Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13101 - 13120 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Já chtěl něco v tom smyslu napsat okamžitě jak jsem to viděl, ale pak jsem si řekl ne, nemám to zapotřebí. Takže díky, že tu dnešní šichtu bereš za mě. :D
843058
Já chtěl něco v tom smyslu napsat okamžitě jak jsem to viděl, ale pak jsem si řekl ne, nemám to zapotřebí. Takže díky, že tu dnešní šichtu bereš za mě. *:D*
843055
6 -3
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Dnešný diel som ešte nevidel (dám si ho až zajtra spolu s She-Hulk :D).

Ale za seba zatiaľ 3 plusy:

1. Skarsgård
2. Soller
3. Prvý SW projekt ktorý mi príde totálne odlišný od toho čo si predstavím pod názvom Star Wars.

Má tu niekto lepšie plusy?
843057
Dnešný diel som ešte nevidel (dám si ho až zajtra spolu s She-Hulk *:D*). Ale za seba zatiaľ 3 plusy: 1. Skarsgård 2. Soller 3. Prvý SW projekt ktorý mi príde totálne odlišný od toho čo si predstavím pod názvom Star Wars. Má tu niekto lepšie plusy?
843048
5 -4
reagují: RainMakeR, KarelR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nenarážíš náhodou na mnohem širší problém "nový seriály těch největších značek točej převážně no name televizní lidi, místo aby si tam dělali radost výraznější filmoví režiséři"?

To někdo vážně rozezná, kterýho Andora točil Toby Haynes a kterýho Susanna White? Kterýho LOTRa Wayne Yip a kterýho Charlotte Brändström? A kterej Rod draka Greg Yaitanes a kterej Clare Kilner? Vždyť je to celý spíš o záměru, shorunnerech a scénářích, pak už to většinou jenom "někdo dá dohromady". Někde ten přístup funguje, někde ne, ale holt se zrovna na týhle věci převážně šetří a občas je to bolestivě vidět.
843055
Nenarážíš náhodou na mnohem širší problém "nový seriály těch největších značek točej převážně no name televizní lidi, místo aby si tam dělali radost výraznější filmoví režiséři"? To někdo vážně rozezná, kterýho Andora točil Toby Haynes a kterýho Susanna White? Kterýho LOTRa Wayne Yip a kterýho Charlotte Brändström? A kterej Rod draka Greg Yaitanes a kterej Clare Kilner? Vždyť je to celý spíš o záměru, shorunnerech a scénářích, pak už to většinou jenom "někdo dá dohromady". Někde ten přístup funguje, někde ne, ale holt se zrovna na týhle věci převážně šetří a občas je to bolestivě vidět.
843044
13 -1
reagují: AndyKaufman, do_Od
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Ty jo po dlouhé době od tebe pěkný komentář se kterým souhlasím :+
843054
Ty jo po dlouhé době od tebe pěkný komentář se kterým souhlasím *:+*
843051
7 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
jako byl jsem fakt hodně nasranej, pak jsem si musel pustit Phila Colinse na uklidnění ....

to jakej mají  vpodstatě nekonečnej rozpočet, ale totálně na to s*rou je něco užasnýho.
843053
jako byl jsem fakt hodně nasranej, pak jsem si musel pustit Phila Colinse na uklidnění .... to jakej mají  vpodstatě nekonečnej rozpočet, ale totálně na to s*rou je něco užasnýho.
843044
6 -3
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Zase vubec nevim, co chces rict, ale tak je to asi spravne
843052
Zase vubec nevim, co chces rict, ale tak je to asi spravne
843051
8 -1
reagovat
Mladí ocasové, jak se tam nelítá z planety na planetu každých 5 vteřin a furt tam něco nevybuchuje, to označují za pomalé a nudné jestli to chápu správně? :D

Mandalorian byl taky "pomalý a nudný" což jsou pro normálního diváka synonyma pro "normální a skvělý".

Takže jestli je to něco jako Mandalorian, tak fajn, počkám až bude celá serie a mrknu.
843051
Mladí ocasové, jak se tam nelítá z planety na planetu každých 5 vteřin a furt tam něco nevybuchuje, to označují za pomalé a nudné jestli to chápu správně? *:D* Mandalorian byl taky "pomalý a nudný" což jsou pro normálního diváka synonyma pro "normální a skvělý". Takže jestli je to něco jako Mandalorian, tak fajn, počkám až bude celá serie a mrknu.
6 -5
reagují: Ravenhorn, TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
No vidíš. Andor bude mít dvě série po dvanácti dílech, už je to celý napsaný a uzavřený, dějově to skončí chvíli před začátkem Rogue One. Víc toho nebude. Takže se nemusíš bát a nic ti nebrání přestat koukat už teď, ať máš to utrpení za sebou ;)
843049
No vidíš. Andor bude mít dvě série po dvanácti dílech, už je to celý napsaný a uzavřený, dějově to skončí chvíli před začátkem Rogue One. Víc toho nebude. Takže se nemusíš bát a nic ti nebrání přestat koukat už teď, ať máš to utrpení za sebou *;)*
843048
13 -2
reagovat

Andor 1x5

Milý fanoušci scifi a Star Wars obzvlášť. Je mě opravdu smutno a zblo, jak se teď produkce (Disney) chová ke značce Star Wars.
Je to opravdu tak špatný až se na to nedá dívat.
S každým dalším seriálem je to horší a horší

Pokud se ten seriál někomu líbí, ať tu napíše + tohoto seriálu podle sebe. Opravdu bych chtěl vědět aspoň 3.  Protože Já tam prostě nic  super zajímavýho nevidím.
Jestli se nadávalo na ObiWana a jeho "souboje" ,tak tam aspoň nějaký souboje /akce byli.A v každým díle se to někam hnulo ...

Andor je tak nudnej, až se na to prostě nedá dívat. Ani visuální a hudební stránka nic nepřináší zajímavého. Kempování na planetě ve Star Wars ? To je fakt paráda. To jsem opravdu ještě neviděl. Třeba to pro někoho bude zajímavé a začne teď taky více "kempovat" v kostýmech Star Wars. No já to určitě nebudu...

Seriál Andor je opravdu nudná pomalá nic neříkající tragédie. Určitě bude natahována na 3 další série, než se jakoby udělá ještě nějakej další  crossover s rebely, než časově/dějově dojde k navázání na Rogue One.
843048
Milý fanoušci scifi a Star Wars obzvlášť. Je mě opravdu smutno a zblo, jak se teď produkce (Disney) chová ke značce Star Wars. Je to opravdu tak špatný až se na to nedá dívat. S každým dalším seriálem je to horší a horší Pokud se ten seriál někomu líbí, ať tu napíše + tohoto seriálu podle sebe. Opravdu bych chtěl vědět aspoň 3.  Protože Já tam prostě nic  super zajímavýho nevidím. Jestli se nadávalo na ObiWana a jeho "souboje" ,tak tam aspoň nějaký souboje /akce byli.A v každým díle se to někam hnulo ... Andor je tak nudnej, až se na to prostě nedá dívat. Ani visuální a hudební stránka nic nepřináší zajímavého. Kempování na planetě ve Star Wars ? To je fakt paráda. To jsem opravdu ještě neviděl. Třeba to pro někoho bude zajímavé a začne teď taky více "kempovat" v kostýmech Star Wars. No já to určitě nebudu... Seriál Andor je opravdu nudná pomalá nic neříkající tragédie. Určitě bude natahována na 3 další série, než se jakoby udělá ještě nějakej další  crossover s rebely, než časově/dějově dojde k navázání na Rogue One.
Andor 1x5
7 -13
reagují: FallenMaia, KarelR
reagovat
Napsal to jako hm.... RainMaker, ale v jádru pudla měl pravdu, zrovna u seriálů Disneyho bylo mraky epizod režírovaných na základě pohlaví spíše než na základě odborných kvalit a jak to dopadalo jsme viděli všichni. 
843044
Napsal to jako hm.... RainMaker, ale v jádru pudla měl pravdu, zrovna u seriálů Disneyho bylo mraky epizod režírovaných na základě pohlaví spíše než na základě odborných kvalit a jak to dopadalo jsme viděli všichni. 
6 -4
reagují: KarelR, RainMakeR
reagovat
reaguje na: KarelR
link

ok tak to napíšu nějak lépe :D:D:D:D:D:D:D:D
843043
https://youtu.be/JXFXZGDMtqA ok tak to napíšu nějak lépe *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
843042
1 -2
reagovat

RainMaker

Zkus pls ještě jednou a smysluplně napsat, že tě ten seriál bohužel nebaví. Nechceme ti dávat ban za to, že se tu chováš jako nějakej mladej jouda s výrazivem nehodným úrovně týhle diskuze. Díky moc.
843042
Zkus pls ještě jednou a smysluplně napsat, že tě ten seriál bohužel nebaví. Nechceme ti dávat ban za to, že se tu chováš jako nějakej mladej jouda s výrazivem nehodným úrovně týhle diskuze. Díky moc.
RainMaker
12 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
Uff, ten RainMakeR sa nám tu nejako rozbehol. Čo sa mu stalo že má zrazu taký mindrák? Ja si ho pamätám ako celkom milého a vtipného užívateľa. Možno by bolo na mieste si dať od Star Wars v jeho prípade na nejaký čas oddych. Ako niekoho môže takto vytáčať seriál ktorý vlastne ani nemusí sledovať, to fakt nepochopím :D
843041
Uff, ten [b]RainMakeR[/b] sa nám tu nejako rozbehol. Čo sa mu stalo že má zrazu taký mindrák? Ja si ho pamätám ako celkom milého a vtipného užívateľa. Možno by bolo na mieste si dať od Star Wars v jeho prípade na nejaký čas oddych. Ako niekoho môže takto vytáčať seriál ktorý vlastne ani nemusí sledovať, to fakt nepochopím *:D*
10 -2
reagovat
Ten poslední RainMakerův příspěvek tu možná měl zůstat jako odstrašující případ. Just wow.
843040
Ten poslední RainMakerův příspěvek tu možná měl zůstat jako odstrašující případ. Just wow.
5 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nemal by, pretoze natacal novy film pre Netflix Havoc. 
843030
Nemal by, pretoze natacal novy film pre Netflix Havoc. 
843024
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pardon, Lenor 
843029
Pardon, Lenor 
843003
1 -1
reagovat
Gangs of London 2. řada.
Zrovna tady moc pokračování nepotřebuji, hlavně když je Joe Cole ze hry...
Ale nevypadá to zle, jen jsem se nikde nedočetl, jestli tam něco točí Evans.
843024
[url=https://m.youtube.com/watch?v=fD6grBBnGog]Gangs of London 2. řada. [/url]Zrovna tady moc pokračování nepotřebuji, hlavně [spoiler]když je Joe Cole ze hry... [/spoiler]Ale nevypadá to zle, jen jsem se nikde nedočetl, jestli tam něco točí Evans.
1 -2
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Karel to bejt nemohl, imo. Musí stíhat MZ Live. A píše těch 50 filmů před Star Wars...
843007
[spoiler]Karel to bejt nemohl, imo. Musí stíhat MZ Live. A píše těch 50 filmů před Star Wars...[/spoiler]
843003
4 -2
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Byl to ten "komparzista", kteryho tam na schodech prepadl Daemon.
Karel na konci imho s demonem nebyl, byl tam s prave s Karlem, ne?
843003
[spoiler]Byl to ten "komparzista", kteryho tam na schodech prepadl Daemon. Karel na konci imho s demonem nebyl, byl tam s prave s Karlem, ne?[/spoiler]
843002
2 -1
reagují: TedGeorge, verbst
reagovat
Mám jenom dotaz k poslednímu dílu HoD. 
Úplně jsem nepobral konec. Kdo byl v tom krbu? Byl to Qarl, který padl pro to, aby jeho láska mohl odjet pryč? Když byl bezvlasý Laenor nakonec ukázán na lodi s Daemonem. 
843002
Mám jenom dotaz k poslednímu dílu HoD.  [spoiler]Úplně jsem nepobral konec. Kdo byl v tom krbu? Byl to Qarl, který padl pro to, aby jeho láska mohl odjet pryč? Když byl bezvlasý Laenor nakonec ukázán na lodi s Daemonem. [/spoiler]
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se