Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14181 - 14200 Napsat příspěvek

She-Hulk S01E05

Celkem zábavný díl. Fungují zde dialogy a většina humorných scén. Pořád to není trefa do černého (zeleného), ale alespoň to není trapné. 6/10
840949
Celkem zábavný díl. Fungují zde dialogy a většina humorných scén. Pořád to není trefa do černého (zeleného), ale alespoň to není trapné. 6/10
She-Hulk S01E05
4 -6
reagovat
reaguje na: Muel
Mám za sebou tři díly a je to normálně super.:+
840853
Mám za sebou tři díly a je to normálně super.*:+*
840828
3 0
reagovat

Willow

Tyjo, po prvním geniálním traileru jsem na to úplně zapomněl a teď to vytáhnul Karel v novince o Indym.
A jo, na konci už jsem měl husinu: link
 Vypadá to parádně. Moc. :+
840846
Tyjo, po prvním geniálním traileru jsem na to úplně zapomněl a teď to vytáhnul Karel v novince o Indym. A jo, na konci už jsem měl husinu: https://www.youtube.com/watch?v=da7BYWyvwO8&ab_channel=Lucasfilm  Vypadá to parádně. Moc. *:+*
Willow
3 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Tak ono imho k tomu preobsazeni muselo dojit. Tech prvnich 5 dilu pokryva pres 10 let podle knizky a po detech Rhaenyra u Martina projde dost velkou fyzickou promenou. Soucasny herecce by se ta tricatnice tezko verila
840845
Tak ono imho k tomu preobsazeni muselo dojit. Tech prvnich 5 dilu pokryva pres 10 let podle knizky a po detech Rhaenyra u Martina projde dost velkou fyzickou promenou. Soucasny herecce by se ta tricatnice tezko verila
840806
4 0
reagovat

Cyberpunk: Edgerunners S1E1

je to dosť zaujímavé a ako hráč hry, ale zároveň nefanúšik anime ma to baví. vizuál a audio top a super je, že sa to graficky aj tématicky s hrou stotožňuje. a pekný detail: byt hlavnej postavy sa zhoduje s bytom, ktorý vlastnil V v hre. :+
840828
je to dosť zaujímavé a ako hráč hry, ale zároveň nefanúšik anime ma to baví. vizuál a audio top a super je, že sa to graficky aj tématicky s hrou stotožňuje. a pekný detail: byt hlavnej postavy sa zhoduje s bytom, ktorý vlastnil V v hre. *:+*
Cyberpunk: Edgerunners S1E1
5 0
reagují: Papricek, Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
Tiež som to práve včera dopozeral. Áno, ten príbeh s vírom bol asi najpríbehovejší a nakoniec fajn. U mňa je najlepší diel ten v kaviarni, pretože si to tam hrozne dobre dával Thewlis.
840827
Tiež som to práve včera dopozeral. Áno, ten príbeh s vírom bol asi najpríbehovejší a nakoniec fajn. U mňa je najlepší diel ten v kaviarni, pretože si to tam hrozne dobre dával Thewlis.
840788
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podpisujem, Primal je parádna vec. :+
840826
Podpisujem, Primal je parádna vec. *:+*
840689
2 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
To vědět nechtěj. Vzhledově hrozná bota...:-
840812
To vědět nechtěj. Vzhledově hrozná bota...*:-*
840806
3 -2
reagovat

Rod draka

:o:o:o nieeee

To sa má fakt stať? Už v tejto sérií? Ale....ja už som si k nej vybudoval vzťah :DNo ktokoľvek ju nahradí (nechcem to vedieť! ) bude to mať u mňa ťažké.
840806
*:o**:o**:o* nieeee To sa má fakt stať? Už v tejto sérií? Ale....ja už som si k nej vybudoval vzťah *:D*No ktokoľvek ju nahradí (nechcem to vedieť! ) bude to mať u mňa ťažké.
Rod draka
840671
3 -1
reagují: MeaCulpa, Vardant
reagovat
Mám to obdobně, akorát s tím rozdílem, že mě moc nebavilo to peklo (chybí jim budget a to peklo si to strašně odneslo... Constantine se nekonal)
840789
Mám to obdobně, akorát s tím rozdílem, že mě moc nebavilo to peklo (chybí jim budget a to peklo si to strašně odneslo... Constantine se nekonal)
840788
2 -1
reagovat
Btw. jsem jediný, komu se druhá půlka Sandmana s Rose a sběrateli líbila o něco víc než ta první? Bylo to míň roztříštěný, zároveň tam byly trochu lepší emoce a bylo to vtipnější. Pokud bych měl ale vybrat nejlepší díl, tak je to furt ten v pekle. 

Snad ta druhá řada klapne.
840788
Btw. jsem jediný, komu se druhá půlka Sandmana s Rose a sběrateli líbila o něco víc než ta první? Bylo to míň roztříštěný, zároveň tam byly trochu lepší emoce a bylo to vtipnější. Pokud bych měl ale vybrat nejlepší díl, tak je to furt ten v pekle.  Snad ta druhá řada klapne.
4 -2
reagují: duro, Gonzi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě to bavilo hodně.
840759
Mě to bavilo hodně.
840743
3 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Nesmutni. Nejsi v tom sám ;) U GoT je to sázka na jistotu, která už asi nemá moc čím překvapit. Aspoň tak to cítím. U prstenů je to jiný, tam je ten potenciál prostě obrovský a proto se těším na každý díl, kdy doufám, že to už konečně všechno "zaklapne" a posadí mě to na zadek. Pořád jim zbývá skoro 40 dílů na to přesvědčit :D
840752
Nesmutni. Nejsi v tom sám *;)* U GoT je to sázka na jistotu, která už asi nemá moc čím překvapit. Aspoň tak to cítím. U prstenů je to jiný, tam je ten potenciál prostě obrovský a proto se těším na každý díl, kdy doufám, že to už konečně všechno "zaklapne" a posadí mě to na zadek. Pořád jim zbývá skoro 40 dílů na to přesvědčit *:D*
840710
6 -1
reagovat

Rick a Morty 06x02

Tak na tohle meta jsem nebyl vůbec naladěný, ani na Beth linku. Dost mě to nebavilo. Z těch "Morty" v hlavní roli jasně nejslabší.
840743
Tak na tohle meta jsem nebyl vůbec naladěný, ani na Beth linku. Dost mě to nebavilo. Z těch "Morty" v hlavní roli jasně nejslabší.
Rick a Morty 06x02
4 0
reagují: MarvinP
reagovat

Kdy?

bude na netflixu premiéra 1899 od tvůrců Dark? Jsem na to dočista zapomněl a těším se jak sele! 
840742
bude na netflixu premiéra 1899 od tvůrců Dark? Jsem na to dočista zapomněl a těším se jak sele! 
Kdy?
2 0
reagovat

House of the Dragon s01e04

Zatím bohužel nejslabší epizoda

Posedlost panenstvím mi zase jednou připomněla, že je to seriál z dílny HBO. Moc nadšení to nevyvolalo, i když se dá říci, že toto téma bylo i v Západozemí když né zásadním, tak důležitým určitě, ale zcela jistě nikdy nebylo bráno takto rigidně. A zatímco Rhaenyra se zbavila Hightowera, Alicent je po čase u dvora stále tou naivní holčičkou vláčenou událostmi, jež ani nenaznačuje nic z toho, čím by v budoucnu měla být, i když už se budoucí zárodky konfliktu z její strany s Rhaenyrou zcela jasně rýsují. Možná že její konečné pevné postavení se na stranu vlastní rodiny a svých vlastních, osobních dětí postaví na tomto? S tím bych se byl ochoten smířit. Ještě že ten Daemon je stabilně zdánlivý zmetek, ale jinak s dobrým srdcem. 

Pořád je to výborně natočené i zahrané, jen si prostě vybrali slabší moment.
840723
Zatím bohužel nejslabší epizoda [spoiler]Posedlost panenstvím mi zase jednou připomněla, že je to seriál z dílny HBO. Moc nadšení to nevyvolalo, i když se dá říci, že toto téma bylo i v Západozemí když né zásadním, tak důležitým určitě, ale zcela jistě nikdy nebylo bráno takto rigidně. A zatímco Rhaenyra se zbavila Hightowera, Alicent je po čase u dvora stále tou naivní holčičkou vláčenou událostmi, jež ani nenaznačuje nic z toho, čím by v budoucnu měla být, i když už se budoucí zárodky konfliktu z její strany s Rhaenyrou zcela jasně rýsují. Možná že její konečné pevné postavení se na stranu vlastní rodiny a svých vlastních, osobních dětí postaví na tomto? S tím bych se byl ochoten smířit. Ještě že ten Daemon je stabilně zdánlivý zmetek, ale jinak s dobrým srdcem. [/spoiler] Pořád je to výborně natočené i zahrané, jen si prostě vybrali slabší moment.
House of the Dragon s01e04
2 -5
reagovat
reaguje na: Godlike
Ja som na tom neni až tak ako ty že by ma to nebavilo, je to dobré, ale občas mi tiež príde že sa to až moc prechvaluje. Asi to je ale spôsobené aj tým že RoP ľudia nemôžu vystáť a tak keď si to priamo porovnajú tak im to z toho vychádza ako jasná pecka. Ja už som to tu písal a tiež ma ľudia vymínuskovali. GoT malo tú výhodu že tam bolo rozohratých niekoľko liniek niekoľkých rodov ktoré sa odohrávali daľeko od seba a vlastne spolu nijak nesúviseli, vrátane tajuplnej hrozby zo severu. Tu sa to vlastne celé točí len okolo jedného mesta a jedného trónu a je to zatiaľ také komornejšie.
840716
Ja som na tom neni až tak ako ty že by ma to nebavilo, je to dobré, ale občas mi tiež príde že sa to až moc prechvaluje. Asi to je ale spôsobené aj tým že RoP ľudia nemôžu vystáť a tak keď si to priamo porovnajú tak im to z toho vychádza ako jasná pecka. Ja už som to tu písal a tiež ma ľudia vymínuskovali. GoT malo tú výhodu že tam bolo rozohratých niekoľko liniek niekoľkých rodov ktoré sa odohrávali daľeko od seba a vlastne spolu nijak nesúviseli, vrátane tajuplnej hrozby zo severu. Tu sa to vlastne celé točí len okolo jedného mesta a jedného trónu a je to zatiaľ také komornejšie.
840710
6 -4
reagovat

HotD

Mě to vůbec, ale vůbec nebaví. Všechno jsem to už
prostě viděl. Zas dokola to stejný, předvídatelný. A to politikaření a pletichaření tam prostě není na takový úrovni, aby udrželo moji pozornost nebo mě něčim nadchlo. Samozřejmě, že je to vlastně ve všem lepší než RoP, ale já nevim, co mi chybí ke štěstí. Tam se vlastně těšim, co zas vymyslej za kokotinu nebo čim svou debilitu trumfne Galadriel, tady vůbec na nic.
Vim, že to slíznu.:D

Ale nemám to tam a ani mi to vlastně nevadí. GoT mě mělo od prvního dílu, kterej oproti tomuhle vypadal jak Jan Žižka, ale prostě to na mě fungovalo. 

Dokoukám a těšim se, co přijde za bejkárny, ale zatim jsem s těma chvalozpěvama fakt střízlivej. A nakonec vám asi přeci jen trochu závidim.)
840710
Mě to vůbec, ale vůbec nebaví. Všechno jsem to už prostě viděl. Zas dokola to stejný, předvídatelný. A to politikaření a pletichaření tam prostě není na takový úrovni, aby udrželo moji pozornost nebo mě něčim nadchlo. Samozřejmě, že je to vlastně ve všem lepší než RoP, ale já nevim, co mi chybí ke štěstí. Tam se vlastně těšim, co zas vymyslej za kokotinu nebo čim svou debilitu trumfne Galadriel, tady vůbec na nic. Vim, že to slíznu.*:D* Ale nemám to tam a ani mi to vlastně nevadí. GoT mě mělo od prvního dílu, kterej oproti tomuhle vypadal jak Jan Žižka, ale prostě to na mě fungovalo.  Dokoukám a těšim se, co přijde za bejkárny, ale zatim jsem s těma chvalozpěvama fakt střízlivej. A nakonec vám asi přeci jen trochu závidim.)
HotD
8 -7
reagují: Sigi, FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
K takové výbavě by se nadšeně natahoval každý. :D
840709
K takové výbavě by se nadšeně natahoval každý. *:D*
840701
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Bohužel je to pravda:D
840704
Bohužel je to pravda*:D*
840701
3 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se