Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13901 - 13920 Napsat příspěvek
Asi chápu, co tím myslíš a vlastně mi v danou chvíli přišly ty konkrétní scény v epizodách 611+ zbytečný, ale díky tomu, jak se nakonec všechno vyvrbilo ve finále, tak do celý mozaiky krásně zapadly, získaly hodnotu a jak řiká do_od, ukázaly, jak je Saul ještě důležitější postava než původně.
838914
Asi chápu, co tím myslíš a vlastně mi v danou chvíli přišly ty konkrétní scény v epizodách 611+ zbytečný, ale díky tomu, jak se nakonec všechno vyvrbilo ve finále, tak do celý mozaiky krásně zapadly, získaly hodnotu a jak řiká do_od, ukázaly, jak je Saul ještě důležitější postava než původně.
7 0
reagovat
Vážně vám scéna s Kim a Jessiem nepřišla trapná ? 
838910
Vážně vám scéna s Kim a [spoiler]Jessiem[/spoiler] nepřišla trapná ? 
1 -6
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Opat nesuhlasim. Flashback s Waltom bol podstatny pre Saula, rovnako dolezita bola scena, kde sa ich rozhovor udial. A najma Waltova posledna veta asi najdolezitejsia pre postavu Saula a pre jeho zaverecne "vykupenie".
838898
Opat nesuhlasim. Flashback s Waltom bol podstatny pre Saula, rovnako dolezita bola scena, kde sa ich rozhovor udial. A najma Waltova posledna veta asi najdolezitejsia pre postavu Saula a pre jeho zaverecne [spoiler]"vykupenie"[/spoiler].
838889
6 0
reagovat
Já ti ten tvůj názor neberu, viz příspěvek pod tebou, jen ti říkám, že jsi první a zatím jediný s kým jsem se setkal, kdo takový názor má. A ještě předtím jsem ti vysvětlil, že tam propojování bylo odjakživa, stejně tak bys mohl říct, že tam byly zbytečný všechny ostatní camea nebo napojení na Breaking Bad. Nevím jak se na to díváš ty, ale Saulův osud - tedy všechny poslední díly toho seriálu - Walter dost významně ovlivnil. Jeho návrat je tak především naprosto logický, nikoli "na sílu". Byla to alfa a omega celé té zločinecké kauzy do níž byl Saul zapleten. Jak chceš to finále, aby bylo takhle komplexní, emocionální a výživné, natočit, aniž bys divákům připomněl to nejdůležitější, co se stalo? Co za důvod bys mohl mít, abys tam ty postavy nevrátil? Aby to nebylo levné? To lze vyřešit (a taky to bylo vyřešeno) poměrně snadno kvalitním scénářem. A promiň ale věta "Tím úplně popřeli, že že Saula udělali samostatnou, dobrou postavu." není názor, ale nesmysl, proto jsem reagoval tím, že plácáš. 

A nejsem agresivní, to je prostě můj přirozený projev. :D 
838896
Já ti ten tvůj názor neberu, viz příspěvek pod tebou, jen ti říkám, že jsi první a zatím jediný s kým jsem se setkal, kdo takový názor má. A ještě předtím jsem ti vysvětlil, že tam propojování bylo odjakživa, stejně tak bys mohl říct, že tam byly zbytečný všechny ostatní camea nebo napojení na Breaking Bad. [spoiler]Nevím jak se na to díváš ty, ale Saulův osud - tedy všechny poslední díly toho seriálu - Walter dost významně ovlivnil. Jeho návrat je tak především naprosto logický, nikoli "na sílu". Byla to alfa a omega celé té zločinecké kauzy do níž byl Saul zapleten. Jak chceš to finále, aby bylo takhle komplexní, emocionální a výživné, natočit, aniž bys divákům připomněl to nejdůležitější, co se stalo? Co za důvod bys mohl mít, abys tam ty postavy nevrátil? Aby to nebylo levné? To lze vyřešit (a taky to bylo vyřešeno) poměrně snadno kvalitním scénářem.[/spoiler] A promiň ale věta [b]"[/b][b]Tím úplně popřeli, že že Saula udělali samostatnou, dobrou postavu."[/b] není názor, ale nesmysl, proto jsem reagoval tím, že plácáš.  A nejsem agresivní, to je prostě můj přirozený projev. *:D* 
838893
7 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Nevím proč jsi tak agresivní proti člověku, co ten seriál hodnotí možná lépe než ty, jenom má jiný názor na závěr. A už vůbec to nemá nic společného a tím kdo to jak pozorně sledoval. To jsi jen nezvládnul potlačit svou touhu se povyšovat.
838893
Nevím proč jsi tak agresivní proti člověku, co ten seriál hodnotí možná lépe než ty, jenom má jiný názor na závěr. A už vůbec to nemá nic společného a tím kdo to jak pozorně sledoval. To jsi jen nezvládnul potlačit svou touhu se povyšovat.
838892
2 -13
reagují: do_Od
reagovat
Ty to považuješ za levné a pro tebe byl doslovný, pro lidi co to sledovali pozorněji to zjevně takové nebylo. 
838892
Ty to považuješ za levné a pro tebe byl doslovný, pro lidi co to sledovali pozorněji to zjevně takové nebylo. 
838891
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Waltera snJessiemntamnnacpali až v posledních dílech

Moc dobře víš jak jsem to myslel. U jinak excelentního seriálu to považuji za levné...
Ten závěr doslovný je, tečka.
838891
[spoiler]Waltera snJessiemntamnnacpali až v posledních dílech[/spoiler] [spoiler] [/spoiler]Moc dobře víš jak jsem to myslel. U jinak excelentního seriálu to považuji za levné... Ten závěr doslovný je, tečka.[spoiler] [/spoiler]
838890
2 -8
reagují: do_Od
reagovat
Co to plácáš, s propojením se pracovalo od začátku, a naopak tím udělali ze Saula ještě důležitější postavu v rámci celýho Breaking Bad universa, protože nebýt jej, jak ostatně zaznělo i v tom seriálu, Walter by dávno skončil mrtvý nebo ve vězení. Si úplně protiřečíš, prý "na sílu". Doslova všichni ten závěr vnímali tak, že je Saul ještě důležitější postavou, než byl původně. A jestli něco Better Call Saul fakt nikdy nebyl, tak doslovný, lol.
838890
Co to plácáš, s propojením se pracovalo od začátku, a naopak tím udělali ze Saula ještě důležitější postavu v rámci celýho Breaking Bad universa, protože nebýt jej, jak ostatně zaznělo i v tom seriálu, [spoiler]Walter by dávno skončil mrtvý nebo ve vězení.[/spoiler] Si úplně protiřečíš, prý "na sílu". Doslova všichni ten závěr vnímali tak, že je Saul ještě důležitější postavou, než byl původně. A jestli něco Better Call Saul fakt [b]nikdy nebyl[/b], tak doslovný, lol.
838889
10 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Kulový, kdyby to nebylo na sílu, tak s tím pracují od začátku. Dali je tam v posledních dílech. Tím úplně popřeli, že že Saula udělali samostatnou, dobrou postavu.
838889
Kulový, kdyby to nebylo na sílu, tak s tím pracují od začátku. Dali je tam v posledních dílech. Tím úplně popřeli, že že Saula udělali samostatnou, dobrou postavu.
838885
2 -10
reagují: Gorecki, do_Od
reagovat
Druhý díl Rod Draka unikl (opět) v ruštině a angličtině s francouzskými titulky. 

Tady aspoň intro :)
838888
Druhý díl Rod Draka unikl (opět) v ruštině a angličtině s francouzskými titulky.  [url=https://www.youtube.com/watch?v=XilSEYZ9CbY]Tady aspoň intro[/url] *:)*
8 0
reagovat
Podle mě jako máme tabulku Andyho expertíz, tak by někdo měl dokumentovat Verbstovy unpopular opinions
838886
Podle mě jako máme tabulku Andyho expertíz, tak by někdo měl dokumentovat Verbstovy unpopular opinions
10 0
reagují: verbst
reagovat
Nesuhlasim. To prepojenie bolo praveze vsetko len nie nasilu a nadherne dokreslilo celkovy charakter Saula pred zaverecnym “twistom”.

Co sa tyka kvalit Breaking Bad, ja by som nechal prehovorit Sira Hopkinsa
838885
Nesuhlasim. To prepojenie bolo praveze vsetko len nie nasilu a nadherne dokreslilo celkovy charakter Saula pred zaverecnym “twistom”. Co sa tyka kvalit Breaking Bad, ja by som nechal prehovorit [url=https://www.huffpost.com/entry/anthony-hopkins-breaking-bad-letter_n_4098441]Sira Hopkinsa[/url]
838870
7 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Protože jsem se na konec ani nedostal :D
838882
Protože jsem se na konec ani nedostal *:D*
838861
1 -4
reagovat
reaguje na: Muf
<3 
838881
<3 
838859
2 -2
reagovat

Rozhovory s přáteli (2022)

Irská spisovatelka Sally Rooney patří mezi literární celebrity a není divu, že oba její romány se krátce po vydání dočkaly seriálových adaptací. Nejprve se tak stalo u Normálních lidí a krátce poté stejný tým vytváří audiovizuální podobu jejího debutu Rozhovory s přáteli. Oba seriály mají skvělou atmosféru, fantastické herecké výkony, přesně volený soundtrack a vše je navíc pečlivě zrežírováno. Tak proč dávám horší hodnocení? Bohužel je tu poznat tvůrčí nepřítomnost autorky, která k Normálním lidem nejen sama psala scénáře, ale také byla duchovní matkou celého projektu. Zde bohužel chybí a ne všechny situace působí úplně věrohodně. Bohužel musím vytknout problematičnost milostných scén. Jako kdyby se tvůrci rozhodli jimi šetřit. Jejich zobrazení je velmi konzervativní a žel nemají silný náboj jako u Normálních lidí. Navíc mě zklamalo, že zatímco u Normálních lidí byli oba aktéři vidět prakticky zcela nazí, u Rozhovorů s přáteli tomu tak není. Jako kdyby se tvůrci zničehonic začali bát, že by publikum mohlo být pohoršeno. Přitom sex je u mileniálové generace zcela běžnou součástí. Tady bohužel byl promarněn potenciál. Přesto si myslím, že je dobré Rozhovory s přáteli vidět, protože mezilidské vztahy nejsou vždycky úplně jednoduché. P.S.: Joe Alwyn na mě bohužel nepůsobí tak magneticky jako Paul Mescal v Normálních lidech.
838877
Irská spisovatelka Sally Rooney patří mezi literární celebrity a není divu, že oba její romány se krátce po vydání dočkaly seriálových adaptací. Nejprve se tak stalo u Normálních lidí a krátce poté stejný tým vytváří audiovizuální podobu jejího debutu Rozhovory s přáteli. Oba seriály mají skvělou atmosféru, fantastické herecké výkony, přesně volený soundtrack a vše je navíc pečlivě zrežírováno. Tak proč dávám horší hodnocení? Bohužel je tu poznat tvůrčí nepřítomnost autorky, která k Normálním lidem nejen sama psala scénáře, ale také byla duchovní matkou celého projektu. Zde bohužel chybí a ne všechny situace působí úplně věrohodně. Bohužel musím vytknout problematičnost milostných scén. Jako kdyby se tvůrci rozhodli jimi šetřit. Jejich zobrazení je velmi konzervativní a žel nemají silný náboj jako u Normálních lidí. Navíc mě zklamalo, že zatímco u Normálních lidí byli oba aktéři vidět prakticky zcela nazí, u Rozhovorů s přáteli tomu tak není. Jako kdyby se tvůrci zničehonic začali bát, že by publikum mohlo být pohoršeno. Přitom sex je u mileniálové generace zcela běžnou součástí. Tady bohužel byl promarněn potenciál. Přesto si myslím, že je dobré Rozhovory s přáteli vidět, protože mezilidské vztahy nejsou vždycky úplně jednoduché. P.S.: Joe Alwyn na mě bohužel nepůsobí tak magneticky jako Paul Mescal v Normálních lidech.
Rozhovory s přáteli (2022)
2 -4
reagovat
Pleteš se.
838874
Pleteš se.
838870
6 -1
reagovat

Better Call Saul

Po posledních titulkach jsem měl na krajíčku. :)

Jenom jednu věc si mohli odpustit..... propojení s Breaking Bad, úplně zbytečné a  na sílu. Mělo to končit pohledem na pleš Waltera Whitea jestli vůbec nějaké propojení. 

Prostě moc doslovný závěr, který nebyl potřeba...
838870
Po posledních titulkach jsem měl na krajíčku. *:)* Jenom jednu věc si mohli odpustit..... [spoiler]propojení s Breaking Bad, úplně zbytečné a  na sílu. Mělo to končit pohledem na pleš Waltera Whitea jestli vůbec nějaké propojení.  [/spoiler] Prostě moc doslovný závěr, který nebyl potřeba...
Better Call Saul
2 -7
reagují: Gorecki, do_Od
reagovat
reaguje na: Muf
wat ?
838868
wat ?
838859
2 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Jak jsi mohl po konci prvního dílu nevidět druhý? To je jak kdybych si nepustil druhý díl GoT.
838861
Jak jsi mohl po konci prvního dílu nevidět druhý? To je jak kdybych si nepustil druhý díl GoT.
838850
7 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Každým dalším tvým příspěvkem, tě nenávidím víc a víc ;)
838859
Každým dalším tvým příspěvkem, tě nenávidím víc a víc *;)*
838850
8 -2
reagují: verbst, Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se