Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13041 - 13060 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Yeeesssss!
843184
Yeeesssss!
843176
1 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Je to plechovka s červy, já vím, ale whatever... :D

Tam byl hlavní problém v tom, že měli na ukončení seriálu dvě krátké sezony, i když děje zbývalo minimálně na čtyři standardní. Samozřejmě se jich nechci zastávat, ale neodepisoval bych The Three-Body Problem, dokud to neuvidíme.
843183
Je to [url=https://www.newlawjournal.co.uk/images/default-source/files/article_images/istock_000003494973medium_4.jpg?sfvrsn=3d030136_2]plechovka s červy[/url], já vím, ale whatever... *:D* Tam byl hlavní problém v tom, že měli na ukončení seriálu dvě krátké sezony, i když děje zbývalo minimálně na čtyři standardní. Samozřejmě se jich nechci zastávat, ale neodepisoval bych [i]The Three-Body Problem[/i], dokud to neuvidíme.
843177
2 -1
reagují: Attikus, Vardant
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To se taky divím, když tam mají předlohu, animace je stejná, ale nikde nic.
843181
To se taky divím, když tam mají předlohu, animace je stejná, ale nikde nic.
843178
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: duro
Je fascinující, že jednu z nejchytřejších scifi, kterou jsem kdy četl a často měl problém stíhat, točí dvojice takových dementních patlalů. 
843179
Je fascinující, že jednu z nejchytřejších scifi, kterou jsem kdy četl a často měl problém stíhat, točí dvojice takových dementních patlalů. 
843170
5 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kdyby raději byla nějaká zmínka o Invicible 2 :( Už jsem to viděl 2x a teď mám načlý komiks. 
843178
Kdyby raději byla nějaká zmínka o Invicible 2 :( Už jsem to viděl 2x a teď mám načlý komiks. 
843176
6 -1
reagují: rollman69, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: FallenMaia
To nie je celkom pravda, pretože sami potvrdili, že boli za Martinom, ktorý im prezradil kostru deja, v knihách, ktoré ešte nevydal vrátane konca a potom oni následne spravili tie "zmeny", lebo podľa nich bol ten dej "too obvious".
843177
To nie je celkom pravda, pretože sami potvrdili, že boli za Martinom, ktorý im prezradil kostru deja, v knihách, ktoré ešte nevydal vrátane konca a potom oni následne spravili tie "zmeny", lebo podľa nich bol ten dej "too obvious".
843175
3 0
reagují: FallenMaia, Memphis
reagovat

Vox Machina 2. Řada - Leden 2023

Než to tady zahltite novým dilem RoP, tak tady jedna ukázka na opravdu kvalitní fantasy z Prime Video.
843176
Než to tady zahltite novým dilem RoP, tak tady jedna ukázka na opravdu kvalitní fantasy [url=https://youtu.be/vYQ9j3VTZjs]z Prime Video.[/url]
Vox Machina 2. Řada - Leden 2023
7 -1
reagují: Memphis, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Attikus
Ja som mal pocit že GoT bolo dosť chválené v tých prvých sériách. Pokazilo sa to až neskôr keď už predlohu nemali a museli si tvoriť vlastný scenár.
843175
Ja som mal pocit že GoT bolo dosť chválené v tých prvých sériách. Pokazilo sa to až neskôr keď už predlohu nemali a museli si tvoriť vlastný scenár.
843173
10 -1
reagují: Attikus
reagovat
Až na to, že vždy si s tou predlohou nejakým spôsobom vytreli riť
843173
Až na to, že vždy si s tou predlohou nejakým spôsobom vytreli riť
843172
4 0
reagují: FallenMaia
reagovat
A tak zas povedzme si na rovinu, adaptovať oni vedia, pokial mali predlohu tak nebol problém :+
843172
A tak zas povedzme si na rovinu, adaptovať oni vedia, pokial mali predlohu tak nebol problém *:+*
843170
6 0
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: okkac
Oh, noooooo.
843170
Oh, noooooo.
843168
5 0
reagují: AndyKaufman, FallenMaia
reagovat
Mají dotočeno Three Body Problem tedy první knihu cinske sci-fi trilogie Vzpomínka na Zemi. Akorát nějak v rámci Netlixu je ta propagace nulová, na tom že se jedná o jednu z nejlepších sci-fi v tomto tisíciletí 
843168
Mají dotočeno Three Body Problem tedy první knihu cinske sci-fi trilogie Vzpomínka na Zemi. Akorát nějak v rámci Netlixu je ta propagace nulová, na tom že se jedná o jednu z nejlepších sci-fi v tomto tisíciletí 
843146
7 0
reagují: duro
reagovat

City on a Hill

A teraz tvorba pre dospelých. :)

Jackie Rohr je hrozný chuj... ale vďaka tomu, ako Kevin Bacon je v životnej forme a robí z neho momentálne najzábavnejšiu seriálovú postavu. Akože zďaleka. Vždy sa teším, ako nastúpi tým svojím ležérno-tanečným krokom na scénu a začne hrnúť vulgárnosti, rasizmus, homofóbiu a nepatrične použité citáty slávnych.

Zároveň je to pre Mesto na kopci trochu problém. Oukej, celkovo je tento Damonom, Affleckom a Mangoldom produkovaný seriál celkom dôstojná moderná variácia na The Wire, ale Jackie je taký masér, že všetky ostatné dejové línie vedľa tej jeho trochu blednú. Ale tak či tak jedna z naj vecí teraz v televízore (HBO Max) a tretia sezóna ma bavila, má švih a šmrnc a solídne zvraty.

Samozrejme, Jackie je v skutočnosti dobrák, pod tými hláškami typu "netvár sa, že ľudia z tvojho kmeňa vedia, čo sú to Vianoce" (k iránskemu kolegovi, ktorého považuje za Taliana) sa skrýva láska k manželke a dcére a vlastne aj zmysel pre spravodlivosť. Môj hrdina. :D8):+
843165
A teraz tvorba pre dospelých. :) Jackie Rohr je hrozný chuj... ale vďaka tomu, ako Kevin Bacon je v životnej forme a robí z neho momentálne najzábavnejšiu seriálovú postavu. Akože zďaleka. Vždy sa teším, ako nastúpi tým svojím ležérno-tanečným krokom na scénu a začne hrnúť vulgárnosti, rasizmus, homofóbiu a nepatrične použité citáty slávnych. Zároveň je to pre Mesto na kopci trochu problém. Oukej, celkovo je tento Damonom, Affleckom a Mangoldom produkovaný seriál celkom dôstojná moderná variácia na The Wire, ale Jackie je taký masér, že všetky ostatné dejové línie vedľa tej jeho trochu blednú. Ale tak či tak jedna z naj vecí teraz v televízore (HBO Max) a tretia sezóna ma bavila, má švih a šmrnc a solídne zvraty. Samozrejme, Jackie je v skutočnosti dobrák, pod tými hláškami typu "netvár sa, že ľudia z tvojho kmeňa vedia, čo sú to Vianoce" (k iránskemu kolegovi, ktorého považuje za Taliana) sa skrýva láska k manželke a dcére a vlastne aj zmysel pre spravodlivosť. Môj hrdina. *:D**8)**:+*
City on a Hill
6 -1
reagovat

She-Hulk

Oukej, toto ma celkom bavilo. Keby bol celý seriál aspoň takýto (priemerný), tak myknem plecom.

Samozrejme, aj toto je retardovaná chujovina pre planktón bez vkusu či aspoň základnej príčetnosti... ale aspoň to malo nejakú zápletku, nejaký rytmus a bieleho hetero chlapa, ktorý nie je absolútny kretén alebo zákerný hajzel. :D
843164
Oukej, toto ma celkom bavilo. Keby bol celý seriál aspoň takýto (priemerný), tak myknem plecom. Samozrejme, aj toto je retardovaná chujovina pre planktón bez vkusu či aspoň základnej príčetnosti... ale aspoň to malo nejakú zápletku, nejaký rytmus a bieleho hetero chlapa, ktorý nie je absolútny kretén alebo zákerný hajzel. *:D*
She-Hulk
7 -4
reagovat

She-Hulk 08

U jiných seriálů by to byl čistý průměr, tady to byl vrchol...
DD ok, ale nová maska se mi nelíbí a ta soubojová znělka už vůbec ne.
A jako silná ženská hrdinka znamená, že přemýšlí vagínou?:D
843160
U jiných seriálů by to byl čistý průměr, tady to byl vrchol... DD ok, ale nová maska se mi nelíbí a ta soubojová znělka už vůbec ne. A jako silná ženská hrdinka znamená, že přemýšlí vagínou?*:D*
She-Hulk 08
4 -1
reagovat

Lovci prokletých pokladů - 2. řada

Tři roky čekání na jeden z posledních reliktů devadesátek, ale bohužel převládá zklamání. Samotná série se sice stále odehrává po celém světě, ale zřejmě vlivem covidu je většina lokací různé sklady, kanály atp, takže je jasné, že se natáčelo ve studiu. Známé herce ve vedlejších rolích z první řady vystřídala bohužel řada béčkových no name tváří. Větší prostor pak dostávají různé postavy, které mají symbolizovat jakousi nadsázku a humor, ale bohužel je to takové to trapné hláškování za každou cenu, a zjednodušování vážných věcí narážkami na první dobrou. 
843159
Tři roky čekání na jeden z posledních reliktů devadesátek, ale bohužel převládá zklamání. Samotná série se sice stále odehrává po celém světě, ale zřejmě vlivem covidu je většina lokací různé sklady, kanály atp, takže je jasné, že se natáčelo ve studiu. Známé herce ve vedlejších rolích z první řady vystřídala bohužel řada béčkových no name tváří. Větší prostor pak dostávají různé postavy, které mají symbolizovat jakousi nadsázku a humor, ale bohužel je to takové to trapné hláškování za každou cenu, a zjednodušování vážných věcí narážkami na první dobrou. 
Lovci prokletých pokladů - 2. řada
2 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
No, co na to říct. Jedna z lepších epizod. Jde vidět, že Cox si ten návrat užívá, ale Disney ho prostě totálně fuck-upovalo. Jasně, nečekal bych Erko akci na jeden záběr, ale prostě to bolí. Seriál snad bude malinko vážnější.... přesto se to Netflix verzi už prostě nevyrovná. Konec takovej meh... finále to podle mě nezachrání.:o
843152
No, co na to říct. Jedna z lepších epizod. Jde vidět, že Cox si ten návrat užívá, ale Disney ho prostě totálně fuck-upovalo. Jasně, nečekal bych Erko akci na jeden záběr, ale prostě to bolí. Seriál snad bude malinko vážnější.... přesto se to Netflix verzi už prostě nevyrovná. Konec takovej meh... finále to podle mě nezachrání.*:o*
843130
4 0
reagovat

Bear

Tohle je úplně jiná seriálová liga. Pro člověka z oboru je to navíc adrenalin dvakrát takový.
A to jsem viděl jen první dva dily, které jsou prý nejslabší.
She-Hulk my ass8)
843148
Tohle je úplně jiná seriálová liga. Pro člověka z oboru je to navíc adrenalin dvakrát takový. A to jsem viděl jen první dva dily, které jsou prý nejslabší. She-Hulk my ass*8)*
Bear
5 0
reagovat
reaguje na: KarelR
To je skor typicka Brie s jej specifickym humorom, ktory vela ludi nechape/nemusi, podobne ako ja nemusim vulgarny "muzny" humor jedneho uzivatela, ktory sa tu casto objavuje
843147
To je skor typicka Brie s jej specifickym humorom, ktory vela ludi nechape/nemusi, podobne ako ja nemusim vulgarny "muzny" humor jedneho uzivatela, ktory sa tu casto objavuje
843145
4 -1
reagovat
Mne sa zdá že Benioff a Weiss na niečom od Netflixu pracujú, tuším to bolo prezentované na poslednom Tudum. Ak sa mýlim tak ma prosím opravte nech tu nešírim bludy.
843146
Mne sa zdá že Benioff a Weiss na niečom od Netflixu pracujú, tuším to bolo prezentované na poslednom Tudum. Ak sa mýlim tak ma prosím opravte nech tu nešírim bludy.
843139
2 -2
reagují: okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se