Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14441 - 14460 Napsat příspěvek
reaguje na: departed
Ne
832704
Ne
832703
4 -3
reagovat

Stranger Things 4 série

... trochu prozívaná, stopro zbytečně natahovaná, ale jinak vcelku kvalitní podívaná. Spousta scén zbytečných, šumějících do prázdna, částečné přehrávání či kýčovité momenty, na druhou stranu skvělý hororový vibe a technický stav, potlesk za masku Vecny, ale jinak poslední dva díly byly částečně protrpěny a to nejen kvůli stopáži.

Čtvrtá série mě po nudný třetí vůbec nezajímala, dokud nepřišel solidní trailer a DLC do Far Cry 6, pak jsem se těšil o to víc, abych byl vlastně nakonec takhle jednoduše zklamán.

Má otázka je... Má cenu se vůbec těšit na pátou? ?)
832703
... trochu prozívaná, stopro zbytečně natahovaná, ale jinak vcelku kvalitní podívaná. Spousta scén zbytečných, šumějících do prázdna, částečné přehrávání či kýčovité momenty, na druhou stranu skvělý hororový vibe a technický stav, potlesk za masku Vecny, ale jinak poslední dva díly byly částečně protrpěny a to nejen kvůli stopáži. Čtvrtá série mě po nudný třetí vůbec nezajímala, dokud nepřišel solidní trailer a DLC do Far Cry 6, pak jsem se těšil o to víc, abych byl vlastně nakonec takhle jednoduše zklamán. Má otázka je... Má cenu se vůbec těšit na pátou? *?)*
Stranger Things 4 série
5 -5
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobrej point, vůbec mě to nenapadlo, ale máš pravdu.
832702
Dobrej point, vůbec mě to nenapadlo, ale máš pravdu.
832666
3 0
reagovat

The Boys

I'm gonna slap you like I'm Connery! :D:D:D:D

Ale teda tyvole. Dobře to nahodili.

Skvělej "running joke" nebo spíš pomrknutí do Supernaturalu, že se ta postava, kterou hraje Jim Beaver jmenuje Bobb Singer :D 
832699
I'm gonna slap you like I'm Connery! *:D**:D**:D**:D* Ale teda tyvole. Dobře to nahodili. Skvělej "running joke" nebo spíš pomrknutí do Supernaturalu, že se ta postava, kterou hraje Jim Beaver jmenuje Bobb Singer *:D* 
The Boys
5 -1
reagovat

Stranger Things (nespoiler)

Vnímám to jen já nebo má Robin ve čtvrté řadě úplně jiný charakter? Pamatuju si ji jako dospělou sebevědomou pohodářku. Tady je z ní vyloženě otravná, roztěkaná a rádoby zábavná postavička.
832666
Vnímám to jen já nebo má Robin ve čtvrté řadě úplně jiný charakter? Pamatuju si ji jako dospělou sebevědomou pohodářku. Tady je z ní vyloženě otravná, roztěkaná a rádoby zábavná postavička.
Stranger Things (nespoiler)
10 -2
reagují: departed
reagovat

Stranger Things S04E08 a finále

Nakonec jsem to do soboty nevydržel a pustil jsem si oba díly najednou. Pravda je, že mě to pořád hodně bavilo, ale po epickém závěru sedmé epizody jsem čekal víc. Oběma epizodám viditelně škodí skutečnost, že si tvůrci šetří zásadnější momenty až do finálové řady. Sice se dozvíme víc o Upside Down a Vecnovy a nechybí jak akční tak emotivní momenty, ale vlastně se jedná jen o přípravu před rozhodující bitvou. Tomu odpovídá i skutečnost, že v této řadě všechny důležité postavy nakonec přežili.
Pokud bych měl finále čtvrté série k něčemu přirovnat, napadá mě jednoznačně Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1. Bratři Dufferovi jsou naštěstí zruční vypravěči, takže to celé ve své podstatě funguje. Přesto zamrzí, že některé postavy byli pro celou sérii zbytečné. Pevně doufám, že pátá finálová série všechny nedostatky napraví a přinese nám po všech stránkách dokonalé a hlavně důstojné ukončení celého seriálu. 8)
832654
Nakonec jsem to do soboty nevydržel a pustil jsem si oba díly najednou. Pravda je, že mě to pořád hodně bavilo, ale po epickém závěru sedmé epizody jsem čekal víc. Oběma epizodám viditelně škodí skutečnost, že si tvůrci šetří zásadnější momenty až do finálové řady. Sice se dozvíme víc o Upside Down a Vecnovy a nechybí jak akční tak emotivní momenty, ale vlastně se jedná jen o přípravu před rozhodující bitvou.[spoiler] Tomu odpovídá i skutečnost, že v této řadě všechny důležité postavy nakonec přežili.[/spoiler] Pokud bych měl finále čtvrté série k něčemu přirovnat, napadá mě jednoznačně Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1. Bratři Dufferovi jsou naštěstí zruční vypravěči, takže to celé ve své podstatě funguje. Přesto zamrzí, že některé postavy byli pro celou sérii zbytečné. Pevně doufám, že pátá finálová série všechny nedostatky napraví a přinese nám po všech stránkách dokonalé a hlavně důstojné ukončení celého seriálu. *8)*
Stranger Things S04E08 a finále
5 -2
reagovat

Stranger Things

Je to natahovaný jenom když vás nebaví v tom světě trávit čas. Asi jako prodloužený verze Pána prstenů. Klidně by ty poslední dva díly mohly mít deset hodin, stejně bych si užíval každou vteřinu. ?)
832652
Je to natahovaný jenom když vás nebaví v tom světě trávit čas. Asi jako prodloužený verze Pána prstenů. Klidně by ty poslední dva díly mohly mít deset hodin, stejně bych si užíval každou vteřinu. *?)*
Stranger Things
8 -14
reagovat

Stranger Things finále 4. řady

tak co teda? Je to ke konci sračka typu LOST nebo kurevsky epický ????

Já to zrovna dojel a misky vah jsou 50/50 .... Protože oni mají podle mě fakt velkej problém s tím, jak to ukončit ...
Parádními odkazy na 80 filmy a hudbu (tam to teda byla fakt trefa!!!) se člověk jako já nepřejí. Ale to natahování konců... To je takovej trend poslední doby...
To v 80. letech nebylo ne ? Prostě má být epickej finální fight, oslava a konec.
Tady těch fightů bude teda kolik ještě ?
832650
tak co teda? Je to ke konci sračka typu LOST nebo kurevsky epický ???? Já to zrovna dojel a misky vah jsou 50/50 .... Protože oni mají podle mě fakt velkej problém s tím, jak to ukončit ... Parádními odkazy na 80 filmy a hudbu (tam to teda byla fakt trefa!!!) se člověk jako já nepřejí. Ale to natahování konců... To je takovej trend poslední doby... To v 80. letech nebylo ne ? [spoiler]Prostě má být epickej finální fight, oslava a konec.[/spoiler] [spoiler]Tady těch fightů bude teda kolik ještě ?[/spoiler]
Stranger Things finále 4. řady
1 -4
reagovat

Stranger Things

Par super scen s nabojem nevyvazuje, ze to melo kurva 4hodiny. Lituju, ze sem na to vůbec kdy zacal koukat, to je neskutecne natahovana a nekonecna vec.
832649
Par super scen s nabojem nevyvazuje, ze to melo kurva 4hodiny. Lituju, ze sem na to vůbec kdy zacal koukat, to je neskutecne natahovana a nekonecna vec.
Stranger Things
7 -5
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zhulenej hawajec je jedina postava s konzistentnin charakterem a dejovym obloukem...
832647
Zhulenej hawajec je jedina postava s konzistentnin charakterem a dejovym obloukem...
832641
7 -1
reagovat

Stranger things 4

Ja si nemôžem pomôcť, ale tieto dva posledné diely spadli kvalitatívne niekam k druhej sérii. Nejak ma to nepošimralo na tých správnych miestach. Vyslovene som sa nenudil, ale fakt je to zbytočne natiahnuté a čakal som troška viac ako natiahnuté dva "obyčajné" diely seriálu. Škoda, lebo to zanechalo nepríjemnú pachuť po inak perfektných predošlých 7 dieloch. 
832646
Ja si nemôžem pomôcť, ale tieto dva posledné diely spadli kvalitatívne niekam k druhej sérii. Nejak ma to nepošimralo na tých správnych miestach. Vyslovene som sa nenudil, ale fakt je to zbytočne natiahnuté a čakal som troška viac ako natiahnuté dva "obyčajné" diely seriálu. Škoda, lebo to zanechalo nepríjemnú pachuť po inak perfektných predošlých 7 dieloch. 
Stranger things 4
6 -3
reagovat

Stranger Things

Já si to užil, ale za to natahovaný a doslovný finále by si někdo zasloužil pověsit za koule na řetízkáč.

PS: Líp než Millie Bobby Brown tam hraje i ten zhulenej indián.
832641
Já si to užil, ale za to natahovaný a doslovný finále by si někdo zasloužil pověsit za koule na řetízkáč. PS: Líp než Millie Bobby Brown tam hraje i ten zhulenej indián.
Stranger Things
4 -5
reagují: speta.jr
reagovat

Stranger Things Finále.

Dobré, souhlasím se zbytečným natahováním a štvala mě debilni linka s Robin a lesbickou kamaradkou a epilog celkově.
Víc se rozepíšu teda za týden.
832631
Dobré, souhlasím se zbytečným natahováním a štvala mě [spoiler]debilni linka s Robin a lesbickou kamaradkou a epilog celkově. [/spoiler]Víc se rozepíšu teda za týden.
Stranger Things Finále.
3 -1
reagovat
První tři řady jsou super, ale pak to šlo do kopru. Jo dodíval jsem to ve své době až do konce. :D
832624
První tři řady jsou super, ale pak to šlo do kopru. Jo dodíval jsem to ve své době až do konce. *:D*
832616
2 -1
reagovat

Terminal list

Asi radši dneska rozjezdu tuhle kriminálku s Burtem Macklinem.... 
832619
Asi radši dneska rozjezdu tuhle kriminálku s Burtem Macklinem.... 
Terminal list
2 -1
reagovat
HBO dnes chytře vypustili slibované Upíří deníky :D Konečně bude na FCB klid.
832616
HBO dnes chytře vypustili slibované Upíří deníky *:D* Konečně bude na FCB klid.
1 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Wtf? Tak to je fakt šlendryán.... :-
To si můžu teda rok počkat a pak si pustit finále 4. Řady a najet rovnou na 5.? ... Bych blil
832611
Wtf? Tak to je fakt šlendryán.... *:-* To si můžu teda rok počkat a pak si pustit finále 4. Řady a najet rovnou na 5.? ... Bych blil
832601
2 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
dik, tak bud si to nechavaj do dalsi rady, nebo tam vidim neco co tam neni :D
832606
dik, tak bud si to nechavaj do dalsi rady, nebo tam vidim neco co tam neni *:D*
832604
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Nie. V celej sezone je úplne zbytočný. Autori mu vôbec nevymysleli úlohu v deji. Iba sedí a plače.
832604
[spoiler]Nie. V celej sezone je úplne zbytočný. Autori mu vôbec nevymysleli úlohu v deji. Iba sedí a plače.[/spoiler]
832602
2 -2
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe

Dotaz

kvuli dovolene se na to nestihnu podivat driv nez v nedeli

Udela Will coming out? 2x tam bylo teasovane, ze k tomu dojde.
832602
kvuli dovolene se na to nestihnu podivat driv nez v nedeli [spoiler]Udela Will coming out? 2x tam bylo teasovane, ze k tomu dojde.[/spoiler]
Dotaz
832593
2 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se