Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14461 - 14480 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Brzo soudit, tohle není finální řada.
832601
Brzo soudit, tohle není finální řada.
832586
2 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Obojí je fajn. Orville o trochu víc a moc se mi líbí ten přesah, ale díky bohu i za ten Star Trek
832599
Obojí je fajn. Orville o trochu víc a moc se mi líbí ten přesah, ale díky bohu i za ten Star Trek
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Presne. Ktorákoľvek časť nového Orvillu je lepšia ako komplet Star Wars seriály od D+ dohromady. Bez srandy. Dobré príbehy, sympatické postavy, rôznorodé planéty, vesmírne bitky... Ja som včera videl tú časť na Krille a celý čas som si hovoril, že Kenobi vedľa tohto vyzeral ako ušmudlaná televízna inscenácia z 80. rokov.

Star Trek je fajn, ale má smolu, že práve teraz súťaží s touto peckou.
832596
Presne. Ktorákoľvek časť nového Orvillu je lepšia ako komplet Star Wars seriály od D+ dohromady. Bez srandy. Dobré príbehy, sympatické postavy, rôznorodé planéty, vesmírne bitky... Ja som včera videl tú časť na Krille a celý čas som si hovoril, že Kenobi vedľa tohto vyzeral ako ušmudlaná televízna inscenácia z 80. rokov. Star Trek je fajn, ale má smolu, že práve teraz súťaží s touto peckou.
832557
5 -7
reagovat
Manželka je ve Varech, vrací se v pondělí. Jestli tady do tý doby uvidim jedinej spoiler, dotyčnej dopadne tutak.
832595
Manželka je ve Varech, vrací se v pondělí. Jestli tady do tý doby uvidim jedinej spoiler, dotyčnej dopadne [url=https://www.youtube.com/watch?v=nglTPbYIhf0&t=225s]tutak[/url].
3 -4
reagovat

Stranger things s04 finale

Je to super. Má to veľa skvelých heroických a dojímavých momentov. Ale trpí to rovnakým problémom ako volume 1. Je to príliš naťahované. V predošlých sezónach tvorcovia vedeli lepšie preskakovať medzi jednotlivými dejovými linkami. Pomocou strihu dokázali príbeh zrýchliť, odrozprávať viac za kratšiu dobu. Vo štvrtej sezóne niektoré scény trvajú dlhšie než by mali - buď postavy hovoria dlhšie než by mali alebo kameraman a strihač nechávajú scénu dlhšie doznievať a plynúť. 
Ale na finálnu sériu sa teším. Dvere do nej rozkopli úplne. Snáď sa už ale nebudú snažiť trumfnúť dĺžkou túto sériu. 
832593
Je to super. Má to veľa skvelých heroických a dojímavých momentov. Ale trpí to rovnakým problémom ako volume 1. Je to príliš naťahované. V predošlých sezónach tvorcovia vedeli lepšie preskakovať medzi jednotlivými dejovými linkami. Pomocou strihu dokázali príbeh zrýchliť, odrozprávať viac za kratšiu dobu. Vo štvrtej sezóne niektoré scény trvajú dlhšie než by mali - buď postavy hovoria dlhšie než by mali alebo kameraman a strihač nechávajú scénu dlhšie doznievať a plynúť.  Ale na finálnu sériu sa teším. Dvere do nej rozkopli úplne. Snáď sa už ale nebudú snažiť trumfnúť dĺžkou túto sériu. 
Stranger things s04 finale
4 -2
reagují: speta.jr
reagovat
Prej sračka jako LOST.
Běž radši fotit do chládku do metra...
832590
Prej sračka jako LOST. Běž radši fotit do chládku do metra...
832586
9 -3
reagovat
Tak pokud to bude sračka jako konec LOST, tak dostanu jeden z nejlepší h seriálu ever. :+
832588
Tak pokud to bude sračka jako konec LOST, tak dostanu jeden z nejlepší h seriálu ever. *:+*
832586
9 -4
reagovat

Stranger things finale

Já vám sem dnes večer napíšu jestli to bylo úžasně kurevsky epický nebo sračka jako LOST :D
832586
Já vám sem dnes večer napíšu jestli to bylo úžasně kurevsky epický nebo sračka jako LOST *:D*
Stranger things finale
1 -3
reagují: (=LIFTY=), verbst, hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
Já si to rozdělím mezi páteční a sobotní večer. Moje dojmy asi nějak sepíšu, ale na spoilery si dám pozor. ;)
832582
Já si to rozdělím mezi páteční a sobotní večer. Moje dojmy asi nějak sepíšu, ale na spoilery si dám pozor. *;)*
832570
2 -2
reagovat
Já až večer, ale maximálně napíšu, jak to bylo super a jak bude Speta nas.any.
832579
Já až večer, ale maximálně napíšu, jak to bylo super a jak bude Speta nas.any.
3 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Jsem na tom stejně :) Asi se raději vyhnu zdejší časti diskuze - Seriály.
832573
Jsem na tom stejně :) Asi se raději vyhnu zdejší časti diskuze - Seriály.
832570
1 -1
reagovat
Ja si pamatam, ze sa mi Orville dost pacil na to, ze tento styl scifi nemusim ale ked som si pustil najnovsiu seriu, tak som si uvedomil, ze to posobi strasne lacno, otrasne zahrane a vytratila sa z toho taka lahkost a humor, ktory si pamatam hlavne z prvej serie. Ten serial ma stale urcity sarm a seriu dopozeram ale je to take na nedelne popoludnie nez na cokolvek ine. Postava doktorky a jej rodiny je na zabitie.
832571
Ja si pamatam, ze sa mi Orville dost pacil na to, ze tento styl scifi nemusim ale ked som si pustil najnovsiu seriu, tak som si uvedomil, ze to posobi strasne lacno, otrasne zahrane a vytratila sa z toho taka lahkost a humor, ktory si pamatam hlavne z prvej serie. Ten serial ma stale urcity sarm a seriu dopozeram ale je to take na nedelne popoludnie nez na cokolvek ine. Postava doktorky a jej rodiny je na zabitie.
3 -2
reagovat
Já se k posledním dílům ST dostanu až v týdnu. Buďte tak hodný a zkuste tady moc nespoilerovat. Díky.
832570
Já se k posledním dílům ST dostanu až v týdnu. Buďte tak hodný a zkuste tady moc nespoilerovat. Díky.
6 -1
reagují: DarkSith, l-e-t-o
reagovat

Star Trek Strange New Worlds

Mám trochu pocit po Orvillu, jako kdybys si po Boys pustil Agents of SHIELD. Není to špatné, ale ....
832557
Mám trochu pocit po Orvillu, jako kdybys si po Boys pustil Agents of SHIELD. Není to špatné, ale ....
Star Trek Strange New Worlds
4 -5
reagují: duro
reagovat
reaguje na: DarkSith
hmm tak v tom pripade je to jeste horsi... syndrom prachu.
832555
hmm tak v tom pripade je to jeste horsi... syndrom prachu.
832552
2 -4
reagovat
reaguje na: speta.jr
Asi máme velmi odlišný vkus... 

PS: Dufferovi to samozřejmě stále točí a píšou. 8)
832552
Asi máme velmi odlišný vkus...  PS: Dufferovi to samozřejmě stále točí a píšou. *8)*
832546
7 -2
reagovat
reaguje na: connor
I'm in peace and I'm ready :D
832551
I'm in peace and I'm ready *:D*
832550
3 -1
reagovat
Vol. 2 bude mít skoro 4 hodiny. :))
832550
Vol. 2 bude mít skoro 4 hodiny. *:))*
832546
2 -1
reagovat
nie.
832548
nie.
832546
12 -3
reagovat

Stranger things s4 vol1

Ty kraso a jako ono to nikdy nebyl uplne topovy produkt, ale kdy se z toho proboha stala takova mega-sracka? Kdyz to prestali psat a tocit Dufferovi? Ty dialogy a z prdele vytazene nesmysly jsou fakt odpad a tech par dobrych scen to nezachrani. Na vol.2 se podivam jen z duvodu ze kdyz uz sem do toho investoval10 hodin dalsi 1,5 me nezabije a navic koncim s predplatnym. Jak poeticky kvuli ST sem to koupil a ST taky byl poslednim hrebickem do rakve.
832546
Ty kraso a jako ono to nikdy nebyl uplne topovy produkt, ale kdy se z toho proboha stala takova mega-sracka? Kdyz to prestali psat a tocit Dufferovi? Ty dialogy a z prdele vytazene nesmysly jsou fakt odpad a tech par dobrych scen to nezachrani. Na vol.2 se podivam jen z duvodu ze kdyz uz sem do toho investoval10 hodin dalsi 1,5 me nezabije a navic koncim s predplatnym. Jak poeticky kvuli ST sem to koupil a ST taky byl poslednim hrebickem do rakve.
Stranger things s4 vol1
5 -24
reagují: DarkSith, connor, Muel
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se