Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13261 - 13280 Napsat příspěvek
reaguje na: departed
:+ diky za pripomenutie. Zatiaľ som videl len Bly Manor, ktorý bol úžasný a Hill House si  šetril tak dlho na horšie časy až som na to úplne zabudol. 
842270
*:+* diky za pripomenutie. Zatiaľ som videl len Bly Manor, ktorý bol úžasný a Hill House si  šetril tak dlho na horšie časy až som na to úplne zabudol. 
842265
4 -1
reagovat
reaguje na: departed
Ja sa bez okolkov priznam, ze na konci som ako relativne cerstvy otec rumazgal jak mala bitch a ten serial je klenot.:+
842269
Ja sa bez okolkov priznam, ze na konci som ako relativne cerstvy otec rumazgal jak mala bitch a ten serial je klenot.*:+*
842265
5 -2
reagovat

The Haunting of Hill House

Precizní hororová filmařina, která bere své postupy s citem a vede jak herce, děj, ale také i diváky správným směrem kupředu za pomoci vyprávění příběhu ve dvou časových rovinách, plus opětovným vrácením se k důležitým momentům v ději díky flashbackům, aby se z toho nikdo nezamotal a všichni mohli být na správné koleji.

Oceňuji, že se nikde ani netlačilo na pilu, což většina současné produkce má tendenci dělat, ať už si pod tím představíte všechny možné scénáře, které se mi ale kvůli náhodným lidem na internetu, co možná zrovna čtou tenhle komentář, nechce úplně všechno vypisovat.

Nervy drásající hudbu dokáže vystřídat krásná jemná melodická, herci s méně známými jmény hrají lépe než jakýsi oscaroví řiťočmuchalové, technická stránka nezklamala ani trochu.

Už si ani nedokážu představit netflixovský seriál bez takhle silnýho filtru. Kdyby přidali ještě o něco málo víc, tak bychom viděli úplně stejnou piču, jako v nočních scénách poslední série GoT.

Na konci jsem málem uronil slzu, ale uvědomil jsem si, že jsem chlap a že to my neděláme. A ano, Vicky Pedretti je nejkrásnější stvoření na světě. Běžte na tohle mrknout, jestli jste tak již neučinili. Nebo se dál koukejte na píčoviny, co je mi po tom.
842265
Precizní hororová filmařina, která bere své postupy s citem a vede jak herce, děj, ale také i diváky správným směrem kupředu za pomoci vyprávění příběhu ve dvou časových rovinách, plus opětovným vrácením se k důležitým momentům v ději díky flashbackům, aby se z toho nikdo nezamotal a všichni mohli být na správné koleji. Oceňuji, že se nikde ani netlačilo na pilu, což většina současné produkce má tendenci dělat, ať už si pod tím představíte všechny možné scénáře, které se mi ale kvůli náhodným lidem na internetu, co možná zrovna čtou tenhle komentář, nechce úplně všechno vypisovat. Nervy drásající hudbu dokáže vystřídat krásná jemná melodická, herci s méně známými jmény hrají lépe než jakýsi oscaroví řiťočmuchalové, technická stránka nezklamala ani trochu. Už si ani nedokážu představit netflixovský seriál bez takhle silnýho filtru. Kdyby přidali ještě o něco málo víc, tak bychom viděli úplně stejnou piču, jako v nočních scénách poslední série GoT. Na konci jsem málem uronil slzu, ale uvědomil jsem si, že jsem chlap a že to my neděláme. A ano, [i]Vicky Pedretti je nejkrásnější stvoření na světě[/i]. Běžte na tohle mrknout, jestli jste tak již neučinili. Nebo se dál koukejte na píčoviny, co je mi po tom.
The Haunting of Hill House
13 -1
reagují: SteKi, Gorecki
reagovat
reaguje na: dreamy
Pardon moja chyba, ano ľudia sú zväčša stále rovnakí to je pravda, len kedysi to nebolo až tak vidieť pretože sme nemali možnosť vidieť a čítať názory takého veľkého množstva ľudí ako máme dnes. Lenže ten problém je omnoho väčší, kedysi tí ľudia po krčmách a baroch neutvárali názor ostatných, dnes si môže ktokoľvek založiť youtube kanál alebo instagram profil a ak správne využije situáciu a príležitsoť tak sa z neho stane známa osobnosť ktorá má samozrejme hromadu fanúšikov a sledovateľov, v mnohých prípadoch mu títo fanúšikovia sami platia aby si mohli vypočuť jeho názor a táto známa osobnosť potom cez svoje názory utvára názory aj svojich sledovateľov prevažne detí kedže ľudia si radi utvrdzujú svoj názor a radi niekoho nasledujú a počúvajú a celkovo tvoj pohľad na svet sa formuje aj cez to kto ti do hlavy pumpuje informácie a to je ten prúser. Človek v krčme nikoho neovplyvní možno tak svojich troch kamošov, človek na nete s veľkým dosahom toho dokáže omnoho viac a ak to je človek ako ten týpek ktorého sme tu rozoberali ktorého jediný kontent je ten že pluje okolo seba aká je všetko sračka a ako to bolo kedysi lepšie a že dnes je všetko woke a shit, tak to jedoducho má omnoho väčšiu váhu. Ako sa hovorí, slovo je mocná zbraň, a to teraz nehovorím len o filmoch, seriáloch a hrách ale aj o politike a všeobecnom vnímaní sveta, veď si pamätáme čo dokázal jeden malý rakušan len pomocou toho že pobláznil dav tým že im narozprával bludy, dajme takémuto bláznovi do rúk internet a má neobmedzenú moc.

Plus k tej She-hulk, ja ten seriál neobhajujem, len som poukázal na to že presne takýto ľudia ktorí sa vyšvihli vďaka tomu že niečo "kritizujú" budú mať takmer všetci na svojich youtube kanáloch hromadu videí práve o She-hulk, nie jedno dve ale hromadu, to je proste poznávacie znamenie. Ja netvrdím že She-Hulk si kritiku nezaslúži, ano aj ja som od toho seriálu čakal viac. Ale zase ako som tu už tvrdil, je rozdiel keď niečo človek normálne zkritizuje, urobí o tom video a vybavené a je rozdiel keď niekto vydá 30 videí o tom aká je She-Hulk woke sračka. Tá prvá vec je normálna recenzia, tá druhá je honenie views. A obhajovať to tým že aj youtuberi musia platiť účti ach jaj. Ak chcú platiť účti tak nech sa snažia  točia zaujímavý kontent a nie že budem sledovať týžden čo týžden to isté video.
842264
Pardon moja chyba, ano ľudia sú zväčša stále rovnakí to je pravda, len kedysi to nebolo až tak vidieť pretože sme nemali možnosť vidieť a čítať názory takého veľkého množstva ľudí ako máme dnes. Lenže ten problém je omnoho väčší, kedysi tí ľudia po krčmách a baroch neutvárali názor ostatných, dnes si môže ktokoľvek založiť youtube kanál alebo instagram profil a ak správne využije situáciu a príležitsoť tak sa z neho stane známa osobnosť ktorá má samozrejme hromadu fanúšikov a sledovateľov, v mnohých prípadoch mu títo fanúšikovia sami platia aby si mohli vypočuť jeho názor a táto známa osobnosť potom cez svoje názory utvára názory aj svojich sledovateľov prevažne detí kedže ľudia si radi utvrdzujú svoj názor a radi niekoho nasledujú a počúvajú a celkovo tvoj pohľad na svet sa formuje aj cez to kto ti do hlavy pumpuje informácie a to je ten prúser. Človek v krčme nikoho neovplyvní možno tak svojich troch kamošov, človek na nete s veľkým dosahom toho dokáže omnoho viac a ak to je človek ako ten týpek ktorého sme tu rozoberali ktorého jediný kontent je ten že pluje okolo seba aká je všetko sračka a ako to bolo kedysi lepšie a že dnes je všetko woke a shit, tak to jedoducho má omnoho väčšiu váhu. Ako sa hovorí, slovo je mocná zbraň, a to teraz nehovorím len o filmoch, seriáloch a hrách ale aj o politike a všeobecnom vnímaní sveta, veď si pamätáme čo dokázal jeden malý rakušan len pomocou toho že pobláznil dav tým že im narozprával bludy, dajme takémuto bláznovi do rúk internet a má neobmedzenú moc. Plus k tej She-hulk, ja ten seriál neobhajujem, len som poukázal na to že presne takýto ľudia ktorí sa vyšvihli vďaka tomu že niečo "kritizujú" budú mať takmer všetci na svojich youtube kanáloch hromadu videí práve o She-hulk, nie jedno dve ale hromadu, to je proste poznávacie znamenie. Ja netvrdím že She-Hulk si kritiku nezaslúži, ano aj ja som od toho seriálu čakal viac. Ale zase ako som tu už tvrdil, je rozdiel keď niečo človek normálne zkritizuje, urobí o tom video a vybavené a je rozdiel keď niekto vydá 30 videí o tom aká je She-Hulk woke sračka. Tá prvá vec je normálna recenzia, tá druhá je honenie views. A obhajovať to tým že aj youtuberi musia platiť účti ach jaj. Ak chcú platiť účti tak nech sa snažia  točia zaujímavý kontent a nie že budem sledovať týžden čo týžden to isté video.
842262
5 -5
reagovat
reaguje na: FallenMaia
fakt nwm kdo komu vyhrožuje smrtí.. a chyba není v době ale v lidech.. měl si  na škole dějepis? Co za svinstva si lidi od jeskyň až do teď všechno dokázali udělat?
A že se dříve nadávalo v hospodě a teď máme soc. sítě fakt neznamená, že dříve sme byli hodnější.. nebyli

A největší WTF je blejmit dobu, že si někdo libuje v kritice třeba she hulk jako nepodařené show.. když ona je fakt ani ne průměrná:D je to prostě free kontent a i jůtubři musí platit složenky
842262
fakt nwm kdo komu vyhrožuje smrtí.. a chyba není v době ale v lidech.. měl si  na škole dějepis? Co za svinstva si lidi od jeskyň až do teď všechno dokázali udělat? A že se dříve nadávalo v hospodě a teď máme soc. sítě fakt neznamená, že dříve sme byli hodnější.. nebyli A největší WTF je blejmit dobu, že si někdo libuje v kritice třeba she hulk jako nepodařené show.. když ona je fakt ani ne průměrná*:D* je to prostě free kontent a i jůtubři musí platit složenky
842258
8 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: duro
Wooow díky za radu, niekedy to vyskúšam :)) Musí to byť úžasné.

Len teraz nejak nechápem čo to má spoločné s preberanou témou a prečo si sa chytil len tej jednej krátkej vetičky a ostatné veci si odignoroval ale budiš. Asi to už viac nechceš riešiť pretože vidíš v tom mojom príspevku kus pravdy takže beriem :+
842260
Wooow díky za radu, niekedy to vyskúšam *:))* Musí to byť úžasné. Len teraz nejak nechápem čo to má spoločné s preberanou témou a prečo si sa chytil len tej jednej krátkej vetičky a ostatné veci si odignoroval ale budiš. Asi to už viac nechceš riešiť pretože vidíš v tom mojom príspevku kus pravdy takže beriem *:+*
842259
6 -4
reagovat
"a potom zase zalezieš" v realite znamená, že som v sobotu oberal orechy a jablká na záhrade a večer griloval s priateľmi pri súdku piva. Kosa bola, ale našťastie sme mali aj pálenku, modranskú vínovicu. V nedeľu som bol s rodinou na výlete, síce pršalo, ale prežili sme.

Mal by si to niekedy vyskúšať namiesto refrešovania tejto jednej diskusie každé 3 minúty. :D
842259
"a potom zase zalezieš" v realite znamená, že som v sobotu oberal orechy a jablká na záhrade a večer griloval s priateľmi pri súdku piva. Kosa bola, ale našťastie sme mali aj pálenku, modranskú vínovicu. V nedeľu som bol s rodinou na výlete, síce pršalo, ale prežili sme. Mal by si to niekedy vyskúšať namiesto refrešovania tejto jednej diskusie každé 3 minúty. :D
842257
12 -4
reagovat
Pauzu od internetu?? No to určite :D V tom bohužial chyba nieje, chyba je v dnešnej nenávistnej dobe kedy si ľudia myslia že na internet môžu napísať čokoľvek a nič im nehrozí pretože anonymita. Preto sa v poslednej dobe roztrhlo vrece s kadejakými vyhrážkami smrti a podobnými sračkami. Ja som ten posledný kto si bude dávať pauzu od internetu. Uznávam že to moje "celý internet" bolo prehnané a nadnesené, ale nech mi nikto netvrdí že sa tieto veci verejne na nete neriešia keď som také diskusie sám videl a bolo mi z toho zle.
842258
Pauzu od internetu?? No to určite *:D* V tom bohužial chyba nieje, chyba je v dnešnej nenávistnej dobe kedy si ľudia myslia že na internet môžu napísať čokoľvek a nič im nehrozí pretože anonymita. Preto sa v poslednej dobe roztrhlo vrece s kadejakými vyhrážkami smrti a podobnými sračkami. Ja som ten posledný kto si bude dávať pauzu od internetu. Uznávam že to moje "celý internet" bolo prehnané a nadnesené, ale nech mi nikto netvrdí že sa tieto veci verejne na nete neriešia keď som také diskusie sám videl a bolo mi z toho zle.
842255
6 -4
reagují: dreamy
reagovat
Neviem, môj názor je že vždy je lepšie niečo oslavovať a rozoberať to čo ťa baví ako riešiť len negativitu, hate a budovať si svoje meno na nenávisti. Ak to bola akože narážka na mňa, tak neviem ale všimol si si že by som mal svoj youtube kanál a ospevoval tam RoP alebo čokoľvek iné a robil si na tom čísla a sledovanosť? To že ty prídeš sem a napluješ ako sa len dá a potom zase zalezieš to je niečo iné ako človek ktorý si založil youtube biznis na tom že bezhlavo kritizuje prácu iných a ešte za to berie peniaze, či sa mýlim? Keby to aspoň robil rozumne ako normálny youtube recenzent ktorých je dnes kopa nepoviem nič ale toto čo robí on je tak okaté až to bolí. A ak to nevidíš alebo to nechceš vidieť tvoj problém, mne sa to jednoducho nepáči.
842257
Neviem, môj názor je že vždy je lepšie niečo oslavovať a rozoberať to čo ťa baví ako riešiť len negativitu, hate a budovať si svoje meno na nenávisti. Ak to bola akože narážka na mňa, tak neviem ale všimol si si že by som mal svoj youtube kanál a ospevoval tam RoP alebo čokoľvek iné a robil si na tom čísla a sledovanosť? To že ty prídeš sem a napluješ ako sa len dá a potom zase zalezieš to je niečo iné ako človek ktorý si založil youtube biznis na tom že bezhlavo kritizuje prácu iných a ešte za to berie peniaze, či sa mýlim? Keby to aspoň robil rozumne ako normálny youtube recenzent ktorých je dnes kopa nepoviem nič ale toto čo robí on je tak okaté až to bolí. A ak to nevidíš alebo to nechceš vidieť tvoj problém, mne sa to jednoducho nepáči.
842254
6 -6
reagují: duro
reagovat
Ale u toho Reachera se nedivím, Cruise je sice borec, ale pokud má někdo vypadat jak Arnie v nejlepších letech, tak neobsadim do hlavní role jeho.

Každopádně na Joela jsem taky nadával a stačilo 15 vteřin a hned jsem věděl, že je ta volba dokonalá.
U Ellie si budu muset počkat a doufat v Ledger překvapení.  
842256
Ale u toho Reachera se nedivím, Cruise je sice borec, ale pokud má někdo vypadat jak Arnie v nejlepších letech, tak neobsadim do hlavní role jeho. Každopádně na Joela jsem taky nadával a stačilo 15 vteřin a hned jsem věděl, že je ta volba dokonalá. U Ellie si budu muset počkat a doufat v Ledger překvapení.  
842255
3 -1
reagovat
asi bych si dal pauzu od internetu.. ja sem fakt nezaregistroval ze by celej internet, jak teda pises, resil Ellie z Last of Us.. Treba na Reachera s Cruisem to bylo mnohem zivejsi..

nerdrotic fakt neni o pure nenavisti:D videa s Drakama tam sou vylozene pochvalny

ze se nekdo trefuje do she hulk nebo prstenu? Kdyz jim to tak tvurci strasne moc usnadnujou, cemu se jako divis? Videl si trenink s Galadriel? Ta choreo, zase ten super slowmo, to drzeni mece s vykroucenym zapestim?
842255
asi bych si dal pauzu od internetu.. ja sem fakt nezaregistroval ze by celej internet, jak teda pises, resil Ellie z Last of Us.. Treba na Reachera s Cruisem to bylo mnohem zivejsi.. nerdrotic fakt neni o pure nenavisti*:D* videa s Drakama tam sou vylozene pochvalny ze se nekdo trefuje do she hulk nebo prstenu? Kdyz jim to tak tvurci strasne moc usnadnujou, cemu se jako divis? Videl si trenink s Galadriel? Ta choreo, zase ten super slowmo, to drzeni mece s vykroucenym zapestim?
842252
8 -2
reagují: FallenMaia, (=LIFTY=)
reagovat
Je to proste presný opak ľudí, ktorí napríklad chodia na nejaký web písať len o jednom seriáli, oslavovať ho a hádať sa s ľuďmi, ktorí ho považujú za kokotinu. :D
842254
Je to proste presný opak ľudí, ktorí napríklad chodia na nejaký web písať len o jednom seriáli, oslavovať ho a hádať sa s ľuďmi, ktorí ho považujú za kokotinu. *:D*
842252
10 -1
reagovat
Ano má a ešte tam má aj čosi o woke apokalypse a ďalšie klasické žvásty ktoré dnešná internetová generácia miluje. Plus samozrejme She-hulk, to nemôže chýbať u žiadneho takéhoto youtubera. Stačí mi sa pozrieť na tie náhladové obrázky kde na každom je iný tupý výraz Galadriel a viem svoje.
842252
Ano má a ešte tam má aj čosi o woke apokalypse a ďalšie klasické žvásty ktoré dnešná internetová generácia miluje. Plus samozrejme She-hulk, to nemôže chýbať u žiadneho takéhoto youtubera. Stačí mi sa pozrieť na tie náhladové obrázky kde na každom je iný tupý výraz Galadriel a viem svoje.
842251
7 -5
reagují: dreamy, duro
reagovat
A ešte tam má 3-hodinové videá ku každej časti Drakov, v ktorých to nadšene oslavuje. :)
842251
A ešte tam má 3-hodinové videá ku každej časti Drakov, v ktorých to nadšene oslavuje. *:)*
842249
3 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja sa viac bavím na AZovi. Akože, je to nenávistný incel, ale tie hodnotenia sú fakt zábavné, miestami tam podáva zábavnejší herecký výkon ako Nerdrotic.

link
842250
Ja sa viac bavím na AZovi. Akože, je to nenávistný incel, ale tie hodnotenia sú fakt zábavné, miestami tam podáva zábavnejší herecký výkon ako Nerdrotic. https://youtu.be/58hDmrU3N_k
842248
2 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tento typ youtube tvorcov nenávidím. Stačí že si otvorím jeho kanál a každé jedno video len o tom aká je RoP sračka, to mu nestačilo spracovať o tom jedno a poriadne? Nie, on to tuším rozoberá aj s kamošmi pravidelne aj dva krát do týždňa už tak pol roka. Vlastne si vybudoval slávu a views len na nenávisti a pekne mu stúpajú čísla, to je strašné. A takýchto kanálov sa posledne vyrojilo ako húb po daždi.
842249
Tento typ youtube tvorcov nenávidím. Stačí že si otvorím jeho kanál a každé jedno video len o tom aká je RoP sračka, to mu nestačilo spracovať o tom jedno a poriadne? Nie, on to tuším rozoberá aj s kamošmi pravidelne aj dva krát do týždňa už tak pol roka. Vlastne si vybudoval slávu a views len na nenávisti a pekne mu stúpajú čísla, to je strašné. A takýchto kanálov sa posledne vyrojilo ako húb po daždi.
842248
9 -5
reagují: duro
reagovat
ad RoP. Myslím že to tu někdo už postoval, ale já to viděl včera a smál jsem se jak kůň :D:D:D link
842248
ad RoP. Myslím že to tu někdo už postoval, ale já to viděl včera a smál jsem se jak kůň *:D**:D**:D* https://www.youtube.com/watch?v=HkUBdsTnjT0
842246
4 -2
reagují: duro, FallenMaia
reagovat
Ja som mal tú herečku rád už vo Worst Witch, bola zaujímavá aj v GoT a His Dark Materials. Verím, že to zahrá výborne. Ale teda príťažlivý ksichtík to teda nie je... 
842247
Ja som mal tú herečku rád už vo Worst Witch, bola zaujímavá aj v GoT a His Dark Materials. Verím, že to zahrá výborne. Ale teda príťažlivý ksichtík to teda nie je... 
842234
8 -1
reagovat

HotD

Ďalšia skvostná epizóda, pondelkový balzam na krvavé piatkové rany funguje dokonale. :D

S novými herečkami nemám najmenší problém, dokonca to hrajú o dosť lepšie ako dievčatá, hlavne Olivia Cooke ako kráľovná. Niekoľko silných smrtí, veľa drakov (a v zaujímavých súvislostiach), dialógy napísané dospelými ľuďmi a zahrané výbornými hercami.

Neodpustím si: porovnajte scény výcviku šermu tu a v poslednej časti Rings. Kriste, to je rozdiel! Nielen v choreografii a v tom, že tu rozumne trénujú s drevenými mečmi a slamenými panákmi (nie ako tamtí blbci s reálnymi mečmi), ale kým hento bola len šialene cringe scéna ladybossingu, tu sa toho toľko dialo! Medzi chlapcami, medzi "trénermi", medzi divákmi na hradbách. A z toho konfliktu sú také ďalekosiahle dôsledky. Mňam, mňam, mňam.
842246
Ďalšia skvostná epizóda, pondelkový balzam na krvavé piatkové rany funguje dokonale. :D S novými herečkami nemám najmenší problém, dokonca to hrajú o dosť lepšie ako dievčatá, hlavne Olivia Cooke ako kráľovná. Niekoľko silných smrtí, veľa drakov (a v zaujímavých súvislostiach), dialógy napísané dospelými ľuďmi a zahrané výbornými hercami. Neodpustím si: porovnajte scény výcviku šermu tu a v poslednej časti Rings. Kriste, to je rozdiel! Nielen v choreografii a v tom, že tu rozumne trénujú s drevenými mečmi a slamenými panákmi (nie ako tamtí blbci s reálnymi mečmi), ale kým hento bola len šialene cringe scéna ladybossingu, tu sa toho toľko dialo! Medzi chlapcami, medzi "trénermi", medzi divákmi na hradbách. A z toho konfliktu sú také ďalekosiahle dôsledky. Mňam, mňam, mňam.
HotD
8 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Jinak k tý Ellie. Za mě taky zatím ne, ale z nějakého důvodu ji věřím a těším se. Něco mi řiká, že si s Pedrem hrozně sedli. Nicméně tuhle holku mi Tess předat, tak letí přes plot při prvnim blbym kukuči (takže hned jak se jakkoliv kamkoliv podívá).:D
842244
Jinak k tý Ellie. Za mě taky zatím ne, ale z nějakého důvodu ji věřím a těším se. Něco mi řiká, že si s Pedrem hrozně sedli. Nicméně tuhle holku mi Tess předat, tak letí přes plot při prvnim blbym kukuči (takže hned jak se jakkoliv kamkoliv podívá).*:D*
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se