Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14581 - 14600 Napsat příspěvek
Kdo je vlastne ten Kingpin a proc je dulezitej? To jmeno znám, ale zase se v tech marvelovskejch postavach nechytam. Sem tedka u posledniho dilu Hawkeye.
831742
Kdo je vlastne ten Kingpin a proc je dulezitej? To jmeno znám, ale zase se v tech marvelovskejch postavach nechytam. Sem tedka u posledniho dilu Hawkeye.
2 -4
reagují: (=LIFTY=), DarkSith, do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Už to mám pripravené, podľa názvu je jasné, že to pre mňa bude "reprezentación". :D
831683
Už to mám pripravené, podľa názvu je jasné, že to pre mňa bude "reprezentación". *:D*
831674
8 -1
reagovat

The Old Man 1x01

Prvních 20 minut fantazie, pak to trochu ztratí tempo a už si říkám, jak to jde do hajzlu, a najednou zbylá půl hodina hukot až do konce. Ty kráááávo. Takhle jsem se tetelil blahem naposledy loni u Rozhněvaného muže. Žánrově je to jinde (revenge/heist thriller vs. old man on a run thriller), ale Bridgesova herecká one-man-show, kterou pak ještě doplní dokonalej John Lithgow, to je fakt jinej level. A ano, opět si kopnu do Fetta, jenže ono se to srovnání zrovna tady dost nabízí, a po zhlédnutí téhle epizody se mi už fakt nikdo nemůže divit, že jsem z toho seriálu byl na prášky. Protože to prostě jde, natočit seriál se starým drsňákem, aniž by to bylo směšný. Ačkoliv označení "seriál" je v tomhle případě skoro nadávka. Z toho nasvícení a práce s kamerou by totiž podle mě ztvrdnul i Orson Welles. Jon Watts si to strašně dává.

A fakt doufám, že to zkusí i duro, protože jestli z tohohle nebude nadšenej, tak už je ten svět vážně v prdeli.
831674
Prvních 20 minut fantazie, pak to trochu ztratí tempo a už si říkám, jak to jde do hajzlu, a najednou zbylá půl hodina hukot až do konce. Ty kráááávo. Takhle jsem se tetelil blahem naposledy loni u Rozhněvaného muže. Žánrově je to jinde (revenge/heist thriller vs. old man on a run thriller), ale Bridgesova herecká one-man-show, kterou pak ještě doplní dokonalej John Lithgow, to je fakt jinej level. A ano, opět si kopnu do Fetta, jenže ono se to srovnání zrovna tady dost nabízí, a po zhlédnutí téhle epizody se mi už fakt nikdo nemůže divit, že jsem z toho seriálu byl na prášky. Protože to prostě jde, natočit seriál se starým drsňákem, aniž by to bylo směšný. Ačkoliv označení "seriál" je v tomhle případě skoro nadávka. Z toho nasvícení a práce s kamerou by totiž podle mě ztvrdnul i Orson Welles. Jon Watts si to strašně dává. A fakt doufám, že to zkusí i duro, protože jestli z tohohle nebude nadšenej, tak už je ten svět vážně v prdeli.
The Old Man 1x01
7 -1
reagují: hroubek, duro
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hned jsem si vzpomněl na film Srážka s láskou (Long Shot). Hned v první díle se objevila Charlize Theron. Hezké easter eggy.
831659
Hned jsem si vzpomněl na film [spoiler]Srážka s láskou (Long Shot). Hned v první díle se objevila Charlize Theron[/spoiler]. Hezké easter eggy.
831640
2 -1
reagovat

Ozark S4

eh, nedobré. už sa to varilo z vody a tá posledná epizoda mala byť predposledná. gg ozark, bol si soldíny seriál. 5/10 - seriál 7,5/10
831651
eh, nedobré. už sa to varilo z vody a tá posledná epizoda mala byť predposledná. gg ozark, bol si soldíny seriál. 5/10 - seriál 7,5/10
Ozark S4
4 0
reagovat

The Boys s03e05

To cameo :D:D:D:D:D:D:D:D
831640
To cameo *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
The Boys s03e05
5 -1
reagují: hroubek
reagovat
Co bylo tak strašně super na třetích Bad Boys? 
831631
Co bylo tak strašně super na třetích Bad Boys? 
5 -10
reagovat
V Marvelu si ten sequel k miliardovému hitu snad už nějak ošéfí, mě minule fakt spíš vadilo, že Nick Fury byl trochu tajrtlík a Brie samotná to prostě neutáhla, což bylo divný, protože předtím utáhla výborně jiný filmy. Takže jestli teď dostane posily právě v podobě třeba Ms. Marvel, kterou by měla mentorovat, mohlo by to fungovat líp. A nebo taky ne, viz. druhej Strange, kterej sice měl super posilu v podobě Scarlett Witch, ale vlastně stál jinak za ho*no. :D
831599
V Marvelu si ten sequel k miliardovému hitu snad už nějak ošéfí, mě minule fakt spíš vadilo, že Nick Fury byl trochu tajrtlík a Brie samotná to prostě neutáhla, což bylo divný, protože předtím utáhla výborně jiný filmy. Takže jestli teď dostane posily právě v podobě třeba Ms. Marvel, kterou by měla mentorovat, mohlo by to fungovat líp. A nebo taky ne, viz. druhej Strange, kterej sice měl super posilu v podobě Scarlett Witch, ale vlastně stál jinak za ho*no. *:D*
831598
3 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
A věříš tomu po tvůrčí stránce? Dostala to nějaká režisérka, co má ze sebou dva průměrný až podprůměrný malý filmy. 
831598
A věříš tomu po tvůrčí stránce? Dostala to nějaká režisérka, co má ze sebou dva průměrný až podprůměrný malý filmy. 
831595
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
Jinak trochu mě mrzí sere, že FX patří pod Disney, ale FX seriály na Disney+ nejsou. Nebo aspoň ne všechny a určitě ne ty nový jako teď The Old Man s Jeffem Bridgesem.
831597
Jinak trochu mě [s]mrzí[/s] sere, že FX patří pod Disney, ale FX seriály na Disney+ nejsou. Nebo aspoň ne všechny a určitě ne ty nový jako teď The Old Man s Jeffem Bridgesem.
6 0
reagovat
Mě od nich ta první epizoda upřímně zklamala, snad se v Batgirl vytáhnou víc.

Nicméně ona se Ms. Marvel pak zviditelný v té týmovce okolo Captain Marvel atd., což by díky účasti všech ostatních holek nemusela být taková uondaná zívačka jako minule, ale třeba aspoň fajn sedmička.
831595
Mě od nich ta první epizoda upřímně zklamala, snad se v Batgirl vytáhnou víc. Nicméně ona se Ms. Marvel pak zviditelný v té týmovce okolo Captain Marvel atd., což by díky účasti všech ostatních holek nemusela být taková uondaná zívačka jako minule, ale třeba aspoň fajn sedmička.
831591
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Já se na to vyloženě těším a zabookuju si hned premiéru. Tenhle tvůrčí tandem mi dal perfektní BB3, prodal mi hrdinku, která mi byla uplně volná a je mimo všechno co by mne mělo bavit a zajímat. K tomu tam bude Keaton, Brendan Fraser, JK Simmons.
831593
Já se na to vyloženě těším a zabookuju si hned premiéru. Tenhle tvůrčí tandem mi dal perfektní BB3, prodal mi hrdinku, která mi byla uplně volná a je mimo všechno co by mne mělo bavit a zajímat. K tomu tam bude Keaton, Brendan Fraser, JK Simmons.
831592
5 -4
reagovat
Člověk se pak i nepatrně těší na Batgirl, kterou mají režírovat. Jak se to prý dozvěděl Feige, tak začal "geeking out".
831592
Člověk se pak i nepatrně těší na Batgirl, kterou mají režírovat. Jak se to prý dozvěděl Feige, tak začal "geeking out".
831591
6 -1
reagovat
Sorry za spam, bohužel prý Ms. Marvel nejhorší start z MCU seriálů a to dokonce na 50 % druhého nejhoršího Hawkeye (770k vs. 1,5 mega)

Já si myslím že je to přesto úspěch, protože to je první seriál bez velké postavy nebo hereckého jména a cílovka 20-24 prý uplně nejvyšší ze všech seriálů.

Já dost věřím v rukopis Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha, kteří si to po Bad Boys 3 snad nenechají utéct pod rukama a bude to mít gradaci i šeptandu.
831591
Sorry za spam, bohužel prý Ms. Marvel nejhorší start z MCU seriálů a to dokonce na 50 % druhého nejhoršího Hawkeye (770k vs. 1,5 mega) Já si myslím že je to přesto úspěch, protože to je první seriál bez velké postavy nebo hereckého jména a cílovka 20-24 prý uplně nejvyšší ze všech seriálů. Já dost věřím v rukopis Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha, kteří si to po Bad Boys 3 snad nenechají utéct pod rukama a bude to mít gradaci i šeptandu.
831566
6 -1
reagují: do_Od, Ex-SOLDIER
reagovat

Orville

Podepisuju Marvina. Třetí díl tedy těžce parádní. :+

Gene Rosenberg by byl hrdý. 
831588
Podepisuju Marvina. Třetí díl tedy těžce parádní. *:+* Gene Rosenberg by byl hrdý. 
Orville
1 -3
reagovat
reaguje na: fabec
Já bych chtěl u Orvillu dabing. Já sám na to koukám bez titulků, ale tohle je super seriál na koukání s děckama... teda... byl by.

A mimochodem podepisuju, co už tu párkrát zaznělo. Koukl jsem se na první díl Star Treku divných nových světů a říkal jsem si, že to po všech těch Discovery a Picardech konečně místy má atmosféru jako Star Trek. Pak jsem se teprve kouknul na nový díly Orvillu. Sorry, Strange new worlds, pokus dobrej.
831583
Já bych chtěl u Orvillu dabing. Já sám na to koukám bez titulků, ale tohle je super seriál na koukání s děckama... teda... byl by. A mimochodem podepisuju, co už tu párkrát zaznělo. Koukl jsem se na první díl Star Treku divných nových světů a říkal jsem si, že to po všech těch Discovery a Picardech konečně místy má atmosféru jako Star Trek. Pak jsem se teprve kouknul na nový díly Orvillu. Sorry, Strange new worlds, pokus dobrej.
831561
4 -2
reagovat
Inak, práve scéna z mešity mi pridala milá a ľudská. Rozprávková, ale dobre.

Ňuňu tolerantní bradáči...

A áno, že vo veciach cielených na Čínu alebo moslimské publikum (napr. aj Moon Knight) nie je ani náznak gay vecí, hoci ich inak pchajú úplne do všetkého, je veľká zábava. 
831575
Inak, práve scéna z mešity mi pridala milá a ľudská. Rozprávková, ale dobre. Ňuňu tolerantní bradáči... A áno, že vo veciach cielených na Čínu alebo moslimské publikum (napr. aj Moon Knight) nie je ani náznak gay vecí, hoci ich inak pchajú úplne do všetkého, je veľká zábava. 
831542
11 -2
reagovat

Love, Victor s03

Třetí řada je sice bohužel poslední, ale dobrý seriál naštěstí zůstal. Pokud celý seriál srovnáme s původním snímkem Love, Simon, který byl pro Victorův příběh hnacím motorem, Love, Victor je mnohem komplexnější, zaměřuje se kromě jednotlivých teenagerů i na některé jejich rodiče, kteří si taktéž procházejí nelehkými životními peripetiemi. Přesto si celý seriál zachovává lehký feeling a sledovat ho byla skvělá zábava. Casting je po celou dobu sympatický, chemie u všech spolehlivě funguje a to obrovské množství polibků je velmi roztomilé. Jakkoli dávno nejsem teenager, tak tenhle seriál bych ve svém tehdejším věku uvítal, hodně by mi to pomohlo. Věřím, že dnešní teenegerské cílovce pomůže. Skvělý počin.
831572
Třetí řada je sice bohužel poslední, ale dobrý seriál naštěstí zůstal. Pokud celý seriál srovnáme s původním snímkem Love, Simon, který byl pro Victorův příběh hnacím motorem, Love, Victor je mnohem komplexnější, zaměřuje se kromě jednotlivých teenagerů i na některé jejich rodiče, kteří si taktéž procházejí nelehkými životními peripetiemi. Přesto si celý seriál zachovává lehký feeling a sledovat ho byla skvělá zábava. Casting je po celou dobu sympatický, chemie u všech spolehlivě funguje a to obrovské množství polibků je velmi roztomilé. Jakkoli dávno nejsem teenager, tak tenhle seriál bych ve svém tehdejším věku uvítal, hodně by mi to pomohlo. Věřím, že dnešní teenegerské cílovce pomůže. Skvělý počin.
Love, Victor s03
3 -5
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
No jasně, z toho to celé vychází. Omlouvám se za hausnumera, ale oni uvidí v číslech, že wokizace konkrétního seriálu jim ubere 15 % z obvyklé cílovky, ale přidá jim 30 % z nových nebo méně obvyklých.

U věcí pro Čínu, Rusko, Pákistán by jim to ubralo minimálně 50 % a přidalo maximálně 10 %. 

A fakt vtipný, že v tom SJW i druhá strana barikády hledají nějakou propagandu, haha. Jestli si to někdo neumí nebo nechce uvědomit, tak co myslíte že znamenají všechny ty kampaně lákající ženy do IT nebo technických oborů? Mužů je v ČR 5 milionů, v technických oborech už došli, no ještě že je tu dalších 5 milionů Čechů.

Uplně stejně to funguje u filmů, prodeje hraček a já nevím čeho ještě.  :) 
831566
No jasně, z toho to celé vychází. Omlouvám se za hausnumera, ale oni uvidí v číslech, že wokizace konkrétního seriálu jim ubere 15 % z obvyklé cílovky, ale přidá jim 30 % z nových nebo méně obvyklých. U věcí pro Čínu, Rusko, Pákistán by jim to ubralo minimálně 50 % a přidalo maximálně 10 %.  A fakt vtipný, že v tom SJW i druhá strana barikády hledají nějakou propagandu, haha. Jestli si to někdo neumí nebo nechce uvědomit, tak co myslíte že znamenají všechny ty kampaně lákající ženy do IT nebo technických oborů? Mužů je v ČR 5 milionů, v technických oborech už došli, no ještě že je tu dalších 5 milionů Čechů. Uplně stejně to funguje u filmů, prodeje hraček a já nevím čeho ještě.  *:)* 
831563
4 -3
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ja teda nevim o jakym serialu mluvite, ale tyhle velky veci se obecne obsazuji podle velmi detailnich pruzkumu ohledne cilovky. Nejakou svobodu v obsazovani maji velci reziseri a zajete produkcni tymy, ale serialy na zakazku pro kabelovky jedou podle techto specializovanych pruzkumu. Videl jsem jeden, ktery zpracovavala jedna agentura pro CT a prekvapilo me jak to bylo obsahle a podrobne, takze nepochybuju, ze treba u Disneyho je to uplna alchymie.
831563
Ja teda nevim o jakym serialu mluvite, ale tyhle velky veci se obecne obsazuji podle velmi detailnich pruzkumu ohledne cilovky. Nejakou svobodu v obsazovani maji velci reziseri a zajete produkcni tymy, ale serialy na zakazku pro kabelovky jedou podle techto specializovanych pruzkumu. Videl jsem jeden, ktery zpracovavala jedna agentura pro CT a prekvapilo me jak to bylo obsahle a podrobne, takze nepochybuju, ze treba u Disneyho je to uplna alchymie.
831560
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se