Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14141 - 14160 Napsat příspěvek

Sandman

Podle fotek to vypadá, že se bude adaptovat i jedna povídka z třetího sešitu a některé postavy jsou i ze čtvrtého. Tak snad se jim to nerozpadne pod rukama a Gaiman na to dostatečně dohlédl.

První klip vypadá slibně.
836339
Podle fotek to vypadá, [spoiler]že se bude adaptovat i jedna povídka z třetího sešitu a některé postavy jsou i ze čtvrtého[/spoiler]. Tak snad se jim to nerozpadne pod rukama a Gaiman na to dostatečně dohlédl. První klip vypadá [url=https://m.youtube.com/watch?v=R30stcw7Jh0]slibně.[/url]
Sandman
3 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Dpč špatná diskuze :D:D:D:D:D:D
836033
Dpč špatná diskuze *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
836009
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Nene, ale je tam nějaké Metalocalypse, které možná zkusím.
836023
Nene, ale je tam nějaké Metalocalypse, které možná zkusím.
836007
2 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Nedělej mě si iluze, hrábě už určitě od Adama dostala 8)
836009
Nedělej mě si iluze, hrábě už určitě od Adama dostala *8)*
836007
1 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D

Superjail! je tam taky?
836007
*:D* [i]Superjail![/i] je tam taky?
836006
2 0
reagují: (=LIFTY=), RainMakeR
reagovat

Adult Swim

Přidali sekci na HBO Max, tak jsem z tama něco zkusil.
Smiling friends - Animak o firmě, která rozveseluje lidi v depresi. 8x10 minut - vtipné, připomínající ty nejlepší ujeté kousky z Cartoon Network. A strašidelný díl je tady opravdu strašidelný.
Mr Pickles - nevkusná, hnusná, debilni a nevtipna s.acka. Už Brickleberry mi přijde na hraně, ale tam se aspoň zasměju. Nevím, pro koho by ten seriál měl být. Vzhledem k tomu, že to má tři řady a spin-off, tak to asi někoho baví.
A to jsem těm "jiným" animakum otevřený.
836006
Přidali sekci na HBO Max, tak jsem z tama něco zkusil. [b]Smiling friends[/b] - Animak o firmě, která rozveseluje lidi v depresi. 8x10 minut - vtipné, připomínající ty nejlepší ujeté kousky z Cartoon Network. A strašidelný díl je tady opravdu strašidelný. [b]Mr Pickles [/b]- nevkusná, hnusná, debilni a nevtipna s.acka. Už Brickleberry mi přijde na hraně, ale tam se aspoň zasměju. Nevím, pro koho by ten seriál měl být. Vzhledem k tomu, že to má tři řady a spin-off, tak to asi někoho baví. A to jsem těm "jiným" animakum otevřený.
Adult Swim
5 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: SteKi
tak ono to tam furt malinko je, ale je fakt, že to možná odladili až příliš. Mě ten mix taky bavil.
835966
tak ono to tam furt malinko je, ale je fakt, že to možná odladili až příliš. Mě ten mix taky bavil.
835965
3 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Je to pecka :+
Ale musím sa priznať, že niekde vzadu v podvedomí mi trocha chýba ten humor čo bol v predošlých dvoch sériách. Nehovorím, že mi to vadí, ale mal som tam rád tie šibnuté scénky :) Tebe to tam nechýba? 
835965
Je to pecka *:+* Ale musím sa priznať, že niekde vzadu v podvedomí mi trocha chýba ten humor čo bol v predošlých dvoch sériách. Nehovorím, že mi to vadí, ale mal som tam rád tie šibnuté scénky *:)* Tebe to tam nechýba? 
835964
3 0
reagují: MarvinP
reagovat

Orville s03e09

přidávám další "wow" na hromádku. Prvních dvacet minut by jinýmu seriálu vystačilo minimálně na dvojdíl, některýmu i na 2 série, ale neměl jsem pocit, že něco uspěchali, naopak, měl jsem radost, jak jednoduše a prostě ty zvraty odsýpají jeden za druhým v příjemným rytmu. A ten konec byl ve stejným duchu, uzavření přímočarýho vývoje postavy, který se asi dalo předvídat, ale prostě to sedlo přesně jak mělo a já to ani nečekal, protože takhle "normální" seriály se dneska nějak nepíšou, takže v té školské prvoplánovosti a oldschoolovosi je to vlastně překvapivé a unikátní. Super.
835964
přidávám další "wow" na hromádku. Prvních dvacet minut by jinýmu seriálu vystačilo minimálně na dvojdíl, některýmu i na 2 série, ale neměl jsem pocit, že něco uspěchali, naopak, měl jsem radost, jak jednoduše a prostě ty zvraty odsýpají jeden za druhým v příjemným rytmu. A ten konec byl ve stejným duchu, uzavření přímočarýho vývoje postavy, který se asi dalo předvídat, ale prostě to sedlo přesně jak mělo a já to ani nečekal, protože takhle "normální" seriály se dneska nějak nepíšou, takže v té školské prvoplánovosti a oldschoolovosi je to vlastně překvapivé a unikátní. Super.
Orville s03e09
6 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nedávno tam byla vidět sekce Poslední šance (kterou už zase nevidím) a tam to bylo avizovaný, že to někdy brzy odeberou.
Je to pořád na Netflixu. :+ (ale bez češtiny myslím)
835952
Nedávno tam byla vidět sekce Poslední šance (kterou už zase nevidím) a tam to bylo avizovaný, že to někdy brzy odeberou. Je to pořád na Netflixu. *:+* (ale bez češtiny myslím)
835951
2 -1
reagovat
Tvl jednou něco sleduju - Ash vs Evil Dead na HBO a oni to bez nějakého upozornění z tama stáhnou...
Už mě fakt s tímto přístupem začínají s.at.
835951
Tvl jednou něco sleduju - Ash vs Evil Dead na HBO a oni to bez nějakého upozornění z tama stáhnou... Už mě fakt s tímto přístupem začínají s.at.
4 0
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: do_Od
Wow :D8):+:+:+ krásná práce.
835947
Wow *:D**8)**:+**:+**:+* krásná práce.
835931
4 0
reagovat
re Andor: :+ zaujimave hned od zaciatku. ani raz sa tam nespominalo/neukazovalo ziadne meno Skywalker a je to citit. Uz prosim tu rodinu nezdimat a prichadzat s niecim takymto.
835945
re Andor: *:+* zaujimave hned od zaciatku. ani raz sa tam nespominalo/neukazovalo ziadne meno Skywalker a je to citit. Uz prosim tu rodinu nezdimat a prichadzat s niecim takymto.
8 0
reagovat
Trailer vypadá neskutečně. A to jsem od tohoto projektu nic nečekal. Možná to bude tím, že do tvůrčího týmu (na rozdíl od Obi-Wana) netlačíli diverzitu na úkor kvality. 
835942
Trailer vypadá neskutečně. A to jsem od tohoto projektu nic nečekal. Možná to bude tím, že do tvůrčího týmu (na rozdíl od Obi-Wana) netlačíli diverzitu na úkor kvality. 
835931
6 -2
reagovat
Kdo by si chtěl zopakovat GoT, tak konečně na HBO přidali 4K - Dolby Atmos a Dolby Vision.
835940
Kdo by si chtěl zopakovat GoT, tak konečně na HBO přidali 4K - Dolby Atmos a Dolby Vision.
2 -1
reagovat
Holy shit, takhle se mají dělat trailery. :o:+

(Kdyby by někdo tvrdil, že to dělá Villeneuve, tak mu snad i uvěřím.)

((Najednou mi je líto toho, jak Rogue One končí...))
835937
Holy shit, takhle se mají dělat trailery. *:o**:+* (Kdyby by někdo tvrdil, že to dělá Villeneuve, tak mu snad i uvěřím.) ((Najednou mi je líto toho, jak [i]Rogue One[/i] končí...))
835931
2 -1
reagovat
Fúha..... :o Tak to je trailer na úrovni :+ 
835935
Fúha..... *:o* Tak to je trailer na úrovni *:+* 
835931
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Mělo. Ale tipuji, že hlavouni v D+ viděli trailery na House of Dragon (premiéra 21. srpna) a Rings of Power (2. září) a řekli si, že asi nebude dobrý nápad jít proti těmto dvěma gigantům.
835934
Mělo. Ale tipuji, že hlavouni v D+ viděli trailery na House of Dragon (premiéra 21. srpna) a Rings of Power (2. září) a řekli si, že asi nebude dobrý nápad jít proti těmto dvěma gigantům.
835933
5 0
reagovat
Ty kráso! Tak to je hodně pecka. :o:+

P.S.: Nemělo to bejt už v sprnu?? 
835933
Ty kráso! Tak to je hodně pecka. *:o**:+* P.S.: Nemělo to bejt už v sprnu?? 
835931
1 -1
reagují: l-e-t-o
reagovat
Ano, je to neuveřitelné, že papírově největší shit se dočkal nejlepšího realizačního týmu (clone-warogové odpustí) a na výsledku to jde vidět už z traileru.
835932
Ano, je to neuveřitelné, že papírově největší shit se dočkal nejlepšího realizačního týmu (clone-warogové odpustí) a na výsledku to jde vidět už z traileru.
835931
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se