Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12381 - 12400 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Já včera dočetl Poslední přání a to je tak dobře napsána kniha. Kdyby scénáristi a tvůrci nebyli arogantní a přečetli si jí, tak by to na tom seriálu bylo vidět. Po přečtení první knihy jsem si naplno uvědomil, že tvůrci seriálu ten svět vůbec nechápou - něco podobného bylo i Prstenů moci. 
845606
Já včera dočetl Poslední přání a to je tak dobře napsána kniha. Kdyby scénáristi a tvůrci nebyli arogantní a přečetli si jí, tak by to na tom seriálu bylo vidět. Po přečtení první knihy jsem si naplno uvědomil, že tvůrci seriálu ten svět vůbec nechápou - něco podobného bylo i Prstenů moci. 
845567
15 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nejlepší zpráva za hodně dlouhou dobu. :+:+:+
845605
Nejlepší zpráva za hodně dlouhou dobu. *:+**:+**:+*
845539
2 -9
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: The Joker
Presne o tom mluvim. Money talks
845604
Presne o tom mluvim. Money talks
845600
1 -2
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Podle trade-u ma s DC deal jen na dve camea. Deadline pise, ze na Witchera mel kratky kontrakt a s celym castem se jednaly nove podminky. Cavill se nejspis podival na uspesneho Hemswortha, videl $20m za 3 mesice nataceni sequelu Extraction, u Witchera 6 mesicu nataceni, tak si nejspis rekl o $3.5-4m za epku. Pocitam, ze i ted bral aspon $1.5-2m. Jenze Witcherovi mezi radami dle Nielsena spadla sledovanost o 15% a Netflix jiste tusi kolik lidi by se mohlo divat na dalsi serky. Asi tam vidi potencial, ale pri nizsich nakladech (neuspesnej Hemsworth tezko bude brat vic jak $300-350K za dil). Imo vyplodi ctvrtou serku a mozna i nejakou zkracenou patou, vse pri polovicnim budgetu a Cavill bude moci chodit a v rozhovorech hintovat ze se na to vykaslal, protoze to nebylo dobry, verny predloze a pro fanousky. Proste ze vsech stran to bude hollywoodska klasika. :)
845600
Podle trade-u ma s DC deal jen na dve camea. Deadline pise, ze na Witchera mel kratky kontrakt a s celym castem se jednaly nove podminky. Cavill se nejspis podival na uspesneho Hemswortha, videl $20m za 3 mesice nataceni sequelu Extraction, u Witchera 6 mesicu nataceni, tak si nejspis rekl o $3.5-4m za epku. Pocitam, ze i ted bral aspon $1.5-2m. Jenze Witcherovi mezi radami dle Nielsena spadla sledovanost o 15% a Netflix jiste tusi kolik lidi by se mohlo divat na dalsi serky. Asi tam vidi potencial, ale pri nizsich nakladech (neuspesnej Hemsworth tezko bude brat vic jak $300-350K za dil). Imo vyplodi ctvrtou serku a mozna i nejakou zkracenou patou, vse pri polovicnim budgetu a Cavill bude moci chodit a v rozhovorech hintovat ze se na to vykaslal, protoze to nebylo dobry, verny predloze a pro fanousky. Proste ze vsech stran to bude hollywoodska klasika. :)
845586
6 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat

Zaklínač / Kinobox

Ten web už je asi definitivně v háji. Tak jak údajně scénáristi nemají rádi předlohu, tak tady asi nemají rádi celý seriál. "Nicméně čtvrtá řada o čtyřech epizodách bude prequelem s názvem The Witcher: Blood Origin, kde Cavilla nahradí Liam Hemsworth. Spolu s ním se v dalších rolích objeví Sophia Brown, Michelle Yeoh a Minnie Driver. Premiéra je naplánovaná na 25. prosince 2023." Aha...
845592
Ten web už je asi definitivně v háji. Tak jak údajně scénáristi nemají rádi předlohu, tak tady asi nemají rádi celý seriál. "Nicméně čtvrtá řada o čtyřech epizodách bude prequelem s názvem The Witcher: Blood Origin, kde Cavilla nahradí [url=https://www.kinobox.cz/osoba/785661-liam-hemsworth/fotogalerie]Liam Hemsworth[/url]. Spolu s ním se v dalších rolích objeví Sophia Brown, [url=https://www.kinobox.cz/osoba/38760-michelle-yeoh]Michelle Yeoh[/url] a [url=https://www.kinobox.cz/osoba/38773-minnie-driver]Minnie Driver[/url]. Premiéra je naplánovaná na 25. prosince 2023." Aha...
Zaklínač / Kinobox
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Dyť už to někdo psal, ne? Scénaristicky zřitě a bez úcty k předloze. 
Na to můžeš mít nervy jen nějakou dobu. Zvlášť, když je to Tvoje srdcovka a lidi si s tou sračkoidností spojujou Tvůj ksicht a hejtí, že nejseš teda asi takovej fanoušek, za jakýho se děláš. 
845590
Dyť už to někdo psal, ne? Scénaristicky zřitě a bez úcty k předloze.  Na to můžeš mít nervy jen nějakou dobu. Zvlášť, když je to Tvoje srdcovka a lidi si s tou sračkoidností spojujou Tvůj ksicht a hejtí, že nejseš teda asi takovej fanoušek, za jakýho se děláš. 
845588
5 -1
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Podle mě za tím bude víc, protože se mi nechce věřit, že by Netflix nepočkal nebo natáčení nevymyslel kolem Cavillova času. Ta postava pro něj byla fakt srdcovka. Teda aspoň se tím hrozně chlubil...
845588
Podle mě za tím bude víc, protože se mi nechce věřit, že by Netflix nepočkal nebo natáčení nevymyslel kolem Cavillova času. Ta postava pro něj byla fakt srdcovka. Teda aspoň se tím hrozně chlubil...
845586
11 -1
reagují: verbst
reagovat
2 sezona Zaklínače byla lepší než 1 sezona RoP

to přeobsazení mě vůbec nevadí 8)
845587
2 sezona Zaklínače byla lepší než 1 sezona RoP to přeobsazení mě vůbec nevadí *8)*
2 -17
reagovat
reaguje na: Gonzi
S kvalitou to nema vubec nic spolecnyho. Proste dostal nabidku z DC za nechutny prachy a v diari nezbyl cas. Je to jen business nehledejte v tom porad romantiku proboha :))
845586
S kvalitou to nema vubec nic spolecnyho. Proste dostal nabidku z DC za nechutny prachy a v diari nezbyl cas. Je to jen business nehledejte v tom porad romantiku proboha *:))*
845576
6 -5
reagují: The Joker, do_Od
reagovat
reaguje na: TedGeorge
V tomhle případě je to spíš Get shitty show go broke :)
845579
V tomhle případě je to spíš Get shitty show go broke :)
845578
11 -3
reagovat
reaguje na: okkac
Ale prosimte, to s tim nema vubec nic spolecnyho
845578
Ale prosimte, to s tim nema vubec nic spolecnyho
845577
10 -6
reagují: Mr. Hlad
reagovat

The Witcher

Well get woke go broke se potvrdilo znovu 8)
845577
Well get woke go broke se potvrdilo znovu *8)*
The Witcher
13 -11
reagují: TedGeorge
reagovat
Celkem souhlas, snad možná s dovětkem, že pro Cavilla to byla srdcovka a druhá řada byla horší, než první. Věřím, že do toho vidí víc a vnímá, že už to prostě lepší nebude a tak jde od toho.

Sere mě to, protože ten projekt mohl být srdcovka pro celý svět... Všichni chtějí příští hru o trůny a když na ni mají licenci na stříbrném podnose, s obrovskou sílou značky... tak vyprodukují toto. Už aby tahle kultura lidí - co si vezmou značku, jen proto aby do ní nasrali svoji studentskou tvorbu - skončila.

Bavilo mě to sledovat, ale fakt, že to snadno mohlo mít úroveň House of Dragon a nakonec to má blíž k Rings of Power mě žrala nemálo. :-
845576
Celkem souhlas, snad možná s dovětkem, že pro Cavilla to byla srdcovka a druhá řada byla horší, než první. Věřím, že do toho vidí víc a vnímá, že už to prostě lepší nebude a tak jde od toho. Sere mě to, protože ten projekt mohl být srdcovka pro celý svět... Všichni chtějí příští hru o trůny a když na ni mají licenci na stříbrném podnose, s obrovskou sílou značky... tak vyprodukují toto. Už aby tahle kultura lidí - co si vezmou značku, jen proto aby do ní nasrali svoji studentskou tvorbu - skončila. Bavilo mě to sledovat, ale fakt, že to snadno mohlo mít úroveň House of Dragon a nakonec to má blíž k Rings of Power mě žrala nemálo. *:-*
845566
19 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
Fanoušci seriálového zaklínače možná tak. Fanouškům Cavilla jako takového, ke kterým se já řadím a kterých bude mnohonásobně víc, to bude u prdele. Nebo budou spíš rádi, že se nebude x let zahrabávat v takové sračce. 
845575
Fanoušci seriálového zaklínače možná tak. Fanouškům Cavilla jako takového, ke kterým se já řadím a kterých bude mnohonásobně víc, to bude u prdele. Nebo budou spíš rádi, že se nebude x let zahrabávat v takové sračce. 
845551
8 -1
reagovat
Tak to je bomba. Človek sa už musí normálne smiať ako v posledných rokoch idú pekne postupne všetky jeho obľúbené filmové, herné a teraz už aj seriálové značky do sračiek. :D 
845574
Tak to je bomba. Človek sa už musí normálne smiať ako v posledných rokoch idú pekne postupne všetky jeho obľúbené filmové, herné a teraz už aj seriálové značky do sračiek. *:D* 
6 0
reagovat
Ja sa mu absolútne nečudujem. Druhá séria je neuveriteľne príšerná. Ja na to nemám ani slov. Keby som nebol vtedy v karanténe, tak to ani za boha nedopozerám.  Tá prvá bola ok.  Tak na hranici 3 a 4* ale Cavill to to ťahal k tým štyrom. 
845568
Ja sa mu absolútne nečudujem. Druhá séria je neuveriteľne príšerná. Ja na to nemám ani slov. Keby som nebol vtedy v karanténe, tak to ani za boha nedopozerám.  Tá prvá bola ok.  Tak na hranici 3 a 4* ale Cavill to to ťahal k tým štyrom. 
4 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
Mně se první řada líbila. Teď čtu knihy a už se mi nelíbí :D
845567
Mně se první řada líbila. Teď čtu knihy a už se mi nelíbí *:D*
845559
14 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Barv666
Jo, knížkám se to nemohlo rovnat, furt jsem teda doufal, že třetí řada to konečně vezme za ten správnej konec, díky Cavillovi to ale bylo aspoň nesmírně koukatelný a zábavný, on byl prostě tahoun, s ním ta franšíza měla šanci. Mohly přijít klidně spin-offy, filmy, cokoliv. Navíc by to do pár let podpořily nový hry od CD Projektu. 

Teď je to ale víceméně mrtvý, no. Čekal jsem asi všechno, ale tohle fakt ne. Uf, uf, uf.
845566
Jo, knížkám se to nemohlo rovnat, furt jsem teda doufal, že třetí řada to konečně vezme za ten správnej konec, díky Cavillovi to ale bylo aspoň nesmírně koukatelný a zábavný, on byl prostě tahoun, s ním ta franšíza měla šanci. Mohly přijít klidně spin-offy, filmy, cokoliv. Navíc by to do pár let podpořily nový hry od CD Projektu.  Teď je to ale víceméně mrtvý, no. Čekal jsem asi všechno, ale tohle fakt ne. Uf, uf, uf.
845559
12 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gorecki
Keď už rovnako cez niekoho zodpovedného prešlo také ho... ako Star Wars epizóda 9 tak už môže všetko :D
845565
Keď už rovnako cez niekoho zodpovedného prešlo také ho... ako Star Wars epizóda 9 tak už môže všetko *:D*
845555
2 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
No nic, samozřejmě, to ze mě jen mluví hněv. Hlavně ten Boss fakt bolí dodnes. A jasně, ať to klidně dokončí třeba s třetím někým, já to chápu, ale fakt považuji ságu Zaklínače za absolutní vrchol ve fantasy, reálně to mám fakt i nad Tolkienem, takže mě tohle ztvárnění bolí.
845564
No nic, samozřejmě, to ze mě jen mluví hněv. Hlavně ten Boss fakt bolí dodnes. A jasně, ať to klidně dokončí třeba s třetím někým, já to chápu, ale fakt považuji ságu Zaklínače za absolutní vrchol ve fantasy, reálně to mám fakt i nad Tolkienem, takže mě tohle ztvárnění bolí.
845563
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se