Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13081 - 13100 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Já tě ty věci psát nenutím, projevuješ se tu sám za sebe. A furt vycházíš z nějakých vsugerovaných kvót, zajímalo by mě, kde jsi je vzal a proč jsi tak přesvědčený, že existují. 

Že studia najímají noname tvůrce po jednom indie filmu, aby se ušetřilo? Jo, to se děje už celkem dlouho. Mezi takovými pak máš zástupy bílých heterosexuálů, kde se konstantně nadává v takovéhle míře na jejich práci? Co ty kvanta seriálů s bílými mužskými režiséry, jejichž kvalita byla dlouhodobě mizerná tak, že na ně tady většina lidí ani nekoukala? 

Mě vadí ta tvoje selektivní optika, kdy se snažíš na pár (mimochodem docela mě baví představa že lezeš na IMDB a kontroluješ barvu pleti a pohlaví tvůrců) příkladech - a povězme si, v celkovém množství to je fakt PÁR - de facto tvrdit, že minority a ženy kazí současnou úroveň popkultury.
843108
Já tě ty věci psát nenutím, projevuješ se tu sám za sebe. A furt vycházíš z nějakých vsugerovaných kvót, zajímalo by mě, kde jsi je vzal a proč jsi tak přesvědčený, že existují.  Že studia najímají noname tvůrce po jednom indie filmu, aby se ušetřilo? Jo, to se děje už celkem dlouho. Mezi takovými pak máš zástupy bílých heterosexuálů, kde se konstantně nadává v takovéhle míře na jejich práci? Co ty kvanta seriálů s bílými mužskými režiséry, jejichž kvalita byla dlouhodobě mizerná tak, že na ně tady většina lidí ani nekoukala?  Mě vadí ta tvoje selektivní optika, kdy se snažíš na pár (mimochodem docela mě baví představa že lezeš na IMDB a kontroluješ barvu pleti a pohlaví tvůrců) příkladech - a povězme si, v celkovém množství to je fakt PÁR - de facto tvrdit, že minority a ženy kazí současnou úroveň popkultury.
843103
7 -8
reagují: AndyKaufman
reagovat
Coz pred lety takhle normalne fungovalo viz Wachowsti, kdyz chteli tocit Matrix a studio reklo, ze se nejdriv musi prokazat necim mensim a osobitym.
843107
Coz pred lety takhle normalne fungovalo viz Wachowsti, kdyz chteli tocit Matrix a studio reklo, ze se nejdriv musi prokazat necim mensim a osobitym.
843103
8 -1
reagovat

She-Hulk S01E08

Tento díl mě bavil. Má dobře napsané dialogy, fyzická akce se povedla (škoda že tam musela být i digitální). Z mého pohledu funguje chemie mezi DD a Jennifer. Zamrzí zbytečná odlehčenost. 7-7,5/10

Tohle je jasná ukázka jak bude DD vypadat pod Disneym. Takže doporučuji snížit očekávání a hlavně nevzpomínat na to co bylo na Netflixu. 
843105
Tento díl mě bavil. Má dobře napsané dialogy, fyzická akce se povedla (škoda že tam musela být i digitální). Z mého pohledu funguje chemie mezi DD a Jennifer. Zamrzí zbytečná odlehčenost. 7-7,5/10 Tohle je jasná ukázka jak bude DD vypadat pod Disneym. Takže doporučuji snížit očekávání a hlavně nevzpomínat na to co bylo na Netflixu. 
She-Hulk S01E08
10 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Myslím, že není nutné překrucovat to, co jsem napsal. Určitě se nedá napsat, že by mezi minoritami a ženami byli horší umělci. Ale na tyto pozice se jich hlásí menší množství. Dejme tomu, že míra jejich umu a talentu je rozdělená podle Gaussovy křivky a když skokově uměle zvedneš poptávku, což se nezpochybnitelně stalo. Začneš je rekrutovat z těch méně talentovaných a zkušených z levé části křivky. Je k tomu něco k nepochopení bez toho, abys napsal, že jsem sexista a rasista? Protože nejsem. Oni jim zbytečně uškodí, protože je ochudí o mezistupeň, který zoufale potřebují. 

Vem si velké seriálové produkce jako evropské fotbalové velkokluby a minoritní/ženské tvůrce jako trenéry a hráče z klubů východní Evropy.
Dopadne dobře, když necháš Arsenal řídit někým ze Slovácka? Ne... stejně tak nemůžeš dát do základní sestavy v Realu Madrid libovolného hráče z české ligy. Kdybys tohle udělal, zabiješ jim kariéru, protože to nedají. No a uplně stejně to vidím tady. Rozhodně se nejedná o horší hráče nebo lidi jak se mi snažíš podsunout, jen se potřebují oťukat třeba v Holandsku, Francii, Belgii, než si zkusí Premier League. 

843103
Myslím, že není nutné překrucovat to, co jsem napsal. Určitě se nedá napsat, že by mezi minoritami a ženami byli horší umělci. Ale na tyto pozice se jich hlásí menší množství. Dejme tomu, že míra jejich umu a talentu je rozdělená podle Gaussovy křivky a když skokově uměle zvedneš poptávku, což se nezpochybnitelně stalo. Začneš je rekrutovat z těch méně talentovaných a zkušených z levé části křivky. Je k tomu něco k nepochopení bez toho, abys napsal, že jsem sexista a rasista? Protože nejsem. Oni jim zbytečně uškodí, protože je ochudí o mezistupeň, který zoufale potřebují.  Vem si velké seriálové produkce jako evropské fotbalové velkokluby a minoritní/ženské tvůrce jako trenéry a hráče z klubů východní Evropy. Dopadne dobře, když necháš Arsenal řídit někým ze Slovácka? Ne... stejně tak nemůžeš dát do základní sestavy v Realu Madrid libovolného hráče z české ligy. Kdybys tohle udělal, zabiješ jim kariéru, protože to nedají. No a uplně stejně to vidím tady. Rozhodně se nejedná o horší hráče nebo lidi jak se mi snažíš podsunout, jen se potřebují oťukat třeba v Holandsku, Francii, Belgii, než si zkusí Premier League.   
843101
11 -4
reagují: do_Od, The Joker
reagovat
Tak imo fakt plati, ze ten Disney setri a kdyz uz berou lidi z vetsiny bez talentu, tak aspon vyuziji moznost a naplni kvoty. Viz ten klip s Daredevilem. V tom kostymu na setu snad realne nikdo nevyskocil ani pulmetru do vzduchu. je to proste ten mix nezajimavi tvurci toci generickym zpusobem, maji malo penez a casu a nad tim vsim stoji Disney, ktery cim dal tim vic snizuje vek cilovky. Coz se jim hodi, protoze nizsi naroky, mensi sance na negativni word-of-mouth... Realne jim nakonec zustanou prave deti/teens/mladi dospeli a nekriticti famboyove. Timhle smerem se to zjevne ubira. A jakmile si tu latku nastavis takhle, tak pak i volis stab a obsazeni, no.
843102
Tak imo fakt plati, ze ten Disney setri a kdyz uz berou lidi z vetsiny bez talentu, tak aspon vyuziji moznost a naplni kvoty. Viz ten klip s Daredevilem. V tom kostymu na setu snad realne nikdo nevyskocil ani pulmetru do vzduchu. je to proste ten mix nezajimavi tvurci toci generickym zpusobem, maji malo penez a casu a nad tim vsim stoji Disney, ktery cim dal tim vic snizuje vek cilovky. Coz se jim hodi, protoze nizsi naroky, mensi sance na negativni word-of-mouth... Realne jim nakonec zustanou prave deti/teens/mladi dospeli a nekriticti famboyove. Timhle smerem se to zjevne ubira. A jakmile si tu latku nastavis takhle, tak pak i volis stab a obsazeni, no.
843094
5 -5
reagovat
Jasně... říkej tomu "názor". V zásadě jsi jen tak od klávesnice zredukoval práci a talent lidí, které neznáš, o tom, jak dotyčné projekty ovlivnili nevíš zhola nic, a všechno zakládáš jen na nějakých smyšlených kvótách, abys vykreslil rádoby pointu, že ženy a barevní lidé jsou HORŠÍ umělci (lol) než BÍLÍ HETEROSEXUÁLNÍ muži. Víš kam s tím můžeš jít, že jo? :)
843101
Jasně... říkej tomu "názor". V zásadě jsi jen tak od klávesnice zredukoval práci a talent lidí, které neznáš, o tom, jak dotyčné projekty ovlivnili nevíš zhola nic, a všechno zakládáš jen na nějakých smyšlených kvótách, abys vykreslil rádoby pointu, že ženy a barevní lidé jsou HORŠÍ umělci (lol) než BÍLÍ HETEROSEXUÁLNÍ muži. Víš kam s tím můžeš jít, že jo? *:)*
843099
5 -18
reagovat
reaguje na: KarelR
Neslysel jsem o nekom, kdo by preferoval Apokalypsu nad Loganem a pripada mi dost manipulativni podsouvat zrovna tohle, ze kdyz se ti Andor nelibi, tak jses popcornovej, tupej divak. A koneckoncu... Logan ma na csfd 84%, o takovych si Andor bude moci jenom zdat. Stejne jako o tom poctu 33K hodnoceni. Joo, me to nesedlo. Patej dil jsem nedokoukal a koncim, ale fakt jsem zvedav na sledovanost. Nezachytil nekdo nejaky cisla? Stejne tak u She-Hulk? Posledni co pamatuji byla Ms Marvel, na kterou koukala polovina lidi co na Hawkeye, do te doby nejmene sledovanou MCU show. Vlastne ani u Rings of Power jsem nic necetl. V THR ted vysel oslavnej clanek / rozhovor s temi no name showrunnery, ale zminuji furz dokola jen cisla za prvni dve epky a pritom nemaji problem napsat, jak je pata ta nejlip hodnocena. Ci-li z toho mam dojem, ze zajem rychle mizi. To samy i u Disneyho.
843100
Neslysel jsem o nekom, kdo by preferoval Apokalypsu nad Loganem a pripada mi dost manipulativni podsouvat zrovna tohle, ze kdyz se ti Andor nelibi, tak jses popcornovej, tupej divak. A koneckoncu... Logan ma na csfd 84%, o takovych si Andor bude moci jenom zdat. Stejne jako o tom poctu 33K hodnoceni. Joo, me to nesedlo. Patej dil jsem nedokoukal a koncim, ale fakt jsem zvedav na sledovanost. Nezachytil nekdo nejaky cisla? Stejne tak u She-Hulk? Posledni co pamatuji byla Ms Marvel, na kterou koukala polovina lidi co na Hawkeye, do te doby nejmene sledovanou MCU show. Vlastne ani u Rings of Power jsem nic necetl. V THR ted vysel oslavnej clanek / rozhovor s temi no name showrunnery, ale zminuji furz dokola jen cisla za prvni dve epky a pritom nemaji problem napsat, jak je pata ta nejlip hodnocena. Ci-li z toho mam dojem, ze zajem rychle mizi. To samy i u Disneyho.
843060
7 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Já tvůj názor respektuju, přestože je jiný. V podstatě kdybych si mohl vybrat, tak to chci vidět jako ty. :)
843099
Já tvůj názor respektuju, přestože je jiný. V podstatě kdybych si mohl vybrat, tak to chci vidět jako ty. :)
843097
7 -3
reagují: do_Od
reagovat
Meleš hrozný hovna.
843097
Meleš hrozný hovna.
843094
3 -17
reagovat
Ja by som este doplnil a zdoraznil (po videni prvych 3 dielov), ze je az podivuhodne na dnesnu dobu, ze tie diely nemaju zbytocne sceny a tym padom sa to nenatahuje bezdovodne, aby sa naplnilo tych cca 40 minut. Kazda scena je dolezita pre vyvoj pribehu a zatial som sa nenudil a nemusel si povedat, ze preco tam davaju a rozvijaju uplne nepodstatne temy.
843096
Ja by som este doplnil a zdoraznil (po videni prvych 3 dielov), ze je az podivuhodne na dnesnu dobu, ze tie diely nemaju zbytocne sceny a tym padom sa to nenatahuje bezdovodne, aby sa naplnilo tych cca 40 minut. Kazda scena je dolezita pre vyvoj pribehu a zatial som sa nenudil a nemusel si povedat, ze preco tam davaju a rozvijaju uplne nepodstatne temy.
843060
5 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Andor jsem jeste nevidel a vsechny moje obavy se prave rozplynuly
843095
Andor jsem jeste nevidel a vsechny moje obavy se prave rozplynuly
843090
2 -2
reagovat
Narážím na mnohem širší problém. A budeme se tvářit, že v Kenobim a She Hulk jsou slabé články hlavně neminoritní a ne-ženy. 

Zní to hrozně xenkfobne a rasisticky, ale v podstatě to myslím naopak. Tito umělci jsou oběťmi toho, že je kvůli nepsaným kvótám dají do projektů, na které ještě nemají. 
Příčí se mi to napsat, ale zrovna u černošských herců a ženských show runnerek je to tedy vidět šíleně.
843094
Narážím na mnohem širší problém. A budeme se tvářit, že v Kenobim a She Hulk jsou slabé články hlavně neminoritní a ne-ženy.  Zní to hrozně xenkfobne a rasisticky, ale v podstatě to myslím naopak. Tito umělci jsou oběťmi toho, že je kvůli nepsaným kvótám dají do projektů, na které ještě nemají.  Příčí se mi to napsat, ale zrovna u černošských herců a ženských show runnerek je to tedy vidět šíleně.
843055
12 -4
reagují: The Joker, do_Od
reagovat
reaguje na: FallenMaia

+Karel

2 herce slučují do 1. A stejně to není nic extra. Takže ti chybí 3. Důvod.
Navíc v čem je to odlišný?

Furt teda jedou videoherní mod jak u Mandalorianů/ Fetta.
1. Díl briefing, 2. Díl příprava/trening, 3. Díl mise.
A takhle 4x dokola? LoL. Stačilo by to teda zkrátit na 4 díly? Protože těch dalších 8 je nudná vyplňova sračka.
Jen aby předplatitele museli platit další měsíce...
843091
2 herce slučují do 1. A stejně to není nic extra. Takže ti chybí 3. Důvod. Navíc v čem je to odlišný? Furt teda jedou videoherní mod jak u Mandalorianů/ Fetta. 1. Díl briefing, 2. Díl příprava/trening, 3. Díl mise. A takhle 4x dokola? LoL. Stačilo by to teda zkrátit na 4 díly? Protože těch dalších 8 je nudná vyplňova sračka. Jen aby předplatitele museli platit další měsíce...
+Karel
843057
4 -2
reagovat
reaguje na: earthworm

Hello there

843090
https://youtu.be/rEq1Z0bjdwc
Hello there
843089
2 -3
reagují: earthworm
reagovat
Doufam ze nepotkam cloveka co preferuje Apokalypsu pred Loganem. Hrozna slatanina.
843089
Doufam ze nepotkam cloveka co preferuje Apokalypsu pred Loganem. Hrozna slatanina.
843060
5 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Já jsem tedy zpravidla jeden z posledních, kdo by komentoval něčí hudební (potažmo i jakýkoliv jiný) vkus, ale tady jsi mi připomněl jednu scénu a hlášku ze Sing Street (modří vědí - byla ostatně tuším i v traileru), za což jednoznačně díky... ;)
843086
Já jsem tedy zpravidla jeden z posledních, kdo by komentoval něčí hudební (potažmo i jakýkoliv jiný) vkus, ale tady jsi mi připomněl jednu scénu a hlášku ze Sing Street (modří vědí - byla ostatně tuším i v traileru), za což jednoznačně díky... *;)*
843053
3 0
reagovat
To je pocta té Affleck verzi, ne?:D
Cox by měl zavčasu utéct, než si ještě víc pohnojí svůj odkaz.
843083
To je pocta té Affleck verzi, ne?*:D* Cox by měl zavčasu utéct, než si ještě víc pohnojí svůj odkaz.
3 -2
reagovat
reaguje na: MKMZ
Z toho klipu nemůže bejt nikdo, ale fakt nikdo překvapenej. Jedině by nikdy neviděl nic na Disney+. To říkám x měsíců, že ten comeback Daredevila bude vypadat přesně takhle a že akorát bude hejt, proč to není jako ta drsárna na Netflixu :D A lidi kvůli tomuhle absolvovali sedm dílů She-Hulk, upřímně si za to utrpení můžou sami 8):D

Další kolo samozřejmě budou dva roky čekání, že jeho vlastní Disney+ seriál s 18 dílama (!!!) bude výrazně jinej... jen aby výrazně jinej nebyl :D:D
843081
Z toho klipu nemůže bejt nikdo, ale fakt nikdo překvapenej. Jedině by nikdy neviděl nic na Disney+. To říkám x měsíců, že ten comeback Daredevila bude vypadat přesně takhle a že akorát bude hejt, proč to není jako ta drsárna na Netflixu *:D* A lidi kvůli tomuhle absolvovali sedm dílů She-Hulk, upřímně si za to utrpení můžou sami *8)**:D* Další kolo samozřejmě budou dva roky čekání, že jeho vlastní Disney+ seriál s 18 dílama (!!!) bude výrazně jinej... jen aby výrazně jinej nebyl *:D**:D*
843078
9 -3
reagovat

She-Hulk

Daredevil klip. Teda… vypadá to až děsivě špatně. :o Proč je to tak digitálně artistické a kam zmizel ten hmatatelný feeling soubojů z Netflix série? Doufám, že Born Again se vydá jinčí cestou. :(
843078
[url=https://twitter.com/therealsupes/status/1577699303895597067?s=20&t=ApNmvacMZDq-w8QtxKMUgA]Daredevil klip[/url]. Teda… vypadá to až děsivě špatně. *:o* Proč je to tak [spoiler]digitálně artistické a kam zmizel ten hmatatelný feeling soubojů z Netflix série[/spoiler]? Doufám, že Born Again se vydá jinčí cestou. *:(*
She-Hulk
4 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Plusy Andora?

Výborně napsaný, krásně natočený, skvěle obsazený. Postavy jsou výrazný a maj jasný motivace, ty třidílný příběhy dobře gradujou. Zrovna teď je vidět, jak bude šestej díl napínavej, protože většina postav, co se teď dva díly budujou, může zařvat, což většina seriálů s jasně daným obsazením prostě nemá.

Jen to fakt měli vydávat po třech dílech (nebo prostě jako čtyři tv filmy), aby lidi vždycky hodnotili celej příběh, a ne tři třetiny, ze kterejch bude ta finální se střílením a umíráním logicky nejpůsobivější.

Mrzí mě, že se u toho seriálu spousta lidí nudí (zároveň mě to nepřekvapuje, leckdo bohužel preferuje "správně explozivní" X-Men: Apokalypsu před "nudným" Loganem), ale dospělejc a epičtějc to na Disney+ s těma ratingovejma a rozpočtovejma limitama fakt dělat nejde.
843060
Plusy Andora? Výborně napsaný, krásně natočený, skvěle obsazený. Postavy jsou výrazný a maj jasný motivace, ty třidílný příběhy dobře gradujou. Zrovna teď je vidět, jak bude šestej díl napínavej, protože většina postav, co se teď dva díly budujou, může zařvat, což většina seriálů s jasně daným obsazením prostě nemá. Jen to fakt měli vydávat po třech dílech (nebo prostě jako čtyři tv filmy), aby lidi vždycky hodnotili celej příběh, a ne tři třetiny, ze kterejch bude ta finální se střílením a umíráním logicky nejpůsobivější. Mrzí mě, že se u toho seriálu spousta lidí nudí (zároveň mě to nepřekvapuje, leckdo bohužel preferuje "správně explozivní" X-Men: Apokalypsu před "nudným" Loganem), ale dospělejc a epičtějc to na Disney+ s těma ratingovejma a rozpočtovejma limitama fakt dělat nejde.
843057
14 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se