Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14221 - 14240 Napsat příspěvek
Disney in Talks With BBC to Stream ‘Doctor Who’ Series

Ještě k tomu přidat Classic Who a splněný sen.:+
834899
[url=https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-21/disney-is-in-talks-with-the-bbc-to-stream-doctor-who-series]Disney in Talks With BBC to Stream ‘Doctor Who’ Series [/url] Ještě k tomu přidat Classic Who a splněný sen.*:+*
5 0
reagují: verbst
reagovat

Stranger Things S4, poslední dva díly

Katastrofální a úmorný martýrium, během kterýho se skoro nic nestane - na ty čtyři hodiny je tam reálně tak hodina materiálu. Navíc občas je to tak zoufalej scénáristickej šit (dívám se na tebe, ruská linko), že jsem měl chuť vydloubnout si oči a zacpat si s nima uši.

Poslední sérii očekávám s podobným nadšením, jako návštěvu zubaře. Jestli ta stopáž bude zase takhle nesmyslná, holt to asi sfouknu nějakým sestřihem, případně souhrnem na wiki. Ain't nobody got time for that.
834894
Katastrofální a úmorný martýrium, během kterýho se skoro nic nestane - na ty čtyři hodiny je tam reálně tak hodina materiálu. Navíc občas je to tak zoufalej scénáristickej šit (dívám se na tebe, ruská linko), že jsem měl chuť vydloubnout si oči a zacpat si s nima uši. Poslední sérii očekávám s podobným nadšením, jako návštěvu zubaře. Jestli ta stopáž bude zase takhle nesmyslná, holt to asi sfouknu nějakým sestřihem, případně souhrnem na wiki. Ain't nobody got time for that.
Stranger Things S4, poslední dva díly
6 -9
reagovat

The Walking Dead Finále

No, v rámci možností to asi ujde, ale stejně je nejvíce potěšující ten nostalgický začátek.
834858
No, v rámci možností to asi [url=https://www.youtube.com/watch?v=cqpHzeGBsBc]ujde[/url], ale stejně je nejvíce potěšující ten nostalgický začátek.
The Walking Dead Finále
1 -1
reagovat

I am groot

Na D+ od 10.8. :D8)

link
Za mě teda to je jasný must see 
834851
Na D+ od 10.8. *:D**8)* https://youtu.be/D7eFpRf4tac Za mě teda to je jasný must see 
I am groot
5 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak se musím fact check out. Boon skutečně hraje Saurona, ale tyto fotky není on. Je to herečka Bridie Sison, která ale má taky hrát Saurona podle spekulací. 
834846
Tak se musím fact check out. Boon skutečně hraje Saurona, ale tyto fotky není on. Je to herečka Bridie Sison, která ale má taky hrát Saurona podle spekulací. 
834805
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Jo tady už by měl být zlej,  ale stejně si myslím že to budou míchat s dřívější dobou. Už ten Morgoth mi tam nesedí.
834844
Jo tady už by měl být zlej,  ale stejně si myslím že to budou míchat s dřívější dobou. Už ten Morgoth mi tam nesedí.
834842
2 -1
reagovat
Ale v týhle době už byl zkaženej, ne?

Jako nejsem z toho nějak odvázanej, ale zas tak hrozný mi to nepřijde. 
834842
Ale v týhle době už byl zkaženej, ne? Jako nejsem z toho nějak odvázanej, ale zas tak hrozný mi to nepřijde. 
834812
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Já bych teď na nové díly Black Bird a Orville klidně každý pátek chodil za peníze do kina. :) Každý díl za to co platím měsíčně streaming. Nic lepšího teď neběží. 

Hauser je strašnej hereckého demon. :+

Orville asi něj seriálové cameo za poslední roky :D Přitom téma politictejsi než všechny poslední Star Treky dohromady....
834840
Já bych teď na nové díly Black Bird a Orville klidně každý pátek chodil za peníze do kina. *:)* Každý díl za to co platím měsíčně streaming. Nic lepšího teď neběží.  Hauser je strašnej hereckého demon. *:+* Orville asi něj seriálové cameo za poslední roky *:D* Přitom téma politictejsi než všechny poslední Star Treky dohromady....
1 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
LOTR bude spíš takovej pohádkovější...
GoT bude více dospělejší? Jestli se to dá tak napsat.... 
Ale tahle nova ukázka je fakt hodně luxusní :o:+
834837
LOTR bude spíš takovej pohádkovější... GoT bude více dospělejší? Jestli se to dá tak napsat....  Ale tahle nova ukázka je fakt hodně luxusní *:o**:+*
834792
2 0
reagovat

Ash vs Evil Dead 2. Řada

Je vtipné, že je to vlastně takový reunion herců z Xeny. 
Jinak i napodruhé skvělá jízda, až na klišé debilni poslední díl.
834824
Je vtipné, že je to vlastně takový reunion herců z Xeny.  Jinak i napodruhé skvělá jízda, až na klišé debilni poslední díl.
Ash vs Evil Dead 2. Řada
3 0
reagovat
Budu to hodnotit až to uvidím, pro teď s jeho podobou nemám sebemenší problém.
834813
Budu to hodnotit až to uvidím, pro teď s jeho podobou nemám sebemenší problém.
834812
6 -1
reagovat
Fakt ti připadá podobně étericky jako Saruman, Gandalf nebo Galadriel ? :)

Protože přesně takhle působit má. Tohle je tuctový záporák z něčeho Young adult na CW.
834812
Fakt ti připadá podobně étericky jako Saruman, Gandalf nebo Galadriel ? *:)* Protože přesně takhle působit má. Tohle je tuctový záporák z něčeho Young adult na CW.
834811
10 -2
reagují: verbst, do_Od
reagovat
Nečetl jsem knížky, ale Sauron má umět měnit podobu, aby si získával důvěru lidí, elfů, i trpaslíků. Nepřekvapilo by mě, kdyby si Saurona střihlo víc herců/objevil se ve více formách. A na téhle nevidím nic hrozného, naopak typově připomíná toho herce, co hraje Vecnu ve Stranger Things, a to je záporák jedna radost. Nějak nevím, proč zase někdo má tendenci odsuzovat předtím, než ho slyšel/viděl hrát dýl jak vteřinu v traileru.
834811
Nečetl jsem knížky, ale Sauron má umět měnit podobu, aby si získával důvěru lidí, elfů, i trpaslíků. Nepřekvapilo by mě, kdyby si Saurona střihlo víc herců/objevil se ve více formách. A na téhle nevidím nic hrozného, naopak typově připomíná toho herce, co hraje Vecnu ve Stranger Things, a to je záporák jedna radost. Nějak nevím, proč zase někdo má tendenci odsuzovat předtím, než ho slyšel/viděl hrát dýl jak vteřinu v traileru.
11 -2
reagovat
reaguje na: Pe7er
Nevím, Anson Boon byl potvrzený jako Sauron.
834809
Nevím, Anson Boon byl potvrzený jako Sauron.
834808
2 -1
reagovat
Povedal by som, že Sauron je skôr ten chlap, ktorý padne z neba ako kométa 
834808
Povedal by som, že Sauron je skôr [spoiler]ten chlap, ktorý padne z neba ako kométa [/spoiler]
834805
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Aspoň ten Balrog (nutno dokoukat opravdu až do konce) je viditelně stejný, jak u Jacksona :)
834806
Aspoň ten Balrog (nutno dokoukat opravdu až do konce) je viditelně stejný, jak u Jacksona :)
834802
2 -1
reagovat
Tohle je fór, že ? Prosím ať je..... :o

link
(mladý Sauron)
834805
Tohle je fór, že ? Prosím ať je..... *:o* https://twitter.com/CultureCrave/status/1550555639977414656?t=H9giWWlAVhILtoHC6v-d4g&s=19 (mladý Sauron)
9 -1
reagují: AndyKaufman, Pe7er
reagovat
Marvel oznamuje seriál ze světa Spidermana na D+. 
834804
Marvel oznamuje [url=https://www.instagram.com/p/CgU2ZULv1FP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=]seriál[/url] ze světa Spidermana na D+. 
3 -1
reagovat
Zase zpomalovačka s elfem...Zajímalo by mě, jestli bude mít ve finále aspoň jednu scénu normálně
834803
Zase zpomalovačka s elfem...Zajímalo by mě, jestli bude mít ve finále aspoň jednu scénu normálně
834792
2 -1
reagovat
Docela epic asi jo. Tenn předtím se mi líbil asi trochu víc.
Ale já mám tak pod kůži zažranou Jacksonovu vizi Středozemě, která podle mě opravdu vystihla Tolkiena strašně dobře, že toto kdyby byla nějaká random fantasy, tak mi to "odpálí dekel"... Takhle tam ale prostě toho Pána Prstenů prostě nevidím. 
834802
Docela epic asi jo. Tenn předtím se mi líbil asi trochu víc. Ale já mám tak pod kůži zažranou Jacksonovu vizi Středozemě, která podle mě opravdu vystihla Tolkiena strašně dobře, že toto kdyby byla nějaká random fantasy, tak mi to "odpálí dekel"... Takhle tam ale prostě toho Pána Prstenů prostě nevidím. 
834792
4 -1
reagují: fabec
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se