Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13181 - 13200 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
U spousty akčních filmů a blockbusterů jsme na to měli podobný názor (cca 90% stejně), ale tento rok to je tak jen se třetinou a s dvěma třetinami hodnocení mám jiný názor a často hodně jiný.
842732
U spousty akčních filmů a blockbusterů jsme na to měli podobný názor (cca 90% stejně), ale tento rok to je tak jen se třetinou a s dvěma třetinami hodnocení mám jiný názor a často hodně jiný.
842730
4 -4
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Jenom technická a budu litovat, že sem se zeptal, ale s čím třeba si s ním dřív souhlasil?
842730
Jenom technická a budu litovat, že sem se zeptal, ale s čím třeba si s ním dřív souhlasil?
842729
9 -2
reagují: Ravenhorn
reagovat
reaguje na: RainMakeR

RainMakeR

Sorry ale poslední dobou mě tu pěkně štveš skoro ve všem. Dříve jsem s tebou souhlasil pomalu ve všem, ale tento rok jsi u většiny úplně mimo mě. Asi se s tebou něco stalo, nepraštil jsi se do hlavy? :D
842729
Sorry ale poslední dobou mě tu pěkně štveš skoro ve všem. Dříve jsem s tebou souhlasil pomalu ve všem, ale tento rok jsi u většiny úplně mimo mě. Asi se s tebou něco stalo, nepraštil jsi se do hlavy? *:D*
RainMakeR
842690
11 -3
reagují: RainMakeR, TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Souhlas. Ale mě to baví hodně, i přes to tempo. Jen nevím čím je to "dospělé" ?
842726
Souhlas. Ale mě to baví hodně, i přes to tempo. Jen nevím čím je to "dospělé" ?
842723
2 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Očividně to nejsou "tvoje" Hvězdné války, nic víc. Furt to samé dokola, jesus.
842723
Očividně to nejsou "tvoje" Hvězdné války, nic víc. Furt to samé dokola, jesus.
842720
8 -5
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Memphis
A co je na tom dospělé? Jako baví mě to, je to fajn, ale
a) to nejsou hvězdné války (moc to nevyužívá jejich unikátní propriety)
b) to nejsou hvězdné války (které jsou o světelných mečích apod. ne o politikaření, jakkoli dobře natočeném)
c) je to dospělé tím, že to začalo v bordelu? Jinak na tom nic "dospělého" nevidím. Seriál jako každý jiný.
842720
A co je na tom dospělé? Jako baví mě to, je to fajn, ale a) to nejsou hvězdné války (moc to nevyužívá jejich unikátní propriety) b) to nejsou hvězdné války (které jsou o světelných mečích apod. ne o politikaření, jakkoli dobře natočeném) c) je to dospělé tím, že to začalo v bordelu? Jinak na tom nic "dospělého" nevidím. Seriál jako každý jiný.
842708
6 -12
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Memphis
Kdyz divaky nezahaknes na zacatku, tak ti to chte nechte budou hodnotit na zaklade tech prvnich ctyrech nebo kolika dilu.
842711
Kdyz divaky nezahaknes na zacatku, tak ti to chte nechte budou hodnotit na zaklade tech prvnich ctyrech nebo kolika dilu.
842708
5 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
Ano, je to pomalejší, ale tohle se fakt nedá hodnotit po čtyřech z dvanácti dílů. Přinejhorším z toho nesálá ta infantilnost Mandaloriana/Fetta (Kenobiho jsem neviděl). Má to lepší režii, herce i akci.

Mě to baví. Minimálně ty scény z Coruscantu byly vyloženě super.
842708
Ano, je to pomalejší, ale tohle se fakt nedá hodnotit po čtyřech z dvanácti dílů. Přinejhorším z toho nesálá ta infantilnost Mandaloriana/Fetta (Kenobiho jsem neviděl). Má to lepší režii, herce i akci. Mě to baví. Minimálně ty scény z [spoiler]Coruscantu[/spoiler] byly vyloženě super.
842704
10 -1
reagují: Gonzi, The Joker
reagovat
Furt tam může být Space battle. Pak to houpne v hodnocení. Zatím je to něco jako hasičárna telecí. Prostě SW z vidlakova
842706
Furt tam může být Space battle. Pak to houpne v hodnocení. Zatím je to něco jako hasičárna telecí. Prostě SW z vidlakova
842703
3 -5
reagovat
Ja tomu uznavam nejaky production values a par talentovanych hercu, ale imo tam u spousty divaku funguje "delali na tom Gilroyove, tak to musi byt dobry a jako ze dost". Za me je to proste brutalni nuda a koukam ze prvni epka ma na csfd uz jen 73%, tohle bude mit asi jeste problem zustat v cervenym, pokud se dostane aspon k 5-6K hodnoceni.
842704
Ja tomu uznavam nejaky production values a par talentovanych hercu, ale imo tam u spousty divaku funguje "delali na tom Gilroyove, tak to musi byt dobry a jako ze dost". Za me je to proste brutalni nuda a koukam ze prvni epka ma na csfd uz jen 73%, tohle bude mit asi jeste problem zustat v cervenym, pokud se dostane aspon k 5-6K hodnoceni.
842703
4 -3
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: The Joker
Nesouhlasím 
842703
Nesouhlasím 
842702
12 -5
reagují: RainMakeR, The Joker
reagovat
Hlavne mam pocit, ze Andor nemuze mit moc sledovanost - na csfd jen 800 hodnoceni. Imo i po ctvrtym dile je to furt nezazivna nuda, na kterou, nebyt to Star Wars, nekouka absolutne vubec nikdo, protoze se tam proste neni ceho chytit.
842702
Hlavne mam pocit, ze Andor nemuze mit moc sledovanost - na csfd jen 800 hodnoceni. Imo i po ctvrtym dile je to furt nezazivna nuda, na kterou, nebyt to Star Wars, nekouka absolutne vubec nikdo, protoze se tam proste neni ceho chytit.
842686
10 -9
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Taky mi hodně vadí ty zbytečné hejty, ale narovinu dobré to moc není. Není to vtipné ani moc zábavné, ale stále se vždy těším na další díl. Koukám prostě proto, protože mě to nějakým zvráceným způsobem docela baví a 30 minut mě fakt nezabije. Mimo to, chci mít celou skládačku kompletní, takže bych koukal vlastně na cokoliv:) Btw. Ty poslední scény mě vždy naštvou, protože se pak už neřeší a twist v poslední epizodě jsem čekal už od prvních titulků. Na Daredevila se těším, ale mám strach co s ním provedou. Každopádně hejtit jen proto, že tam ještě nebyl nebo bůhvíproč mi přijde na hlavu.
842701
Taky mi hodně vadí ty zbytečné hejty, ale narovinu dobré to moc není. Není to vtipné ani moc zábavné, ale stále se vždy těším na další díl. Koukám prostě proto, protože mě to nějakým zvráceným způsobem docela baví a 30 minut mě fakt nezabije. Mimo to, chci mít celou skládačku kompletní, takže bych koukal vlastně na cokoliv*:)* Btw. Ty poslední scény mě vždy naštvou, protože se pak už neřeší a twist v poslední epizodě jsem čekal už od prvních titulků. Na Daredevila se těším, ale mám strach co s ním provedou. Každopádně hejtit jen proto, že tam ještě nebyl nebo bůhvíproč mi přijde na hlavu.
842664
3 -4
reagovat
Ešte že Jackson nepoužíval spomalovačky na kone... ;)
842694
Ešte že Jackson nepoužíval spomalovačky na kone... *;)*
842690
10 -4
reagovat

RoP

tvl a samozřejmě nesměl chybět trademark seriálu .. spomalovačky na koně ....
bez toho by to prostě nebylo vono :D8) 
:D:D:D:D:D:D:D

Galadriel byla hrozná p*ča když byla mladá . 8):+
842690
tvl a samozřejmě nesměl chybět trademark seriálu .. spomalovačky na koně .... bez toho by to prostě nebylo vono *:D**8)*  *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* Galadriel byla hrozná p*ča když byla mladá . *8)**:+*
RoP
7 -9
reagují: Ravenhorn, RidleyCrowe
reagovat

RoP

já ten seriál nenávidím. Je to fakt 100 let zaschlá mrdka....
Tvl to je tak špatný až je mě z toho k pláči.
A to jsem se nikdy za lembasovou hlavu nepovažoval.
No at už je zase pondělí ...
842688
já ten seriál nenávidím. Je to fakt 100 let zaschlá mrdka.... Tvl to je tak špatný až je mě z toho k pláči. A to jsem se nikdy za lembasovou hlavu nepovažoval. No at už je zase pondělí ...
RoP
6 -12
reagovat

RoP6

Xena a Herkules > RoP

První scéna a už je mě má blití. Ten zaporackej dark elf je úplně nejvíc špatnej. 

Tvl jeden šíp vs celá armáda skřetů?  ....

Je to stejný sprzněni značky LOTR jak to předvádí teď Disney se Star Wars seriály.
Andor je sračka taky.
842686
Xena a Herkules > RoP První scéna a už je mě má blití. Ten zaporackej dark elf je úplně nejvíc špatnej.  Tvl jeden šíp [spoiler]vs celá armáda skřetů? [/spoiler] .... Je to stejný sprzněni značky LOTR jak to předvádí teď Disney se Star Wars seriály. Andor je sračka taky.
RoP6
10 -10
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tak má bejt nejdražší, ne nejlepší. Nejdražší film všech dob jsou btw. Piráti z Karibiku 4... :D
842683
Tak má bejt nejdražší, ne nejlepší. Nejdražší film všech dob jsou btw. Piráti z Karibiku 4... *:D*
842680
7 0
reagovat

RoP

Jako sorry, ale pokud tohle je nejdražší seriál všech dob tak se asi někde stala chyba. Šestá epizoda byla sice akčnější, ale ten scénář byl opět úplně debilní a samotná bitva byla podle mě hrozně odfláklá. No a samotný závěr? Pokud bych měl akceptovat, že takto vznikl Mordor muselo by to být aspoň trochu epicky natočené. Jenže to nemělo vůbec žádnou atmosféru a scéna jak se Galadriel nechala pohltit sopečným popelem? Netušil jsem, že elfové mají kůži z azbestu8) 
842680
Jako sorry, ale pokud tohle je nejdražší seriál všech dob tak se asi někde stala chyba. Šestá epizoda byla sice akčnější, ale ten scénář byl opět úplně debilní a [spoiler]samotná bitva[/spoiler] byla podle mě hrozně odfláklá. No a samotný závěr? [spoiler]Pokud bych měl akceptovat, že takto vznikl Mordor [/spoiler]muselo by to být aspoň trochu epicky natočené. Jenže to nemělo vůbec žádnou atmosféru a scéna [spoiler]jak se Galadriel nechala pohltit sopečným popelem? Netušil jsem, že elfové mají kůži z azbestu[/spoiler]. *8)* 
RoP
12 0
reagují: KarelR
reagovat

Prsteny

Jinak teda všichni předpokládáme, že v posledním díle první série bude double twist, ne?

Čím dál tím temnější čaroděj je přece jenom Gandalf a Halbrand je Sauron? :)
842677
Jinak teda všichni předpokládáme, že v posledním díle první série bude double twist, ne? [spoiler]Čím dál tím temnější čaroděj je přece jenom Gandalf a Halbrand je Sauron? *:)*[/spoiler]
Prsteny
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se