Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14161 - 14180 Napsat příspěvek
RoP tragédie zatím není, ale když se děj po čtvrtém díle z osmi neposune ani o centimetr, to není úplně ideální. To očividně chtějí mít roztahané na iks sezón, ale aby jim po téhle zbyli nějací diváci. U mě to zatím drží nad vodou Elrond a trpaslíci (jinak celkově hrozně meh casting), pěkný vizuál a očekávání, že to někdy začne být zajímavé.
841067
RoP tragédie zatím není, ale když se děj po čtvrtém díle z osmi neposune ani o centimetr, to není úplně ideální. To očividně chtějí mít roztahané na iks sezón, ale aby jim po téhle zbyli nějací diváci. U mě to zatím drží nad vodou Elrond a trpaslíci (jinak celkově hrozně meh casting), pěkný vizuál a očekávání, že to někdy začne být zajímavé.
7 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já asi nevím, proč do toho taháš Iron Mana, když je to evidentně jen špatná Ally McBeal. Ale jestli jsi chtěl říct, že je to třeba lepší než Ulice, tak to máš asi pravdu :+ ( :D:D:D )
841066
Já asi nevím, proč do toho taháš Iron Mana, když je to evidentně jen špatná Ally McBeal. Ale jestli jsi chtěl říct, že je to třeba lepší než Ulice, tak to máš asi pravdu *:+* ( *:D**:D**:D* )
841062
6 -2
reagují: do_Od
reagovat

Cobra Kai 5 série

ty kráso. tohle bylo tak nádherně parádní!! ZASE!! Parádní odkazy na 80.ky a 90ky. Parádní souboje. Prostě ten seriál má úplně vše.
Obiwan vs Vader je o proti soubojům na konci 5. série LARPová sračka. :D8)

Neskutečná paráda. Perte do mě 6. sérii.

Peyton List je absolutně nejvíc super...  :)):D:+
841065
ty kráso. tohle bylo tak nádherně parádní!! ZASE!! Parádní odkazy na 80.ky a 90ky. Parádní souboje. Prostě ten seriál má úplně vše. Obiwan vs Vader je o proti soubojům na konci 5. série LARPová sračka. *:D**8)* Neskutečná paráda. Perte do mě 6. sérii. Peyton List je absolutně nejvíc super...  *:))**:D**:+*
Cobra Kai 5 série
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Jaj soráč, myslel jsem, že to je další hate na House of the Dragon. :D

Ne, prsteny nejsou mistrovsky natočený :D ale tragédie to (ještě) taky úplně není. :))
841063
Jaj soráč, myslel jsem, že to je další hate na House of the Dragon. *:D* Ne, prsteny nejsou mistrovsky natočený *:D* ale tragédie to (ještě) taky úplně není. *:))*
841050
7 -2
reagují: Godlike
reagovat
Takovou She-Hulk tady ale moc bránit nechci, protože to jednoduše nemá smysl. Samozřejmě, že pokud to budou lidi srovnávat s Iron Manem, budou z toho jenom nasraní. Jenže Marvel fakt netočil She-Hulk pro fanoušky Iron Mana...ten seriál je primárně pro ženský nebo pro lidi, co se chtějí bavit nad nesmyslama z MCU, sledovat ironizaci celýho toho světa a přitom řešit týdenní bizár zápletky ala Ally McBeal. Nemá to být ani vážný, ani důmyslný, má to jen rozšířit base o další cílovku. ;) A s roztomilou Tatianou Maslany v centru je to třeba pro mě osobně fakt strašně easy si ty půlhodinky užívat a nic neřešit. Na rozdíl třeba od Moon Knighta nebo Falcona, kde ambice byly jinde, bralo se to naopak extrémně vážně, a srala mě tam každá třetí věc. 

Napětí a serious Avengers-level threat si (doufám) užiju v Secret Invasion, ale když jdu číst komiksy, tak to přece taky není furt to samé.
841062
Takovou She-Hulk tady ale moc bránit nechci, protože to jednoduše nemá smysl. Samozřejmě, že pokud to budou lidi srovnávat s Iron Manem, budou z toho jenom nasraní. Jenže Marvel fakt netočil She-Hulk pro fanoušky Iron Mana...ten seriál je primárně pro ženský nebo pro lidi, co se chtějí bavit nad nesmyslama z MCU, sledovat ironizaci celýho toho světa a přitom řešit týdenní bizár zápletky ala Ally McBeal. Nemá to být ani vážný, ani důmyslný, má to jen rozšířit base o další cílovku. *;)* A s roztomilou Tatianou Maslany v centru je to třeba pro mě osobně fakt strašně easy si ty půlhodinky užívat a nic neřešit. Na rozdíl třeba od Moon Knighta nebo Falcona, kde ambice byly jinde, bralo se to naopak extrémně vážně, a srala mě tam každá třetí věc.  Napětí a serious Avengers-level threat si (doufám) užiju v Secret Invasion, ale když jdu číst komiksy, tak to přece taky není furt to samé.
10 -2
reagují: duro, Gonzi
reagovat
reaguje na: verbst
A ještě mu to dva bootlickeři lajknou.
841061
A ještě mu to dva bootlickeři lajknou.
841059
4 -3
reagují: duro
reagovat
u mistrovsky natočená sem se taky zasekl :D
841060
u mistrovsky natočená sem se taky zasekl *:D*
9 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Von vo RoP, von vo HoD
:D
841059
Von vo RoP, von vo HoD *:D*
841058
8 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: do_Od
Ty vo kozách, von vo voze.
841058
Ty vo kozách, von vo voze.
841057
13 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Godlike
Já beru, že se ti to nelíbí, nebo tě to nebaví, ale vážně to není špatný, a už vůbec ne "kurevsky" špatný. :) Je to mistrovsky natočená a zahraná kostýmová konverzačka z pozadí intrikářského boje o moc. Je to komornější než Hra o trůny a zatím tam nejdou cítit takový sázky jako v GoT, kde jsi se touhle dobou už bál o všechny Starkovic děti a rodiče, ale takhle to předpokládám je i v předloze. Rod je zkrátka mnohem víc slowburn, ale atmosféru to má neskutečnou, ksicht nastavenej D&D si to taky udrželo skvěle, takže já jen čekám, až se to ke konci začne všechno sypat a lidem budou opět padat brady k zemi.

(...hups, wrong fantasy thread)
841057
Já beru, že se ti to nelíbí, nebo tě to nebaví, ale vážně to není špatný, a už vůbec ne "kurevsky" špatný. *:)* Je to mistrovsky natočená a zahraná kostýmová konverzačka z pozadí intrikářského boje o moc. Je to komornější než Hra o trůny a zatím tam nejdou cítit takový sázky jako v GoT, kde jsi se touhle dobou už bál o všechny Starkovic děti a rodiče, ale takhle to předpokládám je i v předloze. Rod je zkrátka mnohem víc slowburn, ale atmosféru to má neskutečnou, ksicht nastavenej D&D si to taky udrželo skvěle, takže já jen čekám, až se to ke konci začne všechno sypat a lidem budou opět padat brady k zemi. (...hups, wrong fantasy thread)
841050
9 -5
reagují: Milosh
reagovat

RoP

To je tak, ale tak kurevsky špatný. 
841050
To je tak, ale tak kurevsky špatný. 
RoP
9 -5
reagují: do_Od, do_Od
reagovat
reaguje na: Papricek
- ešte som sa nedostal k dalším dielom, ale jo, tempo asi bude úderné, možno sa to hodí k tej štylistike a povahe sveta? uvidime, necham sa prekvapiť.
841049
- ešte som sa nedostal k dalším dielom, ale jo, tempo asi bude úderné, možno sa to hodí k tej štylistike a povahe sveta? uvidime, necham sa prekvapiť.
841044
2 0
reagovat
reaguje na: duro
- moon knight bola zaujimavo napisana postava hlavne. fandil som jej a celkovo ma to bavilo. aj ten sound design u konshua bol super. je to max 7mička, ale je to uplne v pohode. u she-hulk nefunguje prakticky vlastne nič zatiaľ.
841047
- moon knight bola zaujimavo napisana postava hlavne. fandil som jej a celkovo ma to bavilo. aj ten sound design u konshua bol super. je to max 7mička, ale je to uplne v pohode. u she-hulk nefunguje prakticky vlastne nič zatiaľ.
841032
3 -2
reagovat
reaguje na: Muel
Jediná výtka je asi až moc rychlé tempo, klidně to mohlo mít o jeden dva díly víc. Ale jinak to je fakt pecka.
841044
Jediná výtka je asi až moc rychlé tempo, klidně to mohlo mít o jeden dva díly víc. Ale jinak to je fakt pecka.
840828
3 0
reagují: Muel
reagovat
Moon Knight bol oproti Hulčici majstrovské dielo.
841032
Moon Knight bol oproti Hulčici majstrovské dielo.
5 0
reagovat
Já vpodstate u 3. Dílu končím. Až to bude komplet tak to jen proklikam. Jako u Moon Knighta ...
841026
Já vpodstate u 3. Dílu končím. Až to bude komplet tak to jen proklikam. Jako u Moon Knighta ...
840992
5 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
- neviem robili sme si s toho srandu celé tie 3 epizódy :D. potom nastali tiché momenty, kde som sa do toho zapozeral s motiváciou nájsť tam aspoň štipku kvality, no márne... bola to chyba.
841022
- neviem robili sme si s toho srandu celé tie 3 epizódy *:D*. potom nastali tiché momenty, kde som sa do toho zapozeral s motiváciou nájsť tam aspoň štipku kvality, no márne... bola to chyba.
841020
4 -1
reagovat
A tie ďalšie časti sú ešte o dosť horšie. :D
841021
A tie ďalšie časti sú ešte o dosť horšie. *:D*
840992
4 -1
reagovat
841020
https://youtu.be/3Z9yK3sMDUU
840992
2 -1
reagovat

She-Hulk S1E1-2-3

- nudná story, nesympatická hl. postava, zlý writing a celkovo zbytočnosť tohto projektu. musel som kukať s kamarátmi pretože sám by som to nedal.
840992
- nudná story, nesympatická hl. postava, zlý writing a celkovo zbytočnosť tohto projektu. musel som kukať s kamarátmi pretože sám by som to nedal.
She-Hulk S1E1-2-3
6 -2
reagují: RainMakeR, duro, Memphis
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se