Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14041 - 14060 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Ze Středozemě jsme za 20 let dostali 2 trilogie, z toho jednu řekněme průměrnou. Myslím si, že o tom, zda je nebo není o něco stát, se ještě bude rozhodovat. 
837985
Ze Středozemě jsme za 20 let dostali 2 trilogie, z toho jednu řekněme průměrnou. Myslím si, že o tom, zda je nebo není o něco stát, se ještě bude rozhodovat. 
837977
2 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ano žena sleduje něco na Navě a D+ tam mělo ukázky jak na Obi wana tak teď na She-hulk.
837980
Ano žena sleduje něco na Navě a D+ tam mělo ukázky jak na Obi wana tak teď na She-hulk.
837979
3 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Teď chodí na některých televizních stanicích reklamy právě na She-Hulk a před tím třeba na Prey. To pak trkne i ty, kteří tím nežijí.
837979
Teď chodí na některých televizních stanicích reklamy právě na She-Hulk a před tím třeba na Prey. To pak trkne i ty, kteří tím nežijí.
837975
3 0
reagují: speta.jr
reagovat
Jen jedou na síle značky. "Všichni to řeší" protože ještě nepochopili, že už není o co stát.
U pána prstenu už to pochopili (dost možná i díky Hobbita).
837977
Jen jedou na síle značky. "Všichni to řeší" protože ještě nepochopili, že už není o co stát. U pána prstenu už to pochopili (dost možná i díky Hobbita).
837975
2 -5
reagují: connor
reagovat
reaguje na: connor
Svědčí to o tom, že i když Marvel natočí sebeprůměrnější blbinu, kampaň je udělaná tak dobře, že se na to podívá tuna lidí. Na mě teda She-Hulk skáče odevšad poslední tejdny, milion článků, gifů a memů. Ostatní jen tiše záviděj, jak ty svoje věci uměj prodat.

... na druhým břehu je třeba Pán prstenů, co furt jenom ohlašuje partnerství s Adobe nebo KitKatem a diskuze se točej akorát kolem hejtu na černou trpaslici. Auč.
837975
Svědčí to o tom, že i když Marvel natočí sebeprůměrnější blbinu, kampaň je udělaná tak dobře, že se na to podívá tuna lidí. Na mě teda She-Hulk skáče odevšad poslední tejdny, milion článků, gifů a memů. Ostatní jen tiše záviděj, jak ty svoje věci uměj prodat. ... na druhým břehu je třeba Pán prstenů, co furt jenom ohlašuje partnerství s Adobe nebo KitKatem a diskuze se točej akorát kolem hejtu na černou trpaslici. Auč.
837973
11 -2
reagují: (=LIFTY=), Gonzi
reagovat

NSFW

837974
[url=https://preview.redd.it/mgkusiutda091.jpg?auto=webp&s=daa1b26a0b75c7abba7777f9c18c6bc02c188b6e]Tahle se mi docela líbila.[/url]
NSFW
3 -1
reagují: departed
reagovat
reaguje na: Memphis
To taky o něčem svědčí. 
837973
To taky o něčem svědčí. 
837970
2 -4
reagují: KarelR
reagovat
Vychází tolik zajímavých seriálů, který tu mají minimum komentářů. A pak vyjde jedna She-Hulk... ?)
837970
Vychází tolik zajímavých seriálů, který tu mají minimum komentářů. A pak vyjde jedna She-Hulk... *?)*
7 0
reagují: connor
reagovat

She-Hulk

Imo kdo neni nadsenec do MCU, tak ho zabije uz uvodnich 15 minut prvni epizody. Vubec nechapu kam s timhle vsim Marvel miri... Respektive to vnimam tak, ze se uz jede jen na kvantitu a snahu vykryt nejakou potencialni divackou skupinu a to Marvel/Disney logo tomu automaticky zajisti jakou si "pridanou hodnotu".
Ale na CSFD tohle bude jasne dalsi modrej D+ "znackovej" serial.
837969
Imo kdo neni nadsenec do MCU, tak ho zabije uz uvodnich 15 minut prvni epizody. Vubec nechapu kam s timhle vsim Marvel miri... Respektive to vnimam tak, ze se uz jede jen na kvantitu a snahu vykryt nejakou potencialni divackou skupinu a to Marvel/Disney logo tomu automaticky zajisti jakou si "pridanou hodnotu". Ale na CSFD tohle bude jasne dalsi modrej D+ "znackovej" serial.
She-Hulk
2 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
no nejen rajcata, ign 8/10 a wrap píše hilarious rewarding gem... to sem nečekal..mě z ukázek humor přišel strasnej plus to celé vypadá osklive ale vraceni Tim Rotha a Bruce mi to prodalo takže esi to je fakt  taková bomba tak jenom dobře 
837967
no nejen rajcata, ign 8/10 a wrap píše hilarious rewarding gem... to sem nečekal..mě z ukázek humor přišel strasnej plus to celé vypadá osklive ale vraceni Tim Rotha a Bruce mi to prodalo takže esi to je fakt  taková bomba tak jenom dobře 
837950
2 -1
reagovat
Přesně, poslední dobou mi připadá, že mi zbývá příliš málo života na "solidní" seriály typu 6/10. To už radši  kouknu na nějaký pořádně ambiciózní fuck-up.
837966
Přesně, poslední dobou mi připadá, že mi zbývá příliš málo života na "solidní" seriály typu 6/10. To už radši  kouknu na nějaký pořádně ambiciózní fuck-up.
7 -1
reagovat
6/10! Tak to teda neznie velmi optimisticky:D
837964
6/10! Tak to teda neznie velmi optimisticky*:D*
837962
5 0
reagovat
Hele první díl je nejhorší, třetí a čtvrtej už se to tak jako chytne... na těch 6/10 :) Škoda, že to nevydali celý, binge tomu prospívá. Sypat to tejdně po půlhodině je zrovna tady dost nešikovný.
837962
Hele první díl je nejhorší, třetí a čtvrtej už se to tak jako chytne... na těch 6/10 *:)* Škoda, že to nevydali celý, binge tomu prospívá. Sypat to tejdně po půlhodině je zrovna tady dost nešikovný.
5 -2
reagují: Cobretti
reagovat

She-hulk pilot

Zatiaľ teda meh, ani neviem čo k tomu napísať poriadne, nemastné, neslané, nevtipné, šancu tomu dám ďalej len preto lebo sa to vraj potupne má zlepšovať, zatiaľ 5/10.
837961
Zatiaľ teda meh, ani neviem čo k tomu napísať poriadne, nemastné, neslané, nevtipné, šancu tomu dám ďalej len preto lebo sa to vraj potupne má zlepšovať, zatiaľ 5/10.
She-hulk pilot
4 -1
reagovat

She-Hulk E01

Prvy diel za mnou a po jeho dopozerani som si uvedomil jednu vec…chyba mi Kamala:D Toto bol uplne cisty priemerovity priemer 5/10, a to mam mozno aj privrete jedno oko, ako komiksovy fanusik (najma marvelu). Nesedelo mi tam mnoho veci - napriek skratkovitosti to pocitovo trva ovela dlhsie, chemia medzi Jen a Bruceom ziadna, pokusy o humor zostali len pri tych pokusoch a ani predstavitelka Jen mi moc nesadla (v porovnani s vyssie spomenutou Kamalou, co bola castingova trefa jak svina). O deji sa vela toho povedat neda, kedze je to len o “vycviku?” (lepsie slovo mi nenapadlo). Snad to pojde kvalitou hore, lebo ak nie, tak to bude horsie nez Falcon a Winter Soldier. Sklamanie, ale neprekvapujuce, kedze aj trailery boli nemastne neslane.
837960
Prvy diel za mnou a po jeho dopozerani som si uvedomil jednu vec…chyba mi Kamala*:D* Toto bol uplne cisty priemerovity priemer 5/10, a to mam mozno aj privrete jedno oko, ako komiksovy fanusik (najma marvelu). Nesedelo mi tam mnoho veci - napriek skratkovitosti to pocitovo trva ovela dlhsie, chemia medzi Jen a Bruceom ziadna, pokusy o humor zostali len pri tych pokusoch a ani predstavitelka Jen mi moc nesadla (v porovnani s vyssie spomenutou Kamalou, co bola castingova trefa jak svina). O deji sa vela toho povedat neda, kedze je to len o “vycviku?” (lepsie slovo mi nenapadlo). Snad to pojde kvalitou hore, lebo ak nie, tak to bude horsie nez Falcon a Winter Soldier. Sklamanie, ale neprekvapujuce, kedze aj trailery boli nemastne neslane.
She-Hulk E01
4 -1
reagovat
A nechcete si počkat, až jaké to bude? :-) 
837959
A nechcete si počkat, až jaké to bude? :-) 
5 -4
reagovat
reaguje na: connor
čiže spriemerovať divacke a kritické hodnotenia a máme objektívnu známku? :o
837958
čiže spriemerovať divacke a kritické hodnotenia a máme objektívnu známku? *:o*
837957
2 -3
reagovat
Kritici zřejmě zase jednou nadhodnocují, ale diváci budou zase podhodnocovat. V takové době žijeme. :-
837957
Kritici zřejmě zase jednou nadhodnocují, ale diváci budou zase podhodnocovat. V takové době žijeme. *:-*
4 -2
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: dreamy
Ti jejich recenzenti se zbláznili...  :D 
Divácké hodnocení bude tak padesát procent. 8)
837950
Ti jejich recenzenti se zbláznili...  *:D*  Divácké hodnocení bude tak padesát procent. *8)*
837949
5 -2
reagují: dreamy
reagovat
She-hulk na rajcatech 94%...ehm what? 
837949
She-hulk na rajcatech 94%...ehm what? 
5 -2
reagují: DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se