Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14061 - 14080 Napsat příspěvek

5 Days at the Memorial

Americkej Černobyl, venku jsou první tři díly a doporučuju, dobře vám z toho ale nebude 
837946
Americkej Černobyl, venku jsou první tři díly a doporučuju, dobře vám z toho ale nebude 
5 Days at the Memorial
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je boží. Ta scéna v bazénu. Made my day :D8):+
837940
To je boží. Ta scéna v bazénu. Made my day *:D**8)**:+*
837920
1 -1
reagovat

Tales of the Walking Dead E01+E02

AMC tú značku bude držať pri živote asi aj po ukončení hlavného seriálu naveky cez rôzne spin-offy. Tentokrát ide o celkom bizarnú vec.

V prvej časti Terry Crews a Olivia Munn v príbehu o osamelých ľuďoch z krytov.
V tej druhej Groundhog Day meets zombies.
837930
AMC tú značku bude držať pri živote asi aj po ukončení hlavného seriálu naveky cez rôzne spin-offy. Tentokrát ide o celkom bizarnú vec. V prvej časti Terry Crews a Olivia Munn v príbehu o osamelých ľuďoch z krytov. V tej druhej Groundhog Day meets zombies.
Tales of the Walking Dead E01+E02
2 0
reagovat
837924
[url=https://tenor.com/view/pointing-that-is-correct-thats-right-good-job-way-to-go-gif-18723702]To je pravda![/url]
837923
1 -1
reagovat
reaguje na: Cobretti
Po X bych se s ni podíval na cokoli :D 
837923
Po X bych se s ni podíval na cokoli *:D* 
837921
3 -1
reagují: Cobretti
reagovat
Uz len kvoli Jenne by som na to pozeral:D, ale vyzera to super celkovo:+
837921
Uz len kvoli Jenne by som na to pozeral*:D*, ale vyzera to super celkovo*:+*
837920
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
837920
[url=https://m.youtube.com/watch?v=Di310WS8zLk]Trailer[/url]
837896
3 -1
reagují: RainMakeR, Cobretti
reagovat

Better call Saul S04

Za mňa vysoká úroveň, naplnené očakávania, veľmi vhodne použítý "fan servis" a pritom výrazný autorský rukopis a originalita, ktorá mi síce zakaždým úplne nesadla, ale veľmi na to bavilo, finále super sonda do vnútra Saula a koniec s ktorým som spokojný, 9,5/10
837905
Za mňa vysoká úroveň, naplnené očakávania, veľmi vhodne použítý "fan servis" a pritom výrazný autorský rukopis a originalita, ktorá mi síce zakaždým úplne nesadla, ale veľmi na to bavilo, finále super sonda do vnútra Saula a koniec s ktorým som spokojný, [b]9,5/10[/b]
Better call Saul S04
5 0
reagovat
Nová Addamsova rodina

Gomez ie hrozny xicht, ale naopak dámy jsou...:+
837896
[url=https://pbs.twimg.com/card_img/1559527473196433415/-l5ZT-of?format=jpg&name=small]Nová Addamsova rodina [/url] Gomez ie hrozny xicht, ale naopak dámy jsou...*:+*
5 -5
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Henry Cavill by se mohl podle spekulací objevit jako Hyperion v seriálovém Lokim. 

To by byl dobrý prostředníček směrem k DCEU. Hyperion je totiž kopie Supermana.
837884
Henry Cavill by se mohl podle spekulací objevit jako Hyperion v seriálovém Lokim.  To by byl dobrý prostředníček směrem k DCEU. Hyperion je totiž kopie Supermana.
3 -3
reagovat

Cobra Kai S5 trailer

link

jo vole, je to opět boží. Viz konec

ad ten song je .. takže se opravdu hodně přitvrzuje :D:))8):+
link
837833
https://youtu.be/sUR9PYwlNaA jo vole, je to opět boží. Viz konec ad ten song je .. takže se opravdu hodně přitvrzuje *:D**:))**8)**:+* https://youtu.be/XJMgveYdO-M
Cobra Kai S5 trailer
4 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Těch 106 hodnocení tři tejdny po premiéře je hroznej shame. Hlavně že každej Netflix shit of the week má hned pár tisíc :D ?)

Každopádně má to strašný srdíčko a vidět ten kontrast tehdejší výroby triků (parta geniálních nadšenců piplá fyzický věci na koleně) a dnešní výroby triků (milion lidí mlčky sedí u armády kompů) je dost bolestivý, no. A všechna ta omáčka krásně ukazuje, jak byl Lucas od půlky 70. let ve všem strašně napřed.

Jo a je tam výborná delší verze historky o dinosaurech z Jurskýho parku, jestli jste někdo viděl ten díl z Movies That Made Us.
837829
Těch 106 hodnocení tři tejdny po premiéře je hroznej shame. Hlavně že každej Netflix shit of the week má hned pár tisíc *:D* *?)* Každopádně má to strašný srdíčko a vidět ten kontrast tehdejší výroby triků (parta geniálních nadšenců piplá fyzický věci na koleně) a dnešní výroby triků (milion lidí mlčky sedí u armády kompů) je dost bolestivý, no. A všechna ta omáčka krásně ukazuje, jak byl Lucas od půlky 70. let ve všem strašně napřed. Jo a je tam výborná delší verze historky o dinosaurech z Jurskýho parku, jestli jste někdo viděl ten díl z Movies That Made Us.
837820
6 0
reagovat

Light & Magic

Dosť z vás sledujem na ČSFD a jediný kto to zatiaľ ohodnotil je Karel...akože na čo čakáte? :D 
ale vážne, to bola radosť sledovať. Fakt si to dajte. Páčilo sa mi hlavne, že sa podrobne venovali tým úplným začiatkom. Veď tí ľudia skoro ani nevedeli čo majú robiť a výsledky boli prelomové. 

Inak vždy keď pozerám niečo takéto, tak ma prekvapí ako málo je do trikov alebo akčných scén režisér zainteresovaný. Často krát vidím, že v scenári je veta ako, tu bude akčná scéna. Oni len nájmu ľudí a im povedia , vymyslite a natočte to. Divné,.neviem si na to zvyknúť, lebo moja predstava bola roky iná :)
837820
Dosť z vás sledujem na ČSFD a jediný kto to zatiaľ ohodnotil je Karel...akože na čo čakáte? *:D*  ale vážne, to bola radosť sledovať. Fakt si to dajte. Páčilo sa mi hlavne, že sa podrobne venovali tým úplným začiatkom. Veď tí ľudia skoro ani nevedeli čo majú robiť a výsledky boli prelomové.  Inak vždy keď pozerám niečo takéto, tak ma prekvapí ako málo je do trikov alebo akčných scén režisér zainteresovaný. Často krát vidím, že v scenári je veta ako, tu bude akčná scéna. Oni len nájmu ľudí a im povedia , vymyslite a natočte to. Divné,.neviem si na to zvyknúť, lebo moja predstava bola roky iná *:)*
Light & Magic
11 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Barv666
No já ten seriál miluju, ale zrovna tam mne neukončení nemrzí. Je to jedno z těch děl, kde je víc cesta než cíl. Ale chtěl bych ještě tak 15 řad, to je jasné. :)
837811
No já ten seriál miluju, ale zrovna tam mne neukončení nemrzí. Je to jedno z těch děl, kde je víc cesta než cíl. Ale chtěl bych ještě tak 15 řad, to je jasné. *:)*
837808
2 -3
reagovat
Tak jsem dal první sérii Raised by wolves, a musím říct, že od zrušení Bosse mě žádné tak moc nenasralo. Fakt kreténi, že to aspoň pár díly nějak neukončí.
837808
Tak jsem dal první sérii [b]Raised by wolves[/b], a musím říct, že od zrušení [b]Boss[/b]e mě žádné tak moc nenasralo. Fakt kreténi, že to aspoň pár díly nějak neukončí.
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat

Westworld S04E01-04

Včera jsem to pustil a musím říci, že jde o velké zlepší. Třetí řada se motala dost v kruhu  zde je ten příběh zajímavější a i samotné postavy lépe fungují. Těším se na zbytek epizod. 7,5-8/10
837754
Včera jsem to pustil a musím říci, že jde o velké zlepší. Třetí řada se motala dost v kruhu  zde je ten příběh zajímavější a i samotné postavy lépe fungují. Těším se na zbytek epizod. [b]7,5-8/10[/b]
Westworld S04E01-04
2 -2
reagovat

Better Call Saul finále

Málo věcí je v životě tak uspokojivých, jako poctivé finále skvělého seriálu. Vince Gilligan už mi to dal dvakrát.
837751
Málo věcí je v životě tak uspokojivých, jako poctivé finále skvělého seriálu. Vince Gilligan už mi to dal dvakrát.
Better Call Saul finále
11 0
reagovat

Westworld s04

Mne vlastně lehce zklamala jenom příliš uspěchaná druhá série, kde musím po včerejšku vzít zpět námitky o nekoherentnosti, jinak ale všechny ostatní aspekty jenom potvrzují, že se jedná o jednu z nejlepších momentálně běžících věcí v televizi. Ano i včerejší finále. Jako uspokojivé zakončení příběhu i seriálu bych to vlastně bral, svébytné překlopení do reality zacykleného Matrixu s maximálně otevřeným interpretačním rámcem je fajn a do jisté míry i geniální, ale přece jenom,  ten poslední scénář s Dolores Prime v novém světě bych si zahrál moc rád. 9/10. :+:+
837729
Mne vlastně lehce zklamala jenom příliš uspěchaná druhá série, kde musím po včerejšku vzít zpět námitky o nekoherentnosti, jinak ale všechny ostatní aspekty jenom potvrzují, že se jedná o jednu z nejlepších momentálně běžících věcí v televizi. Ano i včerejší finále. Jako uspokojivé zakončení příběhu i seriálu bych to vlastně bral, [spoiler]svébytné překlopení do reality zacykleného Matrixu s maximálně otevřeným interpretačním rámcem je fajn a do jisté míry i geniální, ale přece jenom,  ten poslední scénář s Dolores Prime v novém světě bych si zahrál moc rád. [/spoiler]9/10. *:+**:+*
Westworld s04
1 -2
reagovat
reaguje na: Attikus
ok čiže zas to bude zlé
837727
ok čiže zas to bude zlé
837695
1 0
reagovat
Bud zemřeš jako drsňák nebo budeš žít dostatečně dlouho a stane se z tebe parodie sebe sama.
Ale jako Hulk je takový už déle.
837704
Bud zemřeš jako drsňák nebo budeš žít dostatečně dlouho a stane se z tebe parodie sebe sama. Ale jako [url=https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/460/855/f66.jpg]Hulk[/url] je takový už déle.
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se