Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14021 - 14040 Napsat příspěvek
Medvěd vypustil komplet soundtrack k Rings of Power a jo, je to super.
Ne, není to Shore, ale to snad nikdo nečekal. 
838121
Medvěd vypustil komplet soundtrack k Rings of Power a jo, je to super. Ne, není to Shore, ale to snad nikdo nečekal. 
5 -3
reagují: fabec
reagovat

GUILLERMO DEL TORO’S CABINET OF CURIOSITIES | First Look

link

ajajaj, del Toro do toho zase šlape. Tohle vypadá úžasně...
838118
https://youtu.be/TYotKcx8rw8 ajajaj, del Toro do toho zase šlape. Tohle vypadá úžasně...
GUILLERMO DEL TORO’S CABINET OF CURIOSITIES | First Look
5 0
reagovat

Westworld S04

Moc povedený mindfuck. Matrix v Matrixu na druhou. Povedený, skvěle zahraný a ten konec. Tahle řada se povedla. Snad nové vedení WB odsouhlasí poslední radu. 8/10
838110
Moc povedený mindfuck. Matrix v Matrixu na druhou. Povedený, skvěle zahraný a ten konec. Tahle řada se povedla. Snad nové vedení WB odsouhlasí poslední radu. [b]8/10[/b]
Westworld S04
7 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Moc díky za info. Skvělá epizoda. 
838096
Moc díky za info. Skvělá epizoda. 
838074
7 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Souhlas. Je to typickej marvelovkej vyplach. Všechny ty jejich seriály jsou dost generická nuda.

Sandman to nakopává těžce do zadku.:+

Za chvíli nám začne flamewar GoT vs LOTR takže připravte si popcorny :D8)
838087
Souhlas. Je to typickej marvelovkej vyplach. Všechny ty jejich seriály jsou dost generická nuda. Sandman to nakopává těžce do zadku.*:+* Za chvíli nám začne flamewar GoT vs LOTR takže připravte si popcorny *:D**8)*
838052
7 -1
reagovat
reaguje na: departed
Ona byla my původně Wrestlerka, takže ji určitě znáš z tama:D
838078
Ona byla my původně Wrestlerka, takže ji určitě znáš z tama*:D*
838076
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jak moc je špatný/dobrý, že jsem poznal, co je to za hérečku, aniž bych to kdykoliv předtím viděl?
838076
Jak moc je špatný/dobrý, že jsem poznal, co je to za hérečku, aniž bych to kdykoliv předtím viděl?
837974
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Sandman

Přibyla bonusová epizoda, která adaptuje dvě povídky z třetího svazku:+:+
838074
Přibyla bonusová epizoda, která adaptuje dvě povídky z třetího svazku*:+**:+*
Sandman
16 0
reagují: hroubek
reagovat
She Hulk na internetoch 
link

She Hulk u mňa v obývačke
link

Ja mám pocit, že všetky tie filmové portáli sa predháňajú kto dokáže napratať do nadpisu viac superlatívov. A pritom je to taká prachobyčajná nudná blbina. To sa napríklad s takou Kamalou nedá ani porovnávať...nechápem 
838052
She Hulk na internetoch  https://giphy.com/gifs/reaction-mood-l9Tllo1thElT5gvVOU She Hulk u mňa v obývačke https://giphy.com/gifs/nickelodeon-funny-spongebob-squarepants-l2JhpjWPccQhsAMfu Ja mám pocit, že všetky tie filmové portáli sa predháňajú kto dokáže napratať do nadpisu viac superlatívov. A pritom je to taká prachobyčajná nudná blbina. To sa napríklad s takou Kamalou nedá ani porovnávať...nechápem 
11 -2
reagují: RainMakeR
reagovat

Big Mouth

Přijde mi, že těch přisprostlejch animáků bylo poslední roky víc (Paradise PD apod. mě minulo), ale tohle - ty postavičky jsou sice takový sumci s lidskym obličejem :D ale vlastně to ukazuje dospívání a nástup puberty v celý svý trapný kráse. S vytříbenym humorem - což je i takovej test. Pokud Vás pobaví Michael Stippe aka tampón, zpívající o první menstruaci ne „Everybody hurts“, ale „Everybody Bleeds“, tak to zkuste.
838038
Přijde mi, že těch přisprostlejch animáků bylo poslední roky víc (Paradise PD apod. mě minulo), ale tohle - ty postavičky jsou sice takový sumci s lidskym obličejem *:D* ale vlastně to ukazuje dospívání a nástup puberty v celý svý trapný kráse. S vytříbenym humorem - což je i takovej test. Pokud Vás pobaví Michael Stippe aka tampón, zpívající o první menstruaci ne „Everybody hurts“, ale [url=https://youtu.be/NEbQ7CQPfNI?t=52]„Everybody Bleeds“[/url], tak to zkuste.
Big Mouth
2 -1
reagovat

She-Hulk S01xE01

Nejlepší na celé epizodě byla potitulková scéna, která mě jako jediná rozesmála. Zbytek je pro mě zatím celkem nezajímavý průměr. 8)
838031
Nejlepší na celé epizodě byla potitulková scéna, která mě jako jediná rozesmála. Zbytek je pro mě zatím celkem nezajímavý průměr. *8)*
She-Hulk S01xE01
4 -2
reagovat

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička Ep 1.

Není to žádný zázrak, ale drží se to ducha komiksu a bavilo mě to víc než třeba první díl Moon Knighta, čemuž taky asi přispívá ta krátká stopáž, proti které většina spíš protestuje, ale podle mě je to k užitku, protože tak nevynikne průměrnost zpracování - od technického po dramaturgické.P. S.: Nečekal jsem až takový foreshadowing Hulkova návratu na Sakaar a předvoj WWH (snad se objeví i ten Skaar).
838027
Není to žádný zázrak, ale drží se to ducha komiksu a bavilo mě to víc než třeba první díl Moon Knighta, čemuž taky asi přispívá ta krátká stopáž, proti které většina spíš protestuje, ale podle mě je to k užitku, protože tak nevynikne průměrnost zpracování - od technického po dramaturgické.P. S.: Nečekal jsem až takový foreshadowing Hulkova [spoiler]návratu na Sakaar a předvoj WWH (snad se objeví i ten Skaar)[/spoiler].
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička Ep 1.
5 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Muj názor na youtubery je tak prisnej, ze si me právě celkem urazil :D
838022
Muj názor na youtubery je tak prisnej, ze si me právě celkem urazil :D
838019
12 0
reagovat

Taboo 2. série

ve fázi přípravy a příští rok natáčení. Super!!!
838021
ve fázi přípravy a příští rok natáčení. Super!!!
Taboo 2. série
7 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Buď radši youtuber, budeš mít snadnější život a pozvánky ti budou chodit aniž bys je musel honit pár hodin před projekcí po mailech.
838019
Buď radši youtuber, budeš mít snadnější život a pozvánky ti budou chodit aniž bys je musel honit pár hodin před projekcí po mailech.
838018
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Ti normalne závidím, ze ses novinář :D
838018
Ti normalne závidím, ze ses novinář *:D*
838017
3 -1
reagují: do_Od
reagovat

Rod draka 1x01

Budu hajzl a napíšu, že veškerý hype, co během následujících dní vyleze, je naprosto zasloužený,a z hlediska pilotů se jedná o jeden z nejlepších startů, dokonce mnohem lepší než měl původní seriál, co jsem za poslední dobu viděl.

There will be blood. :)
838017
Budu hajzl a napíšu, že veškerý hype, co během následujících dní vyleze, je naprosto zasloužený,a z hlediska pilotů se jedná o jeden z nejlepších startů, dokonce mnohem lepší než měl původní seriál, co jsem za poslední dobu viděl. There will be blood. *:)*
Rod draka 1x01
17 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

She-Hulk S01E01

Bavil jsem se, ale nějaké velké nadšení to není. To, že to po příběhové stránce nemá žádnou katarzi, věci se dějí nahodile a rychle, bych zvládl překousnout. Problém je, že to zas z postavy, kterou mám rád dělá blbečka. Jen jako postava je hodně fajn, ale bude to chtít ještě další díly, aby si to pořádně sedlo. Opatrných 6-6,5/10.
837989
Bavil jsem se, ale nějaké velké nadšení to není. To, že to po příběhové stránce nemá žádnou katarzi, věci se dějí nahodile a rychle, bych zvládl překousnout. Problém je, že to zas z postavy, kterou mám rád dělá blbečka. [b]Jen[/b] jako postava je hodně fajn, ale bude to chtít ještě další díly, aby si to pořádně sedlo. Opatrných [b]6-6,5/10[/b].
She-Hulk S01E01
3 -2
reagovat

Orville S03E05

Keby nebolo diskusie tu v skupine a predbiehani sa v superlativoch na tento serial, tak priznam sa, ze mi ujde pod radarom. Nikdy som nebol fanusikom StarTrekov a naposledy som videl nejaky startrekovsky serial niekedy v minulom tisicroci;) Ale nedalo mi to a zacal som to pozerat. Chcel som sa k tomu vyjadrit, az ked skuknem aj celu tretiu seriu, ale po pozreti piateho dielu tretej serky sa to neda. Velmi silny pribeh a velmi dobre spracovany.
A vlastne som chcel tymto len podakovat ludom, ktori to tu davali do povedomia:+:+
Som zvedavy na druhu polku poslednej serie.
837988
Keby nebolo diskusie tu v skupine a predbiehani sa v superlativoch na tento serial, tak priznam sa, ze mi ujde pod radarom. Nikdy som nebol fanusikom StarTrekov a naposledy som videl nejaky startrekovsky serial niekedy v minulom tisicroci*;)* Ale nedalo mi to a zacal som to pozerat. Chcel som sa k tomu vyjadrit, az ked skuknem aj celu tretiu seriu, ale po pozreti piateho dielu tretej serky sa to neda. Velmi silny pribeh a velmi dobre spracovany. A vlastne som chcel tymto len podakovat ludom, ktori to tu davali do povedomia*:+**:+* Som zvedavy na druhu polku poslednej serie.
Orville S03E05
7 0
reagovat

She Hulk

Za mňa prvý diel celkom super, bavil som sa. Hlavná hrdinka mi je celkom sympatická, Bruce je skvelý, nejak nerozumiem tej kritike. Ak má byť teda toto ten najhorší diel tak za mňa paráda.

A inak s Karlom vôbec nesúhlasím, binge je humus :- a nech to čo najskôr upadne do zabudnutia. Pomali tomu začína rozumieť aj Netflix.
837987
Za mňa prvý diel celkom super, bavil som sa. Hlavná hrdinka mi je celkom sympatická, Bruce je skvelý, nejak nerozumiem tej kritike. Ak má byť teda toto ten najhorší diel tak za mňa paráda. A inak s Karlom vôbec nesúhlasím, binge je humus *:-* a nech to čo najskôr upadne do zabudnutia. Pomali tomu začína rozumieť aj Netflix.
She Hulk
2 -11
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se