Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13161 - 13180 Napsat příspěvek
reaguje na: MarvinP
:)) Mňa teda ten výbuch sopky nadchol oveľa viac ale to bude tým že som obrovský fanúšik toho sveta.
842833
*:))* Mňa teda ten výbuch sopky nadchol oveľa viac ale to bude tým že som obrovský fanúšik toho sveta.
842830
2 -6
reagují: duro
reagovat
reaguje na: FallenMaia

Rod Draka 7

ten pohřeb byl skoro art, minimum dialogů, každej pohyb a pohled významnej. Super. A ta scéna s ukradením draka je zářnej příklad toho, že triky nejsou zas tak podstatný. Po stránce vizuálních efektů nebyla zdaleka dokonalá, ale byla prostě dobře natočená, takže jsem při vzletu úplně cejtil tu horskou dráhu... Mnohem intezivnější zážitek než třeba... já nevim... výbuch sopky, nebo tak něco :))
842830
ten pohřeb byl skoro art, minimum dialogů, každej pohyb a pohled významnej. Super. A ta scéna s ukradením draka je zářnej příklad toho, že triky nejsou zas tak podstatný. Po stránce vizuálních efektů nebyla zdaleka dokonalá, ale byla prostě dobře natočená, takže jsem při vzletu úplně cejtil tu horskou dráhu... Mnohem intezivnější zážitek než třeba... já nevim... výbuch sopky, nebo tak něco *:))*
Rod Draka 7
842820
9 -3
reagují: FallenMaia
reagovat

Rod Draka 7. diel

Parádna časť. Královnú Alicent nemám rád stále viac a viac, jej mladšia verzia mi bola celkom sympatická, ale to čo predvádzala v tejto časti, otváral sa mi nožík vo vačku :D A ten jej synátor, jeden aj druhý, no ty vole. Rodinka úžasných. Nepoznám históriu toho sveta, nečítal som knihy, takže mám otázočku pre znalcov aby som si to ujasnil. Ten malý sráč čo ukradol toho draka to bude neskôr hlavný záporák ktorý si bude nárokovať trón?
842820
Parádna časť. Královnú Alicent nemám rád stále viac a viac, jej mladšia verzia mi bola celkom sympatická, ale to čo predvádzala v tejto časti, otváral sa mi nožík vo vačku *:D* A ten jej synátor, jeden aj druhý, no ty vole. Rodinka úžasných. Nepoznám históriu toho sveta, nečítal som knihy, takže mám otázočku pre znalcov aby som si to ujasnil. [spoiler]Ten malý sráč čo ukradol toho draka to bude neskôr hlavný záporák ktorý si bude nárokovať trón?[/spoiler]
Rod Draka 7. diel
4 0
reagují: MarvinP
reagovat
jj, Koňská noha dovede překvapit. ;)
842819
jj, [url=https://i0.wp.com/wikiofthrones.com/wp-content/uploads/2022/09/larys-firefly-cane-6203993.jpg?resize=768%2C646&ssl=1]Koňská noh[/url]a dovede překvapit. *;)*
842809
1 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
tak musíš tomu štěstíčku jít trošku naproti :D
842818
tak musíš tomu štěstíčku jít trošku naproti *:D*
842812
3 -1
reagovat
Poslední díl jsem neviděl, ale tohle ač nadšen jsem psal už někdy po 4. dílu jako hrozbu do budoucna, že se to tam toho děje hrozně málo v jedné lince.
Puvodni seriál měl jednou dokonce 7 ! nabusenych linek, tak nebyl problém když i 2 kvalitativně propadly, tady je prostě pořád jenom jedna a to ještě relativně nedůležitá bez zjevné hrozby...
Zatím to funguje, ale...
842816
Poslední díl jsem neviděl, ale tohle ač nadšen jsem psal už někdy po 4. dílu jako hrozbu do budoucna, že se to tam toho děje hrozně málo v jedné lince. Puvodni seriál měl jednou dokonce 7 ! nabusenych linek, tak nebyl problém když i 2 kvalitativně propadly, tady je prostě pořád jenom jedna a to ještě relativně nedůležitá bez zjevné hrozby... Zatím to funguje, ale...
842805
6 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
jj, odpravil otce a bráchu, protože to vyhodnotil jako optimální... :D:+
842812
[spoiler]jj, odpravil otce a bráchu, protože to vyhodnotil jako optimální... *:D**:+*[/spoiler]
842811
3 0
reagovat
jj, myslim kulhavyho, to bude strasnej hajzl
842811
jj, myslim kulhavyho, to bude strasnej hajzl
842809
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
Vše co píšeš podepisuju, jde mi o ten evidentně i tvůj závěr: "Není pak tak napínavý, kdo vyhraje". Ono je prostě zábavné to sledovat (jakože extrémně), ale zároveň je to strašně neemotivní. Skoro jako nějaký dokument.
A ani nejde o to, že tam není "záporák" jako takový, ale celkově jsou postavy dost okrajovými hybateli děje. Ono se vše tak nějak děje. Král je neschopný, Rhaenerys si dělá co chce, Daemon někde zevluje, Královna je frustrovaná atd. atp. Jediná emotivní věc (díky které jsem si uvědomil že jinde se to moc neděje) byl souboj Colea s tím commanderem/otcem A to ne kvůli výslednému dopadu, ale protože to byla opravdová srážka dvou postav. Chápu jejich pohled na věc a konflikt.
842810
Vše co píšeš podepisuju, jde mi o ten evidentně i tvůj závěr: [i]"Není pak tak napínavý, kdo vyhraje"[/i]. Ono je prostě zábavné to sledovat (jakože extrémně), ale zároveň je to strašně neemotivní. Skoro jako nějaký dokument. A ani nejde o to, že tam není "záporák" jako takový, ale celkově jsou postavy dost okrajovými hybateli děje. Ono se vše tak nějak děje. Král je neschopný, Rhaenerys si dělá co chce, Daemon někde zevluje, Královna je frustrovaná atd. atp. Jediná emotivní věc (díky které jsem si uvědomil že jinde se to moc neděje) [spoiler]byl souboj Colea s tím commanderem/otcem [/spoiler]A to ne kvůli výslednému dopadu, ale protože to byla opravdová srážka dvou postav. Chápu jejich pohled na věc a konflikt.
842806
6 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
...teď nevím, jestli je to na použití jména Geofrey, nebo jestli máš na mysli toho kulhavýho, ten zatím nemá moc backstory, ale působí na mě spíš jako pletichář typu Petyr, nebo Varys...
842809
...teď nevím, jestli je to na použití jména Geofrey, nebo jestli máš na mysli toho kulhavýho, ten zatím nemá moc backstory, ale působí na mě spíš jako pletichář typu Petyr, nebo Varys...
842807
5 0
reagují: CAPS_LOCK, TedGeorge
reagovat
Geofrey nebo Ramsey tam imho už jeden je... :)
842807
Geofrey nebo Ramsey tam imho už jeden je... :)
842806
6 0
reagovat
Tyjo, mám to úplně naopak. Baví mě tam vlastně všichni. Líbí se mi, jak o ty postavy pečujou. Třeba Daemon, je to ambiciózní chaoticky zlej maniak a je tím na začátku zábavnej. Co s ním ale udělat po pěti epizodách a časovým skoku, aby nezačal být otravnej? Necháme ho 15 let žít "skromný rodinný život v relativním ústraní a klidu" a pak mu ty dveře nějakou nehezkou tragédií zabouchnem, aby zas mohl dělat svoje a diváci mu to znovu věřili. Není to raketová věda, je to i trochu klišé, ale  je to o tolik lepší psaní, než v ostatních současných "dobrodružných" seriálech, ať už fantasy, sci-fi, nebo comicsovejch (s výjimkou Sandmana). Nejenom, že ty postavy mají motivace pro to, co dělají, ale dokonce i pro to, co nedělají a dělat by mohly. Kdyby to bylo v jiném seriálu, tak asi těch 15 let sedí zasmušile ve své temné věži a osnuje svůj plán.

Můj hlavní problém je, že se všema těma postavama dovedu soucítit, žádná mě neštve, není tam (zatím) žádný Geofrey, nebo Ramsey. Není pak tak napínavý, kdo vyhraje, protože to přeju komukoliv z nich. Ale to neznamená, že není zábava to sledovat.
842806
Tyjo, mám to úplně naopak. Baví mě tam vlastně všichni. Líbí se mi, jak o ty postavy pečujou. Třeba Daemon, je to ambiciózní chaoticky zlej maniak a je tím na začátku zábavnej. Co s ním ale udělat po pěti epizodách a časovým skoku, aby nezačal být otravnej? Necháme ho 15 let žít "skromný rodinný život v relativním ústraní a klidu" a pak mu ty dveře nějakou nehezkou tragédií zabouchnem, aby zas mohl dělat svoje a diváci mu to znovu věřili. Není to raketová věda, je to i trochu klišé, ale  je to o tolik lepší psaní, než v ostatních současných "dobrodružných" seriálech, ať už fantasy, sci-fi, nebo comicsovejch (s výjimkou Sandmana). Nejenom, že ty postavy mají motivace pro to, co dělají, ale dokonce i pro to, co nedělají a dělat by mohly. Kdyby to bylo v jiném seriálu, tak asi těch 15 let sedí zasmušile ve své temné věži a osnuje svůj plán. Můj hlavní problém je, že se všema těma postavama dovedu soucítit, žádná mě neštve, není tam (zatím) žádný Geofrey, nebo Ramsey. Není pak tak napínavý, kdo vyhraje, protože to přeju komukoliv z nich. Ale to neznamená, že není zábava to sledovat.
842805
7 -4
reagují: Gonzi, TedGeorge
reagovat

House of Dragons

Jako, ne že by to nebylo jinak super, ale co se tam vlastně děje :D? Mě tam strašně míjí jakékoli emocionální zapálení, ať už pozitivní nebo negativní do jakékoli postavy. Jsem v tom sám?
842805
Jako, ne že by to nebylo jinak super, ale co se tam vlastně děje *:D*? Mě tam strašně míjí jakékoli emocionální zapálení, ať už pozitivní nebo negativní do jakékoli postavy. Jsem v tom sám?
House of Dragons
11 -2
reagují: AndyKaufman, MarvinP
reagovat
bitva o skanzen:D 
je smutný, že ten joke je vtipnej ptz to není hate ale prostě fakt..
když už nic jineho, tak nám dal amazon aspon memecka za bilion
842781
bitva o skanzen*:D*  je smutný, že ten joke je vtipnej ptz to není hate ale prostě fakt.. když už nic jineho, tak nám dal amazon aspon [url=https://youtu.be/ayYTTI6R1kU]memecka[/url] za bilion
17 0
reagovat

Rings of Powder e06

Přiznám se, že se na to kvůli výživnému hejtu každý týden velmi těším a tento díl byl ke mně velmi štědrý už od začátku. 
Měřítko je vzhledem k rozpočtu jeden z největších seriálových failů ever. Jak říkal PJ, že nenatočil Vyhnání z kraje kvůli nepatřičnemu měřítku po finále, tak tak někdo udělal celý seriál, no bože no. Koho by bitva o skanzen v Kuřimi nenadchla v seriálu za půl miliardy. 
Také se velmi těším na zopakovaný trapný twist ze Stalloneho Samaritana.
Také by mne zajímalo, kdo to psal, čtrnáctiletý kluk, co viděl ženský na katalogu spodního prádla leda tak. Protože nikdo jiný si nemůže myslet, že spolu všechny ženy automaticky a poklidně vycházejí a spolupracují, hahaha.
842772
Přiznám se, že se na to kvůli výživnému hejtu každý týden velmi těším a tento díl byl ke mně velmi štědrý už od začátku.  Měřítko je vzhledem k rozpočtu jeden z největších seriálových failů ever. Jak říkal PJ, že nenatočil Vyhnání z kraje kvůli nepatřičnemu měřítku po finále, tak tak někdo udělal celý seriál, no bože no. Koho by bitva o skanzen v Kuřimi nenadchla v seriálu za půl miliardy.  Také se velmi těším na zopakovaný trapný twist ze Stalloneho Samaritana. Také by mne zajímalo, kdo to psal, čtrnáctiletý kluk, co viděl ženský na katalogu spodního prádla leda tak. Protože nikdo jiný si nemůže myslet, že spolu všechny ženy automaticky a poklidně vycházejí a spolupracují, hahaha.
Rings of Powder e06
9 -5
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
já jsem spíš na 5/10, ale to je celkem fuk. U seriálu s takovýma ambicema je i 6/10 naprostá katastrofa. Nemůžu si užívat ani ty záblesky zábavnosti, protože mě pořád vzadu v hlavě pálí ta promarněná příležitost.
842764
já jsem spíš na 5/10, ale to je celkem fuk. U seriálu s takovýma ambicema je i 6/10 naprostá katastrofa. Nemůžu si užívat ani ty záblesky zábavnosti, protože mě pořád vzadu v hlavě pálí ta promarněná příležitost.
842756
8 0
reagovat

Rings of Power s01e04- e06

Už už jsem házel prsteny do ringu. A tak to zkrátím.
Myslím, že tvůrci přese všechno zhmotnili vcelku přesně ty až obsesivní obavy starého pána z jakéhokoliv industriálního a společenského pokroku, jež se jeho dílem vinou jako červená niť. Jen je prostě někdy velkým problémem se přese všechny ty zpomalené záběry pohnout někam o maličký kousek dál. Proto když byl konečně vyplivnut ''můj'' Mordor, musel jsem se lehce pousmát. 
Celé by to mohlo být lepší, nápaditější a celkově propracovanější, i ty prachy už tam moc nejsou vidět mi přijde, přesto nemohu zastřít, že poslední epizoda alespoň pobavila a závěr to mohutně vytlačil celkově někam k 6/10 a víc ani ťuk. 8)
842756
Už už jsem házel prsteny do ringu. A tak to zkrátím. [spoiler]Myslím, že tvůrci přese všechno zhmotnili vcelku přesně ty až obsesivní obavy starého pána z jakéhokoliv industriálního a společenského pokroku, jež se jeho dílem vinou jako červená niť. Jen je prostě někdy velkým problémem se přese všechny ty zpomalené záběry pohnout někam o maličký kousek dál. Proto když byl konečně vyplivnut ''můj'' Mordor, musel jsem se lehce pousmát.  [/spoiler] Celé by to mohlo být lepší, nápaditější a celkově propracovanější, i ty prachy už tam moc nejsou vidět mi přijde, přesto nemohu zastřít, že poslední epizoda alespoň pobavila a závěr to mohutně vytlačil celkově někam k 6/10 a víc ani ťuk. *8)*
Rings of Power s01e04- e06
0 -3
reagovat
reaguje na: duro
to by vše vysvětlovalo :D:D:D
842749
to by vše vysvětlovalo *:D**:D**:D*
842748
5 -2
reagovat
Našiel som v diskusiách:

"Mozno ked elfovia neumieraju a vsetko im trva dlho, tak maju aj kramy dlho."

To by veľa vysvetľovalo, že sme Galadriel zastihli práve v tomto období. :D
842748
Našiel som v diskusiách: "Mozno ked elfovia neumieraju a vsetko im trva dlho, tak maju aj kramy dlho." To by veľa vysvetľovalo, že sme Galadriel zastihli práve v tomto období. *:D*
16 -9
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
842734
https://youtu.be/EJlY1M65Xao
842729
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se