batman přiláká tuhle skupinu diváků, afroameričan tuhle skupinu diváků, gay tuhle skupinu diváků, tahle sociální vrstva tuhle skupinu diváků, tenhle světonázor tuhle skupinu diváků a vznikne... Batwoman.
Výsledek je, že to sere všechny skupiny rovnoměrně, ale přitom v projekcích to vypadalo tak krásně :D:(:-
828282
Já teda žiju v tom, že "minorit" je obecně hodně a že je tyhle věci lákají (donutí jít do kina, pořídit si Netflix atd.). Spíš je to takové to korporátní myšlení: Batman přiláká tuhle skupinu diváků, afroameričan tuhle skupinu diváků, gay tuhle skupinu diváků, tahle sociální vrstva tuhle skupinu diváků, tenhle světonázor tuhle skupinu diváků a vznikne... Batwoman. Výsledek je, že to sere všechny skupiny rovnoměrně, ale přitom v projekcích to vypadalo tak krásně *:D**:(**:-*
828267
12 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
ty pi*o toto je prvotriedna trailerová práca :+
828279
ty pi*o toto je prvotriedna trailerová práca *:+*
828275
3 0
reagovat

Love death robots S3 final trailer

link

už zítra !!! nových 9 příběhu !
828275
https://youtu.be/1cotItdK_Eg už zítra !!! nových 9 příběhu !
Love death robots S3 final trailer
4 0
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ať už vyberou ji nebo jinou podobnou minoritu je to v podstatě jedno. Netflix zcela systematicky likviduje skoro všechny svoje značky právě v čele se Zaklínačem. Snad už na další pokus o adaptaci nějaké známé fantasy ze strany Netflixu nedojde. 
828273
Ať už vyberou ji nebo jinou podobnou minoritu je to v podstatě jedno. Netflix zcela systematicky likviduje skoro všechny svoje značky právě v čele se Zaklínačem. Snad už na další pokus o adaptaci nějaké známé fantasy ze strany Netflixu nedojde. 
828250
3 0
reagovat
reaguje na: fabec
Nj ale tam mas fejky a rado by sarkasticke a duvtipne blby z Twitteru s nicky typu "Pampeliska z Kolina". Tam je to, pro me, o nejake obsahove prazdnote. Jenze tady staci par vterin na Wiki a je jasne slozeni populace kterekoliv zeme plus jsou i nejaka tvrda data o slozeni divactva v kinech. Vidim nejaky fotky z Obi Wana a jen si rikam, proc tam nemuze tu zaporacku hrat treba Elektra Elodie Yung?? Fakt strasny teda. :/
828267
Nj ale tam mas fejky a rado by sarkasticke a duvtipne blby z Twitteru s nicky typu "Pampeliska z Kolina". Tam je to, pro me, o nejake obsahove prazdnote. Jenze tady staci par vterin na Wiki a je jasne slozeni populace kterekoliv zeme plus jsou i nejaka tvrda data o slozeni divactva v kinech. Vidim nejaky fotky z Obi Wana a jen si rikam, proc tam nemuze tu zaporacku hrat treba Elektra Elodie Yung?? Fakt strasny teda. :/
828266
5 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Tak to je stejný, jako když u nás politické strany dávají na názory z FB / idnes diskuzí, kde se prezentuje taky jen určitá minoritní část obyvatel, ale jsou prostě nejhlasitější
828266
Tak to je stejný, jako když u nás politické strany dávají na názory z FB / idnes diskuzí, kde se prezentuje taky jen určitá minoritní část obyvatel, ale jsou prostě nejhlasitější
828264
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
Me stejne fascinuje, ze Netflix a Disney neustale potrebuji davat moznost k "reprezentaci" skupine, ktera tvori 6% US populace a 1.5% UK. A nejhorsi je ze ty herecky nemaji ani vzhled ani talent ani charisma/screen-presence. :/
828264
Me stejne fascinuje, ze Netflix a Disney neustale potrebuji davat moznost k "reprezentaci" skupine, ktera tvori 6% US populace a 1.5% UK. A nejhorsi je ze ty herecky nemaji ani vzhled ani talent ani charisma/screen-presence. :/
5 -2
reagují: Vincent, fabec
reagovat
reaguje na: Kostěj
ne, ja nedal cely ani ten opevovany prvni dil druhe rady.
828262
ne, ja nedal cely ani ten opevovany prvni dil druhe rady.
828257
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se